Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha még olvassa valaki :)
Marci most aludt el, ha minden igaz.
Várunk mindenkit 3 órától, Nóri ti is gyertek, nem baj ha később érkeztek!

Diusnak!
Kép
judit_79

Sziasztok!!!
Mindenkinek köszönjük a köszöntést aranyosak vagytok!!!

Nálunk semmi jó nincs sajna apukámat ma megint behozták a kórházba úgy,hogy kezdődik minden elölről :(

Nagyon jó talizást kívánok nektek!!!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Én csak eggyet mondok!

Képeket!!!!!
szilbee

Judit! Jól éreztük magunkat! :lol:
Kép

Vali! Mi történt apuddal? :cry: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit!
Nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Judit és mindenki, aki eljött: SZuper volt veletek! :lol: :lol: :lol:

Fotókat majd mutatok, apa még dolgozik rajtuk. De jók lettek, én már láttam őket, hehe.....
jaimee1

Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat!! Mi is! :)

Holnap én is rakok föl és küldök fotókat!

Tündi! Most vettem csak észre, hogy hívtál fél 7-kor, ugye csak a pohár miatt? Bocs, hogy nem vettem föl, de nem hallottam!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Kép Kép Kép Kép Kép
jaimee1

Kép Kép Kép Kép Kép
jaimee1

Kép Kép Kép Kép Kép
jaimee1

Kép Kép
Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.03.21 23:49-kor.
jaimee1

Kép

Kép
jaimee1

A képek majd szétküldöm az e-mail címeitekre is (mert ez nem az összes, csak a java, 56 db-ot lőtt el Apa) Ha pedig nagy felbontású is kellene valamelyikből, szóljatok!

Jó éjt!
jaimee1

Szép napot!

Erika! Kösz a képeket! A fejenállós Robis nekem szenzációs :lol:

Én persze, hogy kérek nagyokat!!! :wink: Szokás szerint....
Judit, tőletek is, ha van!

Popi elaludt a kocsiban? Lili még este 9-kor ott pörgött mellettem :roll: , képtelen volt leállni :? :lol:

Tündi! Üveg itt csücsül, majd megbeszéljük :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt! :)

Judit,mi is nagyon jól éreztük magunkat!!!! :) :) Köszönjük a lehetőséget! :)
Igen a pohárka miatt kerestelek volna...de elvileg Nóri elhozta :wink:

Erika,köszi a képeket! :) Nagyon jók lettek! :)

Vali,mi történt apukáddal?

Katlina,nagyon sok boldog első házassági évfordulót nektek! :)
Kép

Ünnepeltek valahogy? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nóri,okéska...lehet még ma be kell mennem,és akkor majd csörgetlek :wink:

Erika,természetesen én is várom emailben a képeket! :) Amennyit csak lehet :wink:

Kép
Kép
tundi24

Judit, jól éreztük magunkat, Kép

Szuperek a képek!!
Erika, emil-címem tudod :wink:

Katlina, boldog házassági évfordulót!
Kép

Vali, jobbulást Apukádnak!!!

Kép
pimelinda

sziasztok!

Erika! Nagyon jók a képek!! Én is kérek szépen a nagy méretűekből!

Katlina! Én is boldog házassági évfordulót kívánok nektek!

Én is teszek fel egy pár jobban sikerült képet:

Kép Kép
Kép Kép
judit_79

Kép Kép
Kép
Kép
judit_79

Képek nagyszerűek!Nekem kellene nagy felbontású is!!!!
patonaineszabokata@gmail.com

Ünnepelni az abonyi vadasparkba ünnepeltünk,reggel mentünk most jöttünk,így Robika is velünk ünnepelt :wink:

Kép

Kép
katlina

Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina! Aranyosak a képek :)

Küldtem mindenkinek képeket a gmail-es címemről! Aki nem kapott, szóljon!
judit_79

Judit: Én nem kaptam fotókaaaaat!

Katlina: Boldog évfordulót, még ilyet vagy 100-at! :lol:
jaimee1

Jó reggelt!

Katlina,klasszak a képek!:) A kis vizilót is megnéztétek?:)

Judit,köszike a képeket!:)

Kép
Kép
tundi24

Reggelt!!!

Nagyon Klasszak a képek!!! :D 8)
szilbee

Katlina! Boldog Házassági Évfordulót nektek!!!

Kép
szilbee

Kép

Nagyon klasszak a képek a gyerkők gyönyörűek egytől-egyig :) Bizti jól éreztétek magatok :) Remélem a következőre már tényleg sikerül eljutnunk,sajnálom,hogy ide nem sikerült :(

Szombaton egész nap pakoltam,takarítottam a fiú szobát(közben sütöttem-főztem)apa szétszedte Zolcsi ágyát.Ez nem a hagyományos emeletes ágy volt,hanem galériás,a lépcsője polcként volt hasznosítva.Így eléggé megkínlódtunk vele mire sikerült szétszedni,meg minden apróságot,lim-lomot amit a lépcső rejtett sikerült elpakolni.De szerintem így is jó lett a szoba.Zolcsi még örült is,mivel festés egyenlőre nem lesz(és ugye az ágy bevolt fúrva a falba)a lukak eltüntetéséhez focis poszetereket rakhatott föl :) Tegnap pedig mamáztunk :)

Katlina:Utólag is Boldog Házassági Évfordulót Nektek!!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Diusnak boldog névnapot kívánok![ Kép

Kép
Kép
mongi

Katlina! Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek! Kép

Kép
Kép
mongi

Szuper jók lettek a fényképek a taliról. Biztos nagyon jól is sikerült.

Megint sikerült jól eltünnöm a forumból. Sajnos a gyerekek rászoktak a korán kelésre, hol az egyik ébred fel 5és 6 között hol a másik, de azért inkább Ati a főkolompos.

Szóval irni már nem nagyon van enrgiám. Nem tudom mi lesz velem ha még az órát is átállitjuk, majd kelünk 4-kor :shock: :shock: :twisted:

A következő talira remélem én is eljutok majd.

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Köszönjük a köszöntéseket apa nevében is!

Tündi!
Megnéztük a vizipacit is aranyos nagyon csak büdi van amit sokáig nem bírtunk :lol:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerkőcök a képeken, láttszik hogy jól érezték magukat. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. :(

Vali: Apukád, hogy van?

Katlina: Boldog házassági évfordulót kívánok!!

Dius: Boldog Névnapot Kívánok!
Kép

Móni: Remélem Milán azóta már jól van.

Tündi: Ha fent vagy msn-n akkor légyszi csörgess már meg mert beszélni szeretnék veled. Köszi.

Rólunk: Apánk ment dolgozni habár még ő se gyógyult meg még mindig nagyon csúnyán köhög. Valahogy még én se akarok kikeveredni ebből a nyavajából. Pedig holnap megint mennem kell fogászatra. Szerdán pedig Szolnokra.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

valaki tud nekem egy jó képszerkesztő progit,mert ami most van-volt(letöröltem)már kikészít :twisted:

Kép

Kép
katlina

Katlina: Nálunk photoshop van, mást sajnos nem nagyon ismerek.

Kriszta: Nem baj, nyáron is lesz tali vlamikor. Igaz, csajok? :D

Mongi: 5 és 6 között? Ájjjájj....az marha korán van. :(

Nóri: RÉka természetesen elaludt a kocsiban, már ahogy elindult az autó, erősssssen üveges volt a szeme. :lol:

Megvolt a 15 hós oltás, túléltük. Tömegnyomor és futószalag volt a rendelőben, de taliztam két csajszival, akikkel együtt jártunk tg-re annak idején, tiszta nosztalgia volt. Nagyon örültünk egymásnak. A 3 csemete pont egyforma magas és egyforma eleven. :lol: Szüléstörténeteket is cseréltünk. Egyiknek sem volt saját dokija és szülésznője, úgyhogy az egyiket hagyták két napon keresztül vajúdni......mire kitalálta valamelyik nagyokos, hogy ideje csaszizni.....a másiknak meg azt mondta a szülésznő,hogy majd csak akkor szóljon, ha székelési ingere lesz. Otthagyta, oké, akkor szólt, lett nagy szaladgálás, mert majdnem kinn volt a baba feje. Hajam égnek állt a sztorijaiktól. :? :?
jaimee1

Jó estét!

Na, végre egy kicsit lecsüccsentem. Egyedül vagyok a héten :( Apa gyakorlaton, péntekig. Marci nagyon aranyos, de rendesen lefáraszt estére... Láttátok milyen, folyamatosan nyüzsög :D

Erika! Elküldtem a képeket a jó címre.
Hm, nem semmi sztorik... :shock: Úgy látszik, nagyon bevállalósnak kell lenni ahhoz, hogy valaki saját orvos nélkül menjen szülni. :roll:

Katlina! Mihez kell a képszerkesztő? Mert ha csak átméretezés, piros szem, ilyesmi, akkor az Xnview. Photoshophoz nem értek, pedig de jó is lenne 8)

Mongi! Hú ez elég húzós lehet, 5 és 6 között kelni! De óraátállításkor előre állítunk, szóval akkor 6-7 óra lesz belőle! Tudom, ez nem vigasztal! :D

Marci most már biztos alszik, én is mindjárt ledőlök.
Jó éjt!
judit_79

Hahóóó csajok!!! merre vagytok????

Erika,jó is kicsit nosztalgiázni a régi pocakosokkal :) Hát én nem mernék fogadott doki nélkül szülni :? sajnos ha nincs a legtöbb esetben kakilnak rád....

Tali:ha készen leszünk a felújítással,és van kedvetek,nálunk lehetne egy kis grillpartyt is csinálni :wink:

Judit,akkor a héten egyedül vagy Marcival,gondolom este beesel az ágyba :)
Nekem mindig azt mondják,hogy örüljek,hogy Luca ilyen kis örökmozgó!:) De én néha szeretném ha egy kicsit lecsücsülne a fenekére :)

Kép
Kép
tundi24

Én vagyok...tegnap újratelepítettem a gépet, most próbálom újból felrakni/beállítani/megkeresni a cuccaimat 8)

Tündi! A fogója lemaradt, majd holnap az is megy :oops: :roll: Bocsika....

Fogadott orvos...én anélkül szültem. Semmi bajom nincsen ezzel a módszerrel, ha még egyszer csinálnám, újra így csinálnám.
Több ismim is így szült, szintén problémamentesen.

Katlina! Képszerkesztőkből annyi van, mint égen a csillag :wink: ITT van pár db.

Erika! Tőled mikor jönnek a képek :P ?

Ja, a nagy újratelepítésben az összes mailcímem odalett... :evil: majd a webes levelezőkből összeszedegetem, amit tudok...
MSN-em sem megy :cry: No, de majd jön a testvérkém :wink: 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi: Én sem....

Nóri: Kis türelmedet kérem még, hamarosan átmennek hozzád is a képek. Már belefogtam a postázásba. :wink:

Oké, de tény, hogy AZ a két szülés eggggészen másképp zajlott volna le saját dokkerrel.

Katlina: Citromail visszadobta a próbaképeimet. Gmail-ed, hotmail-ed nincs véletlenül?

Mongi: Jól mondja Judit, tényleg előre állítjuk az órát. Van erre egy angol szójáték:

spring forward
fall back

tehát tavasszal előre, ősszel hátra. Angolosoknak talán segít. Én is azóta tudom, hogy mikor hová tekerjük a mutatókat.
jaimee1

Hát én ezzel együtt sem fogom megjegyezni az óraállítást :lol:

Én vonalzóm meg úgy néz ki nem megy.... :?

De én Liliért igen 8) Meg fini tejcsiért. Múlt héten jöttem rá, hogy a piacon árulják a házi tejet. Véééégre, ettem aludttejet, amit évek óta nem tudtam csinálni a boltiból :?

Nem kötözködni akartam Erika! Nem ARRA a 2 szülésre céloztam, mindössze az én tapasztalataimat írtam le.
De az is tény, hogy a fizetősek kapatták el a dokikat. Minden szakon, nem csak a szülészeten.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Nos hazaért Apánk. Igaz egy kicsit kalandos volt a hazaút mert úgy volt ,hogy péntek délben indulnak haza és már kora délután itthon lesznek, de rossz volt az idő így addig húzták halogatták , hogy este 10-re értek haza. Így a gyerekek már nem tudták megvárni az apjukat, kilencig bírták csak olyan nyűgösek lettek,hogy letettem őket aludni. Úgy fél tizenegy körül haza is ért a drágám. Kaptam tőle finom francia parfümöt. A gyerekeknek is hozott klassz játékokat, meg egy pár apróságot a családtagoknak. Aztán képeket nézegettünk , dumcsiztunk. Reggel meg ahogy felébredt Emma szaladt is át és vagy negyed óráig ölelte az apját. Kis Pisti úgy egy másfél óráig nem volt hajlandó hozzá szólni (megvolt a kis durci azért ,hogy nem volt itthon), de aztán már mondta,hogy Apa és bújt is hozzá. Délután öt körül még be kellett mennie egy kicsit dolgozni, hát a lány teljesen kétségbeesett,hogy megint elmegy apa. Alig tudtam megnyugtatni. De még most hétfőn is ,hogy ment az apja dolgozni elkezdett sírni. Úgy kellett felhívni telefonon,hogy elhiggye itthon van. Sőt még ma is azt magyarázza,hogy apa elment messzire dolgozni, nem győzőm neki magyarázni,hogy itthon van az apja csak dolgozik.

A tali nagyon klassz lehetett , nagyon szupik a képek. Talán a legközelebbin már ott leszünk.

Erika: ja a fertőzés észrevételéhez nem vett kenetet a dokim, egyszerűen miután felfeküdtem a vizsgálóasztalra "rám" nézett és közölte,hogy kezelgethetem magam megint.

Egyébként jó hír: vasárnap óta alig fáj a hasam, tudok újra rendesen menni (nem csak döcögök a fájdalom miatt..), úgy hogy beszéltem a babóval,hogy most már így maradhatna.

Holnap meg jó kis sűrű napunk lesz: terhesgondozás aztán fodrász nekem (rendbe rakatom még szülés előtt a fejem), aztán irány a barátosném ő meg apánk fejét rendezi(a drágám a kedvemért megnövesztette a haját-eddig én vágtam neki géppel).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Erika!
Beírtam a g-mail címemet!

patonaineszabokata@g-mail.com

Kép

Kép
katlina

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de ciki, tényleg, rögtön beugrott.....bocsi, Katlina, mennek a képek. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Liz: Jó, hogy nem fáj a hasad, csak így tovább. Réka is kezd apás lenni, szombatonként már együtt mennek kenyérért, tejért a kisboltba, mert Réka nem engedi sehová. :)

Nóri: Értettem én. :wink:

Hajni megint nagyon eltűnt. :roll: :roll:

Na nem mentünk babazenére ebben a tornádóban..... :roll: sütni kéne valamit....
jaimee1

Erika,itt is fúj a szél :? Bírja a freemail a nagyfelbontású képeket! :)
Köszi :)

Liz,hát nem csodálom,hogy apásak lettek...Örülök,hogy nem fáj a pocakod :) Tartson még ki egy kicsit Enci baba :)

Nóri,várjuk a fülét is :wink: Köszi a segítséget :) Jó már msn-ed?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok ám én is,de csak úgy elleskelődök :) Olyan lusti vagyok,lehet már tavaszi fáradtság :oops: Lassan elkéne kezdeni a nagytakarítást,de még várom,hátha csendesedik a szél :P

Tündi:Remélem a következő talira már eljutunk :wink: és nem jön közbe semmi :? Luca bírja a felfordulást?És te,hogy viseled?

Liz:Maradjon is még kicsit Enci baba :) Amióta hazajöttünk a kórházból Milán is nagyon apás lett.Egész nap azt hallom,mikor jön apa?És amikor hazaér Milán leköti egész estére,szinte még a wc-re sem engedi az apját egyedül :lol:

Letti:Korán kelést én sem bírnám :( Mi ma is 9-kor keltünk :P

Erika:Én tegnap csokis-banános muffint sütöttem(Milén kérésére)sec-pec elfogyott :) Ma bablevest főzök,így mellé fánk lesz :)

Kriszti:Köszi,már jól van Milán :) Remélem lassan ti is kigyógyultok már ebből a nyavajából!!!És lassan lehet babázni,hogy eltelt az idő :)

Nóri:Úgy látom én vonalzóm se megy :( Lilcsi kisasszony? :)

Lányok én már úgy kétségbe voltam esve,hogy Luca még nem jár :( Dokibácsi azt mondta ne erőltessünk semmit,majd megtanulja azt is.De tegnap óta szinte folyamatosan álldogál,mindenhol felkapaszkodik és nagyon büszke magára :) És már tett 1-2 lépést a kanapé mellett,úgyhogy azthiszem fog járni az én kicsikém is, előbb-utóbb :) Persze kézenfogva szépen sétál már,igényli is ,hogy sétáltassuk időnként.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Erika!! Megkaptam!!! Klasszak!!!!
Kép ...meg a "zuradnak" is :mrgreen:

Hát csajok, én még tán télen sem fáztam ennyire, pedig akkor sem volt rajtam több hacuka :? Ez a jeges szél.... eddig úgy el voltam vele, de már nekem is elegem van belőle :evil:

Tündi, jó az msn-em :lol: :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva mostanság...bocsi...kiakaszt már ez az idő. Megint rossz passzban vagyok...

Közben autószélvédőt is cseréltetnem kellett, mert a férjem felkapott egy nagy kavicsot, és már egyre nagyobb volt a repedés...javítani nem lehetett, 24.000 került.

Nekem meg begyulladt a bal szemem, fene tudja, árpa jön rajta, vagy belement valami. Egy vagyon volt a kenőcs, remélem használ.

Látom jól sikerült a tali! Nagyon jók a képek, annyit változtak a gyerekek az ősz óta!
Hát Robika képe valami nagyon klasssssz! Katlina, nevezz be valami fotópályázatra, tuti nyerő :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Andi!
Nagyon nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Erika, köszi szépen a képeket!! Nagyon szupik!

Nóri! Megkaptad az én képeimet is?
Melinda?
Mindenkinek arra a címre küldtem, amire a legutóbb.

Évi: egyetértek, jöhetne már a jó idő, mert ez a mostani nagyon lehangoló :( siralmas hogy március végén reggel 0 fok van.
Szélvédőcsere nálunk is volt tavaly, kicsit többe került mint a titétek... Szerencsére van rajta Casco.

Móni! Szerintem nincs okod a kétségbeesésre, hiszen Lucuska még csak 1 éves és 1 hónapos. Teljesen időben van a járással :) Örülök, hogy Milán jobban van!

Marcinak tegnap bevérzett a szeme. Nem tudni mitől, mikor felébredt a délutáni alvásból, már úgy volt. Csak holnap délután tudom orvoshoz vinni. A gondozónénik szerint lehet, hogy kötőhártya-gyulladás :shock: Olyan egyébként, mint amikor valaki szemében elpattan egy ér, az egyik belső szemzugában piros csak, nem az egész szeme. Én még nem láttam olyat, amikor valakinek kötőhártya-gyulladása van... De úgy képzelem, akkor az egész szeme piros lenne, és viszketne.
Szóval remélem, nem erről van szó, de majd a doki megmondja.

Andinak boldog születésnapot kívánok!
Kép
judit_79

Andi! :lol:
Kép

Judit, igen, megkaptam :oops: csak elfelejtettem ezek szerint megköszönni....
Marci nyuszi szemének jobbulást!
Kh-gyulám nekem rengeteg volt, akkor a szem külső hártyája pirosabb, meg csipásodik, viszket, igen. De lehet ilyen is, nem értek hozzá... :roll: De ilyenkor szezonja van amúgy :?

Többiek merre vannak? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Jó rég írtam már ide... (meg máshova is...)

Lucuska! Dév is Karácsonykor tette meg az első lépéseit... és egy 7 múlva indult el úgy igazán. A 13. hónapot már betöltötte ekkor...

Évi! Jobbulást nektek is! Remélem Csongi se lesz beteg! Norbi is Bioparoxozik.

Judit! Én se tudom milyen a kh.gyuszi, de remélem nem az ill. hogy gyorsan rendbejön Marci szeme!

Úúúúúúúútálom én is ezt az időjárást... :? :x :evil: :evil: :evil:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?