Én is gratulálok
Leo-nak!
Angel - Hírek!!!
Szandra! sajnos rossz a megérzésed
Sziasztok lányok!
Az elmúlt napokban nem jelentkeztem Angelről. Ha ismertek, és ugye ismertek, tudjátok jól, hogy a jó hírt azonnal írom, ha nem írok annak oka van.
Ennek is van, sajnos.
Az elmúlt napokban sajnos olyan rossz híreket kaptam, hogy együtt úgy döntöttünk, inkább nem írok semmit.
Részleteket most sem fogok, ebben maradtunk vele. Tekintettel a kismamikra és mindannyiótokra. De tudom, mennyire várjátok a híreket ezért beleegyezett, hogy azért írjak valamit.
A kezdeti bíztató helyzet után sajnos tegnap nagyon-nagyon aggasztó események történtek. Már sajnos a legrosszabbról is beszéltek neki....
Újból gépi lélegezteztésen van, de vannak súlyosabb gondok is.
Mára picit jobban van Kókuszka, harcol a drága nagyon, de még a kritikus időszakon bőven nem vagyunk túl.
Úgyhogy: kérjük szépen a nagyon rágondolást, és az imákat, akinek ez a hite. Kicsilány maradni akar velünk, segítsünk neki.
Angel köszöni az eddigi sms-eket, és az ezutániakat is, de mindenkitől elnézést kér, nem fog tudni rá válaszolni. Hívni se hívjátok, mert ha teheti pihen és lelkileg is nehéz neki, ezért minél kevesebbet kelljen beszélnie a helyzetről.
Ő viszonylag jól van, bár fáj a pocija eléggé, de a baba a fontos most neki legeslegjobban. ez érthető. Teje megindult és van nagyon bőven.
Egyelőre ennyi, hétfőn fogom újra hívni, ha tudok és ő hozzájárul, akkor írok majd rögtön nektek.