Új privát üzeneted érkezett!

Árnika! Drukkot köszi, már kezdek nagyon ideges (szomi) lenni. De persze ez azért is van, mert Apa nincs itthon pár napig. :( De már holnap este jön. :D Nem tudom, hogy fogom kibírni ezt az évet, alig lesz itthon. :( :shock: Jó a vonalzód nagyon, ilyet még nem is láttam (a szívek pont kitakarják, hogy honnan van)!

Skrisz, irigyellek, hogy semmi bajod, én is erről álmodoztam. Hányinger nincs is, de most is kellett aludnom egy órát. Igaz, éjjel alig aludtam, reggel meg korán kellett kelnem. Most hogy nincs Apa, helyette is tartom a frontot. :?

Puszedli, hogy bírod :?: :!: :shock:

Nyulasz, "védőbanya", kedves megszólítás! :lol: :lol:

Ja, Hajnoca, haláli az a kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na léptem mert ebből megélni nem lehet (sajnos!). :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jöjjön valaki gyorsan a laptetőért! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika, neked miért nem jó a Closti? :roll: Gyógyik: én eddig a Libra vagy az Auguszta patikában mindent megkaptam. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vagyok laptetőért :oops: :lol:

vonalzó :http://www.%20tickercentral.com
van babás is

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Nekem a closti hatna, csak...... nagyon erős migrénem van tőle ,az összes kisérő tünettel.

patika: általában nekem se szokott gondom lenni vele, csak mindig akkor ha határidős :twisted:

kitartás a szalmasághoz, Én is sokat szoktam egyedül lenni, és úgy tud hiányozni..... na most nem, mert nem hagy netezni :wink: :twisted: :lol:

árnika

Árnika,drukk :D Closty nekem látászavart okozott,elég komolyan.Nagyon jó a vonalzód!
Rana,mindjárt péntek! :D Ugye,Puszedli? :lol:
Vendég

Lola
Hajrá alvás!

Vizkrisz
Én is minden délután alszom egyet... és este 9 után már nem is nagyon tudok fennmaradni...

Árnika
Most már te jössz!!!
Drukkok mennek!
(Miért áll közel hozzád a név?)
Vendég

Puszi!
Nagy szurokhegyek mennek péntekre!

Vkrisz,
Óriási Gratula! :D
Apáról: én minden egyes alkalommal elhatározom, hogy a kávé és reggeli előtt nem mondom el az éppen ébredező Apának, hogy mit kellene aznap csinálnia. Ettől mindig nagyon kiborul... - És szurkolok, hogy találjatok valami jó megoldást a bolt nyitvatartására.

Árnika,
neked is küldök szurkot, hogy jól beleragadjon legalább egy kisbabó!

Vannak híreim Kisbuta babócájáról ;)
Ma volt genetikai uhu, és megkaptam az afp és egyebek eredményeit, minden tökéletes. Erős a gyanú, hogy egy vagány kiscsaj érkezik augusztusban és Katica lesz a neve. (Az apja odavan, mert titokban kislányt akart. Én nem tudtam eddig magam lányos anyukaként elképzelni, de átállítom az agyacskámat, mert ezért nem fogjuk otthagyni a kórházban. :lol: )

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Kisbuta
Gratulálok Katicához!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kisbuta,gratulálok én is :D
Vendég

Kisbutáéknak és Katicának is gratula, szép neve van. :)

Mabe írok pü.

jaj, már most du. kisírtam magam, borzasztó hogy van akinke mennyit, de mennyit kell küzdenie egy pici kis emberkéért :(

mivel nem írtatok semmit a nőivonalról, elovastam .....hát ez beszqrás (és szomorú )

árnika

Sziasztok!

Megváltoztattam a vonalzóm az általam feltételezett fogantatás időpont szerintre, az uh is ehhez állt közelebb, de majd módosítom még ha úgy adódik. :D

Kisbuta
Gratula Katicabogárhoz! :D

Mabe
Én megint 3 takaró alatt aludtam, felkeltem 2.40-kor mert 3-ra kellett volna jönni a tanítványomnak...gondolhatjátok hogy voltam aamikor 45-kor kopogott. 8)

Na mindjárt House és alvás. :D Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Haliho :!:

Vkrisz, akkor ezek szerint neked volt igazad, es nem a lombikbol maradt pete termekenyult meg, hanem az utana beero. Na de a lenyeg, hogy terhes vagy :!: :!:

Skrisz es Vkrisz, csak nyuugiii :!: Ha mar most veszekedtek apaval, szules utan csak rosszabb lesz :!: Van tapasztalatom.... :wink:

Hajnoca, a vicceid tovabbra is csucsszuperek. A tetkos 8.as es 10.es pontjan hatast dobtam :lol:

Mabe, Kisbuta, gratula a kiscsajokhoz :!:

Rana, azert tulzasba ne vidd a tiltolistat :!: Van egy ket dolog, amit jobb elkerulni, cian kali meg ilyenek, amugy meg azt mondjak, ami a mamanak jo az a babanak is :wink:

Tud valaki Kistorperol valamit :?:

Tucsok, lelked hogy van :?:

Arnika, akkor drukk ehhez az uj bogyohoz, Csomi, neked meg az aprilisi lombikhoz :!:

Puszi, akkor pentek :?:

Tegnap megvolt nalam is a beulti :lol: Tudjatok, 2 fagyibabank maradt, 1.es szamuka nem tapadt meg egy honapja. A 2.es sz. embrionk mind a 8 sejtje tulelte a felolvasztast :!: Szepen beultettek tegnap szerdan, a 3.as sz. szepen fagy meg, amig kell. Ugyhogy visszaszamlalas indul nalam is :wink:
katavirag

Bocsi

Arnika

elfelejtettelek beszinezni.... :wink:
katavirag

Jó reggelt!

Kisbuta, gratula Katicához!!!! Meddig dolgozol?

Katavirág, akkor mától drukk!++++++++++++++++++

Puszi+++++++++++++++++++++++++!

Vkrisz, jó sokáig fent tudsz lenni, én már 7-kor aludtam, ennyi hetesen, most már azért nem. :D

Kép
kata05

Sziasztok!
Puszikám,mai adag drukkjaim mennek :wink:
Katavirág,egyszemkének babaragacsok mennek!
Vendég

Árnika,neked is++++++++++++++++++++++++ :D
Vendég

Szép jó reggelt!

Kata
Este fent vagyok, különben sosem találkoznék apával. :D De vagy du alszom inkább vagy 2 órát...éjjel kb 6-7 órát alszom csak...szóval nem is alszom olyan sokat. :wink:

Kata
Mennek a babatapik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Hogy mi érett nem tudni, mert a lombikos tüsző is a bal oldalon volt, meg a mostani sárgatest is ott van...szóval lehet, hogy ua ért be, csak sokkal lassabban...

Puszi mindenkinek!!!Ma nem hiszem, hogy sokat leszek mert az 5. évforulónk ünnepeljük egész nap, apa is csak reggel 8ig dolgozik. :D

Kép
vizkriszisback

Vkrisz!! Akkor most már fogadd hivatalos gratulációmat! :D Nagyon boldog babavárást kívánok nektek!
Kisbuta! Örükök apácskád örömének, egy hipp-hipp hurrá a kiscsajnak! :D
Katavirág! Tapikák a kis didergő, de túlélő 2-eskének! :D

Drukkjaim és pocaksimijeim mindenkinek!

Kép
estike66

Katavirág, drukkolok nagyon!!!!++++++++++++++++++++++++

Puszedli, babaragik!++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika, mikor lesz inszemed?

Kisbuta, gratula a kiscsajhoz. Úgy látszik ebben a periódusban a csajok voltak a nyerők!

Kép

skrisz72

törölve
skrisz72

Árnika, Katavirág,
nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
mit töröltél? :shock:

Nőivonal:
sajnálom, hogy megszűnik...lecseréltem a vonalzóm :roll:

tillidian

Till,gratulálok a bűvös 12.hézhez :D
Skrisz,mi van törölve?
Vendég

Kisbuta! Gratula kis katica bogárkához! :D

Árnika! Tüszőnövi sugik, Katavirág babatapi energiák, Puszi zebracsorda indítva :!: :!:

Till! Neked meg grat a 12. héthez! :D Boldog 2. trimesztert kívánok!

Nyulasz, Kata, holnap nekünk is hétforduló! :D

Krisz mit töröltél? :roll:

Vkrisz, boldog évfordulót! (Bár gondolom boldogabb már nem is nagyon lehetne, jó kis ajándékot kaptatok! :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Skrisz!
köszi a táblát!!! :D Mit töröltél?

Kisbuta!
gratula a kiscsajhoz!!!

Katavirág!
drukkhegyek!!!!

Árnika!
biztos lemaradtam valamiről :roll: hogy hogy inszem? Természetesen drukkhegyek
dezsina

Kétszer ment el a táblás üzenetem. Nem akartam ennyi helyet elfoglalni az oldalon. :lol:
Már azt hittétek jól beszóltam valami durvát, mi? :wink: :lol: :lol: Képzeljétek, nálunk esik a hó. :?

skrisz72

Skrisz, igen, azt hittem vkit nagyon megbántottál, aztán meggondoltad magad.... :lol: :lol: :lol: Itt tegnap esett a hó. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Puszi: drukkok mennek!!! :-D Már csak egyet kell aludnod!!! :-D

Kisbuta: gratulálok Katicához! :-D Apa akkor most fél méterrel a Föld felett :-D

Vkrisz: Neked meg a Babóhoz :-D Jó ünneplést :-D

Katavirág: húú, stramm kis Embriótok van :-D drukk!!!

Dezsi: továbbra is hajrá spontén bébi :-D

Rana: akkor holnap UH, ugye? :-) ma este meg már Apa is otthon lesz…

Mabe: akkor nálad is megvan még az álomkór :roll: a 9 óra nálam is a határ este :-)

Till: gratula a 12.héthez :-D

Skrisz: na, jól összezavartál Minket :-D
Tényleg a csajok vannak többségben a táblában :-D Talán ápr.6-án már én is elszíneződhetek 8)

Velünk semmi extra :-) Már nagyon várom az első mozdulatokat :-) Ja, pocisimiket átadtam Babucinak :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, még két hét és érezni fogod a kicsi mozgását. Enyém baba nem túl aktív, éjjel is rendes kislány, nem mocorog, hagyja anyát aludni. A kolléganőm egyidős terhes velem, és őt már nem hagyja aludni a babája éjszaka.

skrisz72

Sziasztok!

Vkrisz, gratula, szépen haladtok!

Till, neked grat a 12.héthez :)

Kisbuta, gratulálok Katicához! :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nekem nem sikerült sajnos. :cry: :cry: Holnap azért elmegyek vérvételre. Köszönöm a drukkokat. Ha összeszedtem magam, jövök.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nem értem, Puszedli. Csak teszteltél? Vagy honnan tudod???? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli, Kép

skrisz72

Puszikám,mi történt?Nega a teszt?Vagy csak megint depis vagy?
Vendég

Teszteltem.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszikám, nagyon-nagyon :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Puszedli!
nem találok szavakat :cry: :cry: Rettentően sajnálom :cry: :cry:
dezsina

puszi! :(

Kép

Puszedli
Nagyon sajnálom!!! :( Sok erőt és kitartást a feldolgozásához és a következő próbálkozáshoz!!!!

Én ma alvás közben nem fáztam du, meg is ilyedtem, hogy mivan? :shock: :lol:
Aztán a pocimba is belenyillalt vagy 2x, be is vettem a szokásos 3 órai magneb6 adagomat...Remélem minden okés. :)

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Katavirág: Babaragacsok mennek!++++++++++++
Árnika: Neked is mennek a drukkok!
Kisbuta: Gratula a pici lányhoz! Nagyon szép neve lesz!
Vkrisz: Jó, hogy megoldódtak apával a problémák. Boldog 5. évfordulót, ünnepeljetek, hiszen van mit! :lol: :lol:
Till, már 12. hét! Hogy szalad az idő!
Rana: holnap UH?! Gyere majd a hírekkel és a fotóval.
Szezso: Skrisznek igaza van, még 2 hét és megérzed a pocaklakót. Óriási élmény lesz!
Puszedli: Annyira bíztam benne! Nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek, megyek mert a gyerekem kukázik! :o :shock:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ó,Puszi,rettentően sajnálom :cry:
Vendég

Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell tőle félni! - mondja a gazda - Most heréltettem ki, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megdug, hanem, hogy megharap!
Vendég

Vkrisz, így tényleg nem sok amit alszol én este 7-től reggel 6-ig aludtam, igaz napközben nem.

Puszi :( . Öllelek!!

Nyulasz, jó a vicc!

Kép
kata05

Nyulasz,
úgy fogom a röhögéstől a hasam, mint a te nyuszid.!

Puszi,
nagyon sajnálom. :cry: Millió ölelés!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, :mrgreen:

skrisz72

Sziasztok!

Puszi, nagyon sajnálom :cry: . Remélem, hamar túlteszed magad rajta, és tudsz koncentrálni a következőre. Ölellek.

Katavirág, mennek a drukkok.

Kép
petne

Puszedli :!: Sajnalom :cry: :cry: :cry: De ne torj ossze :!: Sokaknak nem sikerul, aztan meg igen. Eljon mindenki ideje :lol:

Lattam, tobben is irtok a Kaalis topikba. Nagyon megdobbentett, ami Angellel tortent, igazan varhatott volna az a baba meg par hetet. De nagyon bizom a felepulesukben, hogy szepen, egeszsegben gyarapodnak az elkovetkezo honapokban. Szerintem az igazi problema, az ilyesmi. Tudom, Puszi, ez most teged nem vigasztal, de megis tovabb kell lepni :!: Tenyleg sajnalom, itt tobben tudjuk, mit erzel most :!:

Estike, olyan csodaszep a tickered :!: Egeszen elerzekenyultem rajta :!: Tegnap beszelgettem en is a babammal es egeszen terhesnek erzem magam :wink: Azt mondta, most velunk marad. Ettol a Hcg szuritol meg az orrom is csopog, ugyanugy, mint annak idejen terhessegem alatt vegig :wink: :!:

Na puszko, szep hetveget :!:
katavirag

Sziasztok!
Katavirág,ragacsok mennek!Biztos azért érzed,mert egészen terhes vagy :wink:
Árnika,drukkok mennek a tüszőknek!
Puszedli,drukk a vv-hez!
Rana,ma láthatod a csöppöket :D Várjuk a sztárfotót :D Hányra mentek?
Dezsinám,írd majd meg,kedd v.szerda?
Csomee,meggyógyult Kitti?
Vendég

Szép jó reggelt!!!

Rana
Várjuk a képeket!!! :D

Katavirág
Mindjárt megnézem én is a topicot. :(

Nyulasz
:lol: :lol: :lol:

Én este lefekvéskor megint fáztam, de csak amíg jól a fejelmre nem húztam a takarót.Reggel viszont 37,4 voltam. :shock:
Tegnap du mintha hányingerem lett volna, ...amúgy de. megnéztünk egy filmet, aztán szunya, aztán egy másik film, na akkor már mondtam, hogy elég a henyélésből, menjünk sétálni...nem ettem pedig egyáltalán sokat a "mozinapon", mégis büfiztem feszt mint egy csecsemő és puffadt voltam.A séta a friss levegőn jót tett, na meg vettünk egy mentes ásv. vizet is. :shock:
Más kérdés:mióta babs vagyok néha reggel első orrfújáskor a jobb orrlyukamból picit véres váladék jön...sose volt ilyen.Mondjuk olyat hallottam már, hogy orrvérzés lehet terhesen. A vérnyomásom alacsony, mielőtt vki megkérdezné. :)

Pusz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?