Sziasztok!
Maszatmama:
Nem csoda, hogy már csak a szülés körül forog minden gondolatod, én is így vagyok ezzel.
És persze napról napra kicsit feszültebben várom már a jeleket, mert nem szeretnék a kórházban várakozni arra, hogy mi történik.
Végül ki az "ajánlott" szülésznő?
Nekem /orelle-nek is/ Gönczi Kata. Nagyon kedves volt mindig a telefonban, s mikor találkoztunk vele, méginkább.
Nagyon helyes, és azért jó tudni, hogy a doki Vele szeret dolgozni, így biztosan más a hangulat. SZámomra nagyon megnyugtató volt, ahogy beszélt mindenféléről, ugyanis mondtam Neki, nem hisztizek, viszont be tudok pánikolni, és igen gyakran kell 1-2 nyugtató szó.
Chanel:
Én sem lyukasztattam ki a lányok fülét, bár elsőre majdnem, de végül a csecsemős növér mondta, ha nem muszáj ne kérjem. Mondjuk én eleve nem is akartam, de anyósom beállított a kórházba egy fülbevalóval. Meg is sértődött.
Ma már mindkettő kérte a fülbevalót, így végülis már van Nekik
floranan:
Örülök, hogy végül találtál dokit, aki szimpatikus és bízni tudsz benne...
Aranynap:
Azért majd várjuk az eredményt, csak a rend kedvéért.
Annus:
Nekem 2 hete volt egy 100-as összehúzódás, és több 60-as, de az aszisztensnő azt mondta ez csak nagyon rövid, úgyhogy igaziból nem is számít annak, és azért az már igen érezhető lenne.
1 hete viszont volt szintén egy 100-as, de azt nagyon éreztem, kisugárzott a derekamba, és több, mint fél percig tartott.
Erre azt mondta az már az. Na azóta nem volt hasonló erősség, legalábbis érzetre nem.
Egyébként éppen pár hete hallottam, hogy volt akinek a szülés alatt is csak 60-asokat mértek.
Nálunk:
Tegnap éjszaka már úgy éreztem, menni fogunk.
VOlt hasmenés, összehúzódások 10-6 percenként, de végül egyre gyengült, majd abbamaradt. Reggel 1 kilóval voltam kevesebb.
De azóta visszajött a fele!
Utána Ádám totál beindult, és tegnap estig folyamatosan ugra-bugrált, de annyira, hogy már meglehetősen rosszul éreztem magam, hányinger, szédülés stb.
Úgyhogy maradtunk.
De vettünk végre egy zenélő-forgót.
Mi lett volna, ha Ádám úgy érkezik haza, hogy az még nincs meg?
Holnap NST, meglátjuk mi lesz?
orelle:
Hogy vagy, mi a helyzet?
Lili:
Hogy érzed Magad?