Sziasztok,
rilla
Köszi a biztatást, már én is várom az áprilisi nézelődést. Nem is igazán a börzét, hanem végre egy kis kiegyensúlyozott nyugit, nem ilyen izgulós megküzdöttet.
tundi24
Elküldtem a túrógombi receptjét priviben, biztosan remekül sikerül majd!
Sissi1834
Látom, majdnem egyidős a várandósságunk, és még vonalzónk is hasonlít
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
.
cscsi-nek igaza van, a hatalmas boldogságon túl, hogy végre összejött a csoda, egy merő aggodalom az egész. Én már rég a jövő évi humorérzékemet használom
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Muszáj fejben egyben maradnunk.
Henn, én aztán profi vagyok abban, hányszor rémítgettek, és hányszor keltünk fel a padlóról. Egy csomó rossz hírt telefonon kaptam meg, és az első babánk elvesztését olyan körülmények között kellett megtudnom, amit sosem írnék le ide, hogy ne sokkoljak senkit.
De!!!! most tudom, hogy rendben leszünk, és minden erőmmel csak erre koncentrálok. Ne hagyd magad!
Gondolj arra, hogy talán a te aggodalmad is befolyásolta a védőnő véleményét. Oldd meg a bőr-dolgot, ha lehetséges, és ajándékozd meg a picit valami finommal! Rendben lesztek! Jobb napokat!
Szia
Nicike, én régi új vagyok. Egyszer régen, amikor elveszítettük a kislányunkat már voltam a Babaneten, de azóta nem, csak ezen a héten lélegeztem fel annyira, hogy újra bekukkantsak. Én is izgulós vagyok, de most Nagyon küzdünk Kisákosért az Apukájával együtt. Minden jókat neked!
Most megyek ki ebédért, mert otthon felejtettem a magamét. Még jó, hogy már nem tud elfújni a szél...
Babakocsi-téma majd engem is érdekel, fogalmam sincs, melyik lenne a legjobb, csak azt tudom, hogy ne legyen túl alacsony a levegőszennyezettség miatt, és strapabíró legyen, mert apukája rengeteget akarja sétáltatni. Háromkerekűről mit gondoltok?
Szép napot Mindenkinek!
![Kép](http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-61-2009_08_06-_1kos.jpg)