Sziasztok lányok
Aki teheti, mert nem kell a munkahelyén ülnie, az használja ki a jó időt, mert elvileg pár napig megint rossz lesz
Marica
Dorinának boldog szülinapot
Biciklizés. Pont most kedden voltunk a kórházban az első szülésre felkészítő előadáson, ahol a várandósság és szülés alatti vizsgálatokról és életmódról volt szó. A bringa, mint olyan is szóba került. Az orvos elmondása szerint, mindent szabad, ami jól esik és nem fáj, szúr, megterhelő stb. Volt olyan anyukája, aki még 40 hetesen tekert az utcán, valaki már 8 hetesen sem tudja.
Igazi baj, azzal lehet, ha elesel és megütöd magad (főleg, hogy a kismamáknál a szédülés mint olyan, elég gyakori dolog).
De a lényeg, ha nem kényelmes és valami fájást érzel miatta, akkor szerintem nem szabad erőltetni. Ugyanez igaz egyébként mindenre a szextől elkezdve a kismama tornáig).
Csengö
A szent Imrében minden torna után van légzés. Két fajta, először a vajúdás alatti, aztán pedig a kitolás fázis alatt hogyan kell. Mindegyiket elgyakoroljuk több testtartásban, attól függően, hogy ki fog ülve, állva, guggolva, feküdve térdelve stb... szülni, attól függ mikor hogy tartod benn, mikor fújsz, hogy tartod fejed, medencéd stb.
Szia Zsuzsa
Szép gömbölyödős időszakot itt közöttünk
Moncsi
Klasszok a fiúk, nekünk is fiú lesz. Olyan vagány kis cuccaik vannak, huncutok, rossz csontok, édesek. Meg jobb, ha fiú a nagyobb, majd megvédi a kishúgát
Szuper lesz, hidd el, anya kedvence
Ez az új babakor megállapítás szerintem tök hülyeség.
Én 32 éves vagyok 176 cm magas és 64 kg (kezdő súly), a barátnőm csak 158 cm magas és 58 kg. Ő akkor nem lehet 32 éves ??!!
Pedig annyi.
Egy szó, mint száz, ezt is az előadáson is mondták, hogy az elején, ahogy Beszti
írta a legbiztosabban megállapítható a baba kora, a végén egsik 4,5 kg-mal a másik csak 2,8 kg-mal születik, aztán mindegyik 40 hetes.
Szóval elvileg nem változtathatnák a korát, ill. a szülés idejét, csak max. annyit mondhatnak, hogy az átlagos mérethez képest +- ennyi eltérés van, de ez is hülyeség, csak idegesítik az anyukákat.
Én nem is nézem ezeket a méreteket
Hú, bocs, ha sokmindenkit kihagytam, de már így is nagyon hosszú lett az üzenet.
Ja, Orsi
Az elmúlt napokban olyan szintű mozgásban van az én babám is, hogy majd kirúgja a hasamat és már néha-néha apa is érzi, ha odateszi a kezét
Puszi nektek, szép hétvégét
Edit (19+2)