Noci
Izgatja mar ngyon a fantaziam mi az amit szertnel nekem adni
Nem sugod meg
Kikuldeni ha van ra penzed kikuldheted de csak akkor ha nem sulyos mert egy konnyu dolog meg hagyjan
Vgy majd a nyaron
A cicatejtol meg csak amulok es bamulok
nemhiaba minden nap tanul az ember
Nagyon szepen koszonom az angyalkakat
vegig ott voltak velem
Jah dokira meg ugy ertettem,hogy nem fogadott han em valasztott....vgy az ugyanaz
Ertem en,hogy ugyis a szuleszno lesz ott es a barinom is mondta az orvos nem csinalt semmit nem is erti miert volt ott
A szuleszno mar megvan
Apuddal beszeltek mar
irgum burgum te is fafeju vgy am
Doki jol hangzik
es nanaaa,hogy minden rendben lesz
Vegre kiderul az is,hogy punis-e vgy kukis
es eldol ki gyozott
En voltam az egyeduli aki lanyt szavazott neked
Zsu
Hajfestes olyan sikeres lett,hogy tod korbe elol a fejem is barna lett
Jo eros ez a festek legkozelebb odafigyelek ra
Tanitassal haladok bar nem tom emlexel-e ra milyen volt mikor eloszor leultel a gep ele mert en igen
Emailjeimet akartam megnezni de segitseget kellett kernem mert halvany gozom se volt,hogy kell
Anyum meg mar csak 58eves de haladunk....az msn-t es skype-ot beallitottam automatic bekapcsra...a neten meg a kedvencei koze bevettem vgy 5lapot amit nezeget....meg iwiw van hatra de meg kellett volna egy het es akkor jobban menne neki
csak tod azt hittem neki n em vista-ja lesz es nem mertem az enyimen gyakoroltatni a dolgokra erre neki is vistaja lett
na mind1...ma mar csorgott anyu,hogy hol vgyok mert o ott ul a gep elott mert en aszontam neki reggel mikor o kel 6kor akkor gepnel vgyok
hat ja gepnel de ma utaztam es hazaerve agynak doltem jah es hetvege van
Ugyhogy halad
Koszi a jo utat
Neked vannak mar elkepzeleseid dokival kapcsiban
vgy neked is szuleszno lesz csak
Minya 12hetes leszel es onnantol egy "oriasi kovet ledobunk"
Melaszka
Koszi
Magatokrol nem irsz picit
Apa,hogy van melohely
Tenyleg te mikor gondolkozol visszamenni marads 3evet otthon
Kitty
Koszi igen a felhok felett jartam
remelem marad azert a hetvegen idotok egymasra a paroddal
SZoval a kerdesem meg mi ndig ugyanaz:ezt az also vonalzit ugy kell kulon kerni?merthogy en csak babasat latok mindig....mar sokszor neztem masok milyen szerelmetes vonalzikat raknak fel,mint most te is de en nem talaltam sosem
Pendi
Izgultam de tenyleg nem volt semmi....es mar itt is vgyok
Pendi ez a sunci naon ari volt
Koszi....kaja hogy sikerult
Enis
Azta micsoda sztrafotooo
kire hasonlit
Szoke haj kek szem...wow
ngyon szep nagylany
Milyen lett a serod
vgy csak siman szaritottad
Ja es egy gondolatm tolem neked:Azert mert koran szultel es van egy 12eves lanyod az nem azt jelenti,hogy oreg vgy
Laptetuuuuuuu
Koszi neked is jol repultem
Jelentes
Hat az uton 2fiu kozott ultem akik egyutt voltak de persze nem akartak cserelni,hogy egymas melle uljenek
ittak egesz uton es dumaltunk pedig en azert aludtam volna
leittak magukat eleg szepen aztan az egyik bealudt a masik meg dumalt de mar ngyon farasztott
aztan mondtam neki szerintem pihenjen mert mar csak 4ora van hatra...aztan bealudt....annyit ittak ilyet meg nem is lattam repulon
aztan ott buzlottek ketoldalrol korbevoltam veve
Leszalltam hivom apat nem veszi fel
hivom szobatarsat o felkelti apat
apa meg hulla almosan hallo
elment este vacsizni meg 1-2 italra aztan elkezdtek jonni az ismik es hajnal 3ig elvolt
tok pipa voltam
hazajovunk ledolunk erre ugye ma van az a hanami amikor a fa altt eves van
hideg is volt faradt is voltam meg a borondom is delutanra mondtak hogy kiszallitjak,aahh mondom ne menjunk sehova...erre uzen a szobatars,hogy senki nem ment meg a piknikre es ott ulnek ketten
ember meg aszongya menjunk mar ki csak addig amig nem jon valaki
ok tusolas keszulodes kimentunk
pisilnem kellett sorbaallas vgy 30ember volt elottem a sorban es vgy 20percet alltam ott mire sorrakerultem
akkor elkepzelhetitek mennyien voltak
es ott fagyoskodtam mar 20percet a sorban nyugi voltam es almos es apara is pipa voltam
es akkor meg ez is..kicsit kiultunk utana duma a tobbiekkel aztan csorogtek,hogy megjott a borondom
en meg nem vgyok otthon na spuri haza es aztan be az agyba...most keltunk 4oraja ettunk meg apa tevezett en meg irom a regenyem mar 1oraja nektek
aztan megyunk aludni mert itt most fel 12 van mar
hat birkozni max holnap mert nekem meg kicsit megvan
Na mentem csajok holnap jovok
legyetek rosszak