Sziasztok,
Azzal kezdem, hogy az igeretemhez hiven ezennel bezsebelem a Maszatkara vonatkozo 2 honappal ezelotti gratulaciokat.
Meg a mostaniakat is.
Aztan remeljuk, konnyebb tovabbi 6-7 honap var ram, mint Zsombival.
Tündér,
hat persze, hogy hallottam a novenyrol. CSak nem kapcsoltam, hogy innen szarmazik a nev.
Jobbulast a gyerkocnek!
Zsuzso,
Kreativ baba: az araval kezdem, 10eFt/5x2 ora. Ezert en valami nagyon tartalmas, rengeteg jatekkal, konkret otletekkel, gyakorlati "bemutatoval" fuszerezett valamire vartam. Es oszinten megmondva, nem ilyen az egesz, ezert eleg felemas erzeseim vannak.
Ulunk egy korben a gyerekekkel, ki van szorva egy halom jatek kozepre (az oktato azt se tudja, honnan szarmaznak, hol lehetne ugyanolyat venni
), es magyaraz, mesel, peldakat mond, a gyerekek meg szabadon eleresztve, igy az egyik szemem az oktatot figyeli, a masik Zsombit. Az eloadonak egyetlen gyereke van, es allandoan olyan peldakat hoz, hogy hitetlenkedve hallgatom, hogy ezt egy ZSombi-koruval lehet csinalni? Aztan mindig kiderul, hogy inkabb majd csak 2-3 eves gyerekkel. Szoval eddig csalodas, hogy a rakas jatekkal sohasincs bemutato, kozos jetek, az ott levo gyerekek semmibe nincsenek bevonva, nincs rajtuk "bemutato".
Ami viszont nagyon tetszett, hogy felhivta a figyelmet nehany gyakran elkovetett nevelesi hibara jatek kozben, amivel a gyerek kreativitasat csokkentjuk. Meg idonkent a csoportba jaro anyukak szoktak jo otleteket mondani.
Utott-kopott orr
Momo,
az osszes negativ banatfelho huss-huss a fejetek folul.
Kerteshazas okfejtesed nagyon tetszik, en panelben, aztan kerteshazban nottem fel, es ZSombi szuleteseig meg voltam veszve azert, hogy hazba koltozzunk. Most mar inkabb azt vallom, hoyg majd akkor eleg lesz, ha visszamentem dolgozni es nagyobbak a gyerekek.
Bar az arakat elnezve az is lehet, hogy mi itt fogunk egy lakasban megoregedni.
Kepek a kertben fotosorozat viszont annyira edes, ujra kerteshaz maniam lett!
A korbebetonozas viszont ujra visszarantott a foldre.
Urszila,
kontenert telipakoltatok? Belegondolok, mi mindent dobhattok ki, ha kepesek vagytok megtolteni egy kontenert.
Gratu a 8 kg-s alomhatarhoz!
Fogletores
PIldi,
kepek nagyon helyesek! Na es a sztarmodell is!
PsAndi,
Danonak jobbulast! Es Neked is!
Most olvasom csak, vervetel
NEm ertem en ezeket a szolgaltatokat. Nem egyszerubb nekik egy telefont megereszteni?
Zsurlo,
egyeduralom es kepek
Sofka,
matricazas nalunk is megy. De ZSombi minidg is anyas volt, csak egy kis lapattal tett meg ra az utobbi idoban.
NAlunk a legujabb, hoyg amint megallok valahol, bedugja a pici fejet a ket labam koze a combomnal. Igy aztan vegkepp mozdulni se tudok. Es ezen aztan hangosan rohog.
Angela,
ovodas elso nap sztori
BAr igy lenne majd nalunk is!
Drukk holnapra!
A kitort nyarert pedig tiszta szivembol irigy vagyok!
Mariann,
kannibal MArci
Viszont jo, hogy most mar teljesen "atlagos" gyerek, es a korai (orvosok altali) remisztgetes nem jott be!
Kisvuk,mihamarabbi jobbulast a baranyhimlosoknek!
(Az egyik ismerosunknek baranyhimlos volt a gyereke, es kerdeztek a gyerekorvost, hogy most mit csinaljanak. Erre azt valaszolta az orvos, hogy minden nap szervezzenek egy babazsurt, minel tobb meghivott gyerekkel....
)
Elli,
BAlesetek mindenkinel vannak! Ezt mond a ferjednek, ha esetleg reklamalna!
Ferjed csuklotorese nem tul biztato, de drukk, hogy mihamarabb helyrejojjon!
Nekunk ADSL van, de igazabol azert, mert a UPC olyan tirpak volt, hogy iyg nem akartam veluk szerzodni.
Anyospajtast ma ferjem ujra (3 het alatt asszem 10.-szer) elvitte orvoshoz. A doki radobbent, hoyg azert vannak rohamai, mert elfelejtett neki vernyomascsokkentot adni. Koszi. Es ha felmegy a vernyomasa, akkor a pszichogyogyszer bekattan valahogy az agyaban, es ettol galydul be. Most legalabb tudjuk mar mi is...
Ugyhoyg ma anyospajtas total be lett gyogyszerezve es most jol van. En meg imadkozom, hoyg igy is maradjon, mert tegnap az egyik szomszedja elkottyintotta, hogy mar szervezkdtek a tarsashazban lakok, hogy megverik...pedig tudjak, hoyg beteg.
Pussz,
Gombóc