Pami
Tudom en
es jol erezted nem szivesen beszelek rola egyenlore...mert meg semmi nem bizti
Ma nem ugy ertem...velunk minden rendben
csak pl. most mondok egy peldat:
Ugye 24-ere volt jegyem...erre ember aszongya,hogy o megy Kinaba es azon a heten ugy nez ki ott lesz ezert szerinte irassam at a jegyet,hogy ne uljek majd otthon egyedul es akkor azon a heten maradjak meg
de ezt mar akkor mondta mikor meg haza se jottem
en meg legyintettem,hogy majd eldol meg neki se 100% a dolog...erre multheten beszelunk telon aszongya nem megy kinaba ugy nez ki londonba megy
na egybol en atirattam a jegyemet 27-ere nem nagy kulombseg 3nap de akkor hetvegere hazaerek o meg max vasarnap jon
de persze akkor mar filoztam,hogy ha jon londonba hetvegere atjohetne es akkor meg kesobbre kellett volna rakatni....aztan ra masnapra mondom neki atirattam a jegyem...erre o haaat ugy nez ki sehova sem megy hanem marad otthon
de persze nem 100% es meg ne irassam vissza a jegyem 24-ere
tegnap uzent,hogy 100% hogy kinaba nem megy
na,hogy londonba nem megy az hany % nem tom mindenesetre en mar beleeltem magam,hogy maradok meg azt a par napot...meg amugy is ha szerdan erkezek ugyis melozik a hetkoznapokon
de persze en akartam a 2.evfordulonkra otthon lenni...o meg mar mondom tobb,mint 1honapja mondogatja,hogy nem lesz otthon mert uzleti utra megy
valahogy most mar nem szeretnem visszairatni a jegyet erre kerdi na atirattad?Mondom hat ha nem nagy baj akkor maradnek mostmar de majd meglatjuk a hetvegeig mit tudok elintezni es ha nagyjabol ok vgyok akkor megyek kedden ha nem akkor marad a penteki indulas
Szal tiszta kaosz...egyoik nap meg ide megy a masik nap amoda a 3.nap meg sehova
igy nem lehet tervezni....most epp valami megint kozbejott aprolisra is de mar nem emlitem mert nala a dolgok naponta valtoznak igy nem akarom feleslegesen ezt is leirni kivesezni stb...kozbe meg nem is igy lesz meg nem is ugy hanem amugy
Erted
Szal nem haragudtam meg...gondoltam,hogy vagot mi a tema mert amugy ugyis mindenrol irok
Csak ari volt Kisbutatol,hogy kerdezte
Ugy gondoltam holnap mennek erte
ha neked is jo persze
olyan 2utan korul fel 3ig bezarolag
az ugy jo?