Köszi Boeske, akkor folytatom a sort!
Örülök, hogy a bárányhimlő múlóban van nálatok!
Lili februári méretei: 9,09 kg és 77 cm (legközelebb áprilisban megyünk)
Fog: 6 (4 fent, 2 alul)
Mozgás: mászik, kapaszkodás nélkül feláll, ha leteszem megáll egyedül, kézen fogva sétál, a hétvégén felállt és néhány lépést megtett önállóan, de még csak oldalazva (nagyon örült magának, akkorákat nevetett
), lépcsőn felmegy négykézláb, de itthon szerencsére nincs
, felmászik a hintaszékébe és feláll benne, majd be akar róla mászni a járókába...
Beszéd: állandó halandzsa és rengeteg szó, pl: anya, au/aba =apu, apa, mem=nem, cici, cica, sicc, hu-hu/vau-vau=kutya, tették (tessék), tecci (tetszik), jó, uggy=úgy, mamma=kaja, mama, papa, tátá, pápá, baba/babi, haó=halló, sia=szia, heó =helló (köszönéskor mondja),babtyi=nem tudjuk mit jelent, saját magára mondja szerintünk és mutogat hozzá, hogy valamit szeretne
, brrmm=autó/motor hangja, nyelvével csetteget, bebü-bebüzik, azt hiszem ennyi.
Alvás: délelőtt 1 óra, délután 1-1,5 vagy délelőtt semmi, délután 2 óra. Este 8-fél 9 között elalszik cicin, majd változó időpontokban ébred éjjel, 1-2-3 alkalommal, nagy ritkán alszik reggelig folyamatosan (3 havonta egyszer
DD) Utolsó éjjeli ébredése 3 óra felé van, utána reggel 8-fél 9-is képes aludni. Igazi reggeli lustimanó (anyára ütött)
Evés: általában 7 óra felé cicivel kezdünk (de ha éjjel sokat cicizett, akkor ez kimarad, nem kéri)
reggeli - vajas kenyér falatkák sajttal, vagy joghurt, vagy gyümölcs
tízórai: cici
ebéd: 200-250 gr valamilyen főzelék hússal vagy anélkül
"utóebéd" fél 3 körül: cici
uzsonna: joghurt vagy kétszersült vajjal vagy gyümölcs esetleg ismét vajas/lekváros kenyér
vacsora: változó, ha napközben nem volt joghurt, akkor este kap, ha volt, akkor gyümölcs szigorúan kenyérrel - ugyanis mindenhez kenyeret eszik "köretnek"
- majd elalváshoz cici
És persze szeret nassolni: kölesgolyó, sóskukac, CsászáriCsemege (de csak mértékkel!
)
Na, jó hosszúra sikerültem, próbáltam mindent összefoglalni, várom a többiektől is!
és egy két fotó a végére:
csicsíí-csicsíí
nagylány
felálltam
próbálkozunk
gyurmás bohóckodás