Sziasztok! Na ebben a topikban még nem jártam
Bogárka nekem is ez a bajom a bwcc-vel, hogy nem tartja bent a kezét és úgy már nem érzem stabilnak
Batyut meg mostanában elfelejtek kötni, állandóan felcsúszik
:):):) Pedig eddig jó volt
Nos Bwcc-t lehet magasabbra kötni mint a hónaljad, csak nyugis gyerek kell hozzá (az nekem nincs) lehet róla videót is találni
Én a batyut szoktam átkötni ha elaludt Bwcc-vé, mert mindjárt rékötöm a fejéra és tartja
Csak gyorsan vissza kell csinálni ha felébred
Ha batyuban alszik el, akkor nekem legtöbbször a hátamra hajtja a feját, és mivel magasra kötöm, általában pont beleillik a buksia a nyakam ívébe. Ha túl lentre sikerül, akkor kétoldalt meg szoktam fogni a felső szegélyt és feljebb hűzom (nekem általában van még ott fölös kendő) és betűröm kétoldalt a pánt alá, így tartja a fejét.
Hátratevés, én is fosi voltam, meg aki látja, most is
De gyorsan bele lehet tanulni
Nekem már megy a zsákos is, meg a szupermenes módszr
Zsákos: leteríted a kendőt, rá a gyereket, összefogod a kendőt, és fellendíted a hátadra, a zsupermenest én úgy szoktam (főleg ha nincs hova letenni a kendőt) hogy a mellkasomra terítem a közepénél a kendőt, nekem háttal rá a gyereket, két kezéhez hozzáfogom a kendőt, és innen lendítem a hátamra. Mindkettőt imádja. Levételnél előredőlök, a két kendőszárat átteszem az egyik oldalra, és egy kézzel fogom, másikkal alátámasztom a posiát, és leengedem, mint a helikopterből szokták az embereket
Ezen mindig rötyög
MT: Én MT-vel ekzdtem, és még most is sokat használom, mert én is hűvösebbnek érzem, és egyszerűbb felvenni is, bár a kendő tényleg elég más
De nekem az MT marad a szívem csücske, akkos is, ha a szivárványom is imádom
Én is varrok MT-ket, és tényleg imádom
Zsu