Új privát üzeneted érkezett!

csomee,
sikerült, de gazdasági válság van idehaza is. :evil:

Akkor Kitti apa szeme fénye és a szerelme, ugye?
Nálunk is. Komolyan mondom nektek Bó hamarabb ad apának puszit, mint nekem ... pedig én vagyok itthon vele. De ha apa küldi nekem puszit adni azt nagy átlagban meg is kapom.

Mabemami,
Imola. Szép név és édekes, de látom a hagyomány az 'örök".

Vkrisz,
már várom az uhu képet.
:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Gyors bekukk és gyorsolvasás...

Mabe, grat Imolához! Szép nevetek van/lesz :D és nem mindennapi.

Puszedli, hogy vagy? Remélem, csak kimozdultál és figyelemelterelsz és ma már jobb a kedved. Drukk péntekre ++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hajnoca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vkrisz, aztán gyere UH után, hozz képet is! :wink:

Nyulasz, már csak 3 nap, és remélem minden rendben lesz a picikéinkkel! Neked is lesz vmi pénteken?

Puszi, jelentkezz, jelentkezz!

Ettem egy kis levest, megyek ledőlök picit, mert aztán mára még egy csomó munkám van, és elég sz.rul vagyok. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca: Olyan szerelmesek, hogy csak na! Már a pocakomban is az én kezemet rugdosta, ha az apukája kezét érezte, akkor csak odabújt. Mikor megszületett az első pillantása is az apjának szólt és csak utána nekem! Úgyhogy én már csak a második helyen vagyok! :lol: :lol: :lol:

Én is gondoltam a diavetítőre és a filmekre, de ha nagyon drága, akkor maradnak a DVD mesék!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,
annyiba fáj a diafilm, mint egy dvd olcsó dvd. 500- 900 -.... ig. Majd felajánlom a nagyiknak és a dédinek, hogy jó nekünk a diafilm is ithhonra. Legyen már egy kis retro fílíng itthon. Úgyis minden digitálisan van mostanság.
A 7végén anyum mondta, hogy nem fogják beengedni dolgozni, ha nem visz Bóról friss képet. :D
Persze digis gépünk van és ritkán járok DMben, hogy előhivattassam a képeket. Neten feladom, de az értemenés a nem igazán megoldható. Csak, ha arra járunk.

Apa-lánya viszony az mindig is kivételes.
De ezt akartuk ... hogy 2. helyre kerüljünk. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Csomee!

köszönöm szépen :!: :D
dezsina

hááááááááát,megint szarakszik a babanet :evil:
Dezsinám,cseréld le a vonalzód,mert megszűnik a nőivonal.Keress valami csinosat :D
Rana,nekem csak jövő szerdán lesz...
Vendég

Nyulasz,
ez mekkora sz@r. Megszűnik az oldal. :shock:

Dezsi,
legalább jó jel lesz peteérésre, hogy kénytelen leszel új vonalzót csinálni. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta babájáról tudunk valamit? Kislány vagy kisfiú?

Dezsina, beírtam. :wink: Kis huncut! :lol:

skrisz72

Köszönjük a gratulációkat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
Most csak kukkoltunk... képet nem kaptunk...

Dezsina
Hajrá spontánkodás! :wink:

Hajnóca
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem tetszik a nevem :lol: :wink:

Allegro
Hát... nem minden kislányt hívnak így :wink:

Puszedli
Hogy vagy ma?

Skrisz
Köszönjük a táblát!
Kisbuta-babáról nem olvastam semmi infót... vagy elkerülte a figyelmemet :oops:
Vendég

Vendég

Ja,én is akartam írni,hogy köszi Skrisz a táblát :D nagyon szuper!
És idén mennyi topicbaba fog születni :D
Mabe,Szezsó boldog 16.hétfordulót :wink:
Árnika,mennek a szurik?

...szerintetek nagyon korai megvenni a babakocsit?Mert szerintem igen,de most lenne egy olyan,amilyet szeretnék,féláron újonnan...nem tudom mitévő legyek :roll:
Vendég

Nyulasz
Én megvenném :oops:
Már vásárolgatok Imolának! Ezzel is csökkentem a télvégi depressziómat... :wink:
Vendég

Milyen kocsi lenne?

Én ilyent néztem ki...
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... gilda.html

Most forszírozom apánál, hogy menjünk fel Pestre bababoltozni...
Vendég

diafilm:
múltkor voltunk a PECSA-ban a bolhapiacon,és rengeteg diafilmet és vetítőt láttam :lol:

Kép

Sziasztok!

Nyulasz: köszi :-D Te mindig mindenre figyelsz :-) ha most van jó áron a kocsi, amit szeretnétek, szerintem vegyétek meg.

Júliustól tényleg babadömping lesz :lol:

Dezsi: hajrá spontán és hajrá új vonalzó :-D

Árnika: tényleg, mizu? :roll:

Hajnoca: igazad van, a diafilvetítés olyan élmény, amit más nemigen tud helyettesíteni :-D jajj, régi szép idők :-D

Mabe: nézegettük ezt a kocsit is, de két bajunk volt vele, az egyik, hogy nem dönthető vízszintesig, (elvileg a mózessel ezt lehet kompenzálni, de én a totál vízszintesre szavazok), a másik, hogy a tolókar nem átfordítható.
Amúgy nagyon jó áron van :-)

Mi is megyünk 2 hét múlva bababoltozni :-D

Szép estét! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsonak van igaza babakocsi ügyben. Szerintem. Fontos a tolókar és a dönthetőség.

skrisz72

Kicsit irigy vagyok és szomorú, hogy ti már vásárolgattok. Nálunk bármi szóba kerül babaügyben, rögtön az jön elő, hogy mennyibe kerül és hogy minek az.... Csoda, hogy legalább a bordűrt megvettük már. Pedig már túlvagyok a félidőn is. :oops: :( A franc esne ebbe a sz@r gazdasági helyzetbe. Unom már, hogy mindennek az árát kell néznem. Apa most tökre nem partner a babadolgokban. Kicsit el vagyok kenődve... (bocsi az off-ért)

skrisz72

Csajok,
babakocsi ügyben:
- tényleg fontos a tolókar fordíthatósága
- a vízszintesig dönthetés sem elhanyagolható
+
- a kereke lehetőleg állítható legyen bolygósra is
- ha terepre kell, akkor ne bevásárlókocsi méretűek legyenek
- lehetőleg legyen hozzá lábzsák, (a táska nem annyira lényeges).

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
nem feltétlen kell boltban vásárolni.
Mi a babakocsit bőven a fele árban vettük meg a neten.
(Bergon Cross - bordó)

Ilyen, csak más szinben:
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Rana: Jobban vagy már? Jót tett a pihenés?
Hajnóca: Tényleg mi akartuk, hogy a 2. helyre kerüljünk! Egy pillanatig se bánom! :lol:
Puszedli: Merre vagy?
Mabe, Szezso: Már a 16. hét! Még emlékszem, mikor a pozitív tesztre vártatok! Gratula!
Nyulasz: Én megvenném a babakocsit.

Nekem apa a 30. héten engedélyezte a vásárlást. Addig mindent csak megnézhettem, de aztán belehúztunk a vásárlásba. Azt mondta mindig, hogy még hol van júni.12. És milyen jó, hogy a 30. hét után nem engedtem a vásárlásból, mert a 36-ra fejeztük be és a 36+6 héten megérkezett Kitti.

A babakocsival kapcsolatban, tényleg fontos a dönthetőség és a tolókar. Nekünk van 2 féle kocsink is. Az egyik hasonló, mint Hajnócáé, a másik meg sportkocsi jellegű és merev mózeskosár van hozzá. Mindkettőnek van előnye és hátránya is.

Vkrisz óriási drukk! Nagyon várunk!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, köszönöm kérdésed. Alvás után két óra hosszáig mindig prímán vagyok, aztán elbágyadok, nincs étvágyam, furcsán érzem magam és szomjúság kínoz egyfolytában. Ekkor legszívesebben visszadőlnék vízszintesbe, dehát sajnos nem lehet végighenyélni a napot.... Úgy képzeltem, energikus kismama leszek, erre egy beteg csigában több élet van, mint bennem. :? :( Aztán eszembe jut, hogy végülis hosszú évek óta erre vártam :!: :D

Krisz, ne aggódj, előbb-utóbb eljön a várva-várt vásárlás számodra is (én is irigylem azokat, akik már a babájuknak vásárolnak, de nekem még pláne sokat kell erre várnom), hiszen Eszternek csak kell majd ez meg az, nem? És akkor már Apa is kénytelen lesz igent mondani. :)

Vkrisz, jöhetnél már... :roll: Remélem ünnepeltek valahol!!!! A Kaáliban voltál UH-n???? Képet rakj fel!!!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Bocs a lassúságért csak tudjátok nálunk mindig a kellemeset a hasznossal, még hazafelé nagykerek stb.

Na a lényeg :D , a sztori holnap.
10mm-es petezsák, tuti van benne babó, volt vmi pulzálás, látta a doki a szikhólyagot, azt mondta, hogy 5-6 hetes lehet. 2 hét múlva megyünk oda utoljára, szívhangkukucsra. :D
Szóval minden szép és jó eddig, nagyon örültünk!!! :lol:
Íme Babóca:
Kép

Majd holnap visszaolvasok, most azonnal szunya...pusz

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,
gratula ... mostmár hangosan is!!!!

Várom a sztorit!!!! :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz,
óriási gratula, várom a holnapi beszámolót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rana,
a 12. hét után elmúlnak ezek a fáradékony napok és meglátod nagyon energikus kismami leszel. Addig pihenj amíg lehet, mert a babák mellett nehezebb lesz megoldani! Én is szeretnék már újra fáradt lenni a pocaklakótól, de nem elégedetlenkedek, hiszen itt van Kitti és ő is lefáraszt rendesen. :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nyulasz, én is megvenném a kocsit. Ami a kerekeket illeti: mi kis kerekűt vettünk, mondván, hogy úgyis csak az utcán fogom tologatni. Hát, a tologatás közben rá kellett jönnöm, hogy olyan rossz minőségűeka budapesti járdák, hogy terepjáró kell hozzá. Így aztán én is böngészem a Vaterát mostanság egy nagy kerekű, ámde nagyon olcsó babakocsi ügyben. Ja, és a vízszintesbe dönthetőség nagyon fontos, mert a gerincüknek csak az a jó az elején.

Vkrisz, gratulálok!

Puszi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Spontánkodóknak is +++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Jóreggelt!

Kép

Vkrisz,
azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy megérezte a szervezeted a babásodni akarást és azért nem bírtad a decat? :wink:
Anno én Bóval voltam úgy, hogy még csak félidőm közeledett, de olyan rosszul lettem a nővéreméknél, hogy leszaladt a cukorszintem 1,3ra!!!!! Pedig soha nem volt bajom a cukorszintemmel.
Ezután mentem el cukorterhelésre, ahol majdnem kihánytam a vizes cukrot :? ami szintén megállapította, hogy nincs bajom vele.

Később - mikor már + lett a tesztem és kiszmoltam, hogy mikor is fogant - jöttem rá, hogy amiatt voltam rosszul, hogy már kezdtem terhes lenni. :D

November 11.-én volt - a vége - utolsó menzim
november 17 - 20 körül lehettem félidős
november 21-22.-én voltunk a nővéreméknél - ekkor lettem rosszul
december 5 után valamikor teszteltem +at!

hajnoca
Dunakeszi

Szép jó reggelt!

Most egy hosszú lelkiző téma következik...nem a babós ügy...
Hát én ma reggel nagyon hisztis picsa voltam. :( :oops: Kár volt a magneb6-ot lecsökkenteni. :wink:
Mivel tegnap a szép és jó eredmények után nem sok időnk volt, hogy csak ezzel foglalkozzunk, a párom egyre idegesebb lett, nem beszélve arról, hogy egyre fáradtabb is. Még 3 nagykerbe mentünk be a boltunknak vásárolni, mire hazaértünk olyan ideg volt, hogy engem is meg a szomszéd csajt is aki boltozott helyette, felzavart, hogy hagyjuk majd ő mint elapkol stb.9-kor jött fel.10kor lefeküdtünk aludni.
Reggel sztem nem jól ébredt, azt mondja forgolódott egész éjjel, bezzeg amikor a hifi megszólalt, aludt volna még...
Próbáltam vigasztalni meg kérdezgettem, hogy audt bla bla...
Aztán csak megemlítettem neki, hogy nem akarja az anyukáját elküldeni még reggel 1 boltba mert még mindig van egy csomó hiány, amit itt lehet venni a városban...az anyukája úgyis 3/48ra jár dolgozni.Erre párom megint idegbeteg lett, hogy már megint mit kell ezzel foglalkozni meg elrontottam a reggelét.blablabla, pedig csak segíteni akartam neki, mert ha nem szól neki, neki lesz egy csomó árunál ciki azt mondani, hogy bocs nincs, bocs nics...vagy neki kell majd elmennie az ebédszünetben vagy engem kell addig oda beállítania, amit megint nem akar. Amikor elindult munkába, adni akartam neki puszit, hogy jól vagy nyugodjunk meg...de ő hárított én meg mondtam neki, hogy akkor menj "hülyegyerek" és már könnyeztem is. Aztán visszajött, fejéreordítottam mindent, hogy azt hiszi, hogy nekem könnyű ez a helyzet?, elviselni, hogy hozzá sose lehet szólni mert fáradt és idegbeteg, hogy miért nem beszél az anyjával, lehühélyztem mindenkit, ütöttem, vertem a hátát, miközben ő ölelve próbált csitítani...olyan voltam mint egy fúria.Ha ezek után sem beszél az anyjával, én fogom megtenni. Mert ő is mindig csak azt mondja, hogy az anyjja úgyse megy, úgyse csinálja meg, úgyse érdekli, meg már 55 éves...de ha nem is szól neki, még annyira se fog igyekezni sztem. Egyet még első haragomban a konyhaszekrénybe is majdnem belerúgtam, de inkább csak lendüleltet vettem.Azóta lelkiismeretfurdalásom van a babóca miatt is. :oops:
Tovább sújosbítja a helyzetet, hogy a páromnak péntek du és szombat egész nap egyetem lenne, de az anyukája bejelentette, hogy pénteken csontritkulásmérésre megy, szombaton meg ugye munkanap, úgyhogy a suliban dolgozik. Kérdeztem is párom, hogy nayukája de vagy du fog menni csontrikulásmérésre, mert ha de megy, akkor du tud boltozni...hát nem tudja.Mondom szombat du is beállahat munka után, 2 kor végez. (Amúgy szombaton anyukája szokott lenni egész nap a boltban)De, hogy akkor vasárnap meg majd tuti azért nem akar lenni az anyukája mert, hogy fáradt lesz meg mert hétfőn dolgozni kell mennie. Mondom és te nem vagy fáradt???Sajan a szomszéd csaj sem ér rá most egyik nap sem...szóval már ebbe is beledepizett, hogy neki kell lennie egész hétvégén...és egyetemre se tud menni...mivel a családján rajta volt az a vírus, az anyja 2 hete nem is volt a boltban. Én teljesen megértem, hogy ki van a párom, nem értsetek félre...próbálok is neki segíteni, mindent elérakok, maszírozom, szeretgetem...de az én türelmem is véges és az ő pesszimizmusával amit leginkább a teljes kimerültség táplál nem tudok mit kezdeni.

Na igyekszem megnyugodni, eszek, beveszem a vitaminjaimat és a magne b6-jaimat. :D
Holnap vagyunk 5 évesek, már le is beszéltük a szomszéd csajjal, hogy holnap legalább ráér és akkor egész nap a pihenésé meg egymásé.De a párom is miért nem tud egy kicsit előre nézni és arra gondolni, hogy holnap legalább pihi?Elhiszem, hogy az picsafüst neki, egy hét welness is kevés lenne...de el kell tudni fogadni amin nem lehet változtatni és megváltoztatni amit meg lehet, nem?

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, gratula!!!!!!!!!

Hajnóca, azok a kávészemek olyan jól néznek ki, nekem meg azt mondták Afp előtt nem lehet inni, na csak kibírom 9-ig valahogy. Ovisnapló kész?

Puszi, millió drukk, már csak 2 nap!

Rana, 12.hétig minden el fog múlni!(na jó ezt mondják) :D

Csomee, nemsokára te is pocakos leszel újra!

Nálam is a befutó a Graco, csak nem amelyiket Mabe nézett, hanem egy másik típusú. Kb 160 fokig dönthető, de mózessel korrigálható, és szép kerekei vannak! :D

Na mentem vért vetetni.

Kép
kata05

Vkrisz, gratula a babához! Mit mondott a doki, ki fog derülni, hogy pontosan mennyi idős?
Jaj, mennyire ismerős ez a helyzet, amit leírtál.... Mintha rólam meg Apáról írtad volna..... :( :roll: :oops: Ha találtál vmi jó megoldást, írd meg nekem is!

Csomee, Kata, remélem igazatok lesz! :wink:

Na léptem melózni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Tudom, most sovány vígasz, de én a 10. hét után már jobban voltam! És hát két baba jobban megterheli ám a szervezetet! Nekem még most is sokszor le kell dőlnöm délután, igaz nem alszom, csak pihenek...

Vkrisz!
itt is gratula a petezsákhoz!!! :lol:

Skrisz!
Ez sajnos nálunk is téma... bár a múltkor már azt mondta a férjem, amíg van, addog vásárolhatok, aztán úgyse lesz miből. Talán ezért érdemes apránként, minden hónapban valamit. pedig én nem panaszkodhatom, mert kapunk 2 kiságyat, 2 légzésfigyelőt, 2 bölcsőt, járókát, ruhákat, 2 hordozót, szóval sok drága dolgot. Én most arra gondoltam, hogy kapok adóvisszatérítést a suli miatt és abból fogok vásárolni. :wink:

Mabe!
Nekem tetszik ez a kocsi, mondjuk nekem a nagyobb kerekűek jönnek be!

Nekem megjött az Afp, illetve hármas teszt eredménye és tökéletes!!! :lol: Kicsit meglepődtem, mert ikreknél szokott eltérés lenni, úgyhogy nagyon örültem. Voltam dokibácsinál is, ő kinevetett, hogy hát persze, hogy tökéletes, milyen is lenne??? Hallgattunk szívhangokat, szépen lehetett hallani mindkét babóét. :lol: Magne b6-ot felvátotta magnerotra és kaptam vasat is. Uh ápr. 7-én lesz, már nagyon várom!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok, csak bekukk! :P

Puszikám
továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
gratula a babóhoz! :P

Hajnóca,
segíts már ki, hogyan lehet féláron kocsit venni :roll: :P (és használt vagy új?)

Skrisz,
ne szomizz, fogtok Ti is vásárolgatni, még meg is unod! :lol:
(Mi előzőleg csak 8,5 hónaposan vásároltunk meg 1 nap alatt mindent, akkor értünk rá :roll: )

Mindenkinek ölelés!

tillidian

Kukacka,
gratu az AFP-hez! :D

tillidian

Vizkrisz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bolt... valami megoldást kell keresni. Az nem lenne jó, ha szegény párod kikészülne.

Skrisz
Én úgy gondolom, hogy jobb apránként megvenni a holmikat, mint egyszerre.
Valamikor úgyis be kell vásárolni... :wink:
(apától meg nem kell engedélyt kérni... csak meg kell majd mutatni a sok édes cuccot, amit vettél :oops: :wink: )
És bele kell kalkulálni a vásárlásba, hogy nyáron leszünk nagypocakosok...Ki tudja, hogyan viseljük a meleget, a boltba járást...

Rana
Én is inkább a fekvést választom :oops:

Csomee
Akkor nálam még nem telt le az első 12. hét :wink:
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a a véleményeket babakocsi ügyben,de tegnap úgy döntöttünk apával,még várunk...aztán vagy szerencsénk lesz,vagy nem.
Puszikám,mai drukkok mennek!!!
Vkrisz,gratulálok!
Kukackám,gratulálok a jó eredményhez!És a 18.héthez!
Vendég

Kukacka, gratula szép eredményekhez!!!

Lányok, köszönöm a bíztató szavakat.

Vkrisz, úgy látom nem csak nekem volt szar napom tegnap.... én email-ben írtam meg apának a véleményem egy pár dologról. Nem akartam este otthon hisztizni Eszter miatt. Nagyon kivoltam rá akadva tegnap és nem a vásárolgatás miatt. Mindegy mi miatt, azt nem írom le. Legszívesebben én is mindent hozzávágtam volna. Most már csak csalódott vagyok vele kapcsolatban. De mi úgyis mindig mindent megbocsájtunk nekik. Mi nők így vagyunk kitalálva genetikailag. Sajnálom, hogy kiborultál egy kicsit. Néha elég nagy a feszültség. És ehhez hozzájárul aztán minden. Az időjárás, a hormonok, emberek, események.... Próbálj megnyugodni. Egy-két nap, és megint minden a rendes kerékvágásban halad tovább. Örülj annak a csodás kis csöppségnek a pocidban. :wink: :lol:

Mindenkit puszilok!

skrisz72

Kata,
igazából nem is ovisnapló hanem hospitálási napló.
Ha gondolod küldd át a címed és elküldöm, ha annyira érdekel, hogy mit írtam. :wink:
Mivel tárgyilagosnak kellett lenni, annyira nem naplós, mint a blogom szokott.

Majd ha lesz elég időm és visszajön az írhatnékom (40 gépelt oldalnyi maszlag után kissé megfoszlott) , akkor leírom oda a tapasztalataim. :lol:

Till,
én úgy csináltam, hogy volt egy konkrét típus/fajta amit szerettem volna. Tudtam, hogy újonnan nem fogjuk tudni megvenni így szétnéztem a teszveszen, vaterán, expresszen, slandon és egyéb ilyen vevős oldalon.

Ha van valami konkrétumod szívesen segítek. A többieknek is.
:D
Szeretek így nézelődni.

Ja amúgy Bergon újonnan 45E -től és mi megvettük használtan, felújítva, kimosva 25EFtért.

hajnoca
Dunakeszi

Csak csínján a gyümölccsel. :lol:

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Bómami :lol:
Skrisz,sajnálom...
Vendég

Nálunk minden ok.Voltam körzetinél beadni a leletet, gyógyszertárban, a suliban (mármint a munkahelyemen)...most meg a boltból netezek, apa elment áruért. Mindjárt vissza is ér. :D

Skrisz
Remélem lesz foganatja a levélnek...első körben legalábbis te is kicsit megnyugodtál, hogy kiírtad magadból..aztán lehe, hogy apa is változik ebben vagy abban.

Rana
Hasonlóan! Úgy látszik a kismamik már csak ilyen hisztisek lesznek az apukák meg ...hát nem is tudommm.. :D Nálunk már minden rendben...szeressük egymást nagyon...csak most kiborult a bili.Ő is nagyon megijedt...sztem sose látott még ilyennek. :oops: De ő is mondta, hogy ő sem volt mindig ilyen (pesszimista, ingerült, feszült, kiabálós)..mondom nem...pont az jutott eszembe, hogy 5 éve, amikor összejöttünk, olyan büszke volt magára meg jól érezte magát a bőrében.Reméljük hamarosan meg tudjuk oldani, hogy ne szenvedjen ennyire...

Amúgy a doki nagyon aranyos volt, mondta amikor közelített felém az uh-s cuccal, hogy akkor ő most vmi nagyon jót akar nekem mondani...bedugta, nézelődött és azt mondja: "10mm-es petezsák jó lesz?" :D Mondom elég jó. :D És akkor még sorolta, hogy biztos nem üres, látja benne a babót meg a szikhólyagot (jó szeme van :lol: ), meg vmi pulzálást emlegetett...de ez még nem a szíve. Jövő hét végefelé mehetnénk vissza uh-ra még...de a páromnak a péntek nemigazán jó, ezért mennénk inkább 2 hét múlva...és akkor majd elbúcsúzunk mindkét dokitól, a Kaálistól is meg az endo-stól is. A páromat uh után hívta be a nővérke, ogy akkor jöhet lefotózhatja a babót.
:D :D :D
Aztán írt még fel a doki utrot, de azt mondja, hogy nem kell majd a 10. hétig dugnom mint a lombikosoknak, a 8.-tól elkezdhetem csökkenteni... :shock: na tudjátok ki fogja???Majd pon én a progihiányos...majd úgyis íratok. :lol:

Kép
vizkriszisback

Csajok,
azt ne felejtsétek el, hogy ők nem érzik azt amit ti.
Nekik bele kell szokni majd egy helyzetbe. Nekik a hormonok nem diktálnak semmit, mert nem tudnak termelődni valaki miatt.
Egyszer csak a nyakukba csöppen ez a helyzet és szokni kell.
Bele fognak jönni, de idő kell hozzá. :? :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, én még ráadásul türelmetlen fajta is vagyok.... :oops:

skrisz72

sziasztok!

Vizkriszi!
gratulálok a pulzáláshoz :D :!: Igazán fantasztikus!!! :wink:

Skrisz!
köszi előre is a javítást!

Nyulaszom!
hogyhogy megszűnik a vonalzóm :shock: :?:

Puszedli?

Mabe!

:D
dezsina

Dezsinám,lépj be a nőivonalra,gazdasági okok miatt :shock:

Na,megyek a védőbanyához :D
Vendég

Sziasztok!

Kukac: gratu az AFPhez!

Vkisz: gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrisz: ölellek!

Mindenkit puszilok, csak átfutni volt időm, bocsánat!

Köszi a drukkokat, még 2 nap és minden kiderül!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

csajok!

én már 25 hetes leszek,de még mindig álomkóros.nem akarlak titeket elkeseríteni,de nem múlt el.
vízkrisz!
gratula a petezsákhoz!
ilyen helyzetek nálunk is voltak.nekik is hozzá kell szokni a gondolathoz,baba lesz.

Kép

Csajok! Én meg sohasem voltam álmos vagy fáradt. Napközben még egyszer sem aludtam. Este van amikor hamarabb álmosodom, mint szoktam, de az attól függ mennyit dolgoztam aznap.

skrisz72

Skrisz, sajnálom. Remélem, estére rendeződik minden.

Puszi, Te egy hős vagy, hogy kibírod péntekig. Drukkolok nagyon.

Kép
petne

Skrisz
Addig jó amíg nem vagy álmos. :D

Lola
Ha te meg tudsz, aludj! :D Én is aludtam most is 2 órát, pulcsiban, egy takaró, egy pléd...de a végén magamrahúztam apjuk takaróját is. :lol:

Puszi
Hova csigázod magad és minket? :D Drukkhegyek!!! :D

Köszi az együttérzést lányok, akkor megnyugodtam, hogy a hormonok majdnem mindenkit hp-vé tesznek. :lol: De majd igyekszem! :wink:

Kép
vizkriszisback

Sziasztok

Vizkrisz nagy nagy gratula :P
nem gondolkoztatok még rajta, hogy esetleg vki kisegítőt felvesztek a boltba 1-2 órára, már az is segítség lehet

Skrisz ne bánkódj Apa miatt, nem feltétlenül kell mindent megmutatni egyből amit vettél Eszternek. :wink: :oops:

Nyulaszom Én bizony megvettem volna, általában az ilyesmiben ha meggyőzöm magam, hogy nem kell, utána megbánom. :?

nem szoktatok nézelődni teszvesz, vatera, van babanetnek is (csak az sztem néha drága)

Mabe gratula nunishoz, nagyon szép neve van, :) nekem a szívemhez közel áll ez a név

Puszi nagyon drukkolok neked, ++++++
a szememben egy hős vagy!!!! hogy így bírtad tesztelés nélkül, igaz Én sem vagyok nagy tesztelő, de mióta babanetezek rákaptam ízére

Tücsök?????

Rana mami sok drukk Uh-hoz :) írtam neked másikon is

mi van a nőivonallal? megszünik :shock: miért?

kismamiknak pocaksimi

spontánkodóknak drukk és hajrá :) hallassz Dezsi :D

Én gyógyit szedek, hasonló mint a closti, csak más hatóanyag, és hálisten semmi bajom tőle.
vmi van a levegőben, mert Én a hétvégén voltam nagyon hp, már a végén magamra is haragudtam, mostmár jó.
teljesen pozitív vagyok az inszemmel kapcsolatban ( most még :roll: )

akiket nem név szerint,azoknak is pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?