Szia Vera!
Ugye, milyen ügyesek már!
Mi újság veled? Hol tartotok babaügyileg?
Szia Swen!
Nagyon olcsó volt a matrac!
Azt hiszem, írtam már, hogy ezek a babaruhaméretek csalókák! A lányok már hordanak 68-asat is, de van még olyan bodyjuk, ami 56-os és még éppenhogy jó... Szóval annyira márkafüggő! Én általában Kenguru Gold-ot szoktam venni. De van/volt pl olyan bodyjuk is, ami 62-es és kisebb mint az 56-osok... Szerintem 1-2 db-ot nyugodtan vehetsz.., többet ne, majd, ha kell, akkor veszel! Egyenlőre elég mindenből 1-2 db és majd látod, hogy mi kell! Naponta mosol majd, amíg nem szerzel be még! Nekünk van olyan pulcsink is, ami egyszer se volt rajtuk, sőt kiskabát is csak egyszer... Feleslegesen még ne költekezz!!! Lesz rá alkalom bőven, hiszen pillanatok alatt kinőnek mindent!
Ügyes vagy, hogy már itt tartasz! Egyre nehezebb lesz!
Persze, hogy nehéz alul minden.., a vége felé én már szinte ki se mozdultam, olyan nehéz volt a pocim... Az nyílalás pedig az lehet, hogy a baba súlya nyom és a szeméremcsont is fáj! Mi az, hogy még legalább 2 hétig?!
Maradjon csak bent addig, amíg kell!!!
Vizesedni még nem vizesedsz? Szerintem az az egyik legrosszabb! Reggelre-estére mindig úgy elzsibbadtak, fájtak az ujjaim! Ja, meg nekem szülés után dagadt be a bokám és lábfejem! Kb 2 hét után ment le... Én pont két héttel szültem előbb a kiírtnál és a szülés előtt kb 1 héttel szállt le a hasam. Keményedsz? Milyen hülye kérdés..., mintha tudnám, hogy mi az!
De annyian szoktak...
Én szerencsére ezt megúsztam, mert az nem jó, nem jó jel... Tőlem, mikor ezt kérdezték, mindig visszakérdeztem, hogy milyen az a keményedés... Mert az nem az, mikor ababa odanyomja valamijét.. Tényleg! Nagyon ficánkol a fiad? Én még szülés után pár napig simogattam a hasam!
Végülis volt bent mozgás akkor is, a bélrendeződés!
Hát igen a wc, zuhanyzó elég igénytelen.. Apuka meg legyen csak ott, lelkesedjen!!!!
Az NST-ről jut eszembe! (mert ott majd meglátod, kik vannak) Választasz szülésznőt? Vagy elvileg már azt se lehet?
Mostmár könnyebb a lányokkal. Már csak 5-ször esznek naponta, nagy ritkán még 6-szor. Van mikor átalusszák az éjszakát, van mikor kelnek hajnalban.., illetve van, hogy csak az egyik kel fel! Így azért már jobban, többet lehet aludni este. Délutánonként sétálunk egyet, akkor szinte mindig alszanak!
Napközben egyre többet vannak fenn. Pár napja, ha leteszem őket egymás mellé, akkor figyelik egymást!!!! Kingának annyit jár a szája, Regi pedig állandóan mosolyog!
Még a tesójára is mosolyog! Mondjuk nem csoda, hogy Regina nem gügyög annyit, nem jut szóhoz Kinga mellett!
Nagyon aranyosak, de sokszor nagyon fárasztóak! De ezt majd nemsokára te is megtudod!!! Puszi!