Sziasztok!
Hú, csajok, olyan dühös vagyok, hogy nem látok a pipától!
Voltunk ma délelőtt az Auchanban. Több okból is gáz volt most elmenni, de én vadul akartam, mert ugye az akciós pelus, mégis csak ki kellene próbálni. Meg nagyon jó áron volt az akciós újságban az O.B. tampon is, 699,- Ft. a 32-es csomag. Voltam ugyan tegnap a DM-ben, de csak nem veszek tán 599,- Ft.-ért 16 db.-ot?! Majd ma. Na, az Auchanban egy dolog volt ma, tömeg. Laci meghúzta a derekát tegnap, alig bírt felkelni, de hősiesen elvitt. A CORA-ig talán el mertem volna menni Böhömérrel, de az Auchanig nem. Szakadó eső, 90 éves tataként vánszorgó férj, de mi megyünk ackiós cuccokat venni az Auchanba!
A Huggies Soft & Dry pelusból most sem volt nagy méret, egyáltalán, még a polcon se látszott üres helye, hogy elfogyott volna. Soha nem is szokott lenni, eddig azt hittem, nem is létezik, de az akciós újságban pont az van lefényképezve!
Ja, és a 32 db.os normál méretű O.B. tamponból se volt egy árva dobozzal sem. Volt viszont 16 db.os 599,- Ft.-ért, pont, mint a DM.-ben.
Úúúúúútálom az Auchant!
De legalább Lacika érezte, hogy most ki kell tennie magáért.
Az Apját a kocsiban hagytuk agonizálni, és kettesben mentünk be. A multkori CORA beli alakítása után előre lelt a hideg, de nem, Lacika nem balhézott!
Ült a kocsiban, kedvesen idétlenkedett, kiflit evett, és nagyon-nagyon jó kisfiú volt!
Olyan, de olyan büszke voltam rá!!!
Norci! Azért az megnyugtató, ha megszigorították a bejelentkezést.
Persze gondolom, milyen bosszantó, amikor az ember a saját lakásába se tud bejelentkezni, de legalább más se egykönnyen.
Borcsa! Köszi, hogy leírtad azt is, hogy nem tudod milyen ez a pelus.
Igazából azért ismételtem meg a kérdést, hátha itt van valaki, aki ismeri, de amott nem olvasta.
Heni! Hát igen, mostanában háromszor is meggondolom, mennyire spájzoljak be a pelenkákból!
Bár úgy tűnik, Lacika megállt a fejlődésben ezen a téren.
Már hónapok óta használja stabilan és megbízhatóan a bilit, ha meztelen a popója, de ha bármi van rajta, akkor bepisil, és meg se fordul a fejében, hogy szólhata.
Persze tudom, hogy bármikor, egyik napról a másikra rájöhet, hogy ő már nagyfiú, de nem kapkodja el.
Szila! Nyamika, bírná a gyenge gyomrom...
Dzsili! Ó, a pocim elbírná, hidd el!
Na, most komolyan ne vegyetek! Betegesen monogám típus vagyok, még akkor is, amikor éppen nem családalapítási / bővítési periódusban vagyunk. De annyira magas labda volt, hogy meg ne együk, hagy nem bírok nem poénkodni rajta...
Egyébként rögtön írtam neki, de azóta se küldte a kérdőívet. Remélem, nem valami levélszemét küldőnek gyüjti a címeket...
GOrsi! Naná, Apának nem olyan vészes, meg hamar túl lesz rajta...
Bár azt mondják, a másodikat könnyebb megszülni... Erről sajnos én még nem nyilatkozhatok érdemben.
Menta! Gratulálok, és nagyon drukkolok, hogy KisGyőzővel minden rendben legyen! Andysj! Puzzle
Valaha én is imádtam... De jó lenne nekiülni egy igazi nagy, komoly darabnak...
BMárti