Új privát üzeneted érkezett!

Sziaszok!

Ha fiú, akkor az egyik neve János, és mellé Barnabás, Zsombor (ez annyira nem tetszik, de a vezetéknevünkhöz tökjó), Ciprián.

Nálunk Apa nem nagyon szól bele. Mondjuk, az előzőnél jól leintettem, mert Bencét akart, de nekem az egy nagy szerelmem volt, így nem akartam, és mondtam, hogy ha bejön szülni, ő nevezheti el, ha nem, akkor úgyis engem kérdeznek. Tutira mentem, mert rosszul van a vértől, véletlenül sem tenné be a lábát műtőbe, szülőszobára, stb :twisted: Ha mondok valamit és az jól hangzik, akkor mehet. Igaz, hogy a Bendegúz másik neve az övé...

Nitácska, köszi. Hogy vagy mostanság? Vizsga?

Kitty, köszi. A Nándor is cuki.

Anita, :wink:

Kima, max összfogunk mi is, és a dupla Hanga mellé lesz egy dupla Bodza is. :) Csupa, csupa növényke lesz itt 2010-re :lol: Anyukám engem is mindig a lelenccel fenyegetett :) De nem vettem komolyan.

A fiam ma világgá indult (de maradt), összepakolta a cókmókját egy piros plédbe csavarva: egy rakás fogpiszkálót, egy pár papucsot, egy mese dvd-t, egy túrórudit, egy kindertojást és egy kinder figurát. Nagyon édes volt. Szegényt, már nagyon sajnálom, valszeg halálra unja magát már itthon, februárban 4 napot volt oviban, márciusban eddig semmit. Nem baj, jövő héten meglesz a műtét, túl leszünk rajta.

Tökjó receptek:
http://www.evamagazin.hu/nalunk/cikk.php?id=933

K.

Kép

Kép
kinga82

Ne már!!!

Mindig én vagyok a laptető!

:D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
kinga82

Kinga,
grat a laptetőhöz! :D
Milyen műtétje lesz a fiadnak?
Vendég

Kinga!
Világgá? Hát ez szuperédes :!: :lol:
Ciprián? Hú, nem tudom, apa mit szólna egy ilyen ötletemhez :lol:

A Bodza, Zsombor nekem is tetszik :D

Pü. ment!

Anita
Kép

Kép
gani

Csináltam egy új vonalzót. Kár, hogy az Arielnek még csak a 2. fele látszik :lol:

Kitty!
Az illatos ternyét, hová ültetted? Úgy értem, hogy szegélynövénynek vagy sziklakertbe? Én sziklakertbe gondoltam, meg járda mellé hosszú ágyásba.Szerinted oda jó volna?
A hévégén veszek majd törpe dáliát, büdöskét meg ricinust. Csak már lehetne ültetni :lol: Olyan virágos lázban égek már :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok......képzeljétek ma kaptam csomo kismami felsőt ,gatyókat és kb 1 csomgnyi picike pelust!!!!!!
kinga vizsga az április 20-21 és 29 én lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani,
beton köré ültettük, szóval mondhatjuk, hogy szegélynek. Anyósom pl sziklakertbe szeretné, de ő még nem vetette el. A papírja szerint mindkettőre jó, szerintem kikel itt is-ott is ;)
Jó az új vonalzód! Ficánka még látszik teljes alakban :lol:
Vendég

Sziasztok!
Benéztem még egy picit a született feleségek előtt.

Kinga! ez az állandó laptető egyre gyanúsabb! Hol az a baba??? :lol:

Kép
Kép
ronci

[quote="ronci"]K írta:ronciima!!!

Leginkább fű+fa van a kertben, ugyhogy inkább fűnyírás meg metszés ami munka van vele. A kiskertem még csak most fog elkészülni, de az is icipici lesz/ ami kettönknek(illetve hármónknak majd)elég/. UGyhogy én még túl sokat nem dolgoztam benne, max a málnát meg az ilyen apróbb gyümiket metszettem vissza. Ja meg ott szokott lenni a medencénk, ugyhogy azt szoktam még rendbe rakni. :D
Szilvike!!!

Igen erre gondoltam én is. ezekhez a hormonos gyógyikhoz nem értek, ilyesmit nem használunk a kocsin! :D
Az együtt szülésünket akkor úgy tervezd, hogy én kb jövő február-március-április környékén szeretnék szülni.. Szóval ha neked is jó...?! :lol:

Édes vagy! :)

Én most ápr.remélem meg lesz a laparom.Utána 6hét sex mentesség.
Addigra lesz egy uj sperma leletünk is.
juni 5-10felé lehetne probálkoznunk...
akkor nekem már csak a márc-ápr.közös szülés jön ki :cry:
ha azonnal babásodnék.
ha gond van, akkor sajnos valószinű 2-3-4ciklus után ismét kéne kaáli vagy valami intézmény...
és onnantól ki tudja mikor lesz baba...
ha lombik...bele sem merek gondolni...még 2010sem lesz az én évem, lehet...
Vendég

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!
Benéztem még egy picit a született feleségek előtt.

Kinga! ez az állandó laptető egyre gyanúsabb! Hol az a baba??? :lol:

Itt annak lesz babája aki laptetős? :) Más fórumon az ezres számok a nyerők:)
Vendég

Itt a laptetők a nyerők :wink: Ezt az ezres számosat nem értem :roll:
Vendég

[quote="hkitty22"]I írta:hkitty22tt a laptetők a nyerők :wink: Ezt az ezres számosat nem értem :roll:

pl 1000.hozzászólás, 2000.hozzászólás....nekem volt ahol a 68000. lett...de nem hozott szerencsét az előző ciklusban:(
Vendég

Szilvi, most már értem. Itt még egy kicsit írogatni kell a 2000.-hez, de ígérem, én nem veszem el tőled :wink:
Vendég

Szilvi: akkor össze jöhet a közös időpont. Úgy látom, hogy a pete érésünk is majdnem egy időpontban van. :lol:
Amúgy én még csak azt sem tudom, hogy ez az oldal hol számolja, hogy hanyadik hozzá szólás?!
Hajrá Bodzák és Hangák! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kinga, már én is akartam írni, hogy gyanús ez a sok laptető :lol: :lol: :lol:

Itt szerintem azért nem megy az 1000. hozzászólás babona - mert nem látod, kié az pontosan, legalábbis én csak a fórum címénél látom a számot... ha máshol is látható, nem tudom az elmúlt lassan két évben hova tettem a szemem. :oops: (más fórumot én nem látogatok, csak babanetes tapasztalataim vannak :lol: )

Azt már nem tudom ki kérdezte, de nálunk apa neve Gáspár, Gaspinak becézzük :lol: nekem elején furi volt, de mára nagyon megtetszett a név :lol:

Szilvi, drukkolunk a műtét utáni spontán babához :lol:

egy szép tavaszi hónappal én is kiegyeznék :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nita, én is szeretnék már ilyen cuccokat kapni :lol: kicsit irigykedem is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok! Olvasok, csak írni nem igen jut időm. Ati most is biztos éppen fel fog ébredni, ahogy a formámat ismerem. Amint elkezdek valamit, ő azonnal ébred :-)

Kitty! Szép szakmát választottál. Kár, hogy tényleg nem igen lehet a természettudományokkal mit kezdeni mostanában :-( Én környezettudományi szakra jártam Veszprémbe, aztán mentem át tanári szakra. Ezzel legalább jó időbeosztásban lehet dolgozni. Feltéve ha az ember talál munkát :-)

Kinga, hogy mekkorára sikerül a korkülönbség... :-) Én csak remélem, hogy kicsi lesz. De elvileg ember tervez... Igaziból erre valahogy rá is kényszerülünk, mert a gyes kevés, ha a gyed lejár, akkor vagy ismét meló, de annak nem örülnek, ha 1 év múlva ismét megszakítom... Szóval nehéz dönteni, de ez az ésszerű.

Kertészkedés :-) Nálunk sem ártana. Új telepítésre az idén nem lesz mód, de ami van, azt rendbe kéne hozni. Főleg a ház előtti rész bántja már a szememet, mert bent a kertben egészen jónak mondható. Bár nekünk sajnos nincs olyan nagy kert, mint amikről ti írtok. El sem tudom képzelni mekkora munka lenne. Nekünk egy pici 100-as jutott :-) De elég itt is nyírni a füvet...

Mennyi Sanyi van. Az én férjem is az, a nagypapa is, a dédipapa is..., csak ő már sajnos meghalt. És a mi pici fiúnk is ezért kapta a Sándor nevet. A férjem után van mind2 keresztnév, de a babánkat Attilának szólítjuk.

És kb. másfél óra alatt elkészült ez a néhány sor. Természetesen közben volt szopi, pelenkázás, játék és reggeli kávé :-) De végeztem. És most jöhet a tavasz!!! Mert még ma reggel is igen hidegre ébredtünk. És a szél is ki akar repíteni a házból :-)

Reni
almi

beneildi neked is lesz hamarosan ilyen ruhád!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

úgy legyen, ahogy mondod Nita :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!

Nem tudom felétek milyen volt reggel az idő, de mi arra ébredtünk, hogy 10cm-es hó van és úgy szakad a hó, mint egész télen nem. volt annyi baleset, még jó, hogy ma nem dolgoztam a mentőknél. de elég volt bejutni a másik állásomba! :D
reggel még gondolkoztam, hogy vigyek-e napszemcsit/mert megörülök, ha süt a nap és nincs rajtam napszemcsi/ , de úgy döntöttem, hogy abból az időből ma már nem jövünk ki. Erre délelőtt 10-re hétágra sütött a nap, meg tiszta király idő lett. majd megsültem amikor jöttem haza! :lol: Én már nem birom követni az időjárást!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Almi,
de jó, hogy még egy természettudományis van itt :) Hát igen, sajnos ez most nem kell sehova, de nagyon más se :?

Ronci,
nálunk fúj a szél eszeveszettül, néha süt egy picit a napocska, de az édes kevés.
Vendég

Ronci
Reggel láttam az időképen a havazást, gondoltam is Rád.

Én már az időjárásról nem is mondok semmit, hátha elszégyelli magát, és megjavul. :evil:

Kép
Kép
susytunder

És egy kép elsősorban Briginek, de mindenki megcsodálhatja az anyukája által kötött kis kardigánt, ami vasárnap elrepül anyósommal Németországba a sógornőm leendő kislányának. :)

Kép

Kép
Kép
susytunder

nekem is kell ilyen csodaszép kardigán!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De gyönyörű kardigán! Ilyenkor sajnálom, hogy én béna vagyok az ilyesmihez. De anyukám tud kötni :wink:
Vendég

én is béna vagyok kötni anyum meg vagy nem ér rá vagy lusta....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Itt nem esett hó, de reggel eléggé fagyos volt a levegő. Na és megint ez a bolond szél...

Susy!
Tényleg nagyon szép a kispulcsi!

Brigi!
Mi van veletek! Remélem Marci már jól van és hanyagságból nem jössz ide, nem pedig azért, mert még mindig beteg a kissrác!

Pénteken meg megyünk bábszínházba! Hurrá. Bogi örül neki, Én nem annyira. Na és akkor még szombaton is munkanap :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Én anyum csak télen ér rá, akkor meg mindenkinek mire köt egy pulcsit, akkor már vége is a télnek. Papám tesója ráér, de ő meg már 80 éves, de ő most köti nekem a 3. zokni, meg már két kesztyűt is kötött :) Meg mamám is szokott kötni :)
Vendég

de jó neked kitty........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

:D :D :D Hát, elvileg kb 3-4 és kiderül, jogos volt-e a laptető, bár most nagyon nem kellene. De amennyire összejön minden mostanában, én már nem lepődök meg semmin.

Bendi ma estére hőemelkedéses lett. Ha ez így megy, megint halasztják a műtétet. Azt hiszem, én is világgá megyek. Pakolom a plédet én is, meg olvasnivalót, meg 5 halom csokit, és elvonulok :evil: :evil: :evil:

Kitty, lágyéksérv műtét lesz, meg körül is metélik, mert sajnos fitymaszűkülete van, és 4,5 év húzkodás után feladtuk, és a végleges megoldást választottuk. Már meggyőzött a doki, hogy könnyebb is így tisztán tartani, stb. :wink:

Anita, az oviban van egy Ciprián és olyan édes. Nomen est omen. Olyan dinnye vok, hogy ha ismerek vkit és nem szeretem, akkor azonnal nemszeretem lesz a neve is :roll: Jó az új vonalzód, bár elsőre azt hittem, az én gépemmel van a baj...

Szilvike, köszönöm a gyógyszert, megérkezett :) És szorítok, hogy azonnal baba legyen.

Nita, bocs. Azt hittem, márc. 20. :oops: Viszont én is nagyon várom már, hogy lehessenek ilyen cuccosaim. Nekem mindent újra kell vásárolnom, mert mindent elajándékoztam, mert azt gondoltam, nem lesz tesó.

Ronci, tegnap rosszul voltam nagyon (a havat éreztem meg), de született feleségeket azért megnéztem én is :D Nálunk hó volt reggel.

Ildi, a Gáspár is nagyon szép. De nekünk az sem megy a vezetéknevünkhöz az á-k miatt.

Almi, értem. Akkor mi is csatlakozunk: az én párom 2. neve is Sándor :D

Susy, nagyon szép a kardi. Nálunk csak a dédi tud kötni, ő kötött régen Bendinek is mellénykéket.

Na, megyek világgá!

K.

Kép

Kép
kinga82

Mármint, 3-4 NAP és kiderül.
Tényleg világgá megyek.

Kép

Kép
kinga82

kinga nehogy világgá menj.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, ne menj azért világgá :D
A műtéttel nem lesz semmi gond, ez már rutin műtétnek számít.
A párom unokatesójának a fia is fitymaszűkületes, remélem, őt nem kell majd műteni :shock: (most 8 hós)
Vendég

Sziasztok!!!
Igértem, hogy megírom, hogy mi lett a szavazás vége: hát nagyon leigáztak minket. 3.-ok lettünk a 6-ból. Kicsit zokon vettük, merthát tényleg mindent megtettünk érte, Tv, újság, milliónyi szórólap stb.. meg nagyon akartuk azt az alapítványt! Dehát ez van. Májusban majd pályázunk a K&H Gyógyvarázs programra, hátha ott összejönne esetleg.

Holnap nappalos vagyok, de semmi kedvem menni dolgozni. Olyan fáradt vagyok. Pénteken meg pestre kell mennem, értekezletre, ahoz sincs túl sok kedvem. Nem bírtam magam kialudni, valószinüleg én is éreztem az időt! :lol:

Kép
Kép
ronci

[quote="susytunder"] írta:susytunders egy kép elsősorban Briginek, de mindenki megcsodálhatja az anyukája által kötött kis kardigánt, ami vasárnap elrepül anyósommal Németországba a sógornőm leendő kislányának. :)

Kép

Gyönyörűűűű!
Vendég

[quote="beneildi"]K írta:beneildiinga, már én is akartam írni, hogy gyanús ez a sok laptető :lol: :lol: :lol:

Itt szerintem azért nem megy az 1000. hozzászólás babona - mert nem látod, kié az pontosan, legalábbis én csak a fórum címénél látom a számot... ha máshol is látható, nem tudom az elmúlt lassan két évben hova tettem a szemem. :oops: (más fórumot én nem látogatok, csak babanetes tapasztalataim vannak :lol: )

Azt már nem tudom ki kérdezte, de nálunk apa neve Gáspár, Gaspinak becézzük :lol: nekem elején furi volt, de mára nagyon megtetszett a név :lol:

Szilvi, drukkolunk a műtét utáni spontán babához :lol:

Köszi a drukkokat!!!
Ezt a ciklust most ugyis kihagyjuk a magas prolaktin miatt.
Max következő, de ha már ápr.végén meglenne a műtét, akkor 6 hétig nem lehet sex.
Na majd meglátjuk.

egy szép tavaszi hónappal én is kiegyeznék :lol:
Vendég

Sziasztok!

Susy
– tetszik ez a pakolós sztori, sosem unatkozol, mindig jöhet valami meglepi! De szép kardigán! Anyukám is kötögetett régen nekünk pulcsikat, sőt ingeket és más ruhákat is varrt. Régi szép idők!!!

Név - Névöröklés nálunk is van, de ebből nincs is probléma és van második nevünk is. Az a jó név ami mindkettőtöknek tetszik, ha valakiben már ellenérzés van, szerintem felesleges győzködni egymást, mást kell választani. Elég terjedelmes az utónévkönyv! Tetszik nektek az Emma név?

Kinga –
világgá indulás….de édes! Miért akart menni? Szegény Bendi! Sajnálom! Altatni fogják?

Nitacska – de jó neked! Nekem mindent meg kellett vennem.

Rólunk:
még mindig kicsit betegeskedünk, de alapvetően jól vagyunk. Zoló mindig is mindenhol állni akar! Nincs egy percem sem, csak ha alszik, de azt is gyorsan csinálja, ma volt egy 15 egy 30 és egy 60 perces alvása... :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nálunk anyukám horgolni tud, de már ezer éve nem csinálja, ahogy Manka írja, régi szép idők. :)

Remélem a sógornőmnek is fog tetszeni a kis kardigán, mert elég fura ízlése van néha.

Manka
A sógornőméknek szó volt az Emma névről, végül nem tudom mi mellett döntöttek, nem tudom mi lesz a kislány neve. :oops:
Amúgy nekem tetszik, de a családba van, úgyhogy kilőve.

Apa és a sógra szoktak nevekkel poénkodni, hogy Szamanta lesz, apa azt mondta Bruce Lee lesz a másik kisfiúnak. :lol:
Remélem nem gondolja komolyan. :)

Kép
Kép
susytunder

Nálunk nagymamám köt Lillunak folyton... 2 pulcsi, 4 mellény és most készül egy takaró és egy újabb mellény is... szóval én nem szólhatok, pedig már elmúlt 82 éves.

Manka,
nálunk az Emma komoly esélyes volt (Lilla, Anna és Emma volt ami mind a kettőnknek tetszett), aztán végül a Lilla nyert, de egyik barátunk kislánya két héttel később Emma lett :lol:

Így lett Lillu LL-es monogrammú, de nagyon sokan dicsérik a nevét, szerintem jól döntöttünk :wink:

Nálam most Anna a nyerő, de én is azt az elvet vallom, amit Manka, van sok utónév, lényeg, hogy mind a kettőnknek tetszen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Valaki tudja esetleg, hogy mi okozhat egyensúly zavart? Tegnap reggel óta ezzel küzdök és akkor jön elő, ha irányt változtatok, hirtelen mozdulok....stb. Nagyon nyugtalanít! A vérnyomásom az rendben, de a szüleim szerint biztos a front okozza. Hát nem tudom. Tegnap reggel erős fejfájásra ébredtem. Be is kaptam egy gyógyszert és előkotortam a rég elfeledett szemüvegem is. Volt valakinek ilyesmi? Nem az a hagyományos szédülés, amit émelygés...stb okoz.

Susy - legalább van apának humora! :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ildi - nekem is nagyon tetszik az Anna is, de apának nincsenek róla jó emlékei, volt egy ilyen ismerőse! Kár! Így vagyunk a Bogival is, pedig az is olyan szép név! Fiúban nekem még tetszik a Lőrinc, Zoló majdnem az lett!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka nálam ilyen soha nem volt, de a szemüveg mindenképpen megér egy próbát, plusz egyél és pihenj.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

zugolvasó előlép :oops: :oops:

Mi azzal szoktunk viccelődni, hogy Gandalf-nak hívjuk majd a gyerekünket mert nem egyenlőre a Viktórián kívül egy név sem tetszik. Apa nem szeretné, hogy olyan neve legyen a gyerkőcünknek ami már van a rokonságban. Az ő szűk családja 100 fős... :roll:
zénéildi

Sziasztok!

Ronci,
sajnálom, hogy nem jött össze. Na, de majd májusban :wink:
Munkához kitartást! Ebben a rossz időben nekem sincs kedvem semmihez, főleg nem kimozdulni a házból! :roll:

Emma: nekem tetszik, de a barátnőm anyukája is Emma, így nekem kilőve.

Ildi, szia! :D Most már ne csak zugolvasó legyél, írjál minél többször!
Olyan nevet én se adnék, ami már van rokonságban, és most sorra születnek a babák, így egyre több név kiesik. Szerencsére ami eddig volt már, az nem is tetszik (Viktória Noémi, Tibor Patrik, Fanni, Csenge Dorina).
Vendég

Nekem nagyon nehéz dolognak tűnik kitalálni az apróság nevét :-) Mi nem nagyon tudtunk dönteni, ezért lett apa neve a babáé. De a következő :shock: most ha arra gondolok, hogy abban a 9 hónapban ki kell találni :-) Nehéz döntés lesz. Abban reménykedek, hogy kisfiú lesz majd a tesó is (Akkor ráfoghatom, hogy kell egy kislány is, és ezért mindenképpen kell 3. baba :-) )

Ati ma ráérzett a forgolódás ízére. Először vasárnap sikerült neki a hasáról a hátára fordulni, hétfőn pedig hátról hasra. Azóta semmi. De ma reggel rákapott :-) Nagyokat vigyorog, amikor sikerül :D Most éppen alszik. Szerintem az időjárás őt is megviseli. Nem jellemző, hogy nappal órákat szunyál, de most :lol: Igaz a napokban a foga is meggyötörte (meg engem is :? )...
almi

Kinga! Meg akartalak kérdezni: a kukaccal ti mikor kezdtetek foglalkozni? Mármint a visszahúzással. Én most még egyáltalán nem tudok vele mit kezdeni, hiába próbálom. Szerinted mikortól kéne mozognia????
almi

Almi
Kristóf 13 hónapos és neki sem megy hátra a bőr rajta. Doki azt mondta 2éves koráig kell hátra csúsznia, ha nem ad krémet, ha műteni kell csak akkor, ha már szobatiszta.
Sógornőm kisfia 16 hónapos neki már vagy 5 hónapja hátra megy, kicsit aggódom is, de azt mondták 2 éves koráig nem kell.

Manka
Tüneteid alapján vérnyomásra tippeltem volna, de ha rendben akkor csak azt tudom mondani, hogy lehet volt egy hirtelen kiugrás és az okozhatta. Az egyensúly központunk a fülben van, nem zúg a füled?
Attól is szédülhetsz, úgy ahogy leírod.

Kép
Kép
susytunder

Susytunder, a krém amiről írsz segít ebben a dologban? Az orvos írja fel? Az is csak 2 éves kortól javasolt??
almi

Almi!

Az orvosok általában nem szoktak egyet érteni a témában.
Addig kerestem orvost, amíg nem értett velem egyet abban, hogy a 2 éves korig nem kell piszkálni, mert addig csak berepedhet, ha nem szakszerűen csinálod. Szerinted tényleg ne piszkáld, nálunk 18 hónapos nem sok jel volt a rendes működésre, 2 évesen azt mondta a dr néni, hogy nagyjából rendben van, és 2,5 évesen tökéletesnek minősítette.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?