Timi
Napszeműt a Minimanóban vettem. Chicco. Márc.31-ig akciós 2890,-ért, amúgy 4990,-. Mondjuk nem nagyon volt már színválaszték, de sok fazon van. Ha érdekel nézz utána a neten, mert több helyen is akciós volt!!! Kenguruban is szokott lenni, az elsőt mi ott vettük.
Orsi
Csajszim egyre többet ficánkol
Én meg egyre többet alszom
Kész csoda, hogy ma nem dőltem ki. Általában Ivánnal fekszem 8-kor és reggel 8-ig húzzuk a lóbőrt
Oké, pisilni felkelünk (én többször is
, ő 1x, de van, hogy egyszer sem) Szóval nagyon fáradt vagyok
Nappal meg főszezon. "Anyu ezt nézd!" "Anyu játszunk!" "Anyu miért....?" Szal cseppet sem pihentető
Dóri
Jó volt olvasni a sztorikat! Kicsit láttam a jövőt
Én Ivánnal hetekig(!) bőgtem minden hülyeségen
Zsolti megértő volt, kedvesen cukkolt
Anyu viszont sokszor nekemesett, hogy hagyjam már abba ezt a bömbölősdit
Na persze, ez kívánságműsor, nem?!
Bármikor elugrom az övért, amikor neked jó! Majd írd meg, hogy mikor nem zavarok 5 percet
Akkor ugye már kocsival mennék, hogy gyakoroljak is. Meg nemtom mennyire vagytok megközelíthetőek BKV-val?
hozzátápi
Persze, ha nincs elég tej, akkor én sem mondom, hogy éheztetni kell a gyereket! Ha még nincs 6 hós, akkor tápival egészíteném ki, semmi mással! Ha tápi, akkor persze vizet is adnék. Szopi mellett nem. Nem is adtam. Ha sírt, akkor cici. A tej eleje híg, szinte víz. Ez a szomjoltó része. Ha szomjas maradna, akkor tovább sírna
De mivel ha szopizik a baba 3 hós kor alatt tuti nem adnék cumisüveget, a poharazás meg szép és jó, de irtóra türelemjáték ebben a korban...maradnék a cici mellett továbbra is! Iván 1 évesen napi fél bébikaját nyomott be ÖSSZESEN!!!! A többi cici. Ha 40 fok volt, akkor se nagyon ivott, inkább cici. Néha szilárd után egy kis víz, vagy játszón, útközben.
Persze, ha már nagyobb egy gyerek, akkor kell neki más is, ha nincs elég tej vagy egyszerűen a gyereknek van rá igénye!
JUDY Én írtam, hogy tudom, egy 9-10 hósnak hiába magyaráz az ember! És könnyen írok bármit, mert ilyen gondom nem volt! Én 6 hó előtt semmiképp nem kezdenék hozzátápt, akkor sem, ha nincs tejem. Akkor tápszer. A tápis babák viszont előbb rákapnak a szilrád kajára általában. Asszem én ezeket próbálnám: HA lemegy a párizsi, akkor főtt répa, banán, főtt krumpli, dinsztelt vagy sült alma szeletet is elnyammog. Ezeket felhalmoznám a saját tányéromra és jóízűen nekilátnék. Nyilván jönne a kunyerálás, legalábbis ezt várná az ember. Szóval szépen teletömném, és mikor vélhetőleg tök jól lakott, akkor kezdenék csak hozzá a saját kajámnak. Akkor viszont jöhet a balhé, mert éhesnek nem éhes
Úgyis meg kell tanulnia mindenképp, hogy neki nem lehet mindent, amit nekünk igen! Nyilván nem hagyod, hogy a konnektorban túrjon, bármilyen érdekes is az! Persze, a párizsi nem ennyire veszélyes
Amúgy spec. tudom hivatlosan miből van a fst.párizsi. Kis hús, szójafehérje, tejfehérje, ízfokozó (nátrium-glutamás), aroma, színezék és 3-4 féle "E" ezeken felül. Különböző állományjavítókkal karöltve. Szóval cseppet sem gyerekbarár termék, ahogy egyetlen felvágott sem az
Ahogy a sokak által kedvelt virsli sem.... Meg sztem ebben a korban még nem akkora katasztrófa, ha nem együtt eszik a család
Ha jól lakott és elvan, akkor mehet járóka vagy bármi biztonságosan otthagyható helyre. Ha nem...akkor nincs ötletem...hiszti
DE!!!! mindenki azzal eteti a gyerekét, ami neki szimpatikus