Új privát üzeneted érkezett!

Almi!

Az orvosok általában nem szoktak egyet érteni a témában.
Addig kerestem orvost, amíg nem értett velem egyet abban, hogy a 2 éves korig nem kell piszkálni, mert addig csak berepedhet, ha nem szakszerűen csinálod. Szerinted tényleg ne piszkáld, nálunk 18 hónapos nem sok jel volt a rendes működésre, 2 évesen azt mondta a dr néni, hogy nagyjából rendben van, és 2,5 évesen tökéletesnek minősítette.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Almi,
gratula Atinak a forgáshoz! Jó hamar jön a foga! :shock: A mi 8 hós kis rokonunknak még egy sincs, de az ő 10 hós uncsitesójának is csak kettő :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most csak egy gyors bekukk,közlöm a jó híreket!Voltunk ma uh-n!
És minden rendben a pindúrral! :lol: :lol: Hallottam a pici szívét is!Olyan jó volt! :) :)
Kaptam képet is!Íme! :lol: :lol:

Kép Pocaklakónk 9 hetesen :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó szép formás kis pocilakó!!!!!!!!
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz,
gratulálok! nagyon szép formás! Látod, csak sikerült képet kicsikarni :wink:
Vendég

Almi
Igen, orvos írja föl, de csak 2 éves kor után kell vele foglalkozni, nekünk legalább is így mondta a doki nénink.

Sziszkó
Milyen kis édes! Nagyon szép formás babuci. :)

Kép
Kép
susytunder

Szisztok!

Olyan kedvesek vagytok, hogy marasztaltatok, így elhalasztottam a világgá indulást :lol: :lol: :lol:

Kitty, nem kell mindenkit műteni, csak azokat, akiknek valódi fitymaszűkülete van, nem csak letapadás. Talán ő kinövi.

Ronci, sajnálom a pályázatot. :(

Manka, nem tudom, miért indult el, mostanában sértődékeny. Szerintem már unja az itthonlétet. Altatják, igen, félek is kicsit. Szerintem szép az Emma név.

Ildi, a Gandalf egyébként anyakönyvezhető...Ha tényleg így döntenétek. :)

Almi, még ne foglalkozzatok ezzel. Van a Madarászban egy doki, akinek ez a specialitása, és ő írta, hogy a letapadás az úgyis megszüntethető, a valódi szűkület meg sehogy sem, csak műtéttel. Azt figyeld, hogy amikor pisil, akkor rendesen tud-e jönni neki a pisi, nem fújódik-e fel a bőre. Mert az már bajos, akkor nézesd meg, illetve akkor is, ha csak nagyon nehezen pisil. Nekünk nem vált be a hátrahúzás, a krémezés, a tornáztatás, nem is lehet anélkül hozzányúlni, hogy a külseje (!) ne kezdjen el vérezni...Nekünk is a 2 év volt a vízválasztó, ahogy Susy írta. Csak nekünk nem oldódott meg. A krém pedig szteroidos krém: annyira kell hátrahúzni, amennyire lehet, ott bekenni és kicsit tornáztatni vele. Ha csak letapadás, akkor feloldja.

Manya, jó nektek, hogy sikerült a kukidolog. :)

Sziszkó, de jó neked!!! Olyan cuki :D

Elhúzok aludni, fáj mindenem.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!!!

Túléltem a mai napot/bár az első betegem ezt nem mondhatja el magáról sajna, ugyhogy holnap biztos izomlázam lesz a fenekemben/ Jól elfáradtam, holnap meg hajnaban indulunk pestre, ugyhogy most csak beugrottam.
Szisz! gyönyörü a kis pocilakód!!! Tisztára irigykedek , én is akarok!! :D

Kinga!!! majd jól szorítunk a műtéthez!!!! de mivel minden rendeben lesz, így erre igazából nincs is szükség../de azért a biztonság kedvéért mennek a drukkok!!!/

Kitty! tuttik az új vonalzóid!!! :lol:

Egyensúlyvesztés? középfülgyulladás esetleg???nem dugul be néha a füled?

most lépek, mert a reggel túl közel van! :lol: Ha haza jövök majd benézek! pusz-pusz!!!

Kép
Kép
ronci

Köszönöm, akkor a kukac dologgal még nem kell foglalkozni. Elvileg most tud pisilni rendesen, és nem is piros. Csak pont azért merül fel az emberben a kérdés, mert mindenki mást mond. A családban van, akinek már nagyon korán orvos felhúzta :shock: Barátnőm kisfiát meg már vinni kellett a beavatkozásra. Másik orvos volt ott, egy idősebb bácsi, aki elintézte műtét nélkül...

Sziszkó! Nagyon tündéri a kép! Vigyázz magadra! Most csodás hónapok állnak előtted :wink:

Kitti! Én nem bántam volna, ha nem kezdődnek a fogzás okozta nem alvós időszakok ilyen korán :-) Ráértünk volna még ezzel. Az első jeleket már 3 hónaposan produkálta. Azótal hol jobb, hol rosszabb időszakok vannak.

Ati bogár most kezd trükközni. Szerintem rákapott a velünk alvásra. Néha annyira nehéz az embernek felkászálódnia szopi után, és így előfordul, hogy ott köt ki velünk :shock: Össze kell szednem magam, mert én csak a hajnali költözést engedném meg neki szívem szerint. De az álmosság nagyon ravasz... Ébren mindent elhatározok, de félálomba, mintha nem is én lennék :oops: Pedig most kell őt elkapnom :lol: :lol:
almi

Sziszkó, szép kép, nőjjön nagyra a Kicsike és teljen sok örömetek benne :lol:

Ati ügyes kisbaba :lol: nem semmi fog ilyen korán, nekünk 10 hósan jött az első :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziszkó, de szép!!!!!! irigy-irigy :oops: :oops:

Kinga, azért odáig nem fajulnak a dolgok, hogy anyakönyveztessük. Milyen lenne már, idős korában úgy hívnák hogy Gandi Bácsi :D :D majdnem Bandi bácsi :D :D

Kukac ügyhöz nem tudok hozzászólni, egyenlőre csak nagyvaddal foglalkozom! :oops:
zénéildi

Sziasztok!

Almi!
Örülök, hogy értettétek az írásomat, mert elég zagyva lett :twisted:

Sziszkó!
Nagyon irigy vagyok, nekem is ilyet a pocakomba - de szép nagyra nőjjetek. Nekem valószínűleg semmi hasizmom sincsen, mert a mensi megjövetele előtt akkorára dagad a hasam mint egy kisebb 10 hetes terhesnek - ha baba van benne, akkor úgy is marad. Bár a fáma szerint minél többedik terhesség annál nagyobb a pocak.

Mmanya
mmanya

Nita,Kitty,Susy,Kinga,Almi,Beneiildi,Zénéildi,Mmanya!
Köszönjük szépen a bókokat,kedves szavakat! Drágák vagytok,jól esik! :oops: :lol: :lol: :lol:

Holnap almás sütit sütök.Még soha nem csináltam.Remélem sikerül! :oops: :lol:

Holnap este meg családi vacsira megyünk egy étterembe.Sógorom Gábor,most volt a névnapja,őt ünnepeljük.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat! Már jobban vagyok, nem tudom mi lehetett, a fülemmel nem volt semmi gond.

Almi – gratulálok a forgolódáshoz! Én nem bánnám, ha Zoló köztünk is tudna aludni! Olyan jó lenne! Szerintem nincs ezzel semmi baj, főleg ha így neked is kényelmesebb!

Kukac – nekünk is azt mondták, korai még ezzel foglalkozni, térjünk rá vissza később, egy éves kora után, de nagyon megoszlanak erről a vélemények még szakmai körökben is.

Sziszkó – csodaszép! Szívből örülök! Én pityeregtem, amikor meghallottam először azt a bizonyos szívdobbanást!

Név – még az Alexandráról és Alízról és kérnék véleményeket!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nekem az Alíz nagyon tetszik, szép dallamos név :lol:

Az Alexandra is tetszik, egy bajom vele, annyira Szandi/SZandra becézése nem jön be nekem, pedig előbb utóbb minden Alexandra így becéződik, szóval ezt szerintem csak akkor, ha becézve is ki vagytok vele békülve. Amúgy ez is egy elegáns női név, de nekem az Alíz jobban tetszik.

De ez persze ízlés kérdése.

Nekem a rövidebb nevek sokkal jobban tetszenek, főleg lánynál... gondoljatok bele, ha felveszi a férje nevét is.... Én már csak tudom 23 karaktert irkálok alá minden papíron, pedig nincs is második keresztnevem :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Kinga,
remélem nem kell majd a kistököst műteni.

Ronci,
köszi a vonalzódicsit!

Almi
sajnálom a rossz éjszakákat. de hátha hamar túl lesztek rajta.

Alexandra: nálunk is játszott, mert akkor van párom szülinapja, mikor A. névnap van. De így is túl hosszú a v.név, ezért rövidebb k.név kellene. Bár a páromnak tetszene.

Alíz: szerintem szép név :) De nekem az Alice írással szebb :wink: Bár kevésbé magyaros :roll:
Vendég

Alíz szép név, de szerintem a vezetéknévvel együtt kell nézni. Például a mi vezetéknevükben két e betű van, így tuti nem adunk neki pl: Emesét, Esztert, stb.

Beneildi, én is 23 karaktert írok le+2 szóköz. Én naponta rengetegszer írok alá, ezért rövidítenem kellett és csak a nevünk kezdőbetűjét írom le: így én vagyok Zorró a cégnél! :P

Sziszkó, almás süti, nyam-nyam....küldj kóstolót, majd megmondom hogy sikerült! :lol:
zénéildi

Ahol lehet én is LBI vagyok... de sajna aláírási címpéldány, bank stb. helyen nem volt ennyi eszem anno, büszke voltam az új nevemre, így koptatom a tollat mostanában is :oops: nekem is van szóköz is, de azt legalább nem kell leírni :lol:

Igen, a vezetéknév is meghatározó, nálunk is esett ki emiatt név :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nálunk eleve hosszú és kimondhatatlan a vezetéknév, így elég sok név kiesik. Köztük a kedvencem a Kincső mivel a v.név ...ki -re végződik, és kikincsőt nem akarok... :?
Vendég

Sziasztok! Megjöttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó sokat írtatok, időm sem volt végigolvasni, bocsi :lol:

Almi, Kitti, üdv itt. Ha adtok adatokat, bekerülhettek a táblázatunkba is :wink: A 30. oldalon megtaláljátok, mik kellenének hozzá

Szerencsére meggyógyultunk, de elég zsúfolt napjaink voltak, ezért nem jöttem. Egyszerűen nem maradt rá idő. Most is mosogatnom kellene, meg rendetrakni, meg leszedegetni a kutyaszőrt a kölcsönkapott kisruhákról, de elfáradtam :oops: Sétáltunk egy jó nagyot. Végre tavasz van :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó, gyönyörű a kép, a legszebb a világon :wink: Én már tegnap este meglestem iwiw-en :wink: Az almás süti jöhet, én csak vasárnap sütök. Szerintem kakaós csigát. Azt szereti mindenki. Aznap lesz a párom szülinapja, és kisgyerekes vendégsereg jön. És minden gyerek szereti a kakaós sütiket....

Kuki-téma. A mi doktornénink azt mondja, ha egy éves koráig nem jön fel a bőr, ad beutalót sebészetre. És közben én is azt hallom mindenhol, hogy 2 éves korig magától lazul. Eldöntöttem, hogy adhat beutalót ,de egyenlőre nem megyünk el...

Név: Már 100000%-os a miénk. Csongor és Jázmin. Emma szép, nővérem kislánya Emma lett végül. Az Alíz tetszik (de jó a vezetéknevetekhez is???), de az Alexandra annyira nem jön be nekem. Manka, fiúnéven nem is gondolkoztok? :lol:

Ennyi időm maradt, Marci felébredt :cry: Megpróbálok megint gyakrabban jönni majd :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hello!

Apám! Ennyit írni! Jól belelendültetek a névkérdésbe :lol:
Az Eszter nekünk is nagyon tettszik. Apósom édesanyját így hívták. Tök jó lenne nekünk egy Eszterke. Na ha lányunk lesz, Brigitta (bár a vezetékkel együtt eléggé pattogós) vagy Eszter lesz. Mikor van Eszter napja? Tudja valaki? Nálunk ez is egy nagyon fontos kérdés volt. Ne legyenek egy kupacba az ünnepei. Még valakinek spórolni támad kedve azt' letudja egy ajival az összes ünnepet :lol: :lol:

Ildi!
Nagyvaddal? Hát ez szuper! Tök jót röhögtem :!: Erről az jut eszembe,hogy tegnap a Discoveryn valami természetfilmben nézte apa, hogy a hangyásznak 60 !!cm-es nyelve van. Mondta apa, hogy a következő életében torszülött akar lenni. Ember, hangyász nyelvel :lol: :lol: :lol: :lol: Én meg nagy kegyesen beleegyeztem:oops:

Sziszkó!
Nagyon bájos a pocilakócskátok :lol: Már most szívtipró/szemet gyönyörködtető a megfelelő rész kiválasztandó :lol:

Lányok bocsi 1000-el, de nekem az Emma névről az a szóvicc jut eszembe, hogy emma, emmeg holnap :oops: :oops:

Ti is dolgoztok holnap? Na hát Mi igen :? Nálunk egy kiscsoportos gyereket fognak hozni, az is az enyém lesz :lol: :lol: :lol: Mondtuk a kolléganőmmel, hogy Mi holnap elvisszük kirándulni a nagycsoportunkat :lol:

Bedugulok és megyek olvasni. Csöndes a ház, ki kell használnom és olyan jó könyvet olvasok.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Gani,Hékás,Mankabi!
Nektek is köszönjük szépen a kedves szavakat! :lol:
Ép mondtam a páromnak,hogy olyan jól esnek ezek a szavak és pláne azért is,hogy végülis nem is ismerjük egymást személyesen,és mégis hogy meg tudjuk egymást dícsérni! :D :lol: :D :lol:
Most ettől olyan jó kedvem lett! :lol:

Mankabi!
Nekem az Alexandra nagyon bejön,csak páromnak hosszu a vezetékneve és mindenképp rövid nevet akarunk a babának.
Ha lány,akkor Fanni.Ez már tuti!Ha fiú akkor Martin vagy Patrik.
Ezeket a neveket szerintetek lehet csúfolni?

Znéildi,Hékás!
Ígérem,küldök Nektek kóstolót! :wink: :lol: :lol:
Cserébe kérek kakaóscsigát! :oops: :wink: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok........
az uh-on minden ok.szép nagyok vagyunk már!!!!!!
vérömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
afp-re ápr.16-án megyek.....akkor remélem már tudni fogjuk ki lakik idebe!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="sziszkó29"]S írta:sziszkó29ziasztok Lányok!

Most csak egy gyors bekukk,közlöm a jó híreket!Voltunk ma uh-n!
És minden rendben a pindúrral! :lol: :lol: Hallottam a pici szívét is!Olyan jó volt! :) :)
Kaptam képet is!Íme! :lol: :lol:

Kép Pocaklakónk 9 hetesen :-)

Gratulálok!Édi!
Vendég

Lányok, én most 2 napra eltűnök, Öcsémhez megyek pihenni Mosonmagyaróvárra.
Holnap wellnesezem Lipóton az orchidea szálloban, ahova csak ismeretség révén jutok be, mert csak szálló vendégek használhatnák :lol: nekem Öcsém elintézte 8)

Látom megszünt a régi vonalzós oldal, igy most ezt a szerelmeset tettem fel :wink:
Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

[quote="nitacska007"]v írta:nitacska007érömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhh, ez szuper!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy minden oké veletek, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziszkó!
Nekünk van Martin ismerősünk, nem csúfolják sehogy :lol:
Nekem Fanni a kerilányom, szóval elfogult vagyok, de jól választottatok:lol:

Nita!
A jó híreknek :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nagyon jók a nevek. Nekem is jobban tetszik az Alíz, mert egyszerű és nagyon szép!!

Sziszkó!
Szerintem sem lenne csúfolni ezeket a neveket. Bár nekem olyan vezetéknevem van, ami Húsvét táján elég népszerű, úgyhogy teljesen mindegy milyen a keresztnév :)

Gani!
Május 24-én van Eszter névnap.

Segítenétek? Lány névben M betűvel kezdődőt tudtok valami szépet? Fiú névben már a Márton le van zsírozva (bár most született egy Márton a családban), de lány név az teljesen ötlettelen - és apa lányt szeretne mint mindig.

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Nagyon jók a nevek. Nekem is jobban tetszik az Alíz, mert egyszerű és nagyon szép!!

Sziszkó!
Szerintem sem lenne csúfolni ezeket a neveket. Bár nekem olyan vezetéknevem van, ami Húsvét táján elég népszerű, úgyhogy teljesen mindegy milyen a keresztnév :)

Gani!

Segítenétek? Lány névben M betűvel kezdődőt tudtok valami szépet? Fiú névben már a Márton le van zsírozva (bár most született egy Márton a családban), de lány név az teljesen ötlettelen - és apa lányt szeretne mint mindig.

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Szilvi,
jó wellnesezést! Irígy vagyok :)

Hékás:
adatok: 21 év (már csak pár hónapig :oops: ), nincs gyerek, de mindegy, mi lesz, kórház valszeg a kecskeméti megyei kórház lesz (bár párom a szegedit is ajánlotta, de ott túl sok a műhiba...)

Mmanya,
Marcella, Martina, Marietta, Mirella, Miranda, Minna - most ezek jutottak eszembe elsőre, de majd még gondolkozok.
Két neve a köv. gyerkőcnek is?
Vendég

Mmanya, ha 'M', akkor nekem a Mirjam a favorit. De apa nem akarja... Meg hát szép a Maja is, de gondolom nem akartok két egyforma keresztnevű lányt :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Megjöttünk a munkából.
Már megint olyan szél van :evil:

Május 24.én van Eszter? Ez tök jó, mert Én meg 1 nappal később születtem :lol: Tarthatnánk egyben :lol:

Nekem a Maja is nagyon tettszik. Manya! Mikor van Maja napja?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
itt szerencsére most nincs szél. Párom is most indult haza a melóból :wink:

Eszter nekem is tetszik, a kedvenc dédimet hívták így :cry:
Vendég

Megszűnt a Nőivonal :shock:
Kreáltam újakat a régi vonalzóm helyett. A mozgó comment természetesen a lányomról szól... :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
igen a válság miatt szűnt meg a nőivonal.
Miért csak 99%ban angyal Bogi, a maradék egyben micsoda? :lol:
Vendég

Brigi
Láttad a képet a kardigánról?

Kép
Kép
susytunder

[quote="mmanya"]S írta:mmanyaziasztok!

Sziszkó!

Gani!

mmanya

Kép

Kép

Egy bnőm kislánya:Mirtill, másik lánya, Míra.
Vendég

www.orchideahotel.hu

itt voltam ma délután 2 órát, de szivesen cserélek bárkivel egy kis pöttyért egy uh-képen :)
Vendég

Sziasztok!

Adatok: 28, Vecsés, kistesó neme: mindegy (de szerintem kisfiú kéne :-)), Uzsoki kórház (majd ő is), tesó neve Attila :lol:

Mozgalmas napunk volt tegnap. Most egy kisebb regényt fogok írni, ha nem baj.
Attival bejelentkeztünk mozgásfejlesztőbe, ahol tegnap volt a szűrés. Itt gyógytornász vizsgálta meg, és megállapított dolgokat, amik nem megfelelőek nálunk.
A dolgok előzménye, hogy az én drága kisfiam nem fordult meg a pocakomban, és így fartartással bújt ki a napvilágra a terhesség 40+6 végén. Szóval túlhordós is volt és ráadásul a nyakába kapott lábakkal nyomult kifelé :shock: Már a kórházban említették, hogy elképzelhető, hogy laza lesz a csípője. Korai csípőszűrésen megállapították 3 hetesen, hogy nincs semmi gond. 2 hónapos kora körül vettem észre, hogy az egyik szeme mintha kevésbé nyílna ki. Szemész orvos szerkezetileg rendben találta. 3,5 hónapos ismételt ortopédiai vizsgálaton enyhe hipotómiát állapítottak meg, de semmi kezelést nem javasoltak. Majd kontroll 5 hónaposan lesz ismét, bár nem tudom mire várnak...
Így elkeveredtünk erre a helyre, ahol tegnap megnézték. Jó volt a tippünk, hogy bizony a babácska nem használja a bal oldalát annyira aktívan, ezért az izmai ott "renyhébben" működnek. Javasolt a heti 1-2 alkalmas foglalkozásra hordani (horror pénzért, de szerintem érdemes). Szóval a szemecskéje is ezért kisebb, főleg ha álmos. Hason fekve is erőteljesebben látni a jobb oldali izomműködést, így egy idő után a bal oldalát leereszti. A kézfejét gyakran fordítja kifelé, mint egy fóka, ez is a tünet állítólag. Engem leginkább a csípője érdekelt, ami UH szerint rendben. Az ortopédián semmit nem mondtak rá, viszont a bal oldali medencéje feljebb van picit, mert az sokkal kötöttebb. Így a célunk lesz ezt kilazítani.... Szóval még szerencse, hogy időben elvittük, így még a járárs megtanulása előtt korrigálható.
És a mozgásfejlődést is figyelemmel lehet így követni. Mostanában elég sok helyen hallani, hogy ha ez nem megfelelő, az hiperaktivitáshoz, diszlexiához, diszgráfiához, diszkalkuliához stb. vezet. Szóval irány Dévény torna :-) Remélem hamar sikereket fogunk elérni, és korrigálódnak a jelenlegi aprócska hibáink.
Tanulság szerintem, hogy legalább egyszer érdemes elvinni a csecsemőt megnézetni....

És hol a beígért 20 fokos tavaszi időjárás??? :? Nálunk most esik! :(
almi

Almi!
Öröm az ürömben, hogy -mint ahogyan Te is írtad- időben észrevettétek és léptetek. Így valószínűleg a járásban nem fogja akadályozni ez az izomkötöttség. Szerencse, hogy csontozati elváltozás nincs!!
A Dévényi tornáról már rengeteget hallottam-olvastam de csakis jókat. Most ez a legeredményesebb program Mo.on.
Egyébként milyen árakkal mozog ez a fejlesztés? Alkalmanként kell fizetni vagy havi lebontásban?

Itt meg megint fúj a szél :evil:

Akartunk az udvaron kicsit kapirgálni, de ilyen szélben semmi kedvem :oops:
Úgyhogy bejöttünk s most mindjárt leülök olvasni :lol: A szél meg had' fújjon :lol:

Kitty!
A válság miatt szűnt meg? Még ilyet :?
A maradék 1 % az ördögi egojának szól :lol: :lol: :lol: Van olyan is neki :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Anita!
Különböző árakkal találkoztam. 30 perc 2,5-3,5E Ft, 50 perc 4-4,5E Ft. Alkalmanként kell fizetni. Ha kiszámolod 1 hónapra szép kis összeg :shock: :?
almi

hékás arra mi is nagyon kiváncsiak vagyunk...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ronci, köszönjük a drukkokat. Te hol dolgozol még a mentőkön kívül?

Ildi, nagyvad? :lol: Olyan jót röhögtem rajta. Én is a sok e betű miatt nem Eszter lettem, pedig Anyukám szerette volna.

Sziszkó, almás süti hogy sikerült? Minden nevet lehet csúfolni. A gyerekek nagyon találékonyak.

Manka, Alexandra nekem túl kemény, de az Alíz az tetszik nagyon.

Kitty, annyira nem bánom a kukiműtétet, mert állítólag higiénikusabb és most olvastam egy cikket, hogy kevésbé kapják el a HPV-t és a Herpes genitalist. Mondjuk, nem tudom, milyen összefüggés van, de ha ez a mellékhatása, akkor még jól is járunk.

Beneildi, a bankban adhatsz új mintát bármikor. Én most rövidíttettem le egy üf-lel, mert a folyamatos alkoholos állapota miatt soha nem volt képes kiírni az eredetileg megadott, 30 karakteres nevét (szóközök nélkül). Már eredetileg is mondtam neki, hogy nem lesz jó, de akkor ragaszkodott hozzá. Én csak szignózok mindenhol (az enyém szóköz nélkül 19 karakter, de a szignót nehezebb hamisítani is).

Brigi, helló! Jó, hogy meggyógyultatok. :)

Anita, hangyász...Az jó. Megemlítem itthon. :lol:

Nita, tökjó, hogy felszívódott. :) :)

Mmanya, Míra, Margaréta, Mimi, Málna, Manka, Marcella, Médea, Milla, Mínea, Minna, Mirjam, Mirtill, Médi, Moira, Menta. De ha gondolod, bemásolom az összes engedélyezettet :)

Almi, sajnálom. De legalább most elkezditek a fejlesztést és még nagyon időben vagytok. Bendit is kellett vinni (én 41+0-n szültem), aztán ma már olyan duracell, hogy ketten nem bírjuk az iramot. :lol:

Itt esik az eső és csak punnyadunk. Nem megyek a héten már dolgozni, ezerrel készülünk a műtétre. Nem fog hiányozni most :)

Szememet holnap nézik, most lesz 2 hónapos.

Jó pihit még erre a csúnya, rövid hétvégére!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Az almás süti jól sikerült! :P De nagyon sok lett egy tepsivel.Adtam a szülőknek meg a sógornőméknek is,de még mindíg van!
Küldök Nektek is egyet fejenként! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kinga!Majd írj,hogy mit mondtak a szemedre!

Nálunk is borús az idő. :? Nem is mentünk ki egész nap a lakásból.

Kellemes délutánt mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga! Nem is a túlhordás a fő okunk, hanem a farfekvés (mivel nem császárral jött a világra). Ha hamarabb meg lett volna, kisebb testmérettel születik...

Almás... :lol:
almi

Sziasztok!

Gani,
azt írták az oldalra, hogy azért fog meszűnni - de nem tudom, mi az összefüggés egy fórum és a válság között... :roll:
Bogi nem is ördög :twisted: :lol:

Kinga,
én is olvastam már, hogy így könnyebb tisztán tartani a kukit, nem tud olyan sok baci megbújni.

Szilvi,
nagyon jó helyen voltál!

Én ma egész nap csavarogtam: voltam anyuéknál, ott ebédeltem, aztán egy ismimnél, utána anyóséknál, és nemrég értem haza :oops:
Szegény párom meg egész nap dolgozott :oops:
Vendég

sziszkó jöhet a süti.....várom nagyon........ :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Na most pár napig nem voltam, kicsit zsúfoltra sikerült az utóbbi időszak.
Kinga! Jelenleg a vöröskeresztnél vagyok elsősegélynyújtás vizsgáztató, más mellékállásom nincs. /bezzeg régen..., de most csak ez van/ A körülmetélés miatt nem tudnak a bacik letelepedni, igy nem tud kialakulni smegma sem/ baktériumok, kórokzók bomló gyülekezete/, így ezért kisebb a fertőzések veszélye. Valamelyik nap volt egy riport, hogy valamelyik híresség pénzt gyűjt afrikának körülmetélésekre, mert a HIV vírus is kevésbé terjed úgy..
Nita! Tök jó, hogy jól vagytok, és hogy rendben van minden!
Almi, sajnálom szegényke izületeit, de a torna csodákat tesz.. /jó drága egyébként/ miért nem császároztak, ha tudták, hogy faros lesz. ráadásul túlhordásban?!
Nálunk is esik az eső vagy 4órája. mi délelőtt kerteztünk, párom metszett én meg a kutyákkal játszottam. :D Aztán Ő ment focizni, engem meg kirakott az edzőteremnél. nnagggyon jó volt! holnap már nem lesz ilyen jó, mert fájni fog mindenem, de most még tök jó.
Kiváncsi leszek holnap hogy fogom bírni, hogy 1órával korábban kell kelnem! jaj, már félek! :D

Kép
Kép
ronci

Ronci
milyen fajta kutyáitok vannak?
Ez az óraállítás szerintem akkora hülyeség! Csak összezavarja az embereket :x
Vendég

Sziasztok!

Hkitty!
Igen két neve lesz neki is, de a másodiknál nincs kezdőbetű megkötés :lol:

Gani!
Maját május 1-én tartjuk, naptárban nincs helye, ezért apa most olyat szeretne, aminek van.

Kinga!
Köszi, de neked melyik tetszik?

Nekem régóta a Mirjam és a Mirtill tetszik legjobban, de apa mindkettőt megvétózta. Fiú név van.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?