Rylie,
Nagyon köszi Neked is a segítséget
Most hétvégén megnéztük a bredonban a futóbicajt. Ott a fa változat van, páromnak bejött, azt mondta szerinte ez is ugyanúgy bírná a strapát, mint a fémvázas, viszont sajna nem jó Adélnak. Megméretettük az ülésmagasságot kb. 37 centi és így Adélnak ipeg ér le a lába lábujjhegyen, úgyhogy azt hiszem ezzel még várni kell. Egyébként ettől függetlenül Adélnak nagyon tetszett, nem zavarta, h alig ér le a lába
Móni,
Neked is köszi
Egyenlőre maradunk a tricklinél
Tűzmanó,
Ez tényleg nagyon borzasztó
Kozsu,
Én Kósa dokinőnél szültem. Nem ő volt az orvosom, csak az enyém épp nyaralt, így a dokinőnél sikerült szülnöm. Abban a közel 12 órában, amit vele töltöttem, az alapján nagyon szimpatikus volt, alapos, jól bírta a nyavalygásomat, volt benne némi lazaság is. Ahhoz képest, h ügyeletben volt, nagyon lelkiismeretesnek bizonyult. Lejárt a műszakja, de velem maradt, megvárta míg megérkezett Adél. Vajúdás alatt óránként vizsgált, burokrepit nálam csinált és sajna volt gátmetszés is. Először úgy volt, h megoldják gátvédelemben, de vmiért másképp döntöttek. Nem tudom, h ezek a dolgok mennyire jellemzőek egyébként rá. Ja és nem zárkózik el az alternatív dolgoktól sem és a homeos dolgoktól sem.
Ami pedig a gátvédelmet illeti, szerintem se éld bele annyira magadat, mert ha nem sikerül a gátvédelem, akkor nagyon csalódott leszel
Nálam mindkét kőcnél volt gátmetszés, a második rosszabb lett, mint az első. Emiatt egy picit csalódott voltam, mert elsősorban ezért fogadtam szülésznőt, nekem nem volt fontos az ikea szoba meg ilyenek. Csak mivel Adél után is igen lassan regenerálódtam, ezért szerettem volna, ha Alexnél megúszhatom a metszést. De sajnos nem jött össze
Mindenesetre, ha lenne harmadik, ami biztos, h nem lesz, akkor én is úgy csinálnám, mint Neet
Hiába, nekem ehhez kétszer kellett szülnöm
Barbi,
Hogy vagy??? Lassan jön az nst!!!
De izgi!!!