Új privát üzeneted érkezett!

Zita! köszi, de akkor megvárom megint amig akcios lesz, én olyankor veszek többet is, az ennél olcsóbb. Most meg még van pár dobozzal, nem sürgös.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Odaadom anyiért amennyiért akciósan veszed. Nekem ne álljon itt fölöslegesen. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!A milupa aptamil Ha prev mennyi lenne?

Kép
mné zsuzsi

Mné zsuzsi!
3000 ft a két dobozért?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Meddig jó?2000 ért viszem!

Kép
mné zsuzsi

Mné zsuzsi!
2010 márciusig jók!
De 2000 ft a két dobozért? :shock:
Receptre darabja volt 2000 ft. :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ha nem tudod ideadni annyiért akkor köszi nem kell!

Kép
mné zsuzsi

Oké!
Akkor még mindig eladó 2 doboz APTAMIL HA PREV tápszer. Bontatlan.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Nem tudtok véletlen eladó FA Szendvicseket v.gyümölcsöket,AMI TÉPŐZÁRAS?
Köszi:Edit
moedit

Tudjátok melyikre gondolok?
Olyan fa szendvicsek vannak benne amivel a gyerköcök elvannak,szettudják szedni azokat,mert tépőzárasak.

Kép
moedit

Van eladó formatáblám ha érdekel valaki.
Továbbá eladó két darab fenyő kiságy,ha valakit érdekel képet és árat tudok küldeni.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Fa biztonsági ajtózárat keresek sürgősen. Nincs véletlenül valakinek? Vagy ötlet, hogy hol nézzem?
Brendonban, Kenguruban majdnem 20e. Ft.- Annyiért nem kell.
renci75

Nem érdekelne valakit ilyen ülésvédő?

Kép

Kép

Leírás:
http://www.dealtech.hu/kiddopotamus.htm

A neten 3000+ postaköltség, most találtam az ebay-en, átszámítva kb. 2200-ért, magunknak valószínűleg rendelek, ha valakit érdekel, írjon! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Van egy 13 pontot tartalmazó DM kuponfüzetem!Ápr.1-gyel lejár a pongyűjtő!Én addig nem megyek a DM-be ha valakit érdekel írjon!!!

Kép
mné zsuzsi

Van pár termékem eladó!Írjatok ha valami érdekel benneteket!
Kép
Kirakó1200 FT Kép
Melltartóbetét 1000FT
Kép
Óraszett 2000FT Kép
Kiskabát 1500FT Kép
Barbie felső 800FT Kép
Üvegfesték 2500FT

Kép
mné zsuzsi

Kép Kismellény 1500FT Kép Kiskardigán 1000 FT Kép Farmer dzseki 2000FT

Kép
mné zsuzsi

Kép Világító üvegfesték 2500 FT Kép Teljesen új csillár!12000FT

Kép
mné zsuzsi

Kép Szemetes pedálos!A teteje ici picit sérült!Inox!Fém az egész 4000FT

Kép
mné zsuzsi

Kép Monitor 4000FT Kép NOODY felső 800FT

Kép
mné zsuzsi

Zsuzsi! Nekem is van 3 betelt füzetem, és azt irták hogy uj pontot nem adnak ápr-tól, de elfogadják még május végéig! Én is megijedtem, hogy azonnal sietnem kell, ezért néztem meg pár napjra, de igy május végéig ráérek, addig meg elhasználom.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!Köszi az infot!De én nem tudom felhasználni mert 13 pont van benne!Ezért gondoltam ha valaki fel tudja használniszívesen odadadom!!!

Kép
mné zsuzsi

Homokozó elkelt!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!
Van egy eladó felhangolásra váró, de jó állapotú versenyzongorám amitől szeretnék megválni.

Kb az 1900-as évek elején gyártották Bécsben.
30e Ft-ot szeretnék érte.
Magánházból kell elvinni,nem a 4. emeletről :wink:
A szállításban segíteni nem tudok.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Pár kislányszerkó, 68-as, Kimbaloo ruhák 1200ft/db:
átmeneti ruha Kép együttes fejpánttal Kép
együttes Kép farmeregyüttes Kép

és egy Dora babás elasztikus felsö 80/86os. Hibátlan! 2008-as modell. 650ft
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

2 tipegő 62 ill. 68 méretben. A macis alján puha tappancsokkal, a másikon a kisállatok hímzéssel. 1450ft/ csomag

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

2 típusú bimbókiemelő, anyatejgyűjtő kagyló:
egy R-med (használt, de jó állapotú, fertőtleníthető) 300Ft
Kép

és egy Avent (pár alkalommal volt csak használva!)
Tartalom: 2 levegőáteresztő bimbókiemelő, 2 bimbókiemelő a kifolyó tej felfogására, 2 puha szilikon párna. Kiemeli a lapos vagy befelé fordult mellbimbót, védi a kisebesedett mellbimbót, felfogja a kicsorduló anyatejet. 800Ft
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok.

Van pár eladó homokozókészletünk, virág alakú, Flair márkájú, kék szinű. A 2 db egymásba illeszthető homokozó ára 4000 Ft. Pancsolós medencének is használható, 3 kis ülőkerész van benne.
Ezen a héten pénteken, 03. 27.-én megyünk Szegedre, aki érdeklődik a homokozó iránt az kérem irjon ide.
Üdv: Zsuzsi

Ui.: képet a mai nap folyamán tudok csatolni, estefelé.
buzas.zsuzsa

Szia Zsuzsi! :lol:

Este ha teszel fel képet, megkukkantom, és ha tecc, nekünk kellene homokozó. Pénteken délután bent is leszünk a városban a főiskola környékén, ti merre lesztek?

Kép
szilcsi

Szia Ilcsi!

Olyan fakezű vagyok, hogy csak linket tudok adni.
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... d&id=28324
És a cimkéről:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... d&id=28323

Pénteken délután mi már nem leszünk Szegeden, mert vissza kell érnünk Gyulára Pipiért oviba, de semmi gond, ha szeretnétek egyet megoldjuk. :D Ha emlékszel még hol van a lakásunk a Boldogasszonyon, ott tudok hagyni egyet a volt szomszédnál, vagy az albérőinknél.
Vagy ha a topikról esetleg még valakit érdekel és megbeszélitek másnál is tudunk hagyni nektek.

Üdv nektek: Zsuzsi
buzas.zsuzsa

Szia Zsuzsa!

Mekkora az átmérője a homokozó-medencének?

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szia Zsuzsu!

Kivül 110 cm, a belső körmérete pedig 90 cm, de elég nehéz lemérni, mert virágszirom alakú, cikkcakkos, nem lehet egyértelműen mérni. Tehát nincs 20 centis pereme, csak ahogy a párom most a sötétben próbálkozott vele ennyi jött ki. :D
buzas.zsuzsa

Aranyos vagy, köszönöm szépen!!!!!!!!! :lol:

Nagyon tetszik, jó lenne egy pancsolda a fiaimnak. Megbeszélem apával és holnap jelzek! és a 2db-ért a 4 ezer ft nagyon baráti ár.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Igazán nincs mit! :D
buzas.zsuzsa

Sziasztok, jaj de jó ez a medence/homokozó, csak sajna nem tudnám hová rakni :lol:
Van eladó Baba cd Bizek Emi Álomszép zene babáknak és mamáknak 1200,- Ezen a linken bele lehet hallgatni :wink:
http://www.alomszepzene.hu/?page=zene&lang=hu
Kép
Új Babamasszázs könyv akár ajándékba is :lol: 900,- Bolti ára:1790,-
Kép
Avent Bimbóvédő, egyszer használt az egyik, a másik teljesen új, eredeti csomagolásban, szilikonból, pillangóalakú, 2 db/cs. 800,-
Kép
Baldahintartó vas szinte új, brendonban vettük 1990,- de nem sokat volt az ágyon 1000,-
Kép
Mellény tavaszra szinte új állapotban 900ft,-
Kép

Anikó
Kép
zsivicz

Nekünk is ilyen medencénk van, a 2 gyereknek is jó még!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsi!

Szuper, nagyon tetszik a homokozó! :lol: Anyuékhoz szánom a nyárra ki a kertbe.
Délelőtt mi nem tudunk bemenni, én főzök, Lali szunyál... De az jó lenne, ha ott tudnád hagyni a régi lakásotoknál, csak írd meg, kinél keressem és péntek délután átmegyek érte. Az árát hogy tudjuk rendezni? Ha nektek megfelel, apa át tudja utalni számlára. :wink:
Hogy vannak a csajok?

Zsivicz, mekkora ez a mellény? Kicsi már Zsoltira? Mert akkor valószínűleg Lalira is az lenne...

Kép
szilcsi

Szia Ilcsi!

Rendben van, mindjárt meg is beszélem a Szegediekkel, hogy ki tudná átadni nektek délután, aztán megirom. A számlaszámomat pedig elküldöm priviben, ha átvetted csak akkor utaljatok! :D
Csajok jól vannak, Pipi oviban van, Szabina pedig itthon még egyelőre, szeptembertől megy bölcsibe. Lali is már mennyi idős, hihetetlen!

Üdv, Zsuzsi
buzas.zsuzsa

Köszönöm szépen, akkor pénteken este utal apa, ha Lali elaludt, mert akkor szokott ideülni. Lali is megy szeptemberben bölcsibe, nem bírok vele itthon. :? Én is csak lesek, hogy elrohant az idő... :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Milyen igazad van a nagy sietségben elfelejtettem írni 62/68-as mi azért nem tudtuk hordani csak kicsit pedig olyan édi mert a pocakján nem bírtam már behúzni. Kis pocak előnyben :lol:
Nekünk mindig azt kérdezte a doki is miért ilyen nagy a hasa?
Nekem nem tűnik nagynak :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Zsuzsi, nem kaptam privit... :?

Kép
szilcsi

Szia Ilcsi.

Bocsi, nem tudtam már irni tegnap.
Már itt vagyunk Szegeden, itt hagyjuk a homokozót a Boldogasszonyon. Most fogok beszélni a szomszéddal és a hátunk mögött lévő boltossal, (mert neki is van kulcsa a házhoz) hogy ki fog tudni beengedni Benneteket.

Üdv, Zsuzsi
buzas.zsuzsa

Ilcsi!

Leadtuk a homokozót a szomszédnak. A Boldogasszonyon a "Szirovicza" csengőt nyomd. A szomszéd (Gabi) oda fogja adni, sztem még emlékszel is rá.
Ha átvettétek és minden okés akkor irom a szlaszámot, jó?

buzas.zsuzsa

Akkor az Aptamil HA Prev tápszerek mellett eladó egy doboz Humana HA 2 tápszer is. 1 adag hiányzik az egyik zacskóból. Pénteken bontottam meg, szóval még a bontott zacskó kb 2-2,5 hétig jó. A másik zacskó érintettlen. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Merészeltem próbálás nélkül venni egy bikinit a neten, és nagy lett sajna. :cry:
Sötét narancssárga színű, hímzett virágokkal. Vadonatúj.
S van beleírva, de inkább M-es (38, melltartóméret kb 80 B/C)

Írjon privit vagy még inkább e-mail-t, akit érdekel.
Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A konyhánk most épp felújítás alatt van és szeretnék valami szép függönyt az új -szép konyhánkba. Vitraige rudas függönyt gondoltam, mert 3 kicsi ablakunk van, amin mind nyitható.
Diego, obi stb helyeken láttam anyagot, de megvarrni nem tudom. Valakinek van ötlete hol lehet megvarratni szépen és olcsón,???

Kép

Kép
sznanna

Anna! Én a Contex-ban vettem és ott meg is varrták.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok! mi van most a csp-vel? Mert én megkaptam (köszi Szilcsi hogy szoltál már van, csak holnapra reméltem:)) a szokásosat a 2 gyerekre, de kaptam még soron kivül is 9460 ft-ot, ami nem tudom miért van, (föleg ebben a gazd. helyzetben soron kivülit nem vártam) mert ez az összeg nem is annyi mint 1 gyerekre szokott lenni, szoval nem tudom mit számolhattak még. De ha elköltöm már nem fogom tudni visszaadni:(
Valaki más is kapott pluszt még? Külön utalás, mert külön lett lekönyvelve a számlámon.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, én annyit kaptam, amennyit mindig is szoktam.

Kép
szilcsi

Hogy lássátok, nem csak rózsaszín ruháink vannak :lol: :lol:

Kép

Prince Oliver nyuszis body (500), Cherokee ujjatlan body (200)
Mind a kettő 80-as, váll ülep hossz 40 cm, csak a csajok hordták, az ujjatlan talán 2x volt Marcsin (téli méretük volt ez, inkább hosszúujjút hordtak, most meg már kicsi Dórira)

A ruháink továbbra is itt:
http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=4873305
:wink: Mindenből adok kedvezményt! Az 56-68 méretűeket még nem volt erőm feltenni, írjon, akit esetleg az érdekel!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Anna, mi a TTL-ben vettünk függönyt, olyasmit, amit te is szeretnél.
Ott is megvarrják, 200 Ft a szegés métere, és szerintem elég jó a választék is.
ebird

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?