Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Emlékeztek még rám?
Kicsit eltüntem, de itt vagyok ismét!
Igaz időm nem sokkal több, de jövök, amint tudok!
encike 2

encike reméljük is hogy mostmár jelentkezel kicsit többet.,nagyon hirtelen elmentél.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De itt vok.
encike 2

hála égnek...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Pruci!
Köszönöm,hogy tegnap végighallgattál és remélem jól döntetek!
Rám számíthatsz,majd vegyük fel a kapcsolatot és akkor 3-ban leülünk és mégegyszer áttrágjuk magunk rajta!
puszi Gabi
Vendég

sziasztok........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék veletek közölni, hogy mostantól nem jövök :cry: :cry: :cry: Majd olvaslak titeket és továbbra is drukkolni fogok mindenkinek, de nekem úgy néz ki nem lesz több gyerekem... :cry: :cry: :cry: Legyen annyi elég, hogy egy normális párkapcsolatban ezt általában mindkét fél egyformán szokta akarni. Nagyon váratlanul ért ez a 180 fokos fordulat :shock: :shock: :shock:

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
nyanya77

jaj nyanya kérlek ne menj el.......... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyanya!megszakad érted a szívem!
ne menj el! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nyanya! Beszélj a pároddal! Az h ő moist "kiakadt", egy hirtelen reakció. Most egy kis időre lesz szüksége, m nagyon azt érzi, h babagyártásra akarod használni. Le fog csillapodni és lesz még kisbabátok. Lehet h most fog összejönni!

Encike! De jó h jelentkeztél! Mi van veletek? Most már hamarosan a kezedben tarthatod a kis babócádat! Irigy vagyok nagyon... :oops:

Gabóó! Majd beszélünk, a párom egyenlőre nem lelkesedik az ötletért :(

Teri

KépKépKép
pruci

Nyanya!
Mi történt?

Igen lassan kezembe lehet, alig várom már!
encike 2

olyan jó neked encike hogy már lassan a karodban tarthatod a babád..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyanya!

Most légy nagyon okos! Nem összeordítani, tessék nagyon türelmesnek lenni és sokat hízelegni. Meglátod, menni fog az. Ki nem sz..ja le, hogy ő mit akar? Úgyis mindig az van, amit a nő akar, csak ahhoz nagyon okosnak kell lenni. És te biztos az leszel.

Szerintem most egy darabig ne erőltesd a baba dolgot, talán tényleg igaza van férjecskének, nagyon rágörcsöltél. És ha megnyugodnál, szeretgetnétek egymást minden érdek nélkül, hátha beköltözne végre az a pici. Az, hogy a doki tovább küldött, még nem jelenti azt, hogy meddő vagy. Én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Csak ne hidd el magadról, hogy beteg vagy. És olvasgasd sokat A Titkot! :wink:

KépKépKép
bikfy

Rólam: Nemrég jövök dokitól, bent voltam a kórházban. Még mindig nem tudok magamhoz térni, azt mondta, nem kapok gyógyszert, mert olyan tökéletesek lettek az eredményeim. :lol:

Ez a vérvétel a szénhidrát anyagcserémet mutatja meg, az utolsó 6-8 hetit. És tökéletes.

Referencia értékek: 3.9-6.7 n az enyém 5.5 lett. :arrow: Hát ennyit a diétáról, az Aviváról és a pozitív gondolatokról. Most már csak a petefészkemet körülvevő fényes burkot kell eltüntetnem és máris babás leszek. Csodák csodájára ebben a hónapban is megérett két gyönyörű petikém. :lol:

Na mit szóltok? :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy:gratula a petikékhez,mostmár talál jön majd a babó is!
Szorítok értetek!
Pruci!ha jöttök fel fussunk össze 3-man és akkor a férjed is megérti,hogy miről szól,mert így biztos csak gondolatai vannak és lehet,hogy nem túl pozitív!
puszi mindenkinek!
Vendég

Felétek is szeles idő van?
Én már annyira unom!!!!
És este fájdogál is a pocakom.
encike 2

itt is fuj a szél.ráadásul jöttem haza és egy vihar is elkapott...... :?
......képzeljétek ma kaptam csomo kismami felsőt ,gatyókat és kb 1 csomgnyi picike pelust!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Minden fölsőről kérünk fotót. De felhúzva ám!!! :lol:

KépKépKép
bikfy

bikfy mmsbe tudom lefotózni és elküldeni vkinek......nincs itthon a fényképezőgépünk.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nem sok ruhát vettem. Két gatyom van és a felsők is inkább xl-es méretek, ami később anyué lesz.
encike 2

nekem maradt még mikor mátéval voltm terhes mostmeg kaptam.....ha akarnék se tudnék venni mert 15.000-ret kinem adok egy ruháért...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én se és párszor van rajtad.
Nekem is a csajokrol maradt, meg ugye a pamut az enged és rám még jok.
encike 2

pontosan ahogy mondod....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok :)
Már jó rég nem voltam.... :roll: számom bánom...

Encike
Hát te már mindjárt ketten leszel :). De tessék még előtte jönni és persze még utána is :) És jó sok képet hozni! :lol:

Nyanya
:shock: Ne menj!
És ne add fel! Bikfyhez csatlakozom véleményügyileg, hogy csak ez egy riadalom. Majd kicsit lenyugszik és akkor minden rendben lesz. Ha meg hízelegsz is neki, akkor tuti az lesz, amit a nő akar :) Mi már csak tudjuk, mi nők :lol:

Bikfy
Gratulálok az eredményekhez :) Szuper! Hajrá Babó :)

Sajnos én egyenlőre nem tudok semmi ipozitív teszttel beszámolni :( De remélem, hogy nyárra már tuti babás leszek :)
Sajnos a gyomortükrözést nem lehetett kihagyni, így hétfőn azon is túlestem :( hát.... ezt senkinek sem kívánom. De legalább 2 új bogyóval bővült a repertoárom. Remélem csak ideiglenesen.
Tegnap voltam nődokinál, mondtam csináljunk már egy kis hormonsort és adok mellé egy IR-es tesztet is, hogy meglássuk mi helyzet van. Aztán mindent bele :)

Kép

Kép
princzike

princzike nyárra már tuti lesz pocaklakód.....érzem!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Úgy legyen. Remélem, hogy már májusban elkezdhetünk 1000 %-osan is gyúrni rá. De majd április végén megmondja az összes leletem :)
Mondjuk én annak is örülnék, hogy ha ilyen értékek mellett is összejönne :) De szerintem jövő héten kiderül :)

Kép

Kép
princzike

sziasztok........
az uh-on minden ok.szép nagyok vagyunk már!!!!!!
vérömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
afp-re ápr.16-án megyek.....akkor remélem már tudni fogjuk ki lakik idebe!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Princzike!
Hogy vagy?

Én egy kicsit eltüntem, de ujra itt vagyok!

ma voltam nst-n, még nem akar kibujni, de hisz van 3 hete még. Addigra hátha jobb idő lesz és utána jöhetünk levegőzni!
encike 2

szerintem 2 hét és kibujik a lányzó..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
De szupi,hogy felszívódott a vérömleny!!!!!!!!!!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan izgi,hogy lassan megtudjátok kivan odabent! Kép
Vendég

Mi van lánykáim? De nagyon eltűnt mindenki. Én ma úgy döntöttem, hogy nem főzök. Fáradt vagyok és hiányzik a szombat. Dolgoztam. De hogy minek? Ezek a szombatok úgysem érnek semmit...

Jól vagytok? :wink:

KépKépKép
bikfy

Nita
Szupi, hogy így felszívódott a vérömleny :)

Enci
Hát még van ideje :) Maradjon még csak ott arra a pár hétre :)
Én egész jól vagyok most már. Remélem, hogy májusban tényleg össze jön már valami :)

Bikfy
Helyes! Ma én is lazítást tervezek. De sajnos a felmosás és a többiek azt mondják: "még ma akarom" :(
De sebaj. Azt már gyorsabban megcsinálom, mintha még mellette főznöm is kellene. Így még párom sincs itthon, hogy reklamálja a kaját :) Nekem meg elég az a kis leves, amit anyuéktól hoztam tegnap :)

Lányok!
Nem tudtok egy helyet, ahol ovu vonalzót lehet készíteni? Sajna a női vonalnak ennyi :(

Kép

Kép
princzike

gabóó bizony...nagyon bízom hogy hamarosan kiderűl a neme..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita nagyom örülök, hogy felszívódott a vérömleny :lol:

Megdumáltuk apával a dolgokat. Kiderült, hogy mi aggasztja. szó sincs róla, hogy nem akar második babát, csak én értettem totál félre őt. Mondjuk ahogy fogalmazott, abból nem volt nehéz :roll: Szóval anyagilag eléggé a padlón vagyunk (a gyes = 0, + megemelkedett lakás- és kocsihitel...) és őt ez aggasztja. Bejelentkeztünk a Budai Meddőségi Központba, ápr. 29-én megyünk az első konzira. Utána vizsgálatok lesznek és majd a lelet összesítőn megmondják, hogy hogyan tovább. Eddig minden tb-re megy, viszont utána a gyogyik a stimuhoz már fizetősek és emiatt aggódunk. Én azért, mert ha minden jól megy kb. júni elején meg fogjuk tudni, hogy mit lehet tenni és mennyiért. Viszont ha én ott a piszkos anyagiak miatt leszek kénytelen megállni és várni, akkor megőrülök :roll: :roll:
Hát ennyi! Ne tudjátok meg mennyit bőgtem a múltkor. Totál azt hittem, hogy nem akar másik gyereket. Már 10 hónapja szeretném a tesóbabát és egyszerűen nem tudom abbahagyni az akarását :roll: :cry:

Annyira pozitív akarok maradni.
Találtam egy idézetet, ami nekem nagyon tetszik :lol:
Íme:
"Nem elég a célt látni,
járható útja kell.
Nem elég útrakelni,
az úton menni kell"
Váci Mihály

Kép
Kép
nyanya77

[quote="nyanya77"]S írta:nyanya77ziasztok!

egyszerűen nem tudom abbahagyni az akarását :roll: :cry:

Helló Nyanyám! Ez nagyon tetszik, amit írtál. Így olyan nevetségesen hangzik. Nagyon jót nevettem rajta. Nekem is ez a kedvenc mondásom: Tessék nem rágörcsölni a dologra. Csak azt felejtik el mondani, hogy azt hogyan kell. Vagy akarok valamit, vagy nem. :lol:

KépKépKép
bikfy

Annak viszont nagyon örülök, hogy sikerült megbeszélni a dolgaitokat. Látod? Mondtam én, csak okosan. Egy-két pillarebegtetés, aztán úgyis az lesz, ahogy te akarod. Én szorítok. Hajrá!!! :lol:

KépKépKép
bikfy

nyanya akkor mostmár jössz többet ugyiiiiii?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Níanya
Szuper, hogy sikerült megbeszélnetek! Akkor most már gyere töbet :) Kyánvsi leszek mit mnodanak az első koznzltáción :)

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt!

Kép

KépKépKép
bikfy

csajok tudjátok mit eszem??????
baracklekváros kakaós rizst

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én most elbúcsúzni jöttem :cry: . A Hanna holnap megkezdi az ovit, jövő hét vége felé pedig én is a munkát :cry: . Fáj a szívem nagyon, nem így kellett volna ennek történnie De talán nekem is elterelődik picit a figyelmem, aztán hátha.......
Sajnos már most látom, hogy nem lesz időm nagyon fórumozni, de olvasni foglak Benneteket és nagyon-nagyon drukkolok mindeninek .

Kép

Kép
ranita1979

ranita kérlek maradj!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ranita
Azért ne menj el. :( Hátha be tudsz szorítani esténként egy kis időt ... :roll:
Nagyon hiányoznál nekünk!

Nita
Ez kínzás, hogy ilyeneket írsz, hogy miket eszel :x :)

Kép

Kép
princzike

Hát lányok.... most van egy kis szorongásom, hogy mi lesz a hónap végén :roll: Remélem nem kell orvoshoz menni vérvételre és bebabásosom... :wink:
Bár nem tudom eldönteni, mert a doki szerint a gyógyszer amit felírt mellfeszülést okozhat. Mondjuk csak a mellbimbóm érzékeny. Ilyet már rég nem éreztem. Ráadásul tegnap vagy tegnap előtt olyan érzésem volt időnként, mintha meg akarna jönni :shock:

Passz...

Kép

Kép
princzike

princzike reméljük baba van a dologba!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon haldoklik ez a topic, kellene egy ki életet lehelni bele :roll:

Ranita egyszer-egyszer azért bitos tudnál írni egy pár sort. Meg gondolom nem adjátok fel a babaprojectet csak mert visszamész dolgozni, nem? Figyeld meg nemsokára ott lesz a pocakban az a baba, Murphy törvénye :wink:

Princzike nagyon drukkolok neked :lol:

Nita hihetetlen, hogy már 14 hetes vagy :lol: Kíváncsi leszek, hogy kisfiú v. kislány lakik e odabent :lol:

Én most kicsit meg vagyok nyugodva, hogy olyan helyre megyünk, ahol jó kezekben leszünk, de egy picit szomorú is vagyok :( Méghozzá azért, mert nagyon sok időnek kell még eltelnie, hogy tudjanak kezdeni velünk valamit. Kb. június elejére saccolom. Most olyan vagyok, mint egy üresjárat :(

Kép
Kép
nyanya77

én meg most tiszta ideg vagyok...... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyanya
Nyugi. Pik-pak és itt lesz az idő, hogy kezdjenek veletek valamit :)
Tudom elég szar ezt hallani, sőt még kibírni is! Átérzem. Én ezt már kb 2 éve csinálom és mostanság kezdek kicsit türelmetlen lenni, de ezt úgy oldom meg, hogy találtam magamnak hobbit vagy más elfoglaltságot így nem arra gondolok folyton.
Ja,.... gyöngyfűzésre adtam a fejem :)
Pl. egy medál, amit múlt héten csináltam :
Kép

Ebben legalább kiélem magam :)

Nita
Miért is vagy tiszta ideg?

Kép

Kép
princzike

Senki sincs :(

Szerintetek csináljak holnap tesztet? KB mostanság van a ciklus vége, bár 36,9-ről ma reggelre 36,8-ra esett vissza :(

Kép

Kép
princzike

Tényleg
Mi lesz a topik talival?
Június? Mit szóltok hozzá?

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X