Új privát üzeneted érkezett!

Vali

Nekem szerencsére a szülés előtt egy napot sem kellett bentmaradnom a kórházban, pedig 10 nappal túlhordtam az ikreket, de mivel minden rendben volt az orvosom hazaengedett, igaz naponta kellett már a végefelé bejárnom, de inkább vállaltam, mert a kislányunk Lorena akkor még csak két éves volt és nagyon anyás.
De ha azt mondta volna, az orvos, hogy a babák érdekében be kell feküdnöm egy percig sem haboztam volna. Te is a babákra gondolj és akkor talán könnyebb lesz. Ezt most könnyen írom, mert én azt a négy napot is végigbőgtem, amit az ikrekkel bent töltöttem.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Köszönöm a vigasztaló szavakat. Mára már én is megemésztettem a dolgot, és ugyan úgy gondolom mint ti. Persze csütörtök óta a lakást el sem hagytam és az ágyat is csak ritkán, abban reménykedem rendbe jövök, én is inkább itthon pihennék, feküdnék mint a kórházban. Ennek ellenére én sem haboznék egy percet sem ha a babák érdeke úgy kívánná, hogy menni kell hát mennék. A kórházi táskámát is össze pakoltam, hogy semmi ne érjen váratlanul. Úgy van ahogy mondjátok, ők a legfontosabbak!

Most többször tudok feljönni a netre, mert az olvasáson és a kötésen kívűl nem sok mindent enged csinálni a férjem, tegnap előtt még akkor is rám szólt, amikor az egyik paplant felemeltem. Nagyon próbál kimélni mindenki. Ezt a három hónapot pedig már fél lábon is kibírom!

Remélem jól telik a húsvétotok. Sziasztok!

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Én is kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!
Kép
(Én csináltam, Ő Tappancs a nyuszinkKép)

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Sajnos mi nem tudunk menni a talira, ma reggel meghalt Apukám...

Aki fényképezni fog, légyszi tegye majd közre.
Előre is köszönöm.

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

G.Vali! Mi is Bergont vettünk! Mi vidéki nagyvárosban lakunk. Hát először elég nehéznek találtam vele a közlekedést vagyis tolni... De már belejöttem!:-) Nekem 1 hónaposak a lányaim.., nem tudom, milyen lesz akkor tolni, ha nehezebbek lesznek a gyerekek! DE gondolom, ez minden babakocsinál így van! Szóval én eddig elégedett vagyok vele! Szerintem is ez a legjobb kocsi jelenleg.., én is az összes többit megnéztem a paramétereivel, funkcióikkal együtt és magasan ez nyert!

Krisztina
k78

Erika

Őszinte részvétem Apukád miatt!!! Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyorsan megtörtént a tragédia, hiszen még csak a múltkor írtad, hogy beteg. Szörnyű dolog a halál! Nem is tudok mit mondani. Próbáld a fiúkkal elterelni a gondolataidat.
Majd készítünk képeket, hogy te se maradj le semmiről.

Éva

Kép

Kép
éva75

Erika!

Nagyon sajnálom ami Apukáddal történt, fogadd őszinte részvétünket!
Kép
Zsuzsi
zsuzsi

sziasztok,
Hol lesz a tali 25én? Mi is lehet elmennénk.
Üdv
Zsobu
zsobu

Sziasztok!

Hogy teltek az ünnepek? Mit szóltak a gyerekek a nyuszihoz? NÁlunk nagy volt az öröm, még igazi nyuszit is kaptak a mamától, de csak kölcsönbe, aztán visszavisszük a gazdijának.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sehol senki?!

A fiaim ma már teljesen kikészítettek. Egésznap verekszenek, most vannak abban az időszakban, hogy mindenen összekapnak. Régebben is mindig a másik játéka kellett, de most már komolyan meg is verekszenek érte, és ezt nekem olyan rossz látni. Most egy kicsit náthásak is és ez még rátesz egy lapáttal és még nyűgösebbek. Egész délelőtt csak veszekedtek és sírtak. MOst szerencsére egy kicsit lenyugodtak.
Zolika odament Ádámhoz, megfogta az arcát és azt kérdezete tőle: " Ádám, mi a helyzet? " Olyan dumájuk van!

Irjatok!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Erika!
Nagyon sajnálom ami Apukáddal történt. Őszinte részvétem. Bánatodat a fiaiddal enyhítsd, ők a jövő. Tudom mit élhetsz át ezekben a napokban. Az én apukám sajnos egyik unokáját sem láthatta.
Eri
simones

Szia Éva!
Most végre elaludtak a fiúk. Ők is nagyon nyűgösek. Nő a foguk, ráadásul tegnap csak 10 percet ha aludtak délután. Nálunk Zolika az erősebb (nehezebb), ezért ha kell neki valami a Vikitől, ő mindig inkább odaadja neki. Nem tudom később mi lesz, még nem verekszenek.
Én meg próbálok tanulni, ha hagynak.
Eri
simones

Szia Eri!

Én is éppen az államjogot nézegettem, most hogy végre elaludtak a fiúk. De csak a puskagyártásig jutottam el. Háromra viszem orvoshoz őket, mert elég csúnyán köhögnek és nagyon taknyosak, félek megint a fülükre húzódik, egésznap szívom az orrukat, de lehet, hogy még ez sem lesz elég. Mert nekik általában, ha náthájuk van és nagyon taknyosak, akkor abból fülgyulladás szokott lenni. Igaz már rég volt, remélem, most is megússzuk.
A lányomnak még ma sincs ovi, de őt elvitte a férjem magával, Dunaújvárosba mentek a közműnyilatkozatokért, azt ígérték az önkormányzatnál, ha ezeket beszerezzük megkapjuk az ép.engedélyt, kiváncsi vagyok megint mit fognak kitalálni!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!
Nálunk is végre csend van Kép Délelőtti műszak letudva Kép Kép
10 napig zárva a kedvenc játszóterünk, mert szépítik, felújítják, így terveim szerint csavargunk minden nap máshova. Az eső miatt ma kipróbáltuk a Mikkamakka játszóházat. Egészen bejött a fiúknak (első alkalom pedig ingyenes, szóval tök buli). Odafelé ráadásul a 15-ös buszra felszálltak az MTV riporterei és pont engem céloztak meg a kérdésükkel: Ön szerint a mai fiatalok kevésbé udvariasak, mint régen? Mondtam, amit már Nektek is, hogy ha meglátják a kocsit, akkor általában mindenki segít bla, bla. Asszem a nőci azt szerette volna hallani, hogy igen, a mai fiatalok borzasztóak, stb. Na, én nem panaszkodtam neki. Erre amikor leszálltunk segített, pedig egy új busz volt, amiről egyedül is simán legördülünk, de "jó lesz vágóképnek".
Fogalmam sincs, hogy hol adják le, pedig a srácok belebámultak a kamerába, jó lenne látni az egész előadást...
Bevallom, én nem Húsvétoztam. Amióta nem vagyok otthon anyukáméknál és nincs templombamenés a nagyhéten, sonkafőzés és tojásfestés, nincs is húsvéti hangulatom. Meg azzal áltattam magamat, hogy még kicsik és nem értik. De locsolni voltak a házban Apukával és azt nagyon élvezték. Jövőre már távolabb is elviszi őket Kép és akkor már festegetünk is, meg készülünk... Becsszó Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Már fel is ébredtek a fiúk. Muszály lesz levinnem egy kicsit őket, de sajnos az udvarra nem megyünk ki, nagyon vizes és sáros.
Éva!
Én kaptam puskákat a pénteki vizsgámra, csak még át kell néznem minden szerepel-e benne. Sajnos nem is tudtam minden könyvet megszerezni, legfeljebb az UV-ra megszerzem valahogy. A fiúknak jobbulást. Próbálkoztatok már homeopátiás szerekkel? Hátha segít. Elég kellemetlen lehet, hogy a nátha nálatok fülgyulladással is jár. Mielőbbi jobbulást nekik!
A fiúk a húsvéttal nem foglalkoztak, örültek az ajándékoknak. Idén én sem festettem tojást, majd jövőre. Sonkát viszont főztem, már el is fogyott. Még a fiúknak is ízlett. Apjuktól meg nem fognak locsolkodást tanulni, mert ő sosem szokott. Pedig vannak lányok a lépcsőházunkban. Nagyanyjukat is velem locsolták meg. Magamat azért nem akartam meglocsoltatni velük, azért az fura lett volna. Majd ellesik az unokatesóiktól. Nem volt egyszerű begépelni, Zolika állandóan kattintgatott az egérrel.
Eri
simones

Megjöttünk az orvostól. Zolikának sajnos már gyulladt az egyik füle, pedig Ádámra gyanakodtam inkább, mert ő betegebb. Kaptunk egy csomó csodaszert, talán jobban lesznek tőle.

Eri
Már kaptunk egy csomószor homeopátiás szereket, de szerintem nem sokat használtak. Fogzásra, immunrendszererősítésre stb.
Nálunk már volt tojásfestés, hiszen Lorena már négy éves és ő már nagyon élvezte és nagyon várta a locsolókat és reggel ahogy felkelt rohant, hogy hozott -e valalmit a nyuszi a fészekbe, amit este kiraktunk.
Nagy volt az öröm, amikor megtalálták, a fiúk is nagyon örültek, kiabáltak örömükben. Jó volt látni, hogy milyen izgatottan bontogatják az ajándékaikat. Nem volt nagy ajándékozás, csokik helyett inkább egy-egy motort kaptak, Lorának meg vettem egy szép szoknyát. Nem szeretem ezeket a gagyi csokinyuszakat-tojásokat, mert csak széttörik, de nem eszik meg. Inkább mondtam a rokonak is, hogy játékot vegyenek nekik a csokik helyett.
Nálunk mentek a fiúk locsolkodni a férjemmel, sőt még a Lorát is vitték, ő volt a versmondó, mert az oviban tanultak egy nagyon komoly locsolóverset.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Yabu!
Örülök, hogy itt vagy! KépKép
Egy kicsit ritkábban jövök erre mostanában, de azért be-bekukkantok!

Most visszaolvaslak titeket, aztán majd jövök. Bár tanulnom is kellene, mert jövő héten megint suli!Kép

Gabi
efgabi

Erika!

Őszinte részvétem, nagyon sajnálom, ami történt!

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Megjöttünk a sétából, elkapott minket az eső.
Éva!
Aranyos lehetett, mikor Lora mondja a verset, utána a fiúk locsolnak. Unokatesó (5 éves) előbb locsolt, aztán mondta a verset.
Eri
simones

Erika részvétem, sajnálom, ami történt. Legyen erőd a belenyugodni a történtekbe.
ikeranya

Erika részvétem, sajnálom, ami történt. Legyen erőd a belenyugodni a történtekbe.
ikeranya

Sziasztok

Erika
Fogadd őszinte részvétem, kitartás a fiúk segíteni fognak.

Éva
Nálunk is folynak a felszíni harcok...Kép...és én is naponta kifekszem a szövegeiktől. Olyan édesek, hogy azt el sem lehet mondaniKép

Találkozunk a talin. Ugye a Margit-szigeten lesz?

Andi
ambrosia

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm kedves szavaitokat...
Jó itt lenni köztetek...

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
A tali nem a Tímár utcai játszótéren lesz?
Mi lesz ha esik?
Eri
simones

sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek, amiket itt láttam a kismanókról. Marcsi, a fiaid szép munkát végeztek!

Képzeljétek, Doris írt, vasárnap érkeztek ki Svájcba a kisbabákkal. Már jól vannak és amint tud, ír.
ikeranya

Sziasztok!

Erika!
Fogadd őszinte részvétem! Remélem a fiúk kicsit enyhítik majd bánatodat!

A Tímár utcai játszón lesz a tali délelőtt. Így beszéltük meg. Azt ugyan csak én tettem hozzá, hogy rossz idő esetén legyen a b.őrsi mekibe, de ez még nem lett elfogadva. Kép
Nálunk nagyon kellemesen telt a húsvét. A fiúk nagyon készültek rá. Megtanulták a Zölderdőbe jártamot. Annyira tündériek voltak. Elmonták, locsoltak aztán követelték a piros tojást. Tegnap levittem őket az oviba reggel, mert amúgy most a tavaszi szünet miatt összevont csoportok vannak és javasolták, hogy ne vigyem őket ha nem muszály. De tegnap délelőttre lementünk szépen kiglancolva, kölnivel. Én nem is gondoltam, hogy másnak ez nem evidens, de csak mi gondoltunk az ovis locsolásra, és nem hazudok, de sorba álltak a kislányok előttük. Annyira édes volt a jelenet. A fiúk meg csak montdták a versikét mindegyiknek és locsoltak. Kép
Tegnap valami front lehetette, mert nálunk is állt a bál, bár tulajdonképpen nálunk már hetek óta, de ma valahogy minden OK. Szépen elvannak és játszadoznak reggel óta.
Éva!
Jobbulást a fiúknak! Én láttam egy marha jó kis készüléket, olyat ami kimossa meg szívja az orrot, csak bazi drága. 28e FT! Pedíg nekünk is tök jó lenne. Most gondolkodok az elemes orrszívón, mert sajnálom a porszívónkat tönkrevágni a szivással. Bár nálunk már nagyon szépen kifújják az orrukat mégis néha rá kell segíteni.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Dorisról ez tényleg klassz hír! Vikics, sztárok a fiaid!

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem lenne kedvem - a jóidő beálltával - gyakrabban is találkozni. Igaz, nálunk nincs nagyon más rokon, nagyik, akiket hétvégente végigjárhatnánk. A barátainkat pedig inkább hétköznap látogatjuk, hadd pihenjenek ők is a hétvégén Kép Ezt csak azért írtam előljáróban, mert ha valakik nagyon szeretnének a Margit-szigeten (is) randizni (az elbóklászás és egymás esteleg nem találásának reális veszélye ellenére), akkor tarthatnánk egyet ott is úgy 3-4 héttel a Tímár utcai után. Pl. május 2. vagy 3. hétvégéjén. Anyák napja után, gyereknap előtt. Mit szóltok? Ez nem az áprilisi helyett lenne, hanem egy újabb.
Könnyen beszélek, mert gyakorlatilag mindenhova el tudunk jutni, ahova el akarok Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Jó hogy végre hallottunk Dorisékról!!! Kiváncsinan várom a képeket és a híreket róluk, reméljük mihamarabb ír nekünk!!!

Vikics

Tényleg nagyon édesek lehettek a fiúk az oviban!!! A Loráknál nem hiszem , hogy lett volna ilyen, de majd ma kiderül, mert ma ment először, ő is biztosan nagyon örült volna a locsolóknak, mert Húsvétkor is izgatottan várta, hogy kik fogják meglocsolni.
A fiúk valamivel már jobban vannak, egésznap szívom az orrukat, ők is ki tudják már fújni, de az sajnos nem elég, mert annyira sok a váladék. Nekünk van egy orrszívónk, ami a pesztonka mellszívóhoz volt, de az elég gyenge, a poszívó sokkal jobban kihozza nekik.

Marcsi

Mi is örülnénk egy újabb találkozónak, csak sikerüljenek addigra a viszgáim és akkor bárhová elmegyek!!!

Kép

Kép
éva75

B. Marcsi!
Imádni valók a fiaid! Jót nevettem az irattározásukon. Ebből is látszik mennyire kreatívak lehetnek, ha még az ikervédőt is le tudták szerelni.

Erika!
Részvétem! Sajnálom ami történt! A gyerekek biztosan segíteni fognak, bróbálj rájuk koncentrálni.

Éva!
Milyen iskolába jársz? A többiek biztos tudják, de én még új vagyok. Milyen vizsgáid vannak még? Nem nehéz készülni a gyerekek mellett rájuk?

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Éva!

Sajnálom, hogy a klassz Húsvét után betegek lettek a fiúk, jobbulást Nekik!Kép A bátyám fiaihoz is (meg a lányához is, de ő már nem hisz benne) "élőben" jött a nyuszi(nk), nagyon örültek neki!Kép
Mikor lesznek a vizsgáid?? (csakhogy mikor kell drukkolniKép)

Doris, én is örülök, hogy hamarosan visszajössz közénk!Kép

Vikics!

Édesek lehettek a fiúk!KépKép
Szülinapoztok a hétvégén??Kép Megjegyeztem, hogy 19-én ünnepled a születésnapodat, mert ez jeles nap a mi családunkban is (a kutyusom lesz 8 éves aznap).Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Csak egy ötlet: ha rossz idő lenne az adott napon, nem lenne jobb eltolni a talit egy héttel?
Össze sem hasonlítható a Mc a Tímár utcai játszóval. A rossz idő meg nem tart örökké...

Andi
ambrosia

Sziasztok!

Jó szórakozást a vasárnapi talihoz! Sajnos nálunk a gyerekek bárányhimlösek ugyhogy most nekem 3 hét szobafogság van, pedig szívesen megismerkedtem volna veletek, mert nem nagyon van olyan ismerösöm akinek ikrei vannak. De ha lesz még ilyen tali legközelebb arra szívesen elmegyünk!

Yabu
yabu

Sziasztok!
Yabu!
Jobbulást a gyerekeknek! Mindegyik bárányhimlős lett egyszerre? Mostanában többen is voltak itt a fórumon bárányhimlősek. Mi még nem.
Eri
simones

Sziasztok!

Nálunk is eltelt a husvét,igaz a kicsik csak az ajándékokkal foglalkoztak,mert ők még nem festenek tojást,a nagyokat pedig már nem is érdekli.Ugyhogy ez is rám maradt.

Nálunk egy pár napja nagyon nyügösek a gyerköcök,de szerencsére nem betegek.Jobbulást a betegeknek és a bárányhimlösöknek!

Bea
barany

Eri!

Egyenlöre csak a nagyobbik lányom az de az orvos azt mondta hogy 100% hogy az ikrek is elkapják. Már az elöjel megvan náluk is taknyosak és köhögnek.

Yabu
yabu

Yabu

Jobbulást a nagylánynak és szerintem jobb, ha az ikrek is minél előbb átesnek rajta, így legalább egyszerre letudjátok!!! Nálunk akkor volt bárányhimlős a Lora, amikor terhes voltam az ikrekkel kb. 7 hónapos, de szerencsére nem lett baj. Gyógyuljatok meg és legközelebb találkozunk!

Bea

Nem tudom mi van a levegőben, de nálunk is nagyon hisztisek a gyerekek!! Zolikának minden reggel kb. 1 órás hisztirohama van. Ilyenkor megy a kiságyba, aztán , ha lehiggadt kijöhet játszani.

A legnagyobb hírt meg el is felejtettem!!!
MEGKAPTUK AZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYÜNKET!!!!!! Hat hónap után már ideje volt. Szombaton már ássák az alapot!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Zsuzsi

Nézd meg ezt az oldalt! Tegnap szörnyű dolgot láttam egy kutyával kapcsolatban és most többen próbáljuk megmenteni!

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=8737

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

Most hirtelen az Árvácska jutott eszembe, írj Sztakó Editnek (egy aranyos, kedves idős néni), vagy hívd fel Őket, telefonszám van a www.arvacska.hu -n. Ők Budakalászon is illetékesek.
Majd írok még, ha eszembe jut valami!
De most miközben ezt leírtam, eszembe jutott, hogy törvényesen járható út szinte biztosan nincsen, így a kutyát elkobozni szinte lehetetlen (hisz az övé), és emiatt ebben talán az Árvácska sem tud segíteni (de lehet, hogy mégis), maximum csak utána az elhelyezésben. Jó az, amit a többiek írtak, hogy menj oda a Pároddal, szerintem egy doboz cigiért, meg egy üveg italért odaadják. A bölcskei pasas is 500 forintért adta el a megcsonkított állatait.

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!

Fuér Angéla (Fehér Kereszt) is lelkiismeretes, segítőkész hölgy, őket is megpróbálhatjátok. Csak azért írtam az Árvácskát, mert ők vannak "közel".

De előbb mindenképp nektek kéne megpróbálni elvenni Tőle, a jegyző nagyon lassú, és mivel még nem bűncselekmény, sokszor nem is tesz semmit. Talán 24-e után (akkortól kerül be a BTK.-ba), ha újabb állat lesz nála, lehet majd tenni vmit hivatalosan is.
Zsuzsi
zsuzsi

Yabu!
Én speciel örülnék, ha a fiaim nem a bölcsiből hiányoznának 3 hetet, hanem most sutyiban elkapnák. Nem rendezhetnénk egy "bárányhimlős leszek" party-t? Kép Kép
Levélben nem tudsz küldeni egy-két pöttyöt?

Andi!
Az esőnap oké részünkről - az Anyák napja nem zavar be?

Tegnap voltam munka megbeszélésen. És azért korántsem olyan szuper a helyzet, mint ahogy eddig gondoltam, írtam. Kőkeményen 6 órában mennék vissza január-februárban, de jobb lenne, ha aztán minél előbb 8 órában tudnék dolgozni. Olyan rossz emiatt a kedvem. Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Éva!
ezt elfelejtettem...
az építési engedélyhez hatalmas gratula!!!!!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Ma minden kihullik az agyamból.
Vali!
Csak így tovább, ügyesen a fekvéssel! Köszi a dicséretet. Ha a korábbi hozzászólások között megtalálnád Erika Rikije és Ricsije tetteit, akkor rájönnél, hogy az enyémek csak meg sem közelítik kreativitásban az ő kis drágáit. Mi itt röhögtük/ámultuk szét magunkat az eszméletlen ügyességükön.

Andi!
Hiányzik a fantasztikus stílusod!!!

M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!
De tudok, itt van egy kettő a képernyőhöz érintve fertőznek Kép.

Yabu Kép
yabu

Yabu

Tündéri a lányod ezekkel a pöttyökkel!!!

Marcsi

Köszi a gratulációt, de mégsem festenek olyan fényesen a dolgok. Ma megnézte a terveket a műszaki vezető és azt mondta, hogy ő nem vállalja el a vezetést, mert össze fog dőlni a ház , ha megépítjük, mert rosszak a tervek. Teljesen kikészültünk újra. Most másik műszaki vezető véleményét is kikérjük.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok LányokKép
Hát ezer éve nem jártam erre - bár hétfőn nekifutottam, de ügyetlenségemre nem sikerült elmentenem a regényt amit irtam...
Nem tudom ki emlékszik még ránk, augusztusban tüntem el. Eredetileg csak egy genetikai UH-ra mentem volna haza de aztán sajna másként alakultak a dolgok. A 28. héten kiderült, hogy a B magzat (Ő Lilike) sajnos haldoklik méhen belül mert minden keringése blokkolva van. Nekem szegezték a kérdést, hogy mit akarok, vegyék-e ki mindkét Magzatot élve vagy maradjanak és ha a B magzat meghalna az A magzanak (Ő Gergő) még van esélye a további fejlődésre amennyiben nem reped meg a burka. Nos, mondanom sem kell nem tudtam dönteni csak annyit sikerült kipréselnem magamból, hogy a nagyobb túlélés irányába próbáljunk meg elmozdulni. Hála az Égieknek végül rengeteg infúzió hatására sikerült visszahozni Lilike keringését és még közel 4 hetet a pocakomban tölthettek de sajnos akkor már végérvényesnek bizonyult az ismételt keringési blokk és kiderült, hogy nem is fejlődött már szegénykém az előző héthez képest igy 31 hét 0 naposan (a peteleszivástól számitva)kivették mindkét babát. Gergő 1700 g Lilike pedig 1150 g volt akkor. Ami ezután következett azt szavakkal nehéz lenne leirni, lélegeztető gép, oxigén, koraszülöttségből adódó tüdőéretlenség, cukorbetegség, emésztési problémák...stb. A Párom sajnos csak néhány napra tudott hazajönni, igy érzelmileg volt a legnehezebb feldolgozni a történteket. Engem a császárt követő negyedig napon hazaküldtek és napjában kétszer mehettem vissza 15 percre meglátogatni a babáimat. Azt hiszem Nektek "Anyáknak" nem is igen kell ezt magyarázni, hogy micsoda megrázó dolog magatehetetlenül ácsorogni az inkubátorok elött és figyelni az aprócska testek lélegzését amit gépek irányitanak, csövek lógnak, tűk feszülnek a vénácskákban. Én még nem éltem át hasonló fájdalmat az életben és remélem soha nem is lesz ebben részem többet...
Végül 8 hét megpróbáltatás után végül december 04.-én hozhattuk haza a Babákat a korházbólKépKép Kimondhatatlan öröm volt végre akkor a karomban tartani Őket amikor csak akartam és amikor Ők igényeltékKépKépÉn a 3. héttől feküdhettem be a korházba a babákhoz amikor már egy másik intézménybe szállitották Őket és attól kezdve az etetésekre ill.látogatási időkre bemehettem HozzájukKépKépKép Igy utólag azt mondom nagyon-nagyon-nagyon szerencsések vagyunk de akkor valahogy nem ezt éreztem.
Mostanáig speciális gyógytornára hordtam Őket mert Gergőnél tónustalanság Lilikénél pedig túlzottan feszes izmok alakultak ki az oxigénhiánynak "köszönhetően". Mindezt leszámitva teljesen egészségesek és csodaszépek a babákKépKép (Persze minden szülő elfogult a sajátjával szemben....KépKépKép) Egy hete immár újra együtt van a kis Család, mert visszautaztam Svájcba a férjemhez immáron Babákkal igy igazán teljes a BoldogságunkKépKép Mindenkinek köszönöm a drukkolást, biztatást és azt, hogy gondoltatok Ránk és izgultatok ÉrtünkKépKépKép
Bocsánat de nem volt időm visszaolvasni a topikot és csak belekontárkodtam az éppen folyó csevegésbe, de mostantól úgy tervezet, hogy esténként bekukkantanék HozzátokKépKép

Sok Puszi: Doris

Képet még nem tudtam feltenni, de ezt is pótolni fogomKép
doris

Sziasztok LányokKép
Hát ezer éve nem jártam erre - bár hétfőn nekifutottam, de ügyetlenségemre nem sikerült elmentenem a regényt amit irtam...
Nem tudom ki emlékszik még ránk, augusztusban tüntem el. Eredetileg csak egy genetikai UH-ra mentem volna haza de aztán sajna másként alakultak a dolgok. A 28. héten kiderült, hogy a B magzat (Ő Lilike) sajnos haldoklik méhen belül mert minden keringése blokkolva van. Nekem szegezték a kérdést, hogy mit akarok, vegyék-e ki mindkét Magzatot élve vagy maradjanak és ha a B magzat meghalna az A magzanak (Ő Gergő) még van esélye a további fejlődésre amennyiben nem reped meg a burka. Nos, mondanom sem kell nem tudtam dönteni csak annyit sikerült kipréselnem magamból, hogy a nagyobb túlélés irányába próbáljunk meg elmozdulni. Hála az Égieknek végül rengeteg infúzió hatására sikerült visszahozni Lilike keringését és még közel 4 hetet a pocakomban tölthettek de sajnos akkor már végérvényesnek bizonyult az ismételt keringési blokk és kiderült, hogy nem is fejlődött már szegénykém az előző héthez képest igy 31 hét 0 naposan (a peteleszivástól számitva)kivették mindkét babát. Gergő 1700 g Lilike pedig 1150 g volt akkor. Ami ezután következett azt szavakkal nehéz lenne leirni, lélegeztető gép, oxigén, koraszülöttségből adódó tüdőéretlenség, cukorbetegség, emésztési problémák...stb. A Párom sajnos csak néhány napra tudott hazajönni, igy érzelmileg volt a legnehezebb feldolgozni a történteket. Engem a császárt követő negyedig napon hazaküldtek és napjában kétszer mehettem vissza 15 percre meglátogatni a babáimat. Azt hiszem Nektek "Anyáknak" nem is igen kell ezt magyarázni, hogy micsoda megrázó dolog magatehetetlenül ácsorogni az inkubátorok elött és figyelni az aprócska testek lélegzését amit gépek irányitanak, csövek lógnak, tűk feszülnek a vénácskákban. Én még nem éltem át hasonló fájdalmat az életben és remélem soha nem is lesz ebben részem többet...
Végül 8 hét megpróbáltatás után végül december 04.-én hozhattuk haza a Babákat a korházbólKépKép Kimondhatatlan öröm volt végre akkor a karomban tartani Őket amikor csak akartam és amikor Ők igényeltékKépKépÉn a 3. héttől feküdhettem be a korházba a babákhoz amikor már egy másik intézménybe szállitották Őket és attól kezdve az etetésekre ill.látogatási időkre bemehettem HozzájukKépKépKép Igy utólag azt mondom nagyon-nagyon-nagyon szerencsések vagyunk de akkor valahogy nem ezt éreztem.
Mostanáig speciális gyógytornára hordtam Őket mert Gergőnél tónustalanság Lilikénél pedig túlzottan feszes izmok alakultak ki az oxigénhiánynak "köszönhetően". Mindezt leszámitva teljesen egészségesek és csodaszépek a babákKépKép (Persze minden szülő elfogult a sajátjával szemben....KépKépKép) Egy hete immár újra együtt van a kis Család, mert visszautaztam Svájcba a férjemhez immáron Babákkal igy igazán teljes a BoldogságunkKépKép Mindenkinek köszönöm a drukkolást, biztatást és azt, hogy gondoltatok Ránk és izgultatok ÉrtünkKépKépKép
Bocsánat de nem volt időm visszaolvasni a topikot és csak belekontárkodtam az éppen folyó csevegésbe, de mostantól úgy tervezet, hogy esténként bekukkantanék HozzátokKépKép

Sok Puszi: Doris

Képet még nem tudtam feltenni, de ezt is pótolni fogomKép
doris

Bocsánat, látszik, hogy biztosra akartam menni, nehogy ismét úgy járjak mint hétfőn amikor minden elveszett... No majd csak belejövök újra a dolgokbaKép

Puszi: Doris
doris

Sikerült feltennem egy képet a ProfilombaKépKépKépÉn és a Babák vagyunk rajta egy héttel ezelöttKép

Puszi: Doris
doris

Szia Doris!

Örülök , hogy újra itt vagy köztünk!!! Soraid annyira meghatóak voltak, hogy végigbőgtem az egészet!!!! Nagyon örülök, hogy jól vagytok! Nagyon sokat gondoltunk rátok és nagyon aggódtunk értetek! De hála Istennek minden rendben van veletek!!!! További jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris!
Gyönyörűek vagytok!!!!!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: