Hahó!
Kriszta, nálunk is megvolt a három hónapos helyzet, sőt három hetesen, hat hetesen, hat hónaposan is - a legújabb őrület pedig most volt, 10 hónaposan; nappal fél óránként kérte a cicit, éjjelente óránként (az éjjelek maradtak azóta is) - szóval Borcsa piros betűsét olvasd soxor, és tényleg nagyon jó móka a tánc, ölelgetés, hordozás, esetleg több séta a levegőn, hiszen olyan szép idő van, és türelem, türelem, türelem.
Szipola heti kérdése, avagy megint egy tanács, amin elgondolkodtam;
Nyár közeleg, már most meleg van, NEM KELL INNIA SZOPIZÁSON KÍVÜL?
Előfordult velünk múlt héten megint, hogy 8 napig nem volt kaki, akkor én kúp, és akkor lett, 6 "adag" jött ki egyszerre, sírás közepette. Ez volt az a hét egyébként, amikor újra kizárólag szopi volt, egy-két falat szülői kaja (házi pizza, kínai
nagymama gulyáslevese) mellett.
Tehát vagy ilyen korban már annyira hasznosulnak a dolgok, ha csak cici van, hogy természetes, hogy megint nem volt kaki, vagy igenis gyanús és beavatkozást igényel, hogy ha ennyi ideig nincs?
A kúp előtti éjszakán már szinte egész éjjel nem aludt(unk), annyit forgolódott, nyöszörgött, gondolom, marhára zavarhatta az a rengeteg...
Totál belegabalyodtam; itt a kérdés;
"másik mama" azt mondja, azért történt ez a kakival, mert kevés a folyadék, innia kéne, kínáljam gyakrabban - próbálom, de nem kell, egy-egy korty víz és tényleg elutasítja.
Annyit, de annyit szopizik egész nap, hogy nem látom jelét a kieg. folyadék szükségességének, szóval mi az igazság?
Jesszus, ennyire sületlenül kérdezni - jellemző
(na meg hétfő is van és még nem ettem elég csokit)