Új privát üzeneted érkezett!

én nem vagyok fajgyűlölő de amit ezek a cigók művelnek már gusztustalan.!!!!!!!!!!!!!
azt hiszik övék a világ....mikor segélyekből élnek gyártyák a gyerekeket feleslegesen...mert megnevelni azt nem tudják......
bocs most de ki fakadtam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ÉN BELE SE KEZDEK A CIGÁNYOZÁSBA,MERT JÖVŐ HÉTEN IS ITT ÜLNÉK!!!Utána meg a sitten :lol: :lol:
Egyetlen-egyetlen egy normális cigányt ismerek,25 éves nő,még mindig tanul,van egy magyar barátja,gyerek még egy se.....na ő mondta nekem,hogy: Szapora fajta vagy,anyukám!!!! :lol:
Én már a másodikat várom,neki akkor már a negyediket illene.... :lol: :lol:
Dolgozik,mióta végzett a suliba (ápolónő ) egy nap hiányzása nem volt,gondolkozok,de nem tudok róla rosszat írni.....
Én cigány utcába laktam,jobban mondva a mi utcánkra volt merőleges,előttünk jártak el,de úgy hogy ne rúgjon a konvektorba,olyan nem volt,a csengőt nyomkodták,mint az állat,úgy vonulnak...
Egyszer láttam a Hir tv-ben egy 80 év körüli bácsit,aki rálőtt egy cigány fiúra,és kérdezte a riporter,hogy miért tette,a bácsi csak annyit kérdezett:lakott maga cigányok közt????Nem-mondta a riporter,Ne is tudja meg,milyen......(akkor azt mondtam,hogy úRISTEN,elmegyek az öreghez,és kezet csókolok neki!!!!!Annyira szimpatikus lett...)
Na,akkor tényleg nem cigányoztam!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

vannak köztük rendesek nekem pl a szomszédom az de nagyon jó puszi barátnők vagyunk........!!!!de sajna több a rossz.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Na,ahoz képest,hogy itthon vagyok nem nagyon neteztem ma. :oops: Délelőtt takarítottunk Domival,főztem,elmentünk a dokihoz táppénzre íratni magunkat :D aztán 3 órát aludtunk.
Egész nap fájt a fejem és olyan érzésem volt mintha fel lennék fújódva mint egy lufi.Remélem ez nem rossz jel. :roll:

Kisebbségi témába inkább nem kapcsolódok be mert jót nem tudok írni. :evil:

Szép estét,Dius

KépKép
Kép
mucus75

mucus bizony lehet jó jel is a puffadás..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát ez van. Most itt pörgünk. Remélem minden rendben lesz... Ne is beszéljünk róla.

Sajna jobb hírem nincsen. Este 7 körül belevágtam a kezembe, a kisujjam alatt. 2 cm hosszan, 0.5 cm mélyen. Bementem a bal. seb-re, biztos ami tutkó, nem lenne jó, ha Spanyolba begyulladna.... Nem kellett varni, tapaszokat kaptam rá, bekötözték, és kaptam egy tetanuszt.

Remélem már csak jobb dolog jöhet.
kicsi80

kicsi..........óvatosabban!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát kicsi ez nem a te heted!!!
Jó reggelt minden felébredőnek!!
Konténer félig tele,vagy félig üres???? :lol: :lol:
Hát lányok én azóta se érzek magzatmozgást,pedig már kellene,mert az elsőt 17 hetesen éreztem,most meg semmi???Vagy Pistike ennyire leköt???Nem tudom,pedig figyeltem este is!!!Semmi.....Bár egy kicsit nem is baj,mert ha majd érzem rendesen,aludni nem tudok majd tőle.....persze addigra majd Pistike biztos végigaludja az éjszakát!!!! :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt mindenkinek! :D

Kicsi!
Úúúú,vigyázz magadra kérlek! :o

Nita!
Ma meg olyan érzésem van mint amikor futás után szúr a lépünk.Csak tompább ez a szúrós érzés és a petefészeknél érzem. :? Jaj olyan ciki néha mintha az első gyerkőcöt várnám...de hát szinte alig emlékszem milyen volt az első napok,hetek. :oops: Belül úgy érzem most sikerült(remélem nem esek pofára :roll: ).

Kirus!
Hahóóóóó,milyen a grill osztály? :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Sehol senki? :roll:
Persze ha dolgoznék több oldalt írnátok. :twisted:
No,akkor Én is megyek ebédet gyártani. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!!
királylány, angie! Köszi lányom nevében is a köszöntést :wink:
Nem volt zsúr,nincs rá sajnos idö, nagy ritka mikor én hétvégén itthon vagyok :(
Sajnos rajtunk kivül (anyu,férjem meg én) nem sok embernek jutott eszébe hogy szülinapja van :(...itt persze a család többi tagjaira gondolok..

mucus! tp-en vagytok?? Én is mennék legszivesebben ugy meg vagyok fázva hogy alig kapok levegőt :cry: ,piri még sehol,ez miatt is már tök ideg vagyok..
Még a zöldségen vagyok,a grillre majd husvét után megyek át :?
Nem várom egyáltalán!!
Vendég

Kicsi Kira!
Nagyon Boldog Szülinapot! :D :D
Kép

Igen,tp-en vagyunk(babaprojekt miatt). :lol: Még jövőhéten is itthon leszünk. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok Lányok!
Nagyon régen voltam, visszaolvasni képtelenség. Nagyon sűrű, beteges, balesetes időszakunk volt, sajnos még nem ért véget... Kicsi fiam nagyon beteg, lázas napok óta.
Egy dolog vígasztal: 37. cn-on vagyok, kb. 5 napja késik.. Azon a napon, mikor meg kellett volna jönnie, sokat fájt, aztán másnapra elmúlt, azóta sehol semmi... Ma reggel csináltam egy 10es tesztet... Sok-sok percig semmi, aztán miután megszáradt, az ablakban a napsütésben felfedeztem rajta egy nagyon-nagyon haloványka második csíkot. Gyorsan csináltam még egyet, az is ugyanolyan, szinte csak a napsütésben látszó haloványka.. Ha most sikerült, akkor tuti nem középidőben fogant, hanem később. A 10es tesztnek 5 nap késéssel, reggeli pisiből teljesen egyértelműnek kéne lenni. Legalábbis ennél biztosan egyértelműbbnek... Nagyon bízom, és abban is, hogy velem marad, ha van... :)
mandarin7

mandarin pár nap mulva ismét tesztelj!!!!!!!!nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!
mucus ha sikerűlt is neked nem biztos hogy minden tünet olyan mint az első terhességednél........minden terhesség más és más......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Mandarin kicsi fiadnak mielőbbi jobbulást, neked pedig nagyon szorítok, hogy legyen ott a baba a pocakodba! Ha gondolod meséld el mi történt veletek, gondoltam ám rátok sokat a műtét miatt is.
Angie mi gyarmatiak vagyunk. A férjem jár Starjánba busszal járatba, meg anyukám a könyvelőhöz, na meg az ottani Mátka szalonnal vagyunk kapcsolatban, ők varrják a ruhákat nekünk és itt mi már csak igazítjuk. Ma megyek a nőgyógyászhoz, csak még fel kell hívnom és megkérdezem tőle, hogy normális vagyok-e :lol: ...
Kicsi látom a gond most csőstül jön :( , szerintem zárkózz be egy pár napra és ne csinálj semmit :wink:
Dius én is így szoktam járni, ha van időm a gép előtt ülni akkor senki nem ír, ha meg nem akkor nem győzök visszaolvasni. :) Remélem sikeres lesz a babagyártás :wink:
Kirus a rokonokkal sajna szokott így lenni.....de nem lehet őket megválogatni....
Melinda szerintem annyira leköt Pisti, hogy nem is figyelsz a jelekre.
Na tegnap hülyeséget írtam, nem a Vidám Színpadra megyünk-bár oda szoktunk járni-hanem a Mikroszkóp Színpadra.

királylány

Dia!
Bence tényleg 39 éves :shock: :shock: :shock: ??? Jaj, én is annyira szeretnék egy esküvői ruhaszalont, de már annyi bejáratott van, hogy csak bukdácsolni lehetne vele.

Mandarin!
Juj de jó lenne. Neked egyébként rendszeres a ciklusod? Ha nem, akkor simán belefér, hogy a napokban ágyazódott be, és ezért nagyon halvány. Mindenképp tesztelj két nap mulva, és gyere a hirrel.

Kicsi!
Hát rád is rád jár a rúd. Sajnálom!

Én ma tudtam meg, hogy mégsem fizet a biztositó, mert nem kiraboltak (ami testi fenyegetéssel és sértéssel jár) hanem CSAK ellopták a tálcámat. Ilyen esetben nem térit a biztositó. Hát dö....jenek meg!!!

A mai lh tesztem igy néz ki a tegnapihoz képest (gyönyörűen erősödött, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez pozitivnak számit-e, mert inkább egyformának mondanám a két csikot, és a tesztcsikot nem erősebbnek). Szerintetek holnap lehet a pé-m?

Kép
Vendég

Angie új vonalzót szerettem volna, mert a babafalvás nem jelent meg :twisted: és ezt írta ki, de a kisvonat meg nem is látszott. Megpróbálok majd másikat tenni. Biztosító :twisted: :twisted: nem is értem miért fizetünk biztosítást mikor ha kell semmit ki nem fizetnek.

királylány

angie ez már majdnem pozitív......hajrá!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Voltam dokinál. Ilyen gyorsan régen végeztem, mint ma. Alig kellett várni. Nagyon jó fej volt most is. Kérdeztem tőle normális-e, hogy a ciklusom 34-36 napos és hogy legutóbb 2 napig tartott. Azt mondta bányja kánya. Szóval normális, nem gond, nekem soha nem volt 28 napos még a fogamzásgátló szedése előtt sem. Kérdezte "fogamzásgátlás"? Mondom nem szedek semmit. Erre vigyorogva nem azt kérdeztem szed-e valamit?! Mondtam neki rajta vagyunk a tesón, helyeselt bőszen és reméli hamarosan találkozunk. Hát én is.
Bence ma délután hányt többször is. Fájlalja a pociját és azt mondta nagyon rossz volt az ebéd (paradicsomos káposzta....brrrrrr....- Lehet ez kavarta meg a gyomrát. Azóta itthon is hányt már. Nem tudom mi lesz vele, reggelre kiderül.

[Angie most húzzatok bele szerintem és ha erős két csíkos lesz akkor már ne és akkor van esélyetek egy kislányra-legalábbis ezt olvastam-De gondolom mindegy mi lesz csak egészséges legyen :lol:

királylány

kérdezz körbe a társainál hogy voltak e mások i s rosszul.....most megint sokszor hallani hogy rossz volt az étel.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Szabad cigányozni???Nem???Akkor csalok,de már nem bírom magamba tartani!!!!
Apa azt mondta,akkor leszünk kettesbe-hármasba,ha tele a konténer!!DE!!!!Este telepakoljuk,reggelre meg a cigányok elhordják a felét!!!!Óóóóóóóóó,de be vagyok rágva!!Sose lesz tele,pedig vittem bele vagy 10 pulcsit ,5 pólót,3 télikabátot,farmert,öltönyt,mindnt,de már se híre-se hamva!!!Csak azt nem tudom,Pistike pelenkái hová lettek belőle????? :shock: :shock: :shock: :shock: Micsoda kincs !!!!! :lol: :lol: :lol:
Na megyek,dőlök lányok,mert így holnap is lesz meló!!!Jobbulást
akisfiadnak Mandarin,Kirusnak meg heppi börsz déj tú jú!!!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Dia! Nekunk teljesen mindegy hogy mi lesz a teso. Szilardnak fiu lenne jo, nekem pedig lany. Lenyeg valoban az egeszseg es hogy megmaradjon. Ossze is bujtunk tegnap. Ma kimarad, mert 2naponta van betervezve. Raadasul szombaton Keszthelyen leszunk kettesben. -- Holnap nalunk is lomtalanitas, de mar 2 napja jarjak a kornyekrol az utcakat a fent emlitett emberek. Randalliroznak rendesen :evil:
Vendég

Szép jó reggelt! Visszaolvastam, látom nem hiányolt senki :oops: :oops: , de én ezért jövők, ha tetszik ha nem :lol: .
Mandarin nagyon jó lenne ha végre meghoznád a végleges jó hírt, olyan régóta nem tesztelt itt senki pozitívat, hátha most hozol végre te, tesztelsz ma vagy holnap? Írd meg az eredményt!!!!
Én már nem teszteltem ma leesett a hőm, tegnap fájdogált végig a hasam így már nem bizakodok piri nem fog elkerülni tuti jön 29-én :evil: :cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok miatta, annyira bizakodtam a csodában de azok nem nekem vannak, soha nem volt szerencsém ebben az életben látom ezért a babáért még nagyon meg fogok szenvedni.

angie34 erősödnek a vonalak szerintem a mai teszted még erősebb lesz és holnapután pé. Szépen alakul az eredmény hidd el ne aggódj, nem kötelező, hogy nagyon nagyon erős legyen a második csík szerintem nagyon függ a teszttől. Nekem januárban nagyon jó kivehető volt a pozitiv nap, már februárban más teszttel nem volt olyan nyilvánvaló de 2 teszt erősebb volt, aztán halványodott nap mint nap. Én 25-én teszteltem jósként igen az tiszta fehér volt még 2 nap száradás után sincs rajta szellemcsík. Ezt csak azért írom, hogy nyugodj meg lesz pé. és hogy havi előtt egészen száraz a teszt.

Na puszi mindenkinek, kell tusoljak és menjek dolgozni, bár inkább síros a hangulatom, mint melóba menjek.

Kép
Kép
melisch

Melish! Nekem eszembe jutottal de irtad h nem jossz, sot ugy remlik hogy 2 napot irtal, hogy elutaztok. Vagy az hetvegen lesz? A mai tesztem eleg halvany lett, ezert gondolom hogy tegnap vagy ejjel vagy a tegnapi osszebujas alatt repedt a tuszo. Hat nagyon kivancsi vagyok. Ket het mulva okosabb leszek. Igaz, nem a tegnapi egyuttletunk volt az eddigi legjobb, nekem fajt egy kicsit :roll:
Vendég

Sajnalom hogy csalodtal! Ez az lh teszt biztonsagosan hasznalhato jostesztnek? Hatha hibasan jelzett! Egyebkent nem ertem, miert tudja kimutatni a terhesseget hamarabb mint a terhesteszt. Akkor miert nem ezt aruljak? Szerintem mert nem biztos.
Vendég

Igen el voltunk menve, tegnap értünk haza. Mivel szilveszter óta nem voltunk otthon mindenki kevesellte mennyit ülünk, de 1 nap alatt, hogy lehet 3 helyen lenni? + a temetés ami miatt mentünk. De azért csak megértették, hogy menni kell. Nekem élnek még nagyszüleim+sógornőmnél voltunk felváltva. Apukám meg keresztapám is otthon volt, anya csak ma este megy így vele most nem találkoztam.

angie34 nem a tesztre alapozik elkeseredésem, hanem, hogy tegnap egész nap fájdogált a hasam és a hőm már az utóbbi 2 napban esik lefele, mint az elmúlt két hónapban, tehát lesz piri akár holnap akár holnapután. Na ezért vagyok most kiakadva.Csupán belefáradtam és nagyon nehezen kezelem most. Legszívesebben bőgnék és még munkába sincs kedvem menni. Mondta a férjem ha akarok maradjak itthon, de szégyellném a fiuk elől magam, hogy nem megyek dolgozni ok nélkül csak mert a mi cégünk. Nem adhatok ilyen példát a többieknek, lassan indulok tusoltam még megszárítom a hajam és megyek legalább hamarabb eltelik a nap, bár dolgozni nem lesz kedvem. :oops: :oops: :cry:

Kép
Kép
melisch

Ja ertem! A holeeses tenyleg nem biztato :( Meg tudom erteni hogy el vagy keseredve. En is sok honapon keresztul eltem ezt at es ki tudja meg hanyat kell atelnem. Nem mindig olyan nehez de vannak mely pontok. En most nem vagyok melyen igy hitelesen tudlak biztatni hogy amig van mehe az ember lanyanak addig van esely ebben a mai technikailag igencsak felszerelt vilagban!!!
Vendég

köszi angie34 :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Voltam kötözésen. Nem vészes. Elláttak minden tanáccsl, hogy járjak el Spanyolban 8)

Melisch: Néha tényleg nehéz...

Van egy sztorim, ami velem történt a hétvégén. Nagyon meghaott, talán ad nektek is valamit...

Kép
kicsi80

JÉ. Látom megjelent a vonalzóm.... Nem volt másmilyen....

Kép
kicsi80

Nos, a sztori....

Vasárnap Istentiszteleten voltunk férjemmel. Jár oda egy mozgássérült lány. NAgyon aranyos, de nem szoktunk beszélgetni. Nem nagyon tudtam eddig miről. Ráadásul nem is tud halkad beszélni, csak hangosan. A keze és lába sérült, de aranyos.
Dícséret után tapsoltunk, és férjecském felé nézve látom, hogy sír a lány. Ő nem igazán tudott vele mit kezdeni, így gondoltam megkérdezem én. Nem nagyon értettem mit mondott, meg másokat is zavartunk, így felajánlottam, menjünk ki a teremből. No, hát innentől indul a sztori.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.03.27 10:31-kor.

Kép
kicsi80

Zokogva sírt a vállamon, hogy ő nem tud tapsolni sem, mint mi, pedig nagyon szeretne. Mutattam neki, hogy akkor az épebb kezével ütögesse a combját, mert annak is ugyan olyan hangja van. Láttam ez nem segített. Elmentünk sétálni, és csak mesélt, mesélt.... 6 évesen elütötte egy autó. Most 24. Két oldali agyvérzés, de felépült. Kisegítő iskolába jár, de szerintem agyilag rendben van. Olyan gondolatai vannak.... Édesapja meghalt, nevelőapja nem igazán fogadja el. Az anyukája már egyszer legyőzte a rákot, és imádja őt. Zaklatotta a családi háttere. Olyan, mintha be lenne zárva a testébe. Tudjátok, én is sírtam vele. De sokszor eszembe jut. A végén, mikor visszamentünk, szorította és puszilgatta a kezem. Annyira éhezik a szeretetre. Az üzenet végén ismét taps. Rámnézett, és egyszerre kezdtük ütni a combunkat. Hangosan nevettünk. El kellett jönnünk, de remélem vasárnap ismét találkozunk. Hihetetlen..... Ez az ő ajándéka.

Ki vagyok én? Elégedetlenkedek? Többet szeretnék? De elfelejtek egy valamit. Boldognak lenni ott, és úgy, ahogy és ahol vagyok. Gyerekkel, gyerek nélkül, szegényen, gazdagon.... Történni fognak rossz dolgok? Igen! De a célja ezeknek pont az, hogy én legyek a középpontban. Nekem milyen rossz, én szerencsétlen....

Egy életre szóló élményt kaptam ettől a lánytól. És nem szt kérdeztem utána, hogy én hogy vagyok, hanem azt, hogy hol tudok NEKI segíteni. A körülményeit nem tudom megváltoztatni. De egy közös élmény, szalonnasütés, beszélgetés....

Nem is tudom átadni, mit jelentett ez nekem...

Kép
kicsi80

Ettől függetlenül az életem zajlik tovább, mint eddig. Vannak harcaim, küzdelmeim. Olyan ez, mint amikor az első maratonom 28-30 km között megöleltem férjemet (nyakába csimpaszkodtam), és a fülébe súgtam, nem birom tovább. A szemembe nézett, és azt mondta, "ezt most döntsd el, én mindenképpen szeretlek". MEgcsináltam. Tudtam az eszemmel, hogy csak fantomfájdalmaim vannak. Legyőztem az eszemmel a testemet.

Más gyengeségéből erőt meríteni?
Egy tengerparti félmaratonon történt, a római maraton után egy hónappal, hogy az utolsó 2 kilóméteren legyőztem egy olasz lányt, aki kb 300m-el előttemfutott, mert annyit mondott a kísérőjének, hogy " non ci arrivo ", tehát nem tudom, nem bírom megcsinálni. Nekem sem kellett több. Egyéni csúcsot futottam. 90 %-os párában, 30 fok melegben.

Minden fejben dől el és mindenkinek más az ajándéka. Másban tud segíteni a többi embernek. És általában a legnagyobb segítségek nem kerülnek pénzbe, vagy csak nagyon kevésbe. Mibe tart meghívni vacsorára egy szomszédunkat, csak hogy jobban összeismerkedjünk. Mibe kerül felhíni valakit, akiről nem tudjuk mi van vele, és leülni beszélgetni. Lehet, hogy tudunk segíteni, ha pedig nem, sokszor az is elég, ha elmondja, mi a gond, és a megoldást mi láttatjuk meg vele.

Remélem nem értetek félre, nem voltam sok nektek, de nagyon bennem volt ez az eset. Azóta kicsit más a világ. Minden nap hálát adok, hogy van férjem, van hol aludnom, vannak szüleim, barátaim, és hogy teljes életem lehet. Meg akarom ezt becsülni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.03.27 11:33-kor.

Kép
kicsi80

Sziasztok! Melisch nekem is hiányoztál csak nem volt időm a gép előtt ülni, mert tegnap minden kijött Bencéből még a tea is. Hívtam az ovónénit este, szerinte is a kaja lehetett mert előtte nem volt semmi baja. Karfiol leves volt meg paradicsomos káposzta fasírttal. Nem sokat evett belőle, de szerintem nem bírja. Hááááááát az utóbbitól lehet én is hánynék....már bocsi. Ma reggel már 3 telefonáltak, hogy hánytak. Szóltam hívjanak, ha van valami és megyek. Két sarokra van az ovi...
Kicsi ezt megkönnyeztem ám. Ilyenkor gondolkodunk el, mennyire szerencsések is vagyunk. Nem is vágyom igazán többre csak mindig annyi jusson, hogy szépen éljünk, meg tudjunk adni a gyereknek, gyerekeknek mindent. Mennyi olyat látok, hogy pénz van dögivel, de egészség, szeretet meg sehol

királylány

Kicsi tényleg nagyon megható amit írtál én meg csak nyavalygok jó dolgomban :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

királylány sok sok gyógypuszi Bencének, remélem már jobban van, szegény :cry:

Kép
Kép
melisch

Melisch: Nem neked szántam, csak kifakadt belőlem. Igazából mindenkinek vannak nehéz percei, órái, hetei, évei. Mindenkinek! De ezeket is túl kell élni, és meglátni mindenben a szépet, és nem utolsó sorban boldognak lenni, mert amelyik perc eltelt, elmúlt, soha nem jön vissza.

Egy ismerősöm mesélte, hogy összeszólalkozott párjával, majd méllyen egymás szemébe néztek, és egyszerre mondták, hogy ne haragudj, szeretlek. És ezzel minden el volt intézve. Persze a szavak elhangzottak, és sebeztek, de nincs idő ilyen butaságokkal foglalkozni. Az élet percei sokkal fontosabbak ennél.

Én is megküzdök ezzel, mert olyan könnyű magamra, szerencsétleségemre nézni, de másokra tekintve az én bajaim eltörpülnek. És addig jó, amíg ezt meg tudom tenni. HA nagyobb baj lesz az életemben? Azzal tudok másoknak segíteni, hogy azt mondják: Nézd neki mekkora baja van és mégis....

Nem is írok ma már többet.... Még hülyének hisztek.....

Megyek az ügyvédhez meghatalmazást írni.... Mert ugye nincs nagy baj.... :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

kicsi tudom nem nekem szántad csupán nagyon meghatott az egész vasárnapi eset. Én is kicsit sokkos vagyok, elmeséltem nagymamámnak, hogy mi akarunk babát csak nem jön és mondta lehet nekünk is kell egy tragédia a családba ami annyira megrázzon, hogy összejöjjön a baba. Elmondta, hogy anyukámmal akkor maradt terhes mikor meghalt nagytatám nagymamája. Nagyon lesújtotta őket és nem tudom miért annyira féltek, hogy ők egy szobában aludtak az anyósával és akkor fogant anyukám mikor nem is gondoltak rá. Második terhessége meg akkor következett be mikor megint nagyon félt mert az oroszok bevonultak a csehekhez, öccsét féltette aki katona volt akkor. Sajnos 2 hónaposan télen segre esett a járdán és azonnal elment a baba neki és azután már többet nem lett terhes. Tudtam a 2. babájáról de a fogamzás körülményeiről nem, remélem nem kell valami súlyos dolgot átélnem ahhoz hogy nekem is megfoganjon a kicsikém. Bár nagyon sokszor szokott tényleg új élet indulni családban ha valaki meghal, de hátha nem nálam. :oops:

Kép
Kép
melisch

Irtam egy üzit a telefonomról, és most látom, hogy nem küldte ide el :twisted: :twisted: :twisted:

Kicsi!
Én teljesen értem, hogy miről irsz. Milyen gyülekezetbe jártok? Én az USÁban kezdtem el járni, és sok-sok hasonlót éltem át, amitől hasonló képpen elgondolkoztam, mint te, és az értékrendemet is átformálta. Én a keserűségemben ilyen esetekre gondolok, és már mindjárt másképp értékelem a saját életemet. És gondoljunk csak bele, az ilyen állapotban lévő emberek, mint ez a lány, is találnak boldogság forrásokat, mert anélkül ők sem tudnának élni.
A történetedet összeszorult torokkal olvastam, nagyon meghatott. És gyere nyugodtam ma is még többször, mert senki nem néh hülyének, én legalábbis NEM.

Dia!
Bencusnak jobbulást. Akkor ma még nem hányt? Ez jó jel!
Vendég

Melish!
Ne is gondolj ilyenre. Nem törvényszerű, amit irtál, és nagyon sok baba fogan úgy, hogy semmi tragédia nem történik. Szilárd foganásánál is csupa boldogság volt körülöttünk az élet. Tesség pozitivan gondolkozni!!! A tragédia jön magától, ha akar, nem kell azt még kisérteni! Fel a fejjel, és előre nézni!!!
Vendég

kicsi ez nagyon megható amit írtál.......segítettél neki..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Hogy vagy? Apr 17e elott mesz meg uh-ra? Te mikor erezted eloszor az elsonel a mozgast?
Vendég

Lanyok? Hova lett a lelkesedes? Amikor csatlakoztam hozzatok, napi 2-3 oldalt is beirtatok. Most meg .... :(
Vendég

Anyukám túl van a műtéten, kb 10 percig tartott, jól van, pihen otthon, hétfőn kell visszamennie.

Angie igazad van, régebben annyit írtak/írtunk, hogy alig győztem visszaolvasni, most meg........

királylány

Dia! Orulok hogy anyukad jol van.
Vendég

királylány mi volt anyukáddal nem emlékszem, hogy olvastam volna :oops: :oops: ? Jó hogy túl van rajta és remélem jól van!

Kép
Kép
melisch

Melisch vírusos szemölcs nőtt befelé atalpán azt lézerezték ma le. Kicsit fentebb írtam róla ma. :wink:
köszi csajok :wink:

királylány

hiába van szemüvegem mégsem láttam :oops: :oops:
Lassan lépek le megyek haza pihenni :lol: :lol: nagymamám rakott krumplit hússal a tegnap így van kajánk is 8)

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Endzsi, pontosan 9.-én lesz a lapar, 8.-án kell befeküdnöm, és 10.-én jövök haza.

Kicsi, jobbulást! Remélem hamar elmúlik az ujjad! öööö mármint a seb az ujjadon :lol: :lol: :wink:

Mucus, szorongatok neked nagyon! :wink:

Mandarin, neked is nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban, másodsorban pedig jobbulást kívánok nektek!

Kicsi Kírusnak nagyon boldog születésnapot!

Melisch, veled vagyok, tudod, FEL A FEJJEL!!! KITARTÁS! Hidd el, eljön a mi időnk is egyszer! Ne légy szomorú kérlek, az nem jó!

Kicsi, a történeted nagyon szép, és elgondolkodtató.
És én is így gondolom az életet mint te, csak néha vannak rossz napok, amik ellen nem tudok tenni...

Dia, Bence remélem már jobban van!
És anyukádnak is jobbulást kívánok!

Rólam: A helyzet változatlan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudok mit írni :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dia!
Jobbulást Anyukádnak!

Többiek pussz,lusti vagyok. :D

KépKép
Kép
mucus75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?