Nah...
a hazamenetleről érintőlegesen beszéltünk, ugye értehetően csak a baba volt a legfőbb téma. / 20 percet beszéltem vele egyébként/.
Úgy értelmeztem, hogy most esze ágában sem lesz hazamenni, amennyit csak lehet mellette van.
3 óránként mehet be hozzá: reggel 6-9-12-15- és este 6 az utolsó. Egy alkalommal fél órát tölthet nála. Tegnap egyszer meg is foghatták Apuval, ő is ott volt .
Apu egyszer mehet be naponta. Kinyitotta a szemét Tündérke és rájuk is "nézett", már amennyire lát, tudjuk, hogy nincs még éleslátásuk az újszülötteknek sem.
Nagy kék szemecskéi vannak, és nagy haja, képzeljétek
Angel mindig beszél hozzá sokat. Ez nagyon jó.
Egyébiránt még saját maga ügyén sincs szó hazamenetelről, mert nincs jól a hasa, nála elég sok gubanc volt-van benn. Van aki tudja közületek az előzményeket gondolom. Nem egyszerű egy hasműtét az ő esetében sajna. Meg a gyógyulás se.
Szóval biztosan benn marad, ameddig lehet a baba mellett.
Tegnap esti hír /más beszélt vele/ : továbbra is stabil a baba, a szörnyűséges dolog , ami a gondot okozta nem romlott tovább illetve megállt. Ez nagyon jó hír. Már bizakodó Angel, jobb volt a hangja is.
sajnos azt mondták, hogy ez naponta hullámzó lehet, de bízzunk benne, hogy nála már csak javulás jön !!!!!!
Igaz, lányok?
Én nagyon hiszek benne!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára harcimokus 2009.03.29 14:48-kor.