Sziasztok!
Üdv az újaknak és a még újabbaknak! Gratula a pocaklakóknak!
Jó, hogy ennyien vagyunk, sokat tanulunk majd egymástól!
Marcsi! jó ötlet a találkozás, de nyár végén nekem már necces lesz... de ha a Babó úgy gondolja, akkor sütiket is vinnék, mostanában konyhatündérkedek...
Évi! Hannus nagyon szép! Az utolsó képen igazán csajos!
A halacskás cumi nagyon király, (Apósom nagy horgász)
Kiságyhoz: Mi elmentünk Diósdra a Helimex kft-hez. (ez most a reklám helye) Nem boltjuk van, de fogadnak érdeklődöket. Ott van egy dumás pasas, és annyi mindent elmondott, hogy csak lestünk, sztem voltunk ott vagy 1 órát... Többek közt az a fontos, hogy ha már nagy, legyen két kivehető rács, így ki tud bújni. Legyen körbe belülről asszem ágyvédőnek hívják... így a keze nem szorul bele a rácsok közé, amikor még kicsi. A függöny, vagyis baldahin - csak magyarosan, mert nem tudom, hogy kell leírni, azért kell, hogy a zárt világa meglegyen. Ha egyedül van, érezze magát biztonságban. a képek rajta legyenek színesek, de na harsányak, és befelé kell fordítani, hogy ő lássa. a matrac fölé kell vmi műanyag lepedő, és arra még egy lepedő. Nekem ez mind újdonság volt
mi az ágyat is nála vesszük majd meg, mert csak 44e, és kombi, vagyis később is jó lesz, ha nem jön következő
A listákat én is köszönöm, mert ugyan van egy kelengyelista, amit a várandós csomaggal kaptam, de nagyképűen kihúztam párat, de most újragondolom
Ami nekem a szívem csücske lett a reklámújságokból, az a digitális lázmérővel ellátott cumi
és fürdetőkacsa
Lehet baromság, és biztos egy vagyon, de annyira praktikusnak tűnik... A párom az aventes sterilizáló géptől ment a falnak, mikor az is felkerült általam a listánka... kérdezte, hogy egy fazék forró víz miért ne lenne jó?
De majd a pénzügyi helyzetünk eldönti, hogy a feltétlen szükségesek mellett mit vehetek még meg
Niki