Sziasztok!
Koda!
Köszi!
A rózsaszín: Héra van színezve piros Aquacolorral. Azzal kentem le kétszer.
Zümmöcske!
Az üvegre csak simán dp. ragasztóval raktam fel a kivágott rózsákat. Csak felette kentem én SOHA nem teszek a szalvéta alá ragasztót mert nekem gyűrődik. Van akinek kimondottan az tetszik ha kicsit gyűrött a szalvéta, nekem nem.
A teteje pedig: Héra falfesték, amit Aquacolor pirossal színeztem rózsaszínre. Rá a szalvéta, majd dp. ragival még kétszer átkentem, hogy tartósabb legyen. Anyukám azóta is használja és semmi baja.
Ha van még kérdésed, ki vele!
Timi!
Nem tudom mit is lehetne vele kezdeni, de ha mondjuk nem használnád fel és elajándékoznád nekem
, én tuti azonnal csinálnék egy ceruza tartót a sógoromnak.
Mert ugye íróasztala, számítógép asztala általában minden pasinak van, ott meg elfér az ilyen.
Na, jó ötletet adtam????
Anikó!
Jók a ceruzatartóid!
Főleg a katicás!
Nem vagyok elfogult, áááááááááááá!
Babumami!
Köszi!
Ráncokban ezek szerint druszák vagyunk. Nekem sem tetszik ha ráncos marad. Szerintem sűrű volt a dp. ragasztó. Ha esetleg alá is raktál, akkor próbált meg, hogy csak a szalvéta fölé kenj. Sokkal simább lesz. Ja, és én mindig hígítva használom a dp. ragasztólakkot.
Ane!
Alig várom a képeket!
Merülés, barlang... Szuper lehetett. Víz alatti képek esetleg...???
Katicáim már miért fogynának?????
Ágiboszi!
Köszi!
Még nem is kérdeztem: nem lepődtél meg nagyon, hogy a múlt héten felhívtalak? Mert én igen az sms-en.
Akárki mondta is meg a számomat, nagyon jól esett, hogy gondoltál rám a citromos szalvi ügyben.
Talán holnap annak a képét is fel tudom tenni, mert egy sorozat már majdnem kész.
Mónika!
Klassz lett a csereped!
Én vettem ilyen esetekre csónaklakkot. Sokkal gazdaságosabb.
K.