Végülis nem hívták őket.De jobb is mert ha ott vannak akkor biztos viszik őket.
Aztán nem is lett rá szükség
Igaz hogy korán születtek de teljesen jól müködött mindkettőjük
))
Képzeld másnap mikor szültem,ülök kint a párommal az előtérben és éppen visznek el egy babát egy olyan gépben hogy azt hittem a szivem szakad meg.Sípolt meg fütyült meg mindnet csinált az a gép.Szóval az a rosszabb állapotban lévő kisbabáknak van.Mondom a páromnak ha az enyémet így kéne végignéznek ahogy elviszik abba bele is halnék!
Öt naposak voltak amikor jött a dokinő és mondta hogy Gergőt elviteti mert szívzöreje van.Azt hittem leesem az ágyról!!!Jött a Cerny és végignéztem ahogy elviszik a gyerekeimet
Elvitettem a Vivient is mert így én is mehettm,gyorsan írták is a zárómat.Szerencsére semmi komoly csak jól megijesztettek,és másnap már ki is hozhattam őket a madarászból.Erre az egy napra is csak azért kellett maradni mert kicsit besárgultak,bár én nem láéttam rajtuk.
Az egy hónapos kontroll vizsgálaton megkérdezték hogy biztos láttak a gyerek szivén valamit,mert semmi nem látszik
)Szal jól rámijesztettek és állítólag sok ujszülöttnél van ez de teljesen komolytalan!
De képzelheted mit éreztem amikor mindkettőt egyszál pelusban belerakták egy meleg bőröndbe!!Abban vitték őket,szerencsére nem ilyen komoly gépben!Kaptam róluk egy polaroid képet és már el is viharzottak velük
Egyébként nagyon komolyan fel vannak szerelkezve,tényleg ez megnyugtató hogy van ilyen!
Szilvi