Új privát üzeneted érkezett!

jájjj josi,jobbulást Csillának.
Szegényke. Eliza elvileg két évesen kapja ellene a szurit,remélem nem kapja el addig.
Dius,de,lehet az oltás ellenére is,csak jóval enyhébb a lefolyása. Egy ismerősöm kislánya is most bárányhimlős,kapott ő is szurit. Csak pár pöttye van,és nem lázas.
Itt most éppen nem esik,kimegyünk egyet sétálni-vagyis motorozni,lefárasztom Elizámat... :wink:
Vendég

ja,dius,azt is mondták nekem,hogy elvileg 15 évesen újra kell majd oltatni...
Vendég

Sziasztok!

Csilusnak viszketés mentes napokat!!

Én örülnák ,ha elkapnánka bárányhímlőt!!!!!!
Berni is 2 éves kora körül átesett rajta.
Szal le van tudva.

Dius:nincs rá garancia,ugyan úgy elkaphatja,és az sem garancia ,hogy enyhe lefolyású lesz.
Szegény Barnus,jól elfáradt a mamázásban.
Szerencsére egyik nagyszülő sem piszkálja a gyerekeket,persze ész osztás van,de egyik fülemen be a másikon ki.

Tuntun:a pórszívó forgókeféjéről én ollóval szoktam levágni a hajat.
Örülök,hogy tetszik :wink: egy kicsit könnyebb vele a takarítás.
Már a szőnyegek tisztántartására gondolok,régen még plusz keféltem róla a szöszt és a hajat.

Ani,Been:hogy vagytok ?

Dius-kismamai:pocakod?ja és a pocikép :twisted:

Ja de vacak idő van ma is :cry: :cry: :cry:
Szombaton meleg volt csak az a fránya szél ne fújt volna.
berni611

Ani:elkezdett esni az eső :evil:
berni611

Kinnt voltunk egy fél órát,jó volt kicsit a levegőn. Szombaton mi egész nap kinnt voltunk,délelött a szőlőben,délután meg itthon ténykedtünk :D
Most megyünk,ebéd lassan,aztán alvás. Vasalnom kellene délután,rengeteg van-csak nehogy én is elaludjak Elizával :roll:
Vendég

Grr most leszakadt az ég
berni611

Kép
nekem is kéne :? nem sok kedvem van hozzá.

Szombaton nem mostam délelőtt nehéz lett volna áram nélkül ,délután kemencében sütöttünk apa vendégeket hívott.Tegnap vásárban voltunk ,gyors főzés,ebéd után Berni tanulás,aztán elvittük anyámat haza Pécsre.

Mosnom is kell ,tele a láda.
Ágyneművel várok még egy kicsit,hátha olyan szép idő lesz ,mint szombaton.

na jó munkát neked is.
berni611

Sziasztok,

vagyok már én is.

Bárányhimlő: Ricsikét 6 éves kora után oltattam be. Azt mondta a dokinő, hogyha addig nem kapta el, akkor inkább.
Erik is be van oltva már.
Elvileg a 2 oltás életre szóló védettséget ad, de tudjátok mindig vannak kivételek.
Annyi a változás, hogy nem 12 éves kora után kell adni a 2. vakcinát, hanem min. 3 hónap elteltével. De erről csak az orvosok kaptak infót, így nálunk azt csinálták, hogy kifüggesztettek egy papírt a rendelőbe róla.
Épp most irattam mindkét gyerekemnek az új adagot.
Én pl. nem voltam semmilyen fertőző beteg oltás nélkül sem. :lol: :lol:

Vasalnom nekem hál istennek nem kell. Mosás letudva, így nekiállok tanulni, meg persze összerámolni a lakást :twisted: :twisted:

Josi, Neked meg sok türelmet Csillához :roll: :roll: . Szegénykém biztos meg fogja szenvedni, meg persze Te is. És persze jobbulást is Neki!!!!!

Képzeljétek nekem Erik eddig nem volt ilyen bújós gyerek, most meg nagy örömkiáltás közben bújik hozzám. Hát elolvaszt rendesen. Néha már puszit is kapok. :lol: :lol:
Szép tisztán mondja azt is, hogy hoppá, meg a maga kis nyelvén énekli a nyuszi ül a fűben-t, olyan édes.

Nálunk az eső elállt (tegnap óta szinte folyamatosan esett), így egy kicsit tudott levegőzni is a szépségem.
Tegnap kivágtam a folyosóra az esőre a muskátlikat, lassan el is dugványozom őket. Jól megnyúltak a melegben :lol:

Mos megyek ebédelni aztán majd még jövök.
Vendég

Nincs átállítva a babanet órája :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek múlt héten elszakadt a pénztárcám. Tegnap elővettem egy másikat, hogy átpakoljak bele és a régit tüzetesebben átnéztem mielőtt kidobtam, láss csodát találtam egy dugi tízezrest :lol: :lol: :lol:
Ez nálam szokássá vált, hogy ide-oda elrakosgatom a pénzem a fővárosi zsebesek miatt. Tökre örültem neki.
Vendég

Sziasztok, egész délután nem tudtam belépni valami szerverhiba miatt :shock: Hogy vagytok? Betegeknek jobbulást kívánok! Tuntun, Erik babának boldog hófordulót, már nincs messze a szülinap!
Mi jól vagyunk, az új gyógyszer használni látszik a férjemnek, de még mindig nem költözött haza.
Ma egy szobába költöztettem a gyerekeket! Kíváncsi vagyok, a délutáni alvás úgy tűnik, jól megy nekik együtt :D

Kép
Kép
banoed

Tuntun utólag is boldog szülinapot.
Emma nagy szépséges lányodnak pedig boldog névnapot.

Banoed örülök, hogy javul férjed állapota, hamar rájön majd tiszta fejjel, hogy mennyire is hiányoztok neki.

Josi szegény pici lánykád. Nálunk Evelin se volt lázas, csak egy kis hőemelkedése volt és kevés pöttye. De sajna utána neki az immunrendszerét támadta meg. Na azért nálatok biztos nem lesz ilyen. Szóval én ezért adattam be Rékának a védőoltást. Ő már 9 hónaposan megkapta.

Most itthon vagyok két lányommal a héten. Ma reggelre mindketten belázasodtak és elég rossz állapotban is vannak. Réka folyamatosan trüsszög és folyik az orra és mellé még könnyezik is. Evelin úgy szintén csak trüsszögés helyett köhög. Szegények olyan kis levertek úúúúúúúgy sajnálom őket. Bár csak átvehetném tőlük.
Vendég

szép jó reggelt mindenkinek!!!!!
josi hogy van picipöttyös Csilla???
banoed nagyon örülök,hogy jelentkeztél!!!Komolyan aggódtam értetek!!!!
Többiek?????
rékababa jobbulást gyönyörűségeidnek. Nagyon megértem,amit érzel!!!Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!
tuntun én kiakadtam ezen a bárányhimlő-dolgon. Kristóf 2 évesen kapta,akkor neki most hogy adassak ismétlőt???
Ápr.7-én megyünk Elizával a 2.kull.ellenire,majd akkor megbeszélem a doktornénivel,mit is ajánl,mit javasol.
Évi mi jót sütöttetek hétvégén? Jajj lányok,olyan tavaszi hangulatom van. Tegnap az eső ellenére gyalog mentünk Kristófért. Eláztunk,de egye fene,jól éreztük magunkat :D
Évi remélem megyünk csütörtökön megint a wellnessbe. A szerdai torna elmarad,de remélem a csütörtöki nem(szerdán a picikéknek van).
Ja,és van egy jó cikkem,érdekes:
http://www.hazipatika.com:80/services/news?nid=22776
Vendég

Sziasztok!

Ani:meglátjuk Zsombinak folyik az orra vasárnap óta.
Átlátszó,nyúlós cucc,semmi extra nincs mellé.
Jó neked ,hogy tavszi hangulatod van,nekem olyan semilyen :?
Tenap voltam dokibácsinknál.Persze akkor szakdt az eső amikor a kórházhoz értem :x

Réka jobbulást nektek!

Badoen:kis lépés ,de legalább jóírányba mozdult a párod állapota.

Tuntun:hú ,hogy tudnék örülni én is egy dugi lóvénak :wink:

Josi:remélem nem vakarózott sokat Csillus :cry:
berni611

akkor ezekszerint van a dokibácsink...
Vendég

Nem vakaródzik,kapott mnetolos hintőport meg fenistil cseppet. Már nagyon sok van rajta,kb 40 db. Van egy nagy a fenekén ami a pelenkába van dunsztolva egész nap,na az akkora mint egy borsó :shock:
Rékababa,jobbulást a gyerekeidnek!
Dugi pénz nekem is jól jönne :lol:

Kép
Kép
josi

Sziasztok,

Tegnap Ricsikének kihagytuk az edzést, mert Apának szabadnapja volt, így elmentünk Ricsikének cipőt venni, utána meg beültünk a Mekibe kajálni. Jó volt egy kicsit együtt.......

Ani, hát mit mondjak engem is rosszul érint. Állítólag kaptak egy körlevelet, hogy 12 éves kor alatt is 2 oltás kell. :? :?

Lányok a dugipénznek jól a seggére is vertem, vettem a gyerekeknek zoknit, vékony sapkát és gyümit. Vettem egy kis epret, nagyon jó az illata, remélem jó az íze is. Az lesz az uzsi. Szinte el is ment az egész. :lol: :lol:

Banoed, köszönjük a köszöntést. Örülök, hogy valamit javult a férjed. Tomika közelebb van a szülinaphoz, mint mi :lol: :lol:

Rékababa, jobbulást a lányoknak. Szegénykék :cry: :cry: :cry:
Úgy tudom én is sajnálni őket - de még a férjemet is - amikor betegek.

Tízórai előtt kitakarítottam az emeletet, aztán elmentünk csavarogni Erikkel, na meg pénzt költeni. :lol: :lol: Gyönyörű idő van nálunk, remélem nem romlik el du.
Vendég

Kép

Kép

A teol web oldalon találtam ezeket a képeket a Berniről :wink:
berni611

Szép estét!

Ne haragudjatok hogy nem nagyon jelentkeztem, de minden napra jut valami és mire jönnék hozzátok nincs nagyon energiám írni. :oops: Ezért kérlek benneteket ne haragudjatok rám.
Így is már nap mint nap szenvedek,hamar elfáradok,nem bírok hajolni. Ne kövezzetek meg, de már lehetne holnap május vége és szeretnék túl lenni ezen az állapoton. :? :oops:
Mai nap elkeztem kipalkoni a hálonkat,mert hétvégén kifestjük Apával,és majd utána elkezdem berendezni a babasarkot. :) :D De jövő vasárnap Bencus szülinapja ami húsvét vasárnap,így arra is már készülgetek. Na meg a nagytakarítás is még hátra van így húsvét elött,de majd öregesen megcsinálom.
Holnap reggel meg megyek az utolsó vérvételre Bajára, pénteken meg Szekszárdra UH-ra a kórházba.

De most megyek és visszaolvasok, most ráérek egy kicsit, mert Bencét átvitte anyósom magukhoz, Apa meg fél 9-kor ér haza.
dius02

Nah, itt is vagyok!

Dius, nagyon édes Barnus, és már milyen nagy legény. Örülök hogy rendezödőtt a szopizás.
Tuntun, aranyos lehet Erik ahogy odabújik hozzád.Olyankor olyan édesek tudnak lenni. Bence is mostanában nagyon bújós lett és én is kapom a puszikat ezerrel.
Josi, szegény Csilla. Jobbulást és viszketés,vakarozás mentes napokat.
Évi, köszi kérdésed, jól van a pocakom,de egyszer többet keményedik,máskor meg szinte nem is érzem. Akkor érzem nagyon ha front van és olyankor alig élek. Zsombinak is jobbulást. Aranyos a lánykád a fényképen. Ja, és poci fotó lesz,ígérem.
Banoed, nagyon sajnálom hogy ilyen dolgon kell keresztül menned, de örülök hogy javul párod állapota.
Rékababa, szegény lánykáid. Jobbulást nektek!
Ani,Emma,Dadomi,Devcsa,Yuyu? Ti hogy vagytok?

Bocsi ha valakit kihagytam,de már szita az agyam!
dius02

Sziasztok!

Elkiabáltuk hogy kezdett a szopi helyre állni, mivel nem szívja rendesen én meg nem tudom lefejni ami benne van mert nem jön ki :shock: ezért kezd begyulladni a mellem, Barnus meg még mindig sűrűn cicizne de nagyon fáj. Felhívtam a védőnőt mondta borogassam meg estére adjak neki tápszert had pihenjen a mellem...

Szerintetek?

Kép
dius87

Dius nehogy aggy neki tápszert. Nekem is volt begyulladva és tudom, hogy mennyire fájdalmas, de ilyenkor a gyulladt mellre kell tenni, hogy hamarabb elmúljon. Az elején nagyon rossz, de utána megkönnyebbülsz. Rékánál csak egyszer kezdődött de azonnal arra a mellemre tettem és 2-3 szopi után már rendben is volt a mellem. A védőnődről no comment.
Vendég

jóóó reggelt. Sose nem lesz már jóidő???
dius,én nem adnék tápit. Nekem egyszer volt egy pici gyulladásom,de tényleg csak pár napig. Összeszorítottam a fogam,és szoptattam,muszáj volt. Ha meg nem akart enni belőle,akkor fejtem. Ha csak pár cseppet is,de muszáj volt. Sztem,de ez lehet csak az én véleményem-ne adj tápit. Abból sokkal jobban jön,utána lehet nem fogadja már el Barnus a cicit. A másik meg-nem jó a gyulladt cicinek,ha áll,pang benne a tejci. A mellgyulladások nagy része a pangó tejci miatt alakul ki,valahol ezt olvastam. Sajnos vannak itt olyanok,akik jobban értenek ehhez,saját tapasztalatból,ők majd biztos okosabbakat mondanak neked,mint én...(huh,szóval,nem az a baj,hogy sajnos itt vannak,jesszus,félre ne értsetek,hanem,hogy sajnos értetek hozzá... Ugye senki nem értett félre???????
De akkor sem szerkesztek!!!!! :P
pocakos Dius,örülök,hogy minden rendben van veletek!!!!
Azért ne vidd túlzásba azt a takarítást!!!!! Vigyázz magatokra!!!Egyedüli kismami vagy itt köztünk-vagy nem,Emma??????,vigyáznunk kell rád!!! :wink:
Vendég

Hú Dius,nehogy adj neki tápszert!! Nehogy "pihentesd" a gyulladt melled,mert anáál rosszabb lesz! Sőt minden egyes szopi alkalmával azza kezd! Tudom,hoyg nagyon fájdalmas én is sírtam minden egyes szopinál,de 2-3 nap és rendbe jön! Nekem még segített a fájdalom enyhítésébe az ha melegzuhanyt alkalmaztam és volt egy melegítőpárnám,azt is használtam. Masszírozni nem szabad ésetleg csak simogatni a gyulladt részt! Én mindkét lánnyal így jártam,Noéminél feladtam(amit a mai napig sajnálok :( ) de Csillánál a lányok nagyon jó módszereket mondtak és segített! Ja és nem is tudom ki említette,hogy másik pózba is szoptass(azt hiszem Dadomi?) ennek az a lényege,hogy amerről van a gyulladás Barnus alsó állkapcsa arra legyen.Hú remélem érted?!

Kép
Kép
josi

Dius-Barnus:ne hogy adjál neki tápi!!!!!!!!!!!!
Ha sebes lenne a cicid akkor azt mondom oké pihizzen ,de gyulladásra...........

Nekem volt mellgyulladásom 40 fokos lázzal.
Eszméletlenül fájt és közben annyira szarul voltam,hogy leírni nem tudom :cry: :cry: :cry:
Ez berninél volt,ő egyáltalán nem volt hajlandó szopizni-a kórházban is mondták,hogy ilyen gyereket nem sűrűn látni ,a leki állapotomról már nem is beszélve-így fejnem kellett,de a fejés nem ugyan az mit a szopi ,mert a hónalj résznél gyulladt be.

Szal ahogy Ani írta fogat összeszorítva ,sírva maszíroztam a cicim és kézzel fejtem,nem mellszívóval(az is kézi volt)Ahogy kifejtem a tejet úgy érzetem,hogy megy le a lázam .
Ahoyg kiürült azonnal le is ment a lázam ,de sajnos ahogy termelődőtt kb fél órán belül fel is ment.
Erre kaptam semicilint és algophirint.
Apa is tök kikészült,mert berni érezte ,hogy velem valami gáz van és ordított egfolytában.
Apa meg csak járkált vele a lakásban és ringatta egész nap.
Így elpasztottuk a tejet,mert nem szerettem volna mégegyszer ezt átélni.

Zsombinál ugyan ott gyulladt be :cry: ott van valami elzáródásom,de mivel ő szopizott így nem lettem lázas,és nem is fájt annyira,hónalj tartásban szépen kiürült. :D meg persze át masszíroztam azt a részt szopi előtt.
Nála viszont apadt a tejem akár mit csináltam,pedig ő még cicizett volna :cry: :cry: :cry:

Na úgy,hogy tápit felejtsd el,főleg ,hogy tejed is van és Barnus hajlandó szopizni.
berni611

Dius:Mellgylladás után ,úgy megtanultam kézzel fejni,hogy a kézi fejőgépem el is tettem nyugdíjba.
berni611

Sziasztok!!

Este borogattam kicsit a mellem meg hajnalban is reggelre már nem volt forró és most sem az csak a bimbóm fáj, lehet hogy megúszom???

Tegnap késő du. lementünk egy kicsit játszó térre beszélgetni meg levegőzni jött tett a fejemnek mert délután 5ig pizsiben voltam... :? Fáradt voltam na :lol:
Ma jobban érzem magam apával aludtunk most nem külön, 4x keltem hajnalba +fejtem is mert mostanában sokat volt cicin és sok a felesleg már megint szét durran a cicim. Pár hete még azért sírtam mert nem feszül most meg azért mert feszül :) Hát már magamon se tudok ki igazodni... :oops:

Tegnap mire felértünk a játszóról ázott a lakás. a 4.ről áztattak minket (mi a 2.kon lakunk). Észre se vettem, először feljött a szomszéd az elsőről hogy mi nem ázunk mert ők igen? Mondom mi nem, aztán körben néztünk a nagyszobába a fal volt vizes meg a konyhába és a fürdőbe mondom király. De a hülye szomszéd ki se írta volna, úgy járkáltunk körbe hogy most tudnak róla vagy éjszaka is ázni fogunk.. :?

Kép
dius87

Sziasztok csajok! Csak egy gyors bekukk, mert 3-ra mennem kell valahova, de Dius miatt muszáj írnom.
Dius! A "kedves" védőnődnek mondd meg, hogy a bizonyítványát adja vissza de azonnal!!! Már bocsánat, de hogy lehet ekkora baromságot mondani, hogy a gyulladt mellet pihentesd???? Ahogy a többiek is írták, a legtöbb esetben azért alakul ki a mellgyulladás, mert pang a tej a tejcsatornákban, ha ezt még tovább pihenteted, vagyis benne hagyod a melledben, akkor csak azt éred el, hogy még jobban begyullad. Okozhat mellgyulladást baci is, de ez a ritkább. Sajna Daninál volt "szerencsém" kitapasztalni a mellgyulladás minden "csínját-bínját", nekem akkor sokat segített a nőgyógyászom! Komolyan! Ő tudta a legértelmesebb, és leghasználhatóbb tanácsokat adni. Meg a Kismama újság.
Ja és a masszírozást is felejtsd el, mert ha nem jól masszírozod, akkor csak további gócpontokat fogsz csinálni, elzáródnak a tejjáratok.
Az a lényeg, hogy ahol érzed, hogy kemény, vagy meleg, onnan, abból az irányból szoptasd Barnust, az álla masszírozza a gyulladt részt (ő nem fogja rosszul csinálni :wink: ), és tegyél a gyulladt rész fölé langyos borogatást.
Most mennem kell, de majd még jövök. Annyit írj meg, hogy hol van a gyulladt rész, a mellednek melyik részén.
Szorítsatok nekem, állás ügyben megyek 3-ra, ha megjöttem megírom, hogy mi volt!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Na elszállt amit írtam. :evil: :evil:

Szóval ismét Sziasztok, :lol: :lol:

mi is jól vagyunk. Suli után elmentem nyuszikat, meg névnapi ajándékokat venni, így részemről a húsvéti bevásárlás letudva.
Olyan gyönyörű idő volt ma, hogy alig vártam, hogy Erik felébredjen és uzsgyi ki a levegőre. Vacsiig kint játszottunk.
Holnap tervezek ablakot pucolni és diszíteni, aztán tízórai után csavargás kettesben Erikkel. :lol: :lol: :lol:
Du. meg sütök egy egyszerű sütit, amit Ricsike visz a névnapjára a suliba.

Josi, hogy van Csillus?

Dius-Bencus: csak lazán azzal a takarítással. :lol: :lol: Kitartás, ezt a kis időt már féllábon is ki kell bírnod...... :lol: :lol: :lol:

Dius-Barnus: remélem ma már jobb a helyzeted. Nálam mind a két gyereknél begyulladt a mellem. :cry: :cry: Sírtam is rendesen a fájdalomtól. Nekem a melegvizes masszírozás jött be (kádban), meg a folyamatos szopi utáni fejés. Mondjuk nálam mindkét gyereknél azért gyulladt be, mert éjszaka lusta voltam felkelni lefejni és 12 óra alatt nagyon sok termelődött. Aztán később azt csináltam, hogy inkább fennmaradtam 11-ig és még lefekvés előtt lefejtem és már nem volt gond.
Én megmondom őszintén, hogy én minden etetés után lefejtem még akkor is, ha csak 5 ml volt benne. Nekem ez vált be.

Évi, szépséges a lánykád :P :P :P

Rékababa, lánykák gyógyulnak?

Banoed, hogy vagy?

Emma, hol vagy?

Julcsi, hogy vagytok?

Hiányzik ám a jó kis cseverészés!!!! Jó tudom mindenki szabadul ki a jó időben, de legalább este gyertek már dumcsizni :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csillus túl jól van,ma nem aludt egyszer sem,és még mindíg fent van :shock: pedig egész nap szinte kint voltam vele.
Dadomi,szorítok,bár már biztos túl vagy rajta,mesélj!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
josi

Megkaptam az állást :lol: :lol:
Amíg nem megy Domi oviba vagy nem lesz helye egész napra bölcsiben, addig részmunkaidős állás, de teljesen rugalmas beosztással, gyerkőcök maximális figyelembevéte mellett! Két hét múlva kezdek, kis félelemmel, de várom!
Megyek nézni a magyar szappanoperát :D :oops: :oops:

dadomi

Dadomi kíváncsivá tettél. Lehet még a mai világban itthon ilyen munkát is találni?

Tuntun köszi kérdésed. Lányaim már túl jól vannak. Én bezzeg beleestem, úgyhogy most kínlódom. Tegnap még nagyon brutális napunk volt. Mind a kettő nagyon-nagyon szenvedett. Evelint csak egyszer láttam ilyennek (szerencsére).

Dius vigyázz a pocaklakódra. A takarítás megvár.

Dius Barnus remélem én is, hogy már jobb a helyzet. Védőnőd helyett pedig tényleg ránk hallgass. Sokkal jobban jársz.
Vendég

Kép

Sziasztok!!!!

Dadomi szívből gratulálok az álláshoz! :) Már nem ég mellem de amikor égett nem érezte hogy melyik része hanem úgy az egész. Most már jobb a helyzet jobban is cicizik és már "csak" a bimbóm fáj.

Tegnap este fél9ig voltunk lent a játszótéren nagyon jó idő volt!

Lányok nem akarok politizálni, de tegnap lent halottam hogy 3 hónapra be lesz fagyasztva a családi meg a gyes és a gyed. Ti erről mit tudtok mert én nem hallottam erről.

Kép
dius87

dius,én semmit nem hallottam erről,de durva lenne...
tuntun,én esténként nagyon ritkán tudok csak jönni...
dadomi,gratulálok!!!!És hol van ez az álomhely???
Kristófot ma nem vittem oviba,elmegyünk vásárolni,mert holnap elutazunk :D
Elmegyünk egy hosszú hétvégére,Mórahalmon lesz a szállás,meg fürdés a fürdőben,meg ismét megnézzük a szegedi Vadasparkot,meg ami még belefér :wink:
Most megyünk reggelizni,sztem majd csak du.jövök.
Vendég

Dadomi,gratulálok!!! :lol: mesélnél róla,hogy milyen jellegű munka?
Rékababa,te szegény,én is mindíg így járok,hoyg elkapom a lányoktól :roll:
Ani,nektek meg jó pihenést,tessék sokat fotózni és várjuk a képeket!! :wink:
Dius,látod,hogy rendbejönnek a dolgok,csak ránk hallgass! :)

Kép
Kép
josi

hahó!
Jelentkezem...
Dadomiiii, nagy-nagy gratula az álláshoz!!! :lol: :lol: Ügyes voltál!
Cseriani, de jó lesz nektek a hétvégén! Majd csinálj soksok képet!
Dius-Bencus, hóhó, mindjárt szülsz! csak óvatosan tényleg, azzal a takarítással!
Dius-Barnus, eszemmmegáll, hogy vannak még ilyen védőnők... Tényleg csak ránk hallgass, és örülök, hogy jobban vagy! Barnabás valami tündérbogár azokon a képeken! Nagyon szép kiskölyök!
Évi, szépek a lányok, de ég a bőr a képemről, nem tudom, melyik Berni,...
Josi, feneegye bárányhimlőt, remélem, viszonylag simán megússzátok!
Banoed, örülök, hogy jobban van a férjed!
Rékababa, nektek is jobbulást, nagyon rossz, amikor betegek, ne is mondd...
Dius, én azt hallottam kb 3 napja, illetve olvastam, hogy az új jelölt terveiben az szerepel többek között, hogy:
- befagyasztja a csp-t és a gyest (ez a 3 hónap nem tudom, hogy mi, meg honnan jött, a befagyasztás azt jelenti, h nem emelik az összegét)
- gyed 1 éves korig járna
- távhő- és gázártámogatás megszűnik
- szocpol úgyszintén
ööö... most a többi minket érintő nem jut eszembe, a 13. havi nyugdíj megszüntetése az igen, de attól ugye még messze vagyunk.
Ezek akkor lépnek életbe gondolom, ha a parlament megszavazza BG-t, azzal együtt meg a programját.
Még nyomok ide egy képet Árminról, aztán be is pótoltam a lemaradásomat...
:roll: :lol: :lol: :lol:
(Szóval, előbb le kell kicsinyítenem, aztán nyomom...)

been

Emma, hol marad a kép?? ;-)

Köszi, aki hiányolt! Jól vagyunk, csak sokat csavargunk, az unokahúgom is itt van Pakson a héten Anyuéknál, ott voltunk tegnap is, este meg már csak olvasni volt időm. Végre itt a tavasz :D

Szombaton meg lagziba megyünk, kisöcsém megnősül :lol: Még kell is sütnöm ma sütit, két tepsivel, lényegében gyümölcstortát, csak szelet formában...

Enikő már kúszik rendesen előrefelé, most is itt van a lábam alatt, nagyon ügyi ;-)

yuyu79

Köszi a gratukat csajok, aranyosak vagytok! :D
Hát remélem tényleg "álommeló" lesz, és minden úgy lesz, ahogy a leendő főnökasszonyom mondta. Egyébként neki olyan korú unokái vannak, mint az én gyerkőceim, így látja, hogy mi a helyzet :D Mondtam neki, ha betegek a gyerkőcök, akkor majd családon belül megoldjuk a felügyeletüket, én max addig lennék velük, amíg lázasak, vagy nagyon odavannak, ez 1-2 napot jelent, utána már rá lehet bízni mamára őket. Erre azt mondta, hogy igen, ha betegek akkor a gyerek az első! :shock: Mondtam neki, hogy ilyet még egy munkáltatótól sem hallottam, mert máshol ha meghallják, hogy kicsi gyerekek vannak, akkor megköszönik a részvételt és viszont látásra.
Egyébként maga az iroda gyalogosan 10 percre van tőlünk, szóval még helyileg is tuti :lol: Irodai munka lesz, a könyveléshez előkészíteni az anyagot, számlázni, banki utalásokat intézni. Meg végülis minden papírmunka, ami a cég tevékenységével kapcsolatos. Egy fuvarozó cég. Ha pedig megfelelünk egymásnak (nekem a munka, én pedig nekik), akkor hosszab távban is gondolkodhatunk, és akár a könyvelés is szóba jöhet. És ha ott fogok dolgozni még akkor is, ha Dani sulis lesz, akkor a sulija ott lesz tőlem 2 percre (már ha a Babitsba megy - de egyre valószínűbb, főleg így, ha ott lesz a munkahelyem mellette).
Domira meg vigyáz majd párom, ha délutános lesz, meg megemlítettem anyósomnak is a dolgot, hogy időnként elvállalná-e Domit, mondta, hogy megoldjuk :lol: Szeptembertől meg remélem beveszik bölcsibe, aztán januártól meg már úgyis oviba megy. Fizetős bölcsi meg júniustól lenne, ha mégsem vennék be nem fizetősbe.

Megyek megpróbálom megebédeltetni szélhámos-úrfit :lol: Bár most éppen hihetelen módon játszik :D

dadomi

Emmaaa!!!! Mekkora az a kép, amit le kell kicsinyítened? :P Meg még lógsz ám a névnapos képekkel is :P :P

Julcsi! Nagyon ügyes Enikő!!! :lol: Jó kis programotok lesz akkor hétvégére :D Egy sütiötlet, bár én még nem próbáltam ezt a receptet, de nagyon guszta a kép alapján:
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=26012808

Én most épp kenyeret sütök, vagyis a kenyérsütő süti. Sokmagos korpás kenyér lesz. Még a szüli- és névnapomra kaptam a kenyérsütőt, azóta én sütöm a kenyeret, nem boltit eszünk. Sokkal finomabb, meg valamivel olcsóbbra is jön ki, attól függ, hogy milyen kenyeret sütök. A sima fehér kenyér kb fele árban, mint a bolti. És amióta saját készítésű kenyeret eszek, nem puffad a hasam :shock:

Na tényleg léptem :)

dadomi

Ja, Cserianinak akartam még, hogy nyugodtan tedd fel Kristóf új vonalzóját, engem nem zavar, ha egyforma Daniéval! Egyébként mindent Dani választott ki hozzá, szóval egyforma ízlésetek van :lol: :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok,

persze mire én jövök már sehol senki :cry: :cry: :cry:

Dadomi, gratu az álláshoz!!!!! A kenyérsütőt én is nagyon szeretem kb. 3 éve kaptam azóta használom, bár nem rendszeresen, mert nálunk a férjem nagy kenyérevő, Ő meg ritkán van itthon. Én nemcsak kenyeret sütök, hanem abban dagasztom a kelt tésztákat sütihez, pizzához. Most húsvétra is sütök sós kalácsot a sonkához. :lol: :lol:
Ani, Nektek nagyon jó pihenést!!!!!

Reggel gyorsan megpucoltam az ablakokat, meg feldíszítettem, úgyhogy a gyerekekhez már jöhet a nyuszi :lol: :lol:
Vettem reggel árvácskát, meg még valami virágot (csak elfelejtettem a nevét :oops: :oops: :oops: ), még ebéd előtt elültettük Erikkel. A kis botlábúm rögtön rátaposott az elsőre elkezdett jajgatni és tovább taposta a többit is :lol: :lol: Ezek jól bele lettek döngölve a földbe :lol: :lol:
Ricsikém is vett magának a saját kertjébe, Ő du. fog kertészkedni.

Julcsi, gratu Enikőnek a kúszáshoz!!

Rékababa, örülök, hogy jobban vagytok. Neked meg jobbulást!!!

Sütök én is holnap a fiúimnak reszelt túróst, az lesz a névnapi sütijük. :lol:

Na megyek ebédelni, majd még nézem, hogy jöttök-e.
Vendég

dadomi drága,felteszem,csak napok óta rohanásban vagyok,nem igazán volt még időm :?
yuyu,vigyázz arra a lábalatt levő kiscsajszira :wink:
Emma sztem annyira lekicsinyítette,hogy nem is látjuk :P
Megyek,Eliza büdi,meg aludni is kellene menni...Kristóf már kijelentette,hogy márpedig ő nem alszik,csakhogy akkor Eliza sem igazán akar felmenni aludni :?
Vendég

Tuntun, aranyosak lehettetek a kertészkedéssel! :lol: :lol: Nálunk az a férjem reszortja, de szegénykém mostanában reggel 6-tól este 6-ig melózik, gyakran hétvégén is, úgyhogy ültetgetés hanyagolva mostan. :cry: Finom lesz a névnapi süti! Mivel díszítetted az ablakokat?
Dadomi, annyira örülök a jó állásnak! :D :D :D Biztosan beválik majd, te a főnöködnek, a meló meg neked, és nem lesz semmi gáz. (Engem az én főnököm pont ma hívott, hogy akkor biztos-é, hogy nem megyek vissza, mondtam neki, biztos... Nem tudom, meddig fogjuk így bírni, de megpróbáljuk. Nagyon rendes volt, ő is azt mondta, persze, első a család! (Pedig ő férfi és nincs gyereke. Bár sok mindent, ha akarna se tudna velem tenni ...:))
Yuyu, de jóó lesz nektek, lagziba mentek!
Másik gépen van a tegnapi kép, ott meg nem tudtam lekicsinyíteni, de nem ússzátok meg... :lol: Egy névnapit teszek ide mostan. Ha sikerül. :twisted:
Kép

been

Jah, és gratula Enikőnek a kúszáshoz! Dadominak meg szenzációsak a vonalzói, nekem Domié a kedvencem! :lol: :lol:

been

nekem is kéne újat csinálnom Andrisnak, most, hogy a nőivonal megszűnt... Majd lelesem, ti honnan csináltátok, tetszenek ezek az újak, lehet én is lecserélem mind.

been

Köszi! Jó a kép! Névnapjára kapta Hanna a bicajt?

Dadomi, én is gratulálok az álláshoz :!:

yuyu79

Teszek fel egy pár képet, persze csak ha nem gond:

Erik a kedvenc patkányával:
Kép

Kép

Ricsiék készülnek az előadásra:
Kép

A kisebbik DJ-m:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.02 20:04-kor.
Vendég

Ricsi szobája és a bejárat:

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.02 20:05-kor.
Vendég

Emma, vettem ablakmatricákat, meg zselés ablakdíszeket, ami szerintem nagyon jól sikerült az a bejárati ablak, de azt most nem tudom lefényképezni, mert rásüt a nap. :(
Majd du. még csinálok képet.

Aranyos Hanna a bicajjal :lol: El ne áruld neki, de egyre szebb a csajszi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi a sok képért :oops: :oops:
Vendég

tuntun ha bányrémeket tettél volna fel,akkor kérhetnél bocsánatot,de így nem kell :wink:

Emma,tényleg egyre gyönyörűbb a lánykád. És mondjad csak neki,tudjon róla!!!!! :wink:

Bemásolok egy linket,kifejthetitek a véleményeteket a rövidebb gyeddel kapcsolatban:
http://www.babafalva.hu:80/portal/modul ... le&sid=895
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?