Sziasztok!!
Végre van egy kis ídőm ideülni.
Tudjátok,most hétvégén voltunk Várgesztesen a Villaparkba.Az idő egyszerüen ennél jobb nem is lehetett volna.Mi is kinnt napoztunk.Igazi hawai volt.Volt saját medencénk,jakuzzink,szaunánk.Egésznap a gyerekek vízbe voltak,ugyhogy csak egy Tatai kirándulás fért bele sehova nem akart senki menni,olyan jó volt ez a semmittevés.Képeket majd kicsinyitek,de most inkább mesélek.
Szóval,ugye a saját medencén kivűl volt egy központi élményfürdő is,ami délután 4-kor nyított!!
Nem tudni miért,ez elég hülyeség.Na mindegy szóval,az történt,hogy pénteken délután,átmentünk,hogy megnézzük milyen medencék vannak.Megaztán ott volt forró víz az öreglányoknak!
Na szóval,mikor beértünk,a lányok (pontosan 6db egyforma 10 éves csajszi)ugy ahogy voltak ugrottak a vízbe.Mi még néztük,hogy hova pakoljuk le a cuccunkat.A Férfiak lemaradtak,mert a férfi öltözönk kerersztül jöttek be,és az messzebb volt.Mi csajok mentünk az összes gyerekkel (összesen 10-el),ugye a cdsajok egyböl ugrottak(mindegyik tud uszni)és én nem figyeltem,és az okoska fiam utánuk.Uszogumi,karuszó Apánál,aki ugye még nem ért oda.Én nem is figyeltem,csak kerestem a helyett,egyszercsak hártanéztem -Uristen hol a Mimi???
Mondja barátnőm-Ott uszik bennt.Uszik???Kérdem!De hiszen nem tud uszni.Nem tudom,hány perc telhetett el,a beugrás ota,de nem kevés az tuti.Én olyan szinten leblokkoltam mikor láttam őt fuldokolni,hogy hirtelen elkezdtem minden ledobálni magamról,de mire indultam volna az egyik Apuka aki velünk volt ugrott.
Ne tudjátok meg mekkorára felvolt puffadva.Borzalmas volt.
Kb 1 órát ott bögtünk mindketten,szerencsére nem vesztette el az eszméletét és megprobált kifelé evickélni,de közbe beinditották a sodrófolyósot,és nem tudott gondolom kijönni.
Prüsszkölt kettöt,aztán pisilt,vagy 5 litert,és szombat délutánig hasmenése volt,de elég durván.Szóval ez rányomta a bélyeget a hangulatomra,szombat este kezdtem megnyugodni.Szerencsénk volt,hogy ennyível megusztuk.Őt annyíra nem víselte meg,mert kb egy óra mulva már ment ugyanugy,sőt nagy csúszdákról ugrált be.
Mondjuk a hasmenés se volt egyszerű,mert ugye vittem neki plusszba ruhát,de erre nem készültem,ugyhogy mostam szappannal mint barom.
Ezt leszámitva,ja meg Gábor hullarészegségét jó volt.Tényleg super hely,de mint írtam,nem igen mentünk még a parkon belül se sehova,mert mindenki lábat logatott.
Majd kicsinyítek képeket.
Hajni!
Én Mironnak gördeszkát veszek,ezzel szekál már régóta.Tegnap volt Gábor az Auchanba de csak komolyabb volt aminek húzos ára volt,olyat nem akarok,ugyhogy holnap még futunk egy kört.A lányoknak csak csokikat vettem,meg kapnak pénzt,mindenkitöl azt kapnak,aztán majd vehetnek valami nagyobbat,vagy mennek shoppingolni,azt ugyis szeretik.
Mironnak,már kedden nem volt semmi baja,de otthon tartottam megész héten,nem akartam,hogy benyaljon valamit és akkor ne tudjunk Várgesztesre menni.(skarlát van az oviba)De most kedden már ment,de mindennap délbe jőn haza,mert ugye a suliba ís tavaszi szünet van,sajna otthon tartani nem tudtam mert Anyu reggel jár dolgozni.
Évi!
Én nekem hála ístennek nem a tavalyi cisztás bajom jött vissza,hanem petefészek gyulladásom volt,de kb 3 nap alatt túl voltam rajta.
Mi is élvezzük ezt a jóídöt.Én nagytakaritottam a héten,kimostam az összes függönyömet,ágytakarokat stb...
Szombaton akarunk Kírával alkotni valamit,vszinű idén nem tojást festünk,hanem sógyurmábol csínálunk valamit.Még nem tudom.Ja meg sűtök is valami sűtit,de azt csak vasárnap.Én hétfőn dolgozom,de síetek haza,nehogy a locsolok elöbb érjenek ide,mert Kíra attól fél,hogy egyedül lesz.
Na lépek,van egy hegy vasalnivalom,muszály nekiesnem.
Majd még jővők.Ha nem lessz időm,akkor elöre ís mindenkinek:
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET ÉS SOK-SOK LOCSOLÓT KÍVÁNOK!!!