Na, folytköv.
Tuntun, nagyon klassz lehetett az előadás! Kár, h nincsenek képek...
Évi, nem bííírtam követni kicsi lányodék matematikáját, de azt látom, h felköthetem a gatyát, ha Hanna suliba megy... Még van 2 jó évem.
Jók az új vonalzók!
Sajnálom a családi harcokat mindenkinél, akinél van. Nálunk szerencsére nincs ilyesmi.
Én se adattam be a rota elleni oltást, a pneumoval meg nem tudom, mi legyen. Yuyu, ezt én is hallottam, hogy megveheted, receptet kell kérni és biztos kapsz a patikában, csak az ingyenes nincs sose... Csakhát ennek nem sok értelme van, naaagy magyar eü mámeg...
Josi, fogad totál rendbejött?
Dadomi,további gyógyulást!
Ani, nagyon ügyes kicsi fiad!Illetve hát nem is olyan pici. Hanna is pont most gyakorolja itthon a bukfencet, de nem nagyon megy neki, nincs elég lendülete és eldől oldalra...
Azt kérdezném tőled, h mekkora bicajjal megy Kristóf, és hogy csináltátok a 2 kerekűzést, Hannának most vettünk bicajt, 16 colosat, de még van hozzá mankókerék, vagy hogy mondják. Névnapjára kapja majd most szombaton. De gondoltuk, h egyúttal megtanítjuk 2 keréken, hátha sikerül... De talán még jobb lenne a kicsivel, a 12 colossal, ne tanyáljon nagyokat...
Rékababa, üüüdv! Köszi érdeklődést! Mi újság a melóhelyen?
Nettke, naggyon sok boldog szülinapot!