sziasztok!
Visszaolvastam....
Böbi, szia!
Zdori, én is csak következtettem, hogy mi lehet az a dakota.
Esztó, bizti nem te ijesztetted meg a betolakodót.. Elég volt neki szerenécsre, hogy mutatkozz, hogy vagy, és látod, hogy ott ólálkodik...
egy ismreősömnél: Debrecenben nyitva volt az ablak a parasztházon,, erre beugrik egy kisfiú az ablakon, - mekérdezik, hogy mit keres ott, erre ő: Hát, nyitva volt az ablak......
Aztán más esetben felnőttekkel késsel rohant ki félelmetes Rozi nénje, hogy elvágom a torkod, ha idemerészkedsz mégegyszer...
Na, azóta nem próbálkoznak... Rozi nénje egy 50 éves ballada olvasó- gitározik, és egy 40 fős vándorszínésztársulat vezetője...
Nagyon jól tud játszani...
Petrus, miért pont 3,5 hétig még nem mész a szülőszobára?
mi lesz 33,5 hetesen?
HÚ, azért jól mulatjuk itt az időt.. én is már a 32- hetet töltöttem ma:) Anno a dokim azt mondta, a 32. hét a mérföldkő:)
Én pill ennek örülök nagyon... Igaz, ritka szarul vagyok, ma 3-szor ihasmenés, iszonyatos derékfájás, vagy 2 órán át, plusz óránként 4 keményedés Görcsölök is, seduxen már bejátszott, most kezdek elkábulni...
Dokit felhívtam, a hasmenés és a front, plusz a magnézium hiánya, amii ugye kiürült az elmúlt 1,5 nap alatt... Így seduxent és dupla magnéziumot vettem be, a 10 db széntabli után 2 órával... és hatnak, már jobban vagyok, nem görcsöl, és nem is keményedik annyit...
Mozza, jó, hogy megjött az oldalbordád, így azért más a babavárás, tudom... Az én párom április 3elején utazik el 5 napra, megy G20-ra prágába, meg Obamával interjút készíteni:) Olyan büszke vagyok rá:) Azt mondta, előre kikészít mindent nekem 5 napra, vizet, kaját megfőzi, mindent:) Imádom...
Homeo: én talán a szülés után fogom haasználni... hogy lelkileg is érezzem a plusz támogatást a bogyóktól:) Ha mást nem, placebónak jól fog jönni:)
Ma megynertem életem első licitjét, brendonos biztonsági babakádat, vadi új, majdnem féláron:) Ngaoyn örülök, miután megijesztett a védőnő, hogy egyedül meg sem próbálkozzak a fürdetéssel.. na, ezzel talán menni fog előbb utóbb... Küldök képet a kádról..
Tinu, tessék jönni, aztapaszta.....