Sziasztok!
Petrus,
nem semmi amin túlmentél... a lányeg, hogy túl vagytok rajta, csak az ember még ezen is stresszelhet... (a férjem nagypapájának volt szívműtétje - a Péterffyben műtötték, de vmi kontrollra át kellett a XII. kerületbe a szívsebészeti klinikára vinni - szegénykémet kint ültették vagy 3 óráig a váróban, pizsamában, mert a vizsgálat hamarabb véget ért, és anyósom csak a megbeszélt időpontra ment volna érte - persze telefonon nem szóltak volna neki oda, h lehet jönni papáért.) És ezek a dolgok olyanok, hogy nem pénz stb. kérdése, csak 1 kis odafigyelés meg törődés a beteggel...
Harhaj,
párodnak és babókának is boldog névnapot!!!
Zsuzsi,
gratula a kislányhoz. Nevet találtatok ki neki?
Szofi,
Csanád akkor szépen gyarapszik, nagyon helyes
Én úgy vágtam ki a DVD-ről képet, hogy a windows Media Player-rel elindítottam, aztán annál a résznél, amiből szerettem volna képet, leállítottam a videót. Nyomtam egy Print Screen-t, és beillesztettem Paint-be. Jó móka
A mi DVD-nk úgy van elmentve, hogy ahogy megniytom, egy vmilyen programban már játsza is le - abból nem tudtam képet kivarázsolni, mert mindig csak egy nagy feketeség jelent meg - de a W. Media Playerrel műkszik!
Ildi,
az NST-t fekve nyomatják? Amikor voltam a SOTE-n uh-n, akkor a kismamik ücsörögtek, és úgy volt vmi készülék a pocijukra csatolva, ami a baba szívverését meg 3 különféle görbét mutatott. Az lenne a CTG, csak azt ülve nyomatják?
A 8 kilóhoz gratula, ügyes vagy!
Nekem amúgy az izületeim fájnak emiatt a hülye idő miatt, a bokám, térdem meg fent a medencémnél. Na de ki lehet bírni.