Új privát üzeneted érkezett!

Akkor ma felhívom a dokit. Biztos hogy nem Piroska, mert a hathetes kontroll óta is tart.

Szintus, azért örülök, hogy lett munkája férjuradnak, még ha nem is egy álommeló.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ez a hülye laptető... :?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok lányok!

Ma egész délelőtt doki, meg vérvétel. Úgy eltettem a vérvételi beutalómat, hogy nem találtam sehol újat kellett iratnom, közben meg tök mindegy lett volna, mert már úgyis kifutottam az 1 hónapos határidőből. Aztán meg odaértem a vérvételre annyian voltak dobtam egy hátast tőle. Fél 2kor meg megyek vissza a leletemért, utána vissza a kardiológiára, gondolom ott is várhatok majd egy-két órácskát. :evil: Utálom már nagyon. És ezt minden hónapban végig csinálni. Csak azt nem tudom, hogy ha valaki mindennap dolgozik, az hogy oldja ezt meg. Bár általában csak nyugdijasok futkoznak ilyen kis könyvvel mint ami nekem van. Ez az öregek betegsége. Nem is értem nekem miért van? Apukám is 54 éves korában kezdte csak el szedni, nekem miért kell 20 évvel korábban.

Tünci

Én is rendesen gyüjtögettem a papirzsepiket. Azt hiszem mindegyikünknek kellenek ilyen esték, amikor sirhatunk.

Milyen furcsa látjátok, itt nálunk a dokinak meg sem fordult a fejében, hogy Bogikám élhet még amikor megszületik. Elkönyvelték úgy hogy halva születik. Eszükben sem volt, hogy óvatosan kellene bánni vele, mert még van esélye, pedig a szülés előtt is megfelelő volt a szivhangja. Vigyázzanak, nem is volt ki, hiszen nem is volt ott a doki. Felment 2 emelettel feljebb a műtőbe és letelefonált hogy vigyenek fel, ha megszültem akkor megcsinálhassa a küretet. Bogikám, meg egy emelettel lejjebb a liftben kicsúszott, meg még a hosszú kanyargós folyosó, két csapóajtó, azt hittem sosem érünk oda. Szegény beteghordó meg volt rendesen ijjedve, amikor szóltam neki, a liftben hogy kint a baba. Jó hogy nem nekem kellett az ágyat tolni magamnak. :x Az a baj, nekem ezek a képek az elsők amik beugranak, és a haragom nem csillapodik ez miatt. Aztán meg a koraszülött osztályon Győrben ( kiirom, Leda látod?) az a bánásmód velünk, és a kicsi babámmal. Ott is leirták első naptól fogva. És Bogika mégis megmutatta, hogy igenis él és nagyon élt. Mig meg nem fertőzték. :evil: Őket is utálom még mindig.

Kép

Kép
melcsike70

Hathetes kontroll? Elmentem kétszer is, nem ért rá az orvos. Aztán lesz@rtam őket én is. Azt mondta majd valamikor mégegyszer nézzek oda. Azóta is nézek. :?

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

A lényeg most hogy tud a párod dolgozni. Most még Lylynek kell szoritanunk hogy sikerüljön valamit találni.

Zaha

Tényleg menj el. Nehogy baj legyen.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Köszi az évfordulós gratulációkat :)

Zaha, gyönyörűek a Picikéid, köszi, hogy megmutattad nekünk Őket.

Én is teljesen így érzek, ahogy te, hogy nem szerettem volna nagyon sokáig szenvedni látni Lackómat.
Pont múltkor gondoltam bele, hogy már azt sem tudom a pocakomban mit élt át, hogy ugye nem nagyon tudta lenyelni a magzatvizet, biztos szomjas és éhes volt szegénykém, aztán idekint 13 napig minden áldott nap csak a szenvedést kapta: a csövek, a műtét, az altatás stb. stb.
Akkor inkább éljen édes kicsi Angyalkaként fájdalmak nélkül.

Hasli, blogod kész van már? Ugye nem felejtesz ki a címlistából majd? :wink:

Császár után én is csak 3 napot voltam kórházban.
Péntek 10-kor kezdődött a műtét, hétfőn délelőtt már a gyermekklinikán voltunk mert műtötték Lackót.

Zaha, szerintem is menj el a piri miatt a dokihoz, nekem is valahogy úgy volt ahogy Tüncinek. A 6 hetesre már semmi sem volt.
Vendég

Jajj, szita az agyam, mindig elfelejtek valamit:

Szintus, gratula a férjednek a munkához.

Melcsike, sajnálom, hogy ennyit kellett várakoznod :cry:
Vendég

Zaha,
a kis drágáid olyan szépek, annyira törékenyek... Eszembe jutott mindannyiunk nyomorúságos sorsa, esete, egyedül voltam itthon, hát jó hangosan kibőgtem magam én is....
Ez a piri nem túl jó. Úgy i írhatnám, hogy minél hamarabb menj orvoshoz vele!!!!

Boboka,
gratulálok nektek az évfordulóhoz!!!! Még legalább 50 ilyet kívánok nektek!

Melcsike,
olyan aranyos vagy, hogy gondolsz rám... Már feladtam a munkát, még a mekibe sem kellek... Biztos, hogy bennem van a hiba...vagy ennyire szar a helyzet...
Én is haragszom mindenkire, orvosra, ápolóra...

Szintus,
örülök, hogy a párodnak sikerült a munka.

Haslika,
én is kérem a képes beszámolót!!!!

Tünci,
ilyen eseménytelen napnak is kell lennie. Máskor meg rengeteget dolgozol, nem baj, ha ilyen is akad.

Lányok,
két napja pocsék fáradt vagyok, valszeg rejtett arcüreg-gyuszim van, mert kb. egy hete mosom az orromat, és megindult egyfajta genny-folyam, elég fájdalmasan...Érzem, hogy az arcüregem felől jön...bocsi, ha gusztustalan vagyok, nem tudom máshogy elmondani.
nekem a hasam fáj a szülés óta, mintha le akarna szakadni..az az érdekes, hogy semmit nem találtak méhtükrözésnél. Mindegy, szombaton elmegyek a dokihoz, mondjon egy okosat.

Kép

Kép

Kép
lyly

Megint nem jó az eredményem. Vagy irjam azt hogy még mindig nem. Amióta megszültem, csak egyszer volt jó. Na mindegy valahogy csak megleszek. :(

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike szép az új vonalzod!!!!

:D

Sajnálom,hogy rossz lett az eredményed.Magasabb az értékek,mint kellene?Szóval ez apukádnak is van?Akkor öröklődő?

Kép
Kép
szintus

Szintus

Azt hittük hogy örököltem, de a genetikai vizsgálat szerint nem örököltem. Ha úgy lett volna akkor az összes tesvéremnek és az unokáknak is menni kellett volna szűrésre.

Múlt hónapban nagyon alacsony volt az INR, most meg túl magas. Ha alacsony, akkor túl sűrű a vérem, ha meg túl magas akkor meg túl hig.

Azért néztem új vonalzók után, mert Tüncike irta hogy megszünik hamarosan a nőivonal.hu és szeretem látni a lányaimat fent. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!!!
Nagyon szép a másik vonalzód is.
Akkor egyik hónapban vér higgitót szedsz másik hónapban pedig vér süritőt?
Milyen gyógyszerek?Inyjekciózni kell magad?

Kép
Kép
szintus

Boccs a sok kérdésért Melcsike,de ha újból kellene középsuliba indulnom,akkor e.ü.-re mennék.
Ugyanis érdekel engem az egészségügy,de mostmár nehéz lenne levizsgáznom.
Hisz,akkor lekellene tennem a IV.-dik évet és utánna átszakosodni.
Nos még semmi sem lehetetlen.
:wink:
Amikor szültem,akkor volt egy 35 éves csajszi,aki volontér(bocsi ezt nem tudom nálatok hogy mondják,6 hónapig ingyen dolgozott)munkás volt.Akkor fejezte a sulit :)

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Melcsi!
Szépek az új vonalzóid!
Hát szörnyű,hogy így ingadoznak az értékeid. Mitől lehet ez? Nem tudják?

Szintus!
De jó,hogy lett a férjednek állása. Ez is jobb,mint a semmi.

Képzeljétek férjemnek sincs holnaptól munkája :( . Ezt a hónapot még fizetik neki,a jövő hónapban még be lesz jelentve,de fizetést csak akkor kap,ha lesz munka is,aztán ha nem változik a helyzet,mehet a papírjaiért. Fogalmam sincs mi lesz...... Májusig talán kihúzzuk,de aztán..........
Persze keresünk neki munkát,de most mindenhol létszámstop van,nem nagyon keresnek sehova embert.
Pedig több szakmája is van.
Eléggé el vagyok most keseredve :( :( :(
beátab

Melcsike, szépek az új vonalzók :)

Az eredményedet sajnálom :cry: :cry:

Lányok, minden napra valami rossz hír... :x :x :x :x

Bea, nagyon sajnálom a férjed melóhelyét is :cry: :cry: :cry:

Nagyon nagyon szorítok mindenkinek, aki munkát keres.

Lyly, neked is köszi, nagyon remélem én is, hogy még legalább 50 évig egymás mellett lehetünk :)
Vendég

Sziasztok!

Melcsike, tényleg nem semmi, hogy minden hónapban ezt kell végigcsinálnod. És akkor most megint állítgatják a gyógyszert? :roll:
Megértem a haragodat Bogika miatt...én már nem haragszom senkire. Utána vádoltam mindenkit, akit csak lehetett, most már kitisztult a kép, és tudom, hogy mindenki mindent megtett értük, legalábbis nincs tudomásom arról, hogy ne így lett volna. Az én esetem mondjuk más volt.
És akkor egyáltalán nem is voltál kontrollon?
Jók a vonalzók, édes az a kis angyalbaba.

Lily, azért ne add fel a melókeresést.
Nem lehet, hogy túlerőlteted magad, azért fáj a hasad?
Arcüreggyula gyorsan múljon el!

Szintus, még nem csúsztál le semmiről. A volontér nálunk önkéntes.

Bea, sajnálom férjedet. :( Remélem, mihamarabb találtok neki valamit.

Végül nem hívtam fel a dokit, ma pl. csak reggel volt piri. Remélem, elmúlik, olyan nehéz vele beszélnem, a hathetes kontroll után is totál kikészültem. Ő nem a saját dokim, nincs vele semmi baj, csak örülök, ha nem kell érintkeznünk. Na de ha holnap is lesz pirka, mindenképp megcsörgetem.

Holnap egyre megyek a pszichodokihoz ugyanarra a klinikára, ahol szültem. Lehet, hogy nem vagyok normális, de én szeretek oda visszamenni. A doki szerint ez azért van, mert az ember vágyik azokra a helyekre, ahol azok voltak, akiket elvesztett. Na de annyian mondják, hogy rá se bírnak nézni arra az épületre, nemhogy bemenni. Lehet, hogy tényleg nem vagyok komplett.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Bea

Jaj annyira sz@r most ez a helyzet sajnálom nagyon, hogy férjed is belekerült egy ilyen leépitésbe. Most már neki is szoritok, és kivánom, hogy minél előbb találjon valamit. Annyira ránk férne néha valami jó is.

Szintus

Nincs vérsüritő, hanem ha túl higitanak akkor visszaveszik a napi gyógyszeradagot. Az elmúlt hónapban naponta 5 szemet szedtem, a következő egy hónapban, meg úgy kell szednem, hogy 3 nap 5-öt, a 4. nap 4-et és igy tovább.

Ja és lányok az unokatesóm csak úgy ma magától megébredt, és annyit mondott a dokinak, hogy van egy lánya és egy fia. És mozgatta a kezeit, meg a lábait. Aztán meg visszaaludt. De felébredt magától. :D

Kép

Kép
melcsike70

Ja, és ma beszéltem azokkal a csajokkal telefonon, akikkel együtt feküdtem a kórházban. Nekik viszonylag jó súllyal, később születtek a babáik, és mindannyian jól vannak. Mondták viszont, hogy a többi volt szobatársunk babái is híznak szépen, közöttük egy 23. héten 480 grammal született kisfiú, meg egy 26. héten 600 grammal született kislány, ők már lassan mennek is tovább hizlaldába.
Azt hittem eddig, nem zavar, de annyira szar volt hallani ezeket, totál ki is ment a biztosíték.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Szia! Tudod akkor nekem akkor nem volt előtte semmi ilyesmi tapasztalatom, hogy mi van ilyenkor, ha koraszülés történik. Én csak türtem amit csináltak, hallgattam amit mondtak. De amióta itt tudom, hogy a veletek hogy, s mint történt, tudom, hogy velem nagyon sokat hibáztak. Sőt ha tudnád még azt amikor már elfolyt a magzatviz az éjszakai ügyeletes Dr. B. azt mondta a szülésznőnek, a fülem hallatára, telefonáljon Győrbe passzoljuk el a 25 hetest. DE igy ezekkel a szavakkal. Aztán folytatta, áááááááá hagyjuk, mert úgyis lepasszolnák. Tudod Őt még a mai napig meg tudnám folytani. CSak annyit mondtam neki, hogy mig élek jó hirét nem fogom kelteni. Mert ez azért nagyon bántott, hogy csak ennyi voltam a szemébe a 25 hetes. 6 órakor elment a magzatvizem és hagyott szenvedni minket, megvárta a fél 8-kor aki jött doki. És ő meg mondta nekem, hogy a kollégák mind itthagyták nekem magát, jól leléptek. Az én dokim az volt az első patkány, aki menekült a süllyedő hajóról. Kép

Kép

Kép
melcsike70

Sziaztok.Fél órája próbálok bejelentkezni, nem tudom mi van a nettel..de úgy nézem csupa rossz hír... :cry:

KépKépKép
tünci28

Komolyan? :shock: Még a 26 hetes kislány is kisebb volt Bogikámnál. Akkor ő miért nem? Bár ő én még mindig azt mondom ha nem fertőzik meg, megharcolta volna a magáét. Hiszen tudom, hogy minimális kis vért meg inzulint kellett kapnia azon kivül amit egy koraszülött babának adnak. És amikor elment a doki is azt mondta, hogy már ők is biztak benne, mert napról napra jobban volt. Tűrte az ételt, azt úgyis tudod, hogy mit jelent ezért napról napra emelték az adagját. Két nap alatt lement róla a sárgaság. És a B.jegyzőkönyvben sem volt semmi egyéb feltüntetve, csak az hogy alapbetegség extra éretlenség, a h. oka pedig egyértelműen bakteriális szepszis. (vérmérgezés) :cry: És persze a zárójában is szerepelt hogy napról napra jobban volt. De ez már mind nem számit semmit. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Szia!

Nálatok mi újság? Hogy vagy ma?

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, Melcsike, hát ez nagyon-nagyon jó hír!!!!!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szintus, nagyon örülök, ohgy férjednek végülis mos tlett munkája, ez a lényeg, most nagyon fontos, nemigazán válogathatunk.

Melcsike!
Már izgultam az eredményekért, de én úgy bíztam, hogym ost jó lesz..sajnálom.
A vonalzóid viszont nagyon szépek, találóak.
viszont tessék lassan elmenni rákszűrésre, azért as zülés után az kell.

Zaha!
Felhívtad a dokid?Mit mondott?
Most hogy olvasom Boboka sorait, tényleg nekem is a kontrollon, ami kb 7-8 héttel volt a szülés után már az első menzes is elmúlott.

Megint megnéztem a babáid képeit, egész nap ez járt a fejemben...

Ma láttam egy általam kipróbált telefonon egy magzat 4d uh képét kijelzővédőként.csak bámultam, emg sem tudtam nyikkanni.mintha arcon csaptak volna.

Lyly,
Te is menj dokihoz!!!Ne halogasd, nehogy gond legyen!Amúgy is, ha még arcüreg gyuszid is van, az csak tetézi.
a munkát ne add fel, valamikor sikerülnie kell, olyan nincs hogy semmi!!Házzal, mi újság?Volt még érdeklődő?

Jaj,Bea és nálatok is????
Nem hiszem el, hogy senkit sem kímél a válság....Férjed hogy viseli?
tünci28

Melcsike.
És nem próbáltál beszélni ott egy dokival, hogyan történhetett ez a fertőzés?
Én minden olyan dokit megkérdeztem mindenről, aki egy kicsit is emberibbnek nézett ki, hát annyival voltam előrébb, hogy minden egyes beszélgetés után többet értettem meg a dolgokból.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ahh, most látom ,hogy amit Zahának írtam ,az már tárgytalan.De holnap tényleg hívd fel a dokid, tudod itt mi felügyeljük egymás orvosi állapotát is! :wink:

Én nem ismertem a volontér kifejezést, most tanultam valami újat... :oops:

Én nem nagyon szeretem már olvasni ,hogy ilyen pici babák hogyan cseperednek.persze örülök, ha valkinek sikerült, csak az megint földhözvág engem.Nem akarok arra gondolni ,hogy még egy hét, vagy még 20 gramm mit jelentett volna.Szeretnék ezzel végre megbékélni, mert belehülyülök.
tünci28

Tünci

Már készülök csak nem tudom, hogy kihez menjek. :( Gondoltam majd megérdeklődöm Győrbe a Kaáliba, hátha csinálnak rutin vizsgálatot, ott talán uh-t is csinálnak.

Kép

Kép
melcsike70

Ezt most külön Bobokának!

Ne haragudj ránk, ohgy mostanában ilyen lehangoltak vagyunk..lesz ám jobb is, csak adj nekünk egy kis időt, jó?

Sokat gondolok rátok is, a "bokszolós" kisbabára....
tünci28

Szia Tünci!

Akkor ma sem jobb a hangulatod, jól érzékelem?
Írtam fentebb, hogy nem hívtam végül, nem szívesen beszélek vele, pedig töknormális. És hát csak reggel volt egy kevés. Ha holnap megint lesz, tényleg felhívom.

Kijelzővédő... :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Igen, Tünci, én is azt gondoltam, ez engem nem zavar egyáltalán, ahogy a terhes nők vagy kisbabák látványa sem. Aztán ez addig tartott, míg csak nálunk nagyobb súlyú és későbbi terhességi héten született babákról hallottam. Amikor hasonló helyzetű babákat említenek előttem, akik jól vannak, K.O.
Biztos sokáig fogunk még keseregni ezen, nekem is csak az jár a fejemben, hogy még két hét mit jelenthetett volna...vagy akár egy.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Én is úgy vagyok vele, hogy nem nagyon akarok tudni róla, hogy másnak sikerült.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!

Gyorsan bekukk aztàn megyek vissza tanulni!

Tegnap voltam este takaritani,hàt nem volt semmi!Ma meg dèlelött elmèlet du gyakorlat (hair stylist intenziv van most).
Azt kell megtanulni 3 nap alatt amit màsnak 3 èv alatt...Holnap egèsz nap is gyakorlat ,szerdàn meg 2-töl 5-ig vizsga!

Igy apossal eggyütt kicsit elegem van mindenböl.....-ma nèztem a tanàrra ès làttam ,hogy magyaràz mutatja a dolgokat,de igazàbol azt sem tudtam hol vagyok! :shock: 8)
Sajna a bloggal sem haladok,de igèrem mèg àprilisban kèsz lessz ès küldöm! :mrgreen: :wink:

Lànyok èn lassan szègyelem magam amièrt itt olyan a korhàz mintha hotel lenne!Figyelnek ràd,persze fizetsz is èrte eleget ,de itt van miböl...
Ami meg otthon megy az abszurd....-minek orvos ott az orvos?????(tisztelet a kivètelnek!!!!!)Meg mèg sok màst nem èrtek!
:x

Remèlem jobbra fordul lassan mindenkinèl az èlet!!!Màr rànk fèrne...
:roll:

Pènteken megyek èn is orvoshoz,fàj nagyon a bal mellem.... :roll:

Jo èjt nektek! :wink:
Vendég

Zaha

Engem még mindig zavar a terhes nők látványa. Sajnos. :oops: :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.23 22:26-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Azért ezekért a dolgokért, amikor ilyen negatív vagyok,szeretném seggberúgni magam. :evil:
Meg is kérem a páromat, mindjárt hazaér....

Nem túl jó a kedvem ,tényelg..csak sóhajtozom itt, emg fújtatok nagyokat mint egy ló..olyan nehéz a szívem, mázsás súly van rajta.

holnap csinálok valamit, el kell terelni a gondolataimat.itthon leszek, kitakarítok, meg főzök valami jó..mondjuk az is lehet, hogy reggelre meggondolom maga.Nem tudom mi van.Elmegy ez az év,értéktelen.Semmi olyan nem történt és nem is fog,amit szerettem volna...

Megyek fürdeni, mert ahogy hazaértem, csak leültem hozzátok.

KépKépKép
tünci28

így is lehet..ezt az angyalokszüleiről másoltam ki.a 17.hétben született kis angyalka.

minden orvos és szülésznő és nővér okuljon belőle...

"A nőgyógyászom nem jelentett ki sohasem, hogy a babának tényleg köldökzsinór sérve van, mert nem látta. A magyarországi orvos, nagy tudású szakember, rögtön a képembe vágta, hogy Down-kóros a gyerekem, meg nyitott a hasfala, donga lába van és vetessem el, még most, az a legjobb, még nem kötődöm hozzá annyira érzelmileg. Ha tehette volna, ott megcsinálja a műtétet. Lelkileg a földbe tiport. Mellesleg, csak a köldökzsinórsérv stimmelt, amit műteni lehetett volna.
Az a fiatal orvos, aki ultrahanggal vizsgált a magzatvízvétel előtt, nem mondott elhamarkodottan semmit, kb. fél órai vizsgálgatás után közölte, hogy nem él a baba, de kedves, szelíd hangon. Elmesélte, hogy megnézhetem a babát, amikor megszületett, el is temethetjük vagy választhatunk másik két babával közösen urnás temetést egy stuttgarti temetőben. Elmagyarázta a szülés, a műtét menetét. A professzor úr személyesen értesítette a nőgyógyászom, nekünk időt adott, hogy itthon mindent elrendezzünk a kisfiunk körül és csak másnap menjünk be a kórházba. Az orvosok mindenre kiterjedően tájékoztatást adtak, minden kérdésemre választ adtak. Emberszámba vettek!!! Sőt, kétágyas szobába kerültem egymagam, nem is raktak senkit mellém. Egész idő alatt ott lehetett volna a férjem velem. Nem vittek fel a szülőszobára, hallgatni az egészséges babák születés utáni első életjelét. A szobámban, teljes magányomban, a saját ritmusomban, ott az ágyon született meg a babám. Egy orvosi kendővel leterített kosárkába tették, nem vesetálba!!! Mert ember volt, még ha nagyon kicsi is, járt neki is a tisztesség! Mivel úgy döntöttem, meg szeretném nézni, kicsivel később szépen megtörölgetve, fehér ruhával bélelt kosárban hozták vissza, mellette egy szál fehér rózsával. A szülésznő készített kéznyomatot a kicsi kezeiről, fényképet a babáról ebben a kosárba. A nővérkék aláírtak egy lapot, amin egy gyönyörű vers áll. Addig maradt ott a nővérke, amíg kívántam és vígasztalt. Mindenki úgy bánt velem, mint a hímes tojással."
tünci28

Melcsike, totál megértem. De én mégis azt kívánom nekik, hogy soha ne kelljen hasonlót sem átélniük, mint nekünk. És mosolygok, ha kisbabát látok, mert imádom őket, akárkié is. Ma például meglátogattam egy volt szobatársamat és a babáját egy másik kórházban, és nem esett rosszul látnom a picit, édes volt. Persze nem mondom, hogy nem gondoltam arra, hogy az enyéim...fájt, de nem a másik baba miatt. Szerintem el fog múlni ez az érzés.

Szia Hasli!
Mióta fáj a bal melled?
Hát igen, nem mondom, rohadtul nem érdekelt, hogy néz ki a kórház, de amikor befeküdtem, arra gondoltam, talán Romániában jobb a helyzet. Leírhatatlanul lepukkant, igénytelen. Mondjuk itt a nővérek baromi rendesek voltak, és azért az orvosok között is volt normális, de tény, ha nincs fogadott orvosod, nagyjából le se szarnak.
Én igazából azt nem értem, hogy nem jobb úgy egy orvosnak (bárkinek), ha hazamegy, a tükörbe néz, és azt mondhatja, ma is mindent megtettem? Hogy emberként is ott voltam? Tudom, nincs arra energiájuk, hogy a könnyeinket törölgessék meg a vállunkat lapogassák, és hogy egy szülész nem ezért kapja a fizetését meg a Te pénzedet, de néha elég, ha a tekintetéből kiolvasod, megérti, min més keresztül, vagy csak a válladra teszi a kezét, és akkor tudod, hogy érti, érzi. Azért itt volt ilyen is, bár inkább ez a fiatalokra jellemző, az idősebbek bele vannak már fásulva a dolgokba.
Após mit alakít?
Fogok szorítani szerdán!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci, hát igen, ott ilyen a helyzet...olyan szép, ahogy búcsúzhatott tőle.
Tőlem az osztályvezető orvos megkérdezte, hogy mekkora a baba, mondtam mekkora, és megkérdezte, mit lehet egy ekkora gyerekkel csinálni??! Mondtam neki halkan, hogy például most már megsimogathatom...
Ő azt szerette volna, ha minden korababás anyuka (akiknek egyébként megengedték, hogy bent fekhessenek a babák miatt)hazahúz, és nem az ő osztályán foglalja a helyet egy olyan szobában, aminek az ágyai után az OEP nem fizet, így tulajdonképpen amolyan senkiföldje, nem oszt vagy szoroz helyszűke szempontjából. Bár értettem én, hogy az étkeztetésünk milyen sokba kerül a kórháznak, ezért inkább lemondtam a fincsi kórházi kosztról.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na, látom, már csak én szaporítom itt a szót, elpatázok.
Jó éjt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci

Ehhez nincs is mit fűzni, amit leirtál. Ez az anyuka nem fog ilyen kemény tusát vivni a lelkével, mint amit mi hónapok óta csinálunk. Szerintem neki sokkal nyugodtabb lesz a lelke.

Zaha

A patkány az az a doki akihez privát jártam. Még jó hogy idő előtt nem fogadtam meg. Végül is nekem azt ajánlották, hogy a 8. hónap környékén beszéljek ez ügyben róla.

Kép

Kép
melcsike70

[quote="melcsike70"]Z írta:melcsike70aha

Engem még mindig irritálnak a terhesnők. Nem tehetek róla. És dühit ahányszor megyek vérvételre mindig soronkivül mehetnek és elém állnak, mert ŐK TERHESEK. Én is az voltam, és nincs kisbabám. Nekik meg többségüknek lesz. :cry:

Melcsikém, azt ne felejtsd el, hogy amikor még nagyon az elején voltunk kis Angyalkáink után, beláttuk, hogy nem tudhatjuk sosem, hogy azok a terhes nők is min mentek keresztül addig, amíg ott lehet a pocakjukban a kisbaba, vagy esetleg már tolhatják a babakocsiban.

Meg írod, hogy nekik meg többségüknek lesz. De neked pedig ott van Barbika, nekik meg lehet, hogy ez lesz az első babájuk, és évek óta vágynak rá.
Én úgy vagyok vele, nem tudom mit mért rám a jó Isten, de ha már legalább egy gyermekem itt élhet velem egészségesen a földön, akkor már boldog leszek.

Tüncike, ne butáskodj, elég rossz az mindenkinek, hogy mostanában szinte csak szomorú dolgokról tudtok írni. Nagyon összejött minden

:cry:

Hátha előbb-utóbb helyrejönnek a dolgok.
Vendég

Boboka

Jogosan veted a szememre, de nem tudok akkor sem jó képet vágni. De nem mutatom ki és nem mondom ki. Csak itt, csak most. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="melcsike70"]
írta:
melcsike70

Ja és lányok az unokatesóm csak úgy ma magától megébredt, és annyit mondott a dokinak, hogy van egy lánya és egy fia. És mozgatta a kezeit, meg a lábait. Aztán meg visszaaludt. De felébredt magától. :D

Lányok ez volt ma a jó hir.

Kép

Kép
melcsike70

Lehet, hogy azok a nők is elvesztettek már sok kisbabát, nem tudhatjuk, nem tudhatod.

És tudom, hogy 7 évesed sosem fogja pótolni Bogikát, nem is kell neki, de Ő legalább ott van nektek, ott van veletek, tudod gondozni, nevelgetni.

Félre ne értsd, nem kötözködni akarok én, tudod, hogy nagyon csíplek :lol: :lol: titeket :wink:
Csak ilyenkor kicsit úgy érződik, hogy akkor másnak se legyen gyermeke :cry:
Vendég

Boboka

Nem úgy értettem. Sokszor utólag gondolok rá, hogy nem is kellene megszólalnom. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Lehet ki is szerkesztem, mert még valami Névtelen ezért is megkövez, aki szerint nincs jogom siránkozni, mert már van gyerekem.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Sajnálom. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem megbántani akartalak, tényleg nehogy félre érts. Írd le nyugodtan azokat a dolgokat, amik egy csöppet is bosszantanak. Csak azt szerettem volna, ha egy kicsit abba az oldalba is belegondolunk.
Mert nem is olyan rég volt, kb. fél éve, hogy arról beszéltünk, hogy sosem lehet tudni, hogy min ment keresztül a babakocsit toló anyuka pl. Akkor is arról volt szó, hogy hogy nem bírjuk látni őket. Aztán, mióta beszéltünk itt róla, kicsit másként néztem minden babakocsisra, hogy tényleg nem tudhatom, lehet, hogy ők sokkal nagyobb tragédián estek át mint mi (bár nehéz minket überelni :cry: ).

Nehogy kiszerkeszd, ezek is mi vagyunk.

A névteleneket pedig nagy ívben letojjuk, ok? Nem nekik írunk itt :wink:

Na eldugultam én is, mentem aludni, jóccakát
Vendég

Lányok!
Nagyon szomorú vagyok, hogy ennyi minden rossz jött össze mostanában.

Melcsike, szerintem jogos a dühöd és itt a helye, hogy kimondd!!! Ha valahol elmondhatod, már nem lesz olyan kínzó az érzés. Ha túlzol, akkor majd Boboka helyre tesz :wink: Ketten olyan kerek egészet alkottok így. Ha valaki nem érti, hogy ennek a topicnak a lényege, hogy olyanokat mondj, amiket máshol nem lehet, akkor ne olvassa! De ha egyszer mindenkinek ott van mélyen valahol ez. Van akin látszik, van akin nem. Áh, na mindegy!!!

Tünci, nem bírok időt szakítani egy levélírásra :( :( :( Kár, hogy nem találkoztunk, de értem, hogy nem is szívesen vártál volna rám.

Nem tudom más hogyan csinálja, de jelenleg majdhogynem összecsapnak fejem felett a hullámok. Pedig volt idő, amikor azon szenvedtem, hogy hiába lesem a babanetet senki nem írt. Most meg... Leda, nem lesz egyszerű amibe belevágtál!

Tűnök én is aludni! Remélem szépeket álmodtok, hátha holnapra jobb kedve lesz mindenkinek
hettuli

Közben még olvastam visszafelé. Totál felveszem a rák stílust!

Zaha, olyan pirinyóak a babáid!!! Engem annyira mellbe tud vágni a látványuk. Üvölteni tudnék, hogy miért kell ennek így történnie.

Leda, ez eszméletlen!!! Eddig csak hallottam hasonló sztorikról, de senki ismerősömmel nem történt meg. Fő szabály, hogy bankban nem lehet megbízni. Micsoda dolog, ha a saját ügyfele reklamál, hogy nem indított utalást és ennek ellenére mégis hagyják a dolgot!!!

Ezen úgy felháborodtam amíg leírtam, hogy elfelejtettem minden mást. Jó éjszakát!!! Megint későre maradtam :shock:
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?