Új privát üzeneted érkezett!

Erika, Judit, köszi a képeket!

Kép
pimelinda

NÓRI,JUDIT,SZILVI:NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET.NAGYON ARIK VAGYTOK,HOGY GONDOLTATOK RÁM.CUPP

KépKép
KépKép
cleo27

Andi: nagyon boldog születésnapot!

Judit: Mit mondott a doki? Nekem is volt kötőh. gyulladásom, de a szemem nem volt bevérezve....inkább véresre vakartam. :? Jobbulást Marcinak!

Móni: Jól mondják a többiek, nem vagytok elkésve a járással.

Linda: Gratula a felálláshoz! :P
jaimee1

Hinnye, hogy elkaptam az éjfélt! :shock:
jaimee1

Andi!
Boldog Születésnapot!!!!!

Erika!
Köszönöm a képeket!!!!!!!!!!

Linda!
Grat a feláláshoz!!!!!!!

Ennyi.................a rosszabnál is rosszabb éjjelünk volt :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Erika! Te aztán jó sokáig fenn maradtál tegnap :D
Úgy néz ki, rendbejön Marci szeme. Már alig látszik a pirosság. Mint kiderült, valamelyik gyerek belekapott a bölcsiben, attól pirosodhatott be... De nem vakarta, nem panaszkodott.
Nekem még soha nem volt kötőhártya-gyulladásom, de valahogy úgy sejtem, az nem ilyen mint ami Marcinak volt.

Ma végre hazajön Apa is, Marci már tegnap nagyon hiányolta. Olyan édes volt. "Mikor jön már haza Apa? Szomorú vagyok." Úgyhogy a telefonba Apa megmondta neki, hogy ma már ő megy érte a bölcsibe.
judit_79

Nóri! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked és Lilcsinek!!

Kép Kép

Hajninak!
Kép
judit_79

HAJNI.BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

LILCSI.NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK
Kép

NÓRI.ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPODON

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina.Erika.nektek is cupp a köszöntésért :)

KépKép
KépKép
cleo27

Andi, Nóri! Isten éltessen benneteket szülinapotok alkalmából!!!

Kép

Lilcsi nagylánynak pedig nagyon boldogságos harmadikat kívánok :lol:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Nóri: Kép

Lilcsinek pedig szintén nagyon boldog 3.-at!!!!!!! Micsoda nagylány lett!

Kép
jaimee1

Hajninak:

Kép
jaimee1

Andi, én is boldog szülinapot kívánok Neked! Kép

Nóri, boldog szülinapot mindkettőtöknek!
Kép Kép

Hajni, boldog névnapot! Kép

Katlina, mi volt a baj éjszaka? Mi is borzalmasan aludtunk, bár tudom, ez nem nyugtat meg :? Réka sokszor felsírt éjjel, most meg még mindig alszik :shock:

Köszönjük a gratulációkat, azért ez még nem volt az igazi :) meg aztán fél perc múlva össze is rogyott :P

Kép
pimelinda

Lilcsi! Boldog Születésnapot!!! :)

Kép
szilbee

Nóri! Neked is nagyon Boldog Születésnapot! :)

Kép
szilbee

Hajni! Boldog Névnapot :)

Kép
szilbee

Lilcsi!
Boldog Születésnapot!!!!
Kép

Nóri!
Boldog Születésnapot!!!!
Kép

Hajni!
Boldog Névnapot!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Andi,Nóri!Nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!
Kép

Lilcsinek nagyon sok BOLDOG 3.ik SZÜLINAPOT kívánunk!
Kép

Hajni,nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!
Kép

Később jövök....

Kép
Kép
tundi24

Nóri!
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked és Lilcsinek!
Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lányok!
Kép
Lili nevében is
Majd mutogatom neki a képeket...

HAJNI, NEKED BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

Csatlakozunk mi is a rossz éjszakázókhoz :cry: Lili úgy köhögött, azt hittem, kihányja a kakaóját. Aztán valamikor éjszaka is :cry: Utána persze nem tudtam visszaaludni, csak 4 után.

Hozok majd képeket is, csak a fényképezőt bevittem a bölcsibe :wink:
Csináltam neki csini ruhát (már mióta készül :oops: )Sütni meg nem tortát sütöttem, hanem almáslepényt, csak kidekoráltam 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

ANDI!BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !
Kép

NÓRI! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

ÉS A JEBBJOBB BARÁTNŐNKNEK LILCSINEK IS NAGYON BOLDOG 3.SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép
Vendég

Lányok köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket!Majd igyekszem jönni kiscit bővebben,de most nagyon el voltam havazva!

Nóri! Várom a képeket!

Apropó képek!Nagyon jók lettek a talizós képek,gyönyörűek a gyerekek egytől egyig! :D
Vendég

Andi! Boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Lilcsi és Nóri sok boldog születésnapot Nektek! Kép Kép

Kép
Kép
mongi

Hajni! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Kép
Kép
Itthon még azt mondta, nem jó a süti :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,jajj de nagyon jók lettek a képek :)
Összefutott a nyál a számba az almás láttán :) Klassz lett a dekoráció rajta :)

Linda,gratula Rékának :) :)

Nálunk is rohanás van most.Ráadásul Lucusnak kötőhártyás lett a szeme :?

Francit is felfedeztem az egyik képen :)

Kép
Kép
tundi24

KICSI VIDEÓ :wink:

Tündi, akkor ezt neked :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Andi:Boldog Szülinapot Neked! Kép

Nóri:Boldog Szülinapot Neked :) Kép

Drága mosolygós Lilcsi nagylánynak Nagyon-Nagyon Boldog Szülinapot! Kép

Hajni:Boldog Névnapot Neked! Kép

Köszönöm lányok,igen tudom,hogy nem vagyunk még elkésve,csak a fiúk 1 évesen már jártak és kicsit hasonlítgatom őket,pedig tudom nincs 2 egyforma gyerek :) Meg gondolom Lucának a csípőficam is lassít a mozgásbeli fejlődésén.De képzeljétek már Milán kis heverőjére is fölmászik a kis huncut :) Tegnap gyanús volt a csönd,hát utánna néztem a kisasszonynak és fent csücsült az ágyon :roll:

Judit:Örülök,hogy Marci szeme jobban van :)

Tündi:Nektek pedig jobbulást++++ :)

Ma egyedül vagyunk,sőt holnap délutánig,apának mennie kellett akcióba,és ugye holnap meg munkanap :( Így hajat festettem,meg kicsit vasaltam ,hogy üssem az időt,alvás az csak később lesz :?

Lányok,nem tud valaki olyat aki lány rucikat venne?Nem nagy pénzért adnám,van már 1 nagy zsákkal.Sajna a börzére nem jutok el,apa versenyen lesz :? Én meg kersek bicóra gyerek ülést,előre valót,ugye nekem még két kicsit kell vinnem.Köszönöm,ha valaki esetleg tud infóval szolgálni :)
Most megyek még kicsit tv-zek,aztán tente.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri:Naggggyon jók a képek :) És milyen jóízűen falják azt a guszta sütit :) Azthiszem holnap én is sütök valamit :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri! Nagyon édes csajod van!!! :D És az a csípőcsavarás.. áááá.... Nagyon ott van! :lol: :lol: :lol:

Franci milyen édes, ahogy a kamerába néz! :D
szilbee

Nóri,nagyon édes Lilcsi:) Tudod,meg tudnám zabálni :)

Hajni,Franci is nagyon édi :)

Móni,ne aggódj Lucus miatt,el fog ő is indulni,mint a fiúk :wink: És azért vedd számításba ugye a kengyelt is.

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük a dicséreteket :lol:

Szilvi! Fiúk jól vannak? Voltatok tegnap szellőzni? Nagyon meleg volt, lehetett.

Tündi! Fiúk pihennek a házon? Vagy 7végén is meló?
Lucus szeme hogy van?

Judit! Marci szeme is tiszta már?

Liliből dől a cucc....de ügyesen fújja a nózit :wink: Holnap du. elviszem dokinénihez, úgyis kéne a 3 éves státusz....bár adom neki a lándzsás utinyüvet meg a Cetirizint, nem tudom, majd mit változtat...ha változtat.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika, azt álmodtam, nagy pocid van, és már le is volt szállva :shock: :D
Katlina, apukám meg angolul beszélt Robikához :lol:
aztán felébredtem, be volt dugulva az orrom :? biztos oxigénhiányos lett tőle az agyam, azért álmodok ilyeneket :P

Lilcsi nagyon csini a képeken :) videót még nem sikerült megnéznem, néhány napja csigalassú lett a gépem, remélem nem valami vírust nyelt be :evil: Jobbulást Lilcsinek! Allergiás valamire?

Kép
pimelinda

Nóri,még csipásodik Lucus szeme.Most mamánál van,csak este jött haza tegnap is,meg ma is.
A fiúk dolgoznak ezerrel,nemsokára végeznek a szerelőbetonnal.aztán a héten vmikor szigetlést teszik,és ismét betonozás következik.Elég jól haladnak.

Linda,jókat álmodsz :wink: Orrodon kapsz már levegőt?

Ma viszont nincs olyan szép idő,mint tegnap :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki :(

Tündi:Igen,számításba veszem,csak olyan sokszor kérdezik jár e már?....
Lucád szeme javul már?

Nóri:Jobbulást Lilcsinek++++ :)

Hát,jóidő jöhetne már igazán....

Képzeljétek Lucám tegnap és ma abszolút nem aludt ebéd után,vagyis egész nap nem aludt :( Nem tudom mi volt vele,de ha letettem üvöltött,de olyan keservesen,szívettépően :cry: Nem tudom mi volt vele,ilyet eddig még nem csinált.Bármit csináltam,semmi nem használt.Aztán,ha csak a szobája közelébe mentünk már sírt :( Remélem holnap már jobb lesz...

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Dobok még pár képet a tropicáriumról: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt!

Süt a nap :) :)

Móni,nagyon klasszak a képek :) Látom Lucust is lenyűgözte a látvány :)
Nem baj,hagy kérdezgessék,hogy jár-e már.Van akinek semmi problémája és mégis későn kezd el járni!

Letti,hogy kel most Ati az óraállítás miatt?Luca még mindig alszik :?

Kép
Kép
tundi24

SOS

Lányok, a felnőtt sürgősségi merre van a Hetényiben?
jaimee1

Erika,mi történt?Én sajnos nem tudom merre van :? Remélem semmi komoly!!!!!!
Jelentkezz ahogy tudsz!!!!

Kép
Kép
tundi24

Erika! Én sem tudom, de a hetényi oldalán bizti megtalálod... bár gondolom azóta már máshonnan megszereztétek az infót.
szilbee

Nóri! Köszi az érdeklődést. Fiúk jól vannak... per pillanat. Levente újra ment oviba.
Jaja! majd az egész 7végét a levegőn töltöttük. Nem igen kellett a fiúkat altatni.

Jobbulást Lilcsinek!!! ++++++++++++

Lucuska! Jók a képek!! :)
szilbee

Antának nagyon boldog 4. Születésnapot kívánunk! :D

Kép Kép
szilbee

Jaj, Erika, én tudom (sajnos), de most értem haza, gondolom, azóta már megtaláltad... :cry:

Lili sztem marad itthon velem holnaptól :cry: Fülét is fájlalta már, úgyhogy adom neki a Cataflam-ot is azóta.
Tegnap délután nem tudott aludni, mert úgy rázta a köhögés, nem is mentünk sehová. Este már fél 7-kor szólt, hogy ágyazzak. Aztán csak elökörködtünk még fél 8-ig :wink:
Melinda! Nem allergiás (legalábbis nem tudok róla :roll:). A köhögése miatt adom neki a Cetirizint.

Antóniának boldog szülinapot!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Erika! Na, én is későn olvastam, pedig tudom hol van a sürgősségi. Remélem nem történt komoly baj!!

Nóri! Ma mentek dokihoz? Aranyosak a bölcsis képek. Igen, Marcinak már teljesen tiszta a szeme, szerencsére.

Móni! Hát ez húzós lehetett, gondolom ma már jól aludt Luca! Talán őt is megkavarta az óraátállítás. Látom, tetszett a gyerekeknek a Tropikárium.

Tegnap Marci se aludt délután, de este negyed 9-kor már aludt, azaz régi idő szerint negyed 8-kor.
Én meg elég pocsékul voltam, azt hiszem megfáztam pénteken, mikor lovaskocsiztunk Szandán a faluban. Éppen hazafelé sétáltunk a boltból, mikor megállt melletünk egy lovaskocsi, és Marci legjobb barátja a bölcsiből ült rajta, az apukájával :D úgyhogy felvettek minket, és mentünk egy kört, nagyon élveztük. Csak közben már hűvösödött. Utána még estig náluk voltunk, és hazafelé már kicsit fáztam.

Marci meg ma ment vissza kontrollra a fülészetre Apával. Nem mutattak elég javulást az eredmények, a doktornő szerint elképzelhető, hogy ki kell venni az orrmanduláját :shock: :( különben később halláskárosodása is lehet. :(
Most felírták neki a Broncho Vaxom immunerősítőt, és meg fogjuk kérdezni másik fül-orr-gégész véleményét is.
judit_79

Jaj, Judit, ez nem jó hír!!! :cry: Sohajda mondta? Pedig ő a mandula megtartása mellett szokott lenni....
Broncho-V-ot Lili is szedte. Neki nem ért annyit, amennyibe került :?
Kihez viszitek még? Baranyához? Mikor? Kivi leszek, más, mit mond?

Nem is írtam...a munkaügyiben sztem fél óra alatt végeztem :shock: De holnap is be kell mennem, mert nem vittem el az összes bizonyítványomat :?
Gyerekeknek meg van játszósarok is. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Igen, ő mondta. Ő is azon a véleményen van, hogy nem veteti ki, ha nem muszáj. Azt mondta, Marci 10-ből az az 1 gyerek, akinél viszont javasolja :(
Igen, néztem hogy elég drága ez a Broncho, és a doktornő szerint is van akinek beválik, de van akinek nem. De hát ilyenkor az ember mindent megpróbál...
A Baranya doktort nem ismerem. Nagy Imréhez gondoltuk elvinni, ő a Máv kórházzal szemben rendel, és a párom már volt nála egyszer. Talán a húsvét utáni héten megyünk, addig még kezelgetjük Marcit.

És a munkaügyiben, tudtak valami állást ajánlani?
judit_79

Nóri! Ment pü!!!!!

Kicsit elmaradva: Hajni, boldog névnapot kívánok!

Antónia, isten éltessen szülinapod alkalmából!

Kép

Jaj, Erika, csak nem apukád...... :( Majd mesélj!

Judit, hát mi ugyanígy jártunk anno Csongival. 1 hónappal a 3. szülinapja után kapták ki a manduláit. Ráment a hallására...nekünk is azt mondta a dokinéni, van akinél visszahúzódik, van akinél nincs más megoldás! Én utólag azt mondom, ennél nagyobb baja ne legyen!!! Azóta alig láttunk orvost (bár most rohadtul megszenvedek vele, még mindig dugul az orra és köhög...)
Szóval, annyira nem szörnyű a mandulakivétel, mint amennyire én féltem tőle!

Móni, nagyon jók a képek! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Igen, de ha nem feltétlenül szükséges, akkor nem tenném ki a gyereket a műtétnek. Persze azt nem akarom megvárni, hogy esetleg rámenjen a hallására.
Emlékszem, amikor írtad, hogy Csongival voltatok a kórházban, és az milyen szörnyű volt. Akkor volt ez a műtét?
Talán a kórházi tartózkodástól még jobban félek, mint a műtéttől. :(
Nekem is volt egy majdnem-csukló műtétem úgy másfél éve... Nem hiszem, hogy azóta gyökeresen megváltoztak ott a dolgok... :(

Ja és az előbb lemaradt:
Antóniának!
Kép
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?