Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Elöször vagyok itt ... Kisfiam, Bence 2003. december 1-én született az Istvánban pici babaként 2840g-al és 48cm-el. Most már 4,5 hónaposan 6,7kg és 65 cm. Tegnap kapott oltást, mára belázasodott szegénykém, de ennek ellenére sokat viháncolt és nyügösebb sem volt. Együtt érzek az oltásos anyukákkal és lurkóitokkal! Sajnos én csak egy hónapig tudtam tejcsit adni neki, de igy sem volt hasfájós, vagy nagy beteg. Most nem nagyon szeret enni. Valaki járt már igy?
Üdvözlök Mindenkit!
Orsi17
orsi17

Ann!

Megkaptam a képeslapot én is, köszi, sajnos találó, de nagyon aranyos Kép.

Orsi!
Üdv itt, én 7 nappal később, dec. 8-án szültem az Istvánban, szinte váltottalak téged Kép. Ki volt az orvosod?

Vic!
Sajnálom Dorkát Kép. Olyan aranyosan fogja a bohócát, már látom magam előtt, amint cipeli magával az oviba Kép.
johitimi

Szia Timi!
Söt! Akár találkozhattunk is! Csak 12-én jöhettünk ki Bencével, mert csúnyán besárgult és hiába volt jó értéke, 2 héttel korábban született. Bino Bruno, de nem szivesen emlékszem ...Te kinél szültél, szülésznöd ki volt?
orsi17

Szép jó estét!

Nálunk már zuhogKép

Ann én sem kaptam semmitKép, pedig aztán én sem dicsekedhetek nádszál, sőt összekötött kéve alakkal sem! Ann, ez a nőci zabálni való!(már bocs a nyers fogalmazásért!)

Orsi üdv itt! remélem az oltást kiheverte Bence!

És nálatok Vic, Detti???

Vic: nagyon jó a kép, Matyinak is mutattam, azaz nem is kellett, mert egyből ugrott a színes bohócra!

Ines: mindjárt kuksizom a fotókat, de hát hogy is van ez: sogór a sógornő szerelme???Kép

Ágikám mi van veletek? És Juditék? Boró? Manga? Hicu? Brigi? és még sorolhatnám...

<font color="ff0000">Közzéteszem újra ki az, aki a különtábla adatait nem szolgáltatta. Úgy gondoltam vasárnap lesz egy kicsit több időm és elküldözgetem mindenkinek!
Tehát</font>: Judit, Zsazsa, Fruzsi, Rebi, Sztigris, Noémi, Kriszti, Hicu, Aranka és akik nagyon régen nem jelentkeztek: Zsóf, Gigi, Noémi, Pindur, és az újak: Tündér és Orsi
Gondolom senki nem maradt ki...

Szerintetek mi legyen azokkal, akik rég nem jelentkeztek, hagyjam benn a babanetes nevüket a táblában vagy ne?

Ha valaki szeretne még bekerülni, akkor el kellene küldeni: teljes név, lakcím, telefonszám, emilcím, a profilomban lévő címre.

Jó éjt, Zita
zitus

Orsi!

Mi is 12-én jöttünk haza, úgyhogy tényleg találkozhattunk a kórházban Kép. Fedina Laura volt az orvosom és Csűrösné Erzsi a szülésznő. Sajnálom, hogy rossz élményeid vannak Kép, én nem mondhatok semmi rosszat róluk, sőt csak jót.
johitimi

Sziasztok!

Már megint ezer éve....
Vic,Ann!
Olyan szépek a lányok és ha jól értelmezem Hami mászik????A Dorka haját nagyon irigylem mi egyenlőre csak "vesztettünk" a hajkoronából ami nem is volt soha.Na sebaj a kopasz csávó is menők,pláne cuki pofival.
Fiona!
Nekem is ez a tápi van itthon (vészhelyzetre).Szerencsére nem kellett soha adnom,egyszer kipróbáltam puszta érdeklődésből és a fiam rámköpte az egészet olyan arckifejezéssel mintha azt mondaná egyél te tápot.
De azért van egy érdekes dolog ami sztem nem igazán jó így illetve a babának jó de ha történik vmi akkor gáz.Szombaton a kisfiamat itthon kellett hagynom pár órára fejtem neki friss tejet mert azt mják a fagyasztottnak más az íze.A nővérem volt a bébiszitter aki már három gyereket felnevelt és azt mta nem mondjam hogy van olyan gyerek aki nem fogadja el a cumisüveget ha éhes.Hát már ismer ilyet ...A fiam 6 óráig nem evett nagyon jókedvű volt kivéve ha megpróbálta megetetni.Korábban ezzel nem volt gond most kb 3 hónapja nem volt ok amiért kellett volna így etetni és teljes sztrájkba kezdett a gyerek.Szóval egyenlőre "pótolhatatlan" vagyok.Sztem ha szükség lesz nálatok ilyesmire szoktassátok hozzá,de inkább a fejt tejhez mert a tápszer keserű ízéhez még nehezebb.
Mindenkinek szép napot!Kép
streitkriszti

Ines! Simán hogy emlékszem Orsira! Gratula Nekik, ha találkoztok, és minden jót. Nem sokkal utánam szült akkor. Kép

Vic! Szerencsére nálunk nem volt láz, én is meglepődtem. 11-kor kapta a szurit, délben borogatás - kúp - alvás. Este 7-kor (nem volt fürdés) kúp - pelenka - borogatás - alvás. 5-kor kelt szopizni, azóta megint alszik. Kis nyüszi azért volt, és nem mozgatta a bal lábiját. Dorkának puszi a combijára, reméljük gyorsan kiheveri a kis manóka. Aztán mindját eltelik ez a hónap is, és akkor 2 szuri 2 combiba Kép Kép

Orsi! Üdv itt nálunk! Jobbulást a Te kis oltásos manókádnak is!

Kriszta! Jó a kép!

Na, dugulok, mert megyek a Sziget 10kmeremet lenyomni. Puszika.

Ann! Mindig gondolok rátok, akárhányszor a Hajós előtt toporgok, vagy a Csaszira átlátok... Jó lenne, ha Ti is itt lennétek! Majd nyáron, ha lesz 1-2 jó meccs. Ugye????
Detti

Sziasztok!
Köszi nektek, már csak egy kis höemelkedése van Bencének, de ez nem különösebben érdekli. Amit ma reggel is levágott az ágyikójában!!! Néha elgondolkozom, hogy biztosan egyedül van-e?

Kriszta!Bencének is nagyon tetszik a képetek!

De most jobban érdekli a tv. Nem tudok úgy mozogni vele, hogy ne tekeredne addig,amig ne nézné!!!Hogy vagytok ezzel a kérdéssel?Én úgy tudom, nem tesz jót a szemecskéinek.

Detti! Hogy tudsz ennyit futni? Elismerésem!

Van valaki, aki ad már gyüm.levet, vagy tejpépet a babának?
orsi17

Sziasztok,

Aranyosak vagytok, köszi a gyógypuszikat, szükségünk van rá, mert sajnos még most is 38,5 a lázunkKép

Timi,
Olyan édesek vagytok azon a képen! Mondták már, hogy hasonlítasz Gwyneth Palthrow- ra (fogalmam sincs, hogy írja a nevét, de gondolom, tudod, kiről beszélekKép)? Persze az is lehet, hogy csak ezen a képen. Vagy már engem is láz gyötör?Kép
Ehhez a bohóchoz tökre ragaszkodik Dorka, úgy tűnik, hogy jó barátok lettek, mert mindig megnyugszik, ha szorongathatja (most is nagyon szorítja a kicsi kezeivel az ágyban).

Detti,
Sok puszi LeviCirmancsnak is, és gratu a lázmentességért! Mi még éjszaka is felkeltünk (na nem Dorka, hanem a szüleiKép), és folyton nézegettük a fejét, hogy lemegy- e a láza.
Ma reggel is furcsa volt, hogy nem nagy dumálással ébredt, hanem nyöszörgött és nagyokat szuszogott. Akkor rögtön tudtuk, hogy megint láz vanKép
Majdcsak elmúlik! Mindenesetre a mai proginkat (vendégjárás) már lemondtuk. Úgyis olyan szomorú esős idő van!

Orsi,
Nektek is drukkolunk, hogy mihamarabb jobban legyen a Kismanód!

Zita,
Ez a bohóc is Brendonos! (úgyis már régen reklámoztam ingyenKép)

Na, megyek, megnézem a kis nyöszörgősömet.

Puszi,

Vic

Ui.: Bocsi, hogy ennyit írtam most rólunk!
Victoria

SziasztokKép

Gyorsan bekukkantok és adok életjelet magunkról.
Először is mindenkinek köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett. Jó sokáig tartott visszaolvasni ám a történéseket, és amire a végére értem elfelejtettem az elejétKép öregszem a fene egye megKép

Minden kis oltásosnak nagyon sok gyógypuszit küldünk a gyors felépülés reményében.

Vic,
öööööööeeeeöööhöööö ezt küldi Dorkának Dani, sok simivel fűszerezve, hogy elmúljon a láza.

Orsi,
nektek is nagy drukk hogy gyorsan elmúljon a hőemelkedés.

Detti,
le a kalappal elötted, hogy képes vagy ennyit futni én magam részéről ötven méter után levegőért kiabálok és feldölök mint a postamaciKépKép

Kriszti,
ari a kép, itt nem is kopi a kismanód, vagy csak kölcsönadtad neki a hajadat?KépKépKépKép

Ines,
édesek a fotok megkuksiztam őketKép Tök jó a babauszásos isKép

Ann,
halálos a mail,nagyon bejöttKépKép mégegyszer köszike.

Zita,
szerintem ha nagyon nagyon régen nem jelentkezett már, akkor vedd ki, hogy ne legyen olyan nagyon hosszú. A különtáblicskut várom majdKép

Most gyorsan mig manó ébredezik irok magunkról is hogy ne kelljen fizetnemKép
Nah a hasra fordulás már két másodperc alatt megtörténik ha van hozzá kedvünk, utána büszkén kinyomva tartjuk magunkat és nézünk a nagyvilágbaKép Szeretünk a járókában lenni és felfedezni minden zugát, háton hátrafelé elég jól kuszunk már, hason még csak a körbeforgás megy, de a lábunkkal már nagyon ügyesen kalimpálunk az előre kuszáshoz is, csak még nem jöttünk rá az igazi titokraKép Folyton vigyorgunk, kivétel ha nem kapjuk időben a szánkba a cicit, akkor tudunk ám keservesen panaszkodni. Mostmár stabilan átalusszuk az éjszakát egy hónapja az egész család öröméreKép Most ennyit röviden magunkrólKép

Dugultam, hagyok másokat is kibontakozniKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy nem jelentkeztem, csak a nyuszika új gépet hozott nekünk, ami csak mára lett igazán pöpec..:S

Megpróbálok felzárkózni! Már hiányoztatok!KépKépKép

Puszi!
Emő

hicudzsi

Na akkor április 10-nél kell kezdenemKép

Ágiboszi!
Nekünk is tigrises-mesés habtapink van, mert több ismerősöm panaszkodott, hogy a betűs-számosból a gyerek kieszi a mintátKép
Gratula a forgáshoz!!!Kép

Vic!
Mi a babadiszkontban vettünk vadiúj, CAM márkájú kengurút 8000 Ft-ért (hétezer valamennyi voltKép) és szuperjó szerintemKép

Emese!
Gyönyörűek a gyerekeid!!Kép

Aranka!
Nagyon édes a mérleges képKép

Manga!
Nagyon örülök, hogy segített a homeobogyó!!!!Kép

Buksi!
Szerintem is a szexuális változások a szoptatós időszakban hormonálisak.
A természet ezt is okosan rendezte el. Ugyanis amíg szoptatsz jobb ha nem jön a kistesó (ezért sincs menses)
mert akkor nem tudnád táplálnmi a nagyobb gyermekedet.
Nekünk is akkor lett minden a régi miután megjöttKépKépKép
Addig sajna nem szabad várni a csodát..

Ann!
Hamika gyönyörű, ahogy a parafán mászikKép És nagyon szép a padló is!!Kép

Vic!
Szép az a kép Dorka ágya fölött és látom neki is tetszik!Kép

Tünde!
Gratula Kitti forgásához!Kép

Tigri!
Durva ez a házalós történet:S:S
A babó viszont gyönyörűKép

Boglárka!
Kenyérrecepteket mélben tudok küldeni nekedKép
Nekem is van gépem és nagyon szeretemKép Most is sül a rozsos kenyeremKép

Buksika!
Hogy sikerült a legénykérés???Kép
Beszéltem a gyógytornásznéninkkel és elmesélte mi akülönbség a Gézengúz és a Dévény módszer közöttKép
MAjd leírom neked méklben ha szeretnédKép

Hüvelyszárazság: KY Jelly.. ez az egyetlen ami nekünk is segített.. Kicsit borsos az ára, de sokáig jó.
(DM-ben is lehet kapni, ez síkosító)

Zita!
Zseniális a kis szabadulóművészKép

Fiona!
Gratulálok, hogy ennyi mindnent tudsz csinálniKép

Ann!
Én is kérek mélt, mert tehénnek-bálnának érzem magamKép

Zita!
Megpróbálom küldeni a cuccokatKép
Szerintem ne töröljük azokat akik nem jelentkeznek egy ideje...:S

Kriszti!
Nagyon szépek vagytok GergővelKép

Ne haragudjatok, ha kihagytam valakitKép Csak már fáj a szemem a monitortól..:S

Millió puszi mindnekinek!
Megpróbálok most már lépést tartaniKép
Emő

hicudzsi

Sziasztok!

Zita Kép
Valóban régen jelentkeztem. Te nagyon ügyesen számon tartod. Kép
Az én szülinapom: 11.26
Liliána névnapja: 07.27.

Olyan sokat írtok mindig, hogy nem tudom követni. Mire válaszolok a kimásoltra wordben, addigra már el is évül minden válaszom. Kép Aztán meg sokszor úgy érzem, hogy hiába írok, sokan keresztülnéznek rajta. Ez van...

Detti Kép VicKép
Az én pöttyöm múlt héten, már MOST is 2db oltást kapott EGYSZERRE! Nekünk nem volt 2 hós oltás, mert akkor még nem volt "hova" adni.

Minden oltásos bébinek gyógypuszi!

A ma esti mérlegelésnél Liliána 4850 gramm volt. Most nőtte ki az összes 62-es rugiját, és 2 db 68-asunk van, ami még lötyög rajta, nagyon vicces.Kép Ideje lenne gyorsan bevásárolnom neki rugikból. Anyagi csőd. Kép

Tegnap az I. számú Szemklinika ügyeletén jártunk. Liliána programszervezésben és anyaidegesítésben túlteljesítette magát. Mert az én gyerekem, nem lázas, vagy náthás, vagy valamilyen "snassz" betegség miatt kell aggódnom miatta. Egyszercsak égtelen sírásra szaladtam be a szobájába, tiszta vörös volt a jobb szeme körül, gondoltam belenyúlt. Alig lehetett megnyugtatni olyan keservesen sírt. Pár perc múlva, amikor kinyitotta a szemét, először azt hittük, hogy szempilla van benne. De NEM! Hanem a végighasította a szaruhártyáját a körmével, egy vékony vágás volt benne. Szerintetek mennyire voltam ideges??? Rémeket láttam, hogy vak lesz a gyönyörű cicaszemével. Doktornő megnézte az ügyeleten és kapott szemcseppet. Amíg apukája sorban állt a szakadó esőben az ügyeletes gyógyszertár előtt, addig annyiszor felsírt szegényke az autóban, gondolom a rossz élmények miatt. Reggelre már nem látszott neki semmi, gyorsan regenerálódnak a babák. Kép

Megpróbálok gyakrabban jönni, hátha akkor többen észrevesznek...

AnnAnnKép
Nagyon édi az apróságod a kádban, gyönyörű pofija van.

Puszka
Noémi és a 15 hetes Liliána
noémi

Alakulnak a hurkák:

Kép

Alvás előtt az erkélyen, hunyorogva:

Kép
noémi

Kicsit nagy lett! Bocsi!
Noémi
noémi

Szia Noi!!Kép
Gyönyörűséges Liliána baba!!KépKépKép

Borzasztó lehetett az a szemklinikás rohangálás..KépKép DE szerencse, hogy iylen gyorsan meggyógyult a kis szeme!Kép

Én is mindig wordben reagálok mindenkire sorban, de sajna nem bírja a szemem hosszú ideig a monitort (sajnos nagyon sokat romlott..KépKépKépKép) és van, hogy észre sem veszek egy új hozzászólást..Kép

Éduáról:
(hogy nehogy fizessekKép))
valamelyik este nem tettem hálózsákba, csak hasra be az ágyikójába és jó szorosan betakartam. Begyömöszöltem a takarót oldalt a szivacs mellé.
Reggel kelek , vaksin (szemüveg, lencse nélkül) és megrettentem, hogy a lányom feje a takaró alatt a lába meg lóg ki.
Már azt hittem, hogy én tettem le így nagy vakságomban aludni, de nemKép Megfordult, álmábanKép Hogy hogyan azt nem tudom..:S DE még morcos is volt amikor lekaptam róla a takarótKépKép

Millió puszi nektek!%
Szép álmokat!!

hicudzsi

Sziasztok!
Hicudzsi!
Küldesz nekem is receptet? Nekünmk is van gépünk, de nem nagyon próbálgattuk még.

Noémi!
Szegény Lilike! Még szerencse, hogy nem történt komoly baj. Hogy viselte egyébként a két szurit egyszerre? Mi szerdán kapjuk a 3 hós oltást. Hanna anno jól viselte, remélem Oli is.

Orsi!
Én is Istvánba szültem a Ruttner Zoltánnál. Császár volt mind a kettő téraránytalanság miatt.
És mi volt a rossz élményed?

Tegnap voltunk a barátnőmmel tornázni, már éjszaka éreztem az izomláz jeleit, mára moccani sem bírok. De szuper volt. Remélem rendszeresen tudunk járni.

Sziasztok!

Ines
ini

SziasztokKép

Emő,
Elképzeltem, ahogy reggel azon gondolkozol, hogy te raktad e le ugy aludni EudátKépKép Dani is szokott olyat csinálni, hogy teljesen máshol kell fel az ágyában, mint ahogy leraktamKépKép
Gratlua az új géphez, viszont a szemromlás nem jó hirKép Én a szülés után vettem észre, hogy romlott a látásom, sokat kelett fokuszálnom mire élesen láttam, mostmár kicsit javult a dolog.

Noémi,
Hu jó kis horror a szemészetKépKép még jó hogy ilyen gyorsan regenerálódik és nem lett nagyobb baj. Édes a kádas képben és látszik hogy jönnek már a hurkácskákKép Nem irigyelek az egyszerre két oltásért semKép Nagyon megviselte?
Magam részéről sokszor járok úgy, hogy mire elkészülök a hsz-szel és elküldöm, addigra születik vagy három még, amire már csak legközelebb van időm reagálni.

Mostanában elég kevés időm marad at irásra, mert nekiálltam kézműveskedni, néhány kezdő mű, mig manó alszik addig tudok alkotniKép

Lányok igértetek egy névnapos, szülinapos táblicskut külön, érdeklődnék azzal hogy állunk?

További szép napot mindenkinekKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Még alszanak a fiúk gyorsan írok egy picit..
Noémi!Együttérzésem a történtekért én is tutira megijednék.A Gergő egyszer náthás volt de úgy igazából.Vörös rózsafoltok az arcán semmi levegő.Egyedül voltam vele,éjjel kint bőgtem a nappaliban és szakkönyveket tanulmányoztam a nátha fajtáiról.Szóval nem voltam ura eleinte a helyzetnek.Szóval teljesen átérzem mikor megláttad a "balesetet"mit gondolhattál.
Hicu,
A Gergő már többször meglepett ilyennel,első alkalommal én is félig nyitott szemmel nyúltam érte és markoltam a semmit.Én nem takarom be semmivel hálózsák az évszakanak megfelelően,így még jobban "közlekedik".
A Geri már fordul minden irányba ha van kedve.De nagyon lusta.Leírok egy kedves történetet.A kisfiam sztem a súlya miatt nem tartozik a mozgékony babák közé nagy lelki erőre van szüksége minden mozgáshoz.Én a gépnél ültem ő játszott a szőnyegén és elkezdett unatkozni.Vinnyogott,vinnyogott de én nem mentem oda erre gondolta "majd én megkeresem a mamát,csak nem bújt el nagyon",és átfordul ,fejét magasan kitartva pásztázta a terepet.Én úgy helyezkedtem,hogy legyen sikerélménye.Azokat a szemeket látnotok kellett volna amikor megpillantott!MEGVAN!
puszi
streitkriszti

Sziasztok!

Meg sem próbálok mindenkire reagálni...Kép

Detti!

Bármennyit is futsz,minden csodálatom a tiéd. De mennyi is az az annyi? Mert valahol elvesztettem a fonalat,és képtelen vagyok visszakeresni,bocsi Kép

Ági!

Én meg akartam nézni a néhány kezdő művedet,de azt írta,nincs ott semmi Kép! Miért?

Noémi!

De jó halalni rólatok! Liliána hatalmas és gyönyörű! És ezek a kalandok a szemészeten Kép!

Hicu!

Jót röhögtem,amint elképzeltem, hogy megtalálod Dudut megfordítva Kép! Rövidlátóként ezt méginkább átérzem Kép Ami a Dévény módszer és a Gézengúz közti különbséget illeti,hát az elég jelentős,mivel a Gézengúz a Katona-módszert követi Kép. Nekem semmi bajom a Dévény dologgal, csak kicsit óvatos vagyok az ilyen gyerekcipőben járó dolgokkal. Pedig minden erről szóló fórum nagyon pozitív. Meg a szakemberek,akikkel kapcsolatban állunk /neurológus,gyógytornász,gyerekgyógyász/ mind elismerik,de senki nem ajánlotta /sőt!/,hogy Vencelt odavigyük. Volt olyan is aki szerint az aktív tornát nem válthatja ki,és ők meg azért nem engedik,hogy más módszerrel kösd össze, mert akkor nehezen lehetne mérni,hogy mennyit ér a módszer önmagában. Ez is egy vélemény. De szerintem ezt folytassuk magánban,kiváncsi vagyok a véleményedre !!!!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!:D
Ines, Bogi!
Küldtem a recepteket!Kép
Remélem jó hasznát veszitekKép
Egyébként egy jó ideje már méricskélés nélkül sütök és azt ami eszembe jutKép
Van, hogy beledobok csak úgy ötletszerűen két főttkrumplit, vagy sajtot, hagymát és akkor olyan lesz a kenyérKép
Majd adok tippeket, ha nekiálltokKép

Egyébként (reklám következik) a legjobban nekem a Saf-Instant nevű, francia szárazélesztő jött be. 3 kenyérre elég és kb. 30 Ft-ba kerül egy csomag.

Ines!
Ügyes vagy ezzel a tornával!!!!Kép

Ági!
Igen, nagyon meglepődtem, mert van egy ilyen családi történet az apukámmalKép

Apu a háborúban született, második gyerekként. Amikor egyszer megszólalt a légiriadó, a nagyim megkérte a hugát, hogy pólyázza be aput, míg ő elszaladt a nagyobb fiúért. LEértek idejében alégópincébe, és hallja a nagyim, hogy apu sír. Előkészül a szopira, odaveszi a gyereket és látja, hogy a két lába kandikál kifeléKép
Ő sem hitt a szeménekKépKépKép
Irénke néném a nagy sietségben, fordítva pólyázta be aput!KépKépKépKép

Sajnos a kézműves linkre nekem nem jöttek be képekKépKép Pedig kíváncsi vagyok ám!

Kriszti!
Húú, megértem, hogy megijedtél a náthánál!
Dudu egyébként ha hálózsákban van, csak korlátozottan forogKép
És ő is a súlya miatt egy kicsit lustibbKép

Csodás lehetett amikor "megtalált"KépKépKépKép

Ann!
Köszönöm a mélt!Kép Jót nevettemKép Legalább tudom, hogy tehénként is van előttem karrierlehetőségKép:D:D:D

PUSZI!
Emő
(Mára már sokat írtamKépKépKép

hicudzsi

SziasztokKép

Hm valamit elbaltáztamKépKép a sietség átka, tök mindegy itt van mégegyszer, talán most sikerülKép

Emő,
én olyan jót mosolyogtam a storidon, úgy elképzelem a szitut, amikor nagyid egy éhes száj helyett két kalimpáló lábbat találKép

Ines,
de jó neked, hogy van még erőd tornázni is, küldj egy kicsit, mert ehhez még kuva lusta vagyok, pedig már nagyon rámférne a mozgás. Szeptemberben tudok majd csak visszamenni a régi mozgásomat üzni, (tai-chi) addigra lesz manó akkora hogy őt is vehessem minden gond nélkül.

Kisbuksi,
Jó nehéz lehet eligazodni ezekben a módszerekben, mert ugyebár az ember a legjobbat szeretné a gyerekének és szinte mindent kiprobál, akik meg ugye végzik azok meg a saját módszerüket óvják és kérik, hogy ne csináljatok mellette mást.

Kriszti,
fantasztikusak azok a nagy szemek amikor rátekintenek az emberre, és boldogak, egyrészt mert látnak téged, másrészt mert sikerült amit szerettek volna. Dani is akkora csodával tud a szemében nézni, hogy az ember csak elolvadni tud tőleKép

Jah Emő nekem is küldhetsz recepteket, mert én is szoktam néha alkotni a kenyérsütővel és szivesen veszem a frissitéstKép

dugultam, mert megyünk bulizniKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Egy napot kihagyok és már megint mennyi minden történt! Huh!

Ines!
Nem nagyon szeretnék részletekbe bocsájtkozni igy a nyilt szinen, esetleg mailen. Itt ennyit: placenta... Neked a tornától van izomlázad, én meg el kezdtem "dobálni" a fiamat. Nekem ettöl van! Egyébként jó a dokid? Én váltani szeretnék.

Hicu!
Az én kisfiamat az ágy másik végében, "fejjel lefelé", keresztben találtam meg egyik éjszaka, amikor is rutinból nyúltam érte az elvi tartózkodási helyére. Azóta hálózsákban alszik, igy maximum feltornázza magát koppanásig.

Ha valakit érdekel, nekem tuti jó pizzakenyér, vagy ki minek késziti el, receptem van. Nem kell hozzá kelesztö, kenyérsütö, "csak" egy kis IDÖ. Úgyhogy mi már rég ettünk...
Noémi!
Örülök, hogy minden OK! Nekem volt egy lézeres korrekciós szemmütétem,(bár nekem csupán fél órás fájdalmam volt vele (amikor is "falat kapartam")), úgyhogy minden SZEM-es problémával együtt és át tudok érezni.

Szerintetek, ha már a harmadik (nem a legkisebb)csokitojást zabálom, és még nem fejeztem be, akkor le fogok valaha is fogyni???????

pussz
Orsi
orsi17

Negyedik ...
orsi17

Na, átkapcsolok író üzemmódba. Azért olvastalak benneteket, de írni már végképp nem maradt időm.

Magunkról egy pár szót: Vera még mindig nem fordul hasra, de az oldalára egyre gyakrabban, és már dolgozgat a kezeivel. Megfogja a csörgőkéket és dugja bele a szájába. Bármit amit ér a szájába gyömöszöl. Állandóan lelkifurdalásom van, hogy nem szopizik eleget, de a ciciből nem kér többet. Aludni is egyre hosszabban tud, ma például délelőtt kilenctől, és fél 3-kor úgy vettem föl, hogy enni kéne már lassan. Nagyon edzett lány lesz, mert a tesói egyfolytában nyúzzák, dögönyözik már amennyit én engedek, de nagyon élvezi. Amúgy nálunk folyamatosan fennforgás van, mindig van valami plusz az egyszerű napi rutinon kívül. Néha már úgy vágynék a szürke hétköznapokra...
Végre találtunk keresztszülőket, így jövő vasárnap keresztelő. Előtte nap ovis családi kirándulás a szegedi vadasparkba.

Hicu! Örülök, hogy újra itt vagy. Találkoztam veled a VP-n is! Pontosabban csak olvastalak, mert oda még nem írogatok - ismerkedem a háziszabályokkal. Kenyérrecepteket én is kérnék, ha el tudnád küldeni. Kb. 2 éve ugyanazon recept szerint sütök.

Ha jut még, nekem is küldjétek el a teheneknek szóló irományt! Bár tegnapelőtt végre tornáztam!!! Elővettem egy kazettát végre. Olyan jóleső izomlázam van most...

Letelt az időm, elnézést mindenkitől, akire nem reagáltam. Minden baba (és mama) tündéri, nagyon szépek vagytok!

Ildikó
b_ildikó

Sziasztok!

Bocsi, hogy hanyagoltalak benneteket és olyan sokáig nem jelentkeztem, de apa szabin volt és ilyenkor minden együtt tölthető percet kihasználunk. Legalább is megpróbáljuk. Sajna holnaptól neki megint munka, véget értek a jóidők...
Sok kapcsolatban a gyermek születése után az apa hanyagolva érzi magát, hát ez nálunk nem így van, nálunk anya érzi magát hanyagolva. Apa dolgozik, hazajön, tutujgatja lánykáját, estére meg elfárad és anyát már nem tutujgatja....
Ti is éreztétek már így magatokat? Vagy én lennék önző? MOstanában elég sokat agyalok ezen....

Orsi: üdv itt, kíváncsi lennék Bencédre. Nem tudsz képet feltenni?????
MIvel Zsófi lánykám már közeledik a 7hóhoz én már javában benne vagyok a hozzátápiban. Gyümilével kezdtük, tejpépet még nem adtam neki.

Tigri: még a múltkori esetre szeretnék reagálni, engem is megkeresett az egyik biztosító cég, hogy "hallották", hogy baba született és...mondtam nekik, hogy ne haragudjanak, hogy nem kínálom őket hellyel, de a gyermekemmel szeretnék foglalkozni, itthagyhatják a számukat és ha bármi kérdésem lenne, felhívom őket. Szerették volna az én számomat, mondtam nekik, hogy elég ha nekem megvan az övék, meg fogom keresni őket, ha szándékomban lesz biztosítást kötni...erre elkullogtak...
Nagyon felháborítónak tartom ezt a címkiadást a kórházak részéről!

Noémi: elhiszem, hogy bepánikoltál, , remélem Liliána szemecskéje minél hamarabb meggyógyuk.

MInden oltásos babucinak gyógypuszika a combijára, a lázasoknak meg még plussz a homlokukra isKép

Zsófit mi is gyakran találjuk meg keresztben-hosszában, fordítva az ágyikójában, legelőször én is csak néztem, mint a moziban, mikor a buksija helyett a lába akadt a kezembeKép

Ági: nagyon szuperek az áltatad készített dolgok, nagyon ügyes vagy! Én is készítettem hasonló dolgokat, de mióta Zsófi van, időm az sajna nincs ilyesmire. Bár ideje lenne megint nekifogni...

Mára ennyit, késő van.
jó éjt mindenkinek!
puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok!

.. vagyok ám.. csak nem a legjobb passzban, úgyhogy írni nincs sok erőm...
... de azért ne "rakjatok ki"

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Végre tudok egy kis szabadidőt, hogy írjak. készülnek a beadandó dolgozataim a suliba, mert a jövő szombaton le kell adni. tanulni még nemigen sikerült, de ha ezekkel kész leszek, akkor 3 vizsgát kiváltok és csak 2 marad. Kép

Közben a fiam is produkálja magát, mászás közben itt-ott egy-egy horzsolást is összeszed, mint a képen is látni fogjátok, illetve szombaton felállt a kiságyban teljesen, de most csak egy ilyen "félállást" mutatok nektek!

Noémi a lányod csuda formás és az a kacsintás.. Hát engem levett a lábamrólKép
Én bizti megőrültem volna, ha ez történik, de remélem azóta már minden jól alakul. És csak szemcseppekkel rendbe lehet az ilyen dolgokat hozni?

Hicu az a háborús sztori nem semmi, anyukámék is meséltek sok-sok furcsaságot arról az időről, ők akkor 8 illetve 10 évesek voltak. Apu(ő volt 10 éves)a zsidóknak kenyeret csempészett a gettóba és egyszer majdnem le is lőtték!

Ági: tetszenek a műveid, én üveget festegetek, mert a volt osztályom most fog ballagni és mindenki kap egy kis bébiételes üveget megfestve a rá jellemző kis rajzzal és valami szép idézettel. Majd teszek fel képet, csak nehezen készülgetnek, mert nincs rá idő csak éjszaka.

Orsi: mi is hozzátápizunk már, gyümilevekkel kezdtük, azaz alma levével, majd gyümipép, főzelék és én szoktam neki tejpépet is adni, mert estére nem mindig elég neki az anyatejci Kép
Ja és én kíváncsi lennék arra a pizzakenyérre, ha nem kell hozzá kenyérsütő!

Inez: irigyellek a torna miatt, én izomlázat akkor érzek, ha bevásárlás után a gyereket, a kocsit, a szatyrokat együtt felcipelem a 4.-re, nem beszélve a nagy popómról, amit szintén fel kell hozniKép

Ann: köszi a képeslapot, férjem jót kacagott és találónak nevezteKép, na azért ezen felhúztam az orrom egy kicsit!

Azt hiszem elfáradtam és még zuhi is háta van, meg a mosogatás, viráglocsolás, mert ez az én feladatom( a férjem szerint minden virág kipusztulna ha rá lenne bízva), ezért nem is próbálkozom!

Jó éjt és búcsúképp itt a fotó:

Kép
zitus

Sziasztok!Maradhatok???
Csak a helyzetünk egy kicsit változott!!!Mozgásban csak a kezdő oldalrafordulgatás és szeretnénk már kúszni(De anya miért nem sikerül?)kicsit erőteljes hangfrekvenciával...13-án kedden megkaptok a 3 hós oltást-Lekopogom,csak egy kis nyügi volt+1/2 kúp és borogatás és szörpi-horpi.Illetve már akkor kb. 4 napja mindig felkelt éjszakánként és sírt míg nem ehetett.A dolog végeztével visszaaludt a büfizés után... Aztán már napközben is egyre sűrűbben etettem...miután bújtam a könnyvemet a dologra választ keresve,(félve nehogy alacsony legyen a tejci tápértéke,kiderült a könyvemből,hogy azon a héten vagyunk amikor a koruknak megfelelő napi rekordokat eszik a babócák!!!Mivel a többzöri szoptatásra kevesebb volt egyre a tejci délre bevezettük fő étkezésként a hozzátáplálást(azok a pici üvegek...)Kezdésként a sütőtökpüré-almával+almaital vagy a tea és a felejthetetlen cici...,A hetekre nézve csak kb. 1 1/2 héttel előbb adtam Bálintnak az új ízeket mint 4. hónap.Eddig minden OKÉ!!!Szerintetek ez így rendben van???????
Hicudzsi-köszi a gratulát!!!!
Ezúton szeretnénk mi is Balival minden olyan új dologért gratulálni vmennyi anyócának és babójának akikkel vmi jó dolog történt at életbe(fordulás,kúszás,felállás és stb...)Az oltásokkal mi is együtt érzünk és vmennyi babótársamnak kitartést kívánunk-Bálint és anyócája.Mellékelnénk egy kis képet.
Az első üvegen túlestünk....című. Az egyik büszkeségünk.Kép

Ezért szíves elnézését kérek mindenkitől,hogy múlt hét óta csak most jelentkeztem be.Pusza minden gyerkőcnek és anyájának!
Ui:Nekem is van kenyérsütőgépem-Cletroning-német típusú és a hozzá tartozó receptkönnyvel.Ha valakit érdekel???...
Na,most már tényleg befejeztem,üdv!
ari80

Csatlakozom Rebihez. Én sem vagyok csúcsformában, olvasok, meg minden, ne rakjatok ki! Oksi? Tavaszi szoptatós depi. Kép Nagy a s.ggem, lóg a tőgyem trararara, a héten 25 fok lesz, mit veszek fel...... Kép
Puszpusz Detti
Detti

Detti,

Én detto úgy érzek ma, ahogy TeKép

Vic
Victoria

Sziasztok!
Brigi, képet tennék, de az új gépünk akkora felbontású képeket csinál, hogy nem fér el... Megkeresem a másikat, kattintgatok vele és felteszem, talán még ma.
Brigi és Zita, segitsetek nekem, légyszi. Bence még ugyan csak 20 hetes, de már próbálkoznék a gyüm.lével,de eddig csak 4 kanálkáig jutottam vele. No és ezt nehezen oldom meg délelött,mert többnyire két etetés között alszik, mire felkel már szinte ebédelhet. Akkor is megpróbáljam kinálni? No meg a legnagyobb bánatom, hogy az utóbbi idöben nem akar rendesen enni. Ö tápszeres baba, igy eléggé drasztikus a látvány a maradékkal az üvegben! Lehet, hogy a tejpépet is meg kell majd próbálnom. Na, de ha gyüm.léhez való hozzászokatásban vagyok benne, akkor hogyan kináljam még pluszba tejpéppel is??? És mikor? És hogyan? És egyébként is káosz, káosz, káosz! Nektek mikor, mit esznek a babák? (hány órakkor), mert én ugyan bevezettem kb. kajálási idöpontokat, de nem értem, hogyan lesz reggeli, tizorai, ebéd, uzsi és vacsi ezekböl, úgy, hogy ne kelljen hajnalban és éjszaka is etetni!?!?!?!
Zita, elküldöm majd a receptet, csak beirom wordbe.

Édesek a babák a képeken!!!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Gyönyörű, napsütéses idő van! De Matyi visszaaludt, így főzöcskézek és olvasgatok itt!

Orsinak: emilt akartam írni, de nincs a profilodban megadva cím, így ide írom. Akit nem érdekel lépjen túl rajta!
Szóval: én délelőtt kezdtem neki a gyümit adni, mindig úgy, hogy egy szopi előtt 1-1/2 órával, ez az ébredésétől függött. Illetve, hogy mennyi gyümilevet ivott és mikor kért újra cicit. Kínáltam többször, aztán rájöttem,mikor már gyümipépet kapott, hogy kibír 1,5 órát is utána, így két etetés között 4 óra telt el, és közte volt a gyümi. Aztán ezt áttettem délutánra és délelőtt kapott főzelékfélét. Kb ugyanígy játszódott le. Most így eszik: reggel ébredés után szopi(7-8 körül) aztán 10-11 körül gyümölcspép, ha elalszik akkor kimarad. 12-1 körül ebéd(ez főzelék és ha nem eszik eleget, akkor szopi) 3 körül szopi és 6-1/2 7 körül tejpép vagy főzelék, fürdés 8 körül és 9 körül elkezdődik az altatási kísérlet... Ez a szopi ki szokott nyúlni 10-ig. És sajna megint szokott este kelni 2 körül, akkor újra szopi. Az étkezések között szoktam forralt vízzel kínálni, néha tea, de azt nemigen issza, inkább a sima vizet. Én nem adok neki gyümölcslevet, próbáltam de nem kellett. ha valami kérdésed lenne, akkor csak írj. Egyre nagyon figyelj oda: ne erőszakold a kaját, ha nem kell neki, akkor nem éhes, esetleg szoktam olyat, hogy új dolog bevezetésénél, azt odakínálom, ha nem tetszik, akkor egy régebbit is kínálok és ha az sem, akkor várok egy kicsit(kb 1/2- 1 órát) és újra próbálom. Ne ijedj meg, bár én is paráztam mikor alig evett valamit és nem is igen hízott, de rá kellett jönni, hogy úgysem éhezik. Ennyire azért működnek az ösztöneik.

Küldöm a különtáblát a megadott címekre!
Zita
zitus

Sziasztok Kép

Detti puszipajtásom, látod ebben is hasonlítunk Kép Qrva szarul vagyok és rohadtul semmi kedvem nincs írni - de ez már ugye nem ma kezdődött. És nem is holnapig fog tartani érzésem szerint. Az idő szar, bizti holnap is az lesz - hát mikor menjünk Pestre, h nem ilyenkor (még Szigeti tali se lesz..), no és egyedül kell hazavezetnem Hamival - persze egyszer el kell kezdeni - mert apát éjszakáig fogságba ejtik a dolgozójában... soroljam??? no inkább nem, mert nem fér ki... Kép
Úgyhogy mindenkitől bocsi, ha nem jövök, minden nap olvasok, de borszasztóan semmi kedvem semmihez. Nehari, jó???

Egy pár szót azért igyexem kipréselni magamból:

Vic, úgy sajnáltam Dorkát, olyan édi volt, hogy odabújt. Hogy miért viselte meg ennyire szegénykémet! Kép
Kriszti, aranyos a kép, ahogy összebújtok Kép
Detti meccs letárgyalvaKép
Hicu, fordított Duduka nagyon jó lehetett - rövidlátóként átérzem én is a helyzetedet, bár szerencsére nekem mióta lencsém van (kemény) nem romlott. Neked a terhesség alatt is romlott?
Buksi-Hicu, engem érdekel ám a 2 dolog, illetve a vélemények ütköztetése, nem lehetne mégis itt?
Noémi, szemet történeted cseppet kiakasztott: ( Szegény kicsi Liliána! Remélem, nem viselte meg nagyon.
Zita, Matyi egyszerűen fantasztikus kiskrapek! Kép Apának meg üzenem, hogy "nem röhög!!!" - mármint a képeslapon.
Orsi, üdv itt! Kép Az új géppel készült képeket is át tudod méretezni (pl. Irfan View -val) - elmented más néven, így meglesz mind a 2. Én úgy szoktam Kép

Köszi mindenkinek Hami nevében a dícséreteket!
Még annyit Hamiról, h tegnap elkezdett kutyázni: feltérdel és billeg előre hátra, nagyon édi. Képet még nem sikerült erről csinálom.

Puszi
Ann
annann

Vic, Detti!

Na ne má!!! Olyan szép az idő!!! Nem szabad elrontani a kedvemet azzal, hogy arra emlékeztettek mit is fogok felvenni, ha kimegyünk.

Legyetek oly jók és fordítsatok hátat a tükörnek( nem ér kukucskálni!) és nézzetek ki az ablakon! Csiripelnek a madarak, zöldellnek a fák és bokrok, nyílnak a virágok, zümmögnek a méhek (na ez utóbbi nem hiányzott), és itt a nyár...

Aranka, aranyos a kisfiad, miket adsz már neki enni?

ZitaKép
zitus

Sziasztok!

Hogy telt a hétvége? 3 nap alatt annyi minden történik itt, hogy nem győzök visszaolvasni.

Lilit megviselte a rossz hétvégi idő. Nagyon nyűgös volt. Tegnap délután, mikor kisütött a nap, mintha elvágták volna a nyügit, aludt, mint a bunda. És most is, már reggel óta.

Csajok! Én annyira utálok takarítani, hogy már szégyenlem Kép Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Ráadásul a férjem egy hajcsár ilyen szempontból. Ő nagyon rendmániás. Végülis igaza van, csak éppen gyerkőc mellett... Bér lehet, hogy csak mentséget keresek, de van, hogy enni nem tudok, mert ha Lili alszik, inkább takarítok, nehogy balhé legyen, mikor apuci hazajön. Pihenésről meg ne is álmodjak. Még szerencse, hogy a tejci probléma kezd helyrejönni.

Na sok puszi: Bogi

ui.: Táblicskuba bekerülhetek? Még egyszer leírom az adatainkat.

Bogi, Lili, 2004.02.10., 3230g 51cm, névnap júli 11., szülinap: ápr. 9.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szisztok!
Zita, köszi a tippeket! Megpróbálom megreformálni Bencét egy kicsit, bár ö ha törik,ha szakad este 7-kor eldöl, mint egy zsák és alszik. Pedig milyen jó lenne, ha késöbb feküdne és késöbb is kelne!Beirtam az emailomat a profilba, léci küldd el nekem is a táblát. Bence baba szül.:2003.12.01. Mire van még szükség?

Ann, köszi a tippet, megpróbálom (nem elrontani).Hami biztos nagyon aranyos! Bénce még csak oldalra fordul, bár már 2,5 hónaposan többször hasról hátra fordult, de amilyen gyorsan jött úgy el is múlt ez nála.

Lányok a föld melyik oldalán süt a nap? Mert nálunk épp nem ... és még a szél is fúúúúúj!

pussz
Orsi
orsi17

Lányok,

Most olvastam, hogy új magyar vírus terjed, vigyázzatok!

"Kepeslap erkezett!" tárgymegjelöléssel, hamis feladóval terjed az a hétfőn reggel megjelent, magyar nyelvű vírus, mely magát emailes képeslapnak álcázza. A vírus a melléklet megnyitásával fertőz, több, egyelőre ismeretlen folyamatot indítva el a fertőzött gépen.

A vírusos levél szövege a következő:

"Tisztelt felhasználó!

Önnek képeslapja érkezett!
A képeslap feladója: változó név
A lapot az alábbi cimen tudja megtekinteni:
http//matav.hu/viewcard/index=p4uo5683535GSb0123fhhf578840f0623cv2
vagy a mellékelt internetlink kattintásával.

Üdvözlettel: Matav e-card!"

A szövegben található linkek nem működnek (hibásak is: hiányzik a kettőspont a http után), talán azért, hogy a felhasználók megnyissák a mellékletet.

Az Index a fertőzött levélből eljuttatott egy példányt a többek között az F-Secure-t, a Kasperskyt és Trend Micrót képviselő 2F 2000 Kft.-nek, de a szakemberek egyelőre nem szolgáltak eredménnyel.

Üdv,

Vic
Victoria

Köszi Vic!
Ann, ez nekem nem megy ...
orsi17

Zitaaaa! Zuhog az eső.Kép

Ann!Kép
Detti

Sziasztok!
Orsi!
Nálunk is a Hannával kb ezekbe az időpontokban volt az étkezés. Én adtam neki gyümölcslevet, nagyon rákapott, és nagyon telítette. én is inkább a gyümölcspépet ajánlanám és a gyümölcslevet meg esteleg szorulásos időre hagyni. Őszílé pl. De amit Bogi írt egyszer az a tutti kakiltató ital a cukros kamilla tea fél órával étkezés előtt. Arra figyelj, ha pl répapürét adsz ebédre a picinek, akkor gyümölcspépnek nehogy banánt-almával mert az borzasztóan fog. Ha lesz egy kis időm, akkor leírom, hogy a HIPP ételek közül milyen széklethatást értek el. Ez egy 6 évvel ezelőtt HIPP naptár hátoldalán volt.
Privibe írhatsz a negatív élményeidről!(István kh)
Ha csinálsz albumot, oda a nagy felbontású is megy. Nekem is csak úgy megy!

Most itt is beborult, pedig délelőtt gyönyörű volt az idő.

Bogi!
Amikor az én férjem panaszkodott, hogy nincs akkora rend(amikor a Hanna volt bébi), akkor egy fél napra elmentem itthonról és akkor megtudta, hogy mi mindent nem lehet megcsinálni gyerek mellett. Persze ne akkor menj el, ha Lili alszik.
De ez csak akkor megy, ha már nem szopizik.
Milyen volt a pesti kiruccanásotok? Tudtatok vásárolgatni?

Mi tegnap nég elmentünk futni a férjemmel, nagyon jól esett.
Tegnap még Olinak hajat vágtunk és egy szőke herceg lett belőle. A haja töve szőke, ahogy ezt már írtam egyszer. Mint amikor lenő a festett haj, olyan volt az ővé.
Csinálok fotót, ha felébredt és megy az albumba.

Ines
ini

Detti,
Te hol vagy? Itt még nem esik semmi.

Vic
Victoria

Ines,
Írtam Neked mailt!
Vic
Victoria

Sziasztok!

Orsi: leírom én is, hogy nálunk ez hogy megy kajcsi ügyben, aztán majd összemazsolázod magadnak, hogy neked mi a jó!
Reggel 7-8 között szopi. Csak szopi. 10 körül tízórai, kezdetben gyümilé, most már gyümipép.Ha alszik, akkor kimarad. Délben szopi utána főzelék ami még belefér,ha kimaradt a 10 órai akkor már fél 12 körül. Főzelék közben gyümilével vagy vízzel kínálom. Délután 4 szopi, ha úgy érzem, hogy éhes, akkor még egy kicsi gyümipép (kb. fél banán..)de e ritka. Este 7 fürdés, aztán szopi, majd főzelék, vagy gyümi, attól függ mit kapott napközben. Este 8 csörgő pizsi és alvás reggelig.
Barátnőm (védőnő) ajánlotta, hogy minden kajcsiba tegyek 1 ek. 100%-os napraforgóolajat, mert kalóriát ad és székletet lazít. Ez nálunk szuperül bejött, ha répát, banánt is kap egy nap, soha nincs szorulása.
Gyümilétől inkább fintorgott, mint ízlett neki, de miután a gyümipépet elkezdtük, a gyümilé is ízlik neki. Főzelék nem annyira nyerő, mint a gyümi, de tényleg nem szabad erőltetni. Amit megeszik, az jó, ha valamit nem akar, annak meg megvan az oka, érdemes gyakran próbálkozni.

Zsófi lányom unja az "olvasást" (újságot szaggat miszlikre), úgyhogy most hirtelen ennyit, még sokmindent szeretnék írni, később jövök vissza.

Puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Vic! V. de már befejezte. Kép
Detti

Orsi, nemá!!!
IrfranView-t letöltöd innen (ha nem lenne meg):
http://www.tucows.com/preview/194967.html

utána:
1. megnyitod benne a képet
2. Image menüpont / Resize-resample
3. Jobb fent van olyan gomb, hogy HALF (felező). Ha ezt 2x megnyomod, negyedel, ez egész jó méret. De felezés is elég. (vagy más méretet is megadhatsz, de azt a bal oldalon)
4. Save as... azaz elmented másként
és
5. felteszed
Kép

Időjárás-jelentés: itt nem esik, "csak" fúj a szél.

Bogi, a hangulatomhoz rendetlenség illik, úgyhogy az is van Kép Takarítani muszáj, mert Hami folyton úgy néz ki, mint aki dagonyázott. Bár rá kéne kötni vmi felmosórongyot és megvan a takarítás Kép

Cupp,
Ann
annann

Sziasztok!

Köszönöm a segitséget,valahogy majd csak összehozzuk a dolgokat!Bár az almalé nem nagyon jön be neki, talán pürében próbálom holnap. Mit nem adnék, ha nem 5-kor kelne reggel!
És amit mindig elfelejtek mire elolvasom a dolgokat és válaszolok: nálam már 3 fotos cég is járt! Hozzáteszem én már a kórházban sem kértem képet!
Én megoldottam a tisztaság kérdést. Minden héten egyszer jön egy lány és kitakarit.

Már 3db kép az albumoknál Bence baba néven!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

De jó,hogy írjátok ezt az új vírust,nekem már itt van az asztalon elmentve Kép Kép! Úgy megörültem a képeslapnak,csak nem tudtam megnyitni,hát jól elmentettem az asztalra. Tudom,hogy ez szomorú,de én már csak röhögök magamon Kép. és most ugye nem lehet törölni,mert nem hagyja. nagyon-nagyon okos számítósgépesinformatematikus barátnőim! Mi a f.szt kell ilyenkor csinálni???????
Help!

Ann!

Én sem tudok azóta sem képet felrakni,de ez azért értehtő /ld. fenti történet / Kép
Buksi
kisbuksi

A vírusról még egyszer:

Egy "zafi" nevű magyar nyelvű vírus terjed rohamosan az interneten reggeltől, ami azóta már több ezer gépet fertőzött meg Magyarországon. A vírus egy e-mail formájában terjed. A levél egy képeslap érkezésről értesíti a címzettet, amit ő egy weblapcímre kattintva nézhet meg. A weblap azonban nem létezik, amit az is jelez, hogy a http után nincs kettőspont. Ugyanakkor azonban a címre kattintva a vírus letölti magát a számítógépre.

A vírusról egyelőre nem tudni, hogy milyen konkrét károkat okoz a gépeken, ám mindenképen lassítja az e-mail forgalmat a szerverek leterhelésen keresztül. A féreg leállítja a Windowsban a feladatkezelő és a registry editor alkalmazásokat azért, hogy ne lehessen kézi módszerekkel kiirtani.

Vigyázzatok!!!!

Üdv,

Vic
Victoria

Buksi,

Szerintem indítsd el a víruskereső progidat és imádkozz!
Aztán ha talált dolgokat, akkor azokat próbáld meg eltávolítani.
Drukkolok Neked. Sok sikert!
Mihelyt megtudok valami új infót ezzel kapcsolatosan, azonnal írok, jó?!

Vic

Ui.: Szám.gép lelkét jobban ismerő lányok, merre vagytok???? Segítsetek Buksinak!!!!
Victoria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?