Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Hajnoca: akkor most már tudom, mi az ovisnapló :-D lehet venni is diafilmeket. Szerintem meg lehetne próbálni bolhapiacon beszerezni. (Teszveszen, vaterán 400-500 Ft körül vannak.)

Vkrisz: nálam ezek az események voltak:
Et+9 (12. dpo): 10-es teszt pozitív
3+6 (Et+11, 14. dpo): 25-ös (déli) teszt erős pozitív, UH-n 12,5 mm-es méhnyálkahártya
4+6 (Et+18, 21. dpo): 4,3 mm-es petezsák
6+2(Et+28, 31. dpo). 6,5 mm-es embrió, szívhang :-D

Szerintem még nem lesz szívhang, ha tényleg akkor volt pé, amikor gondolod.

Puszi: drukkhegyek mennek!!!!! :-)

Katavirag: drukk a beültihez! :-)

Nyulasz: ínyed jobb már valamivel?

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Leellenőrizve Till pocakja és tényleg akkora, mint a képen!!!!!! :D

Kata: bizony az lenne, a Choragon miatt! :wink:

Köszi a drukkokat!

Pusz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szép napot mindenkinek!

Nyulasz, a Meridol fogkrém és szájvíz is nagyon jó íngyulladásra, én azóta azt használom, amióta a múltkor olyan csúnyán begyulladt. Jobb már azért?
Szerdán mentem volna UH-ra, de Apa nem lesz itt, úgyhogy áttetettem péntekre. Pont akkor töltöm a 9. hetet. Már a szívinfarktus kerülget, ahogy közeledik az időpont, annyira izgulok.
:roll:

Kocka, Csomee, Twist, üdv itt, remélem nektek is szerencsét hoz a fórum

Puszi, babatapik mennek.

Hajnoca, én is a bolhapiacot javasolnám.

A nem említetteknek puszi.

Paramami megnyugtatást kér: tegnap ettem egy csomó csomagolt madársalátát a szendvicsemmel. Elvileg mosott és jó minőségű (Eisberg), ezért nem mostuk meg újra. Most látom abban a táblázatban, amit Mabe belinkelt, hogy ilyet nem is szabadna enni. :shock: :( Most belémállt a para, hogy toxoplazmósizt kaptam. Meg kellett volna mosni még egyszer alaposan. :cry:
Ja, és savanyúkáposztát is vettünk. Abból még nem ettem ugyan, de rá van írva, hogy "nem hőkezelt". Ilyet szabad??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert pici lányom elég beteg. Várjuk a doktornénit.

Katavirág: Hercegnőnk a 2. lombikkal sikerült. A 3. lombik most januárban volt, ami elindult, de aztán mégis elmentek a babák. És most április közepén megyünk a 4. lombikra.

Puszi: Drukkhegyek++++++++++++++

Nyulasz: remélem az ínyed jobban van már!

Vkrisz: Nekem 6+1 héten volt először szívhang (ET+33, 35.pdo) Nálam később volt a beágyazódás.

Mindenkinek mennek a drukkok, amint tudok jelentkezek.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Paramami,
NO PARA! :D
Szerintem nem lesz semmi bajotok tőle. :D

Őszinte leszek.
Én anno nem figyeltem ennyire a dolgokat. .... és Bó itt van épen és egészségesen.

Ne legyél ennyire parázós mindentől!!!:shock:
Nem fogod élvezni annyira a várandóságot, mint amennyire lehetne és szeretnéd!!! :? :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Paramami,
NO PARA! :D
Szerintem nem lesz semmi bajotok tőle. :D

Őszinte leszek.
Én anno nem figyeltem ennyire a dolgokat. .... és Bó itt van épen és egészségesen.

Ne legyél ennyire parázós mindentől!!!:shock:
Nem fogod élvezni annyira a várandóságot, mint amennyire lehetne és szeretnéd!!! :? :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca: A dia.lap.hu oldalon találsz olyan helyeket, ahol lehet diafilmeket vásárolni.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Hajnoca, kétszer is átjött, úgyhogy elég nagy nyomatékot kapott a hsz-od! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi mindenkinek,ínyem sokkal jobb,felhívtam a fogorvosom is,szerinte is a hormonális változások miatt sok kismaminak van ilyen problémája,de pénteken megyek,mert szerintem van egy lukas fogam.
Rana,tényleg ne parázz mindenen,mert végig fogod rettegni a terhességet...persze az is más,hogy vigyázol magadra,meg utánanézel mi kockázatos,de miután megetted,már ne nyomasszon a dolog...nehogy elmenj gyomormosásra! :lol: megértem,hogy aggódsz,szerintem mindenki,gondolhatod én is,de ez már több annál...este téliszalámit ettem,és rád gondoltam :lol: :lol:
Puszikám,nem nézzük,hogy erősödik a teszted?
Csomee,nagyon sajnálom picilányod!Jobbulást neki!!!
Vendég

paRanamami, :lol:
nem direkt volt a duplázás.

Belassult a gépem és nem tudtam, hogy elment vagy sem.
De így legalább tutira mentem.

:lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=diafilm&c=0

Rana: ilyeneken ne parázz!

Lányok! Eddig jól voltam, de mára depis lettem. Totál nega vagyok. Kérlek ne kérdezzetek a tesztelésről, érzésekről. Semmi tünetem nincs. :( Mindenen kiakadok, hülye p***a vok. És sírok is. :cry: :cry: És elegem van magamból. BOCSÁNAT! :oops: :(

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám,ez maga a tünet :wink:
Vendég

...ilyenkor egy dolog segíthet,gondolj arra,hogy egy baba sem akar szomorú anyukát...tessék mosolyogni
Kép
Vendég

Sziasztok!

Rana, egyetértek Hajnocával, tényleg ne parázz ennyit, inkább élvezd a pocakosságot!

Nyulasz, örülök, hogy megjavult az inyed.

Puszi, Nyulasszal is egyetértek. Ez maga a tünet. Amúgy én sem éreztem semmit az ég világon, a tesztelésre még a cicifeszülés is elmúlt, pedig az volt előtte - nyilván az utrotól.

Katavirág, drukkok a beültihez!

Többieknek is puszi!!!

Kép
petne

Puszi, nyugi, mély levegő, holnapra jobb lesz!!++++++++++++++++

Rana, nem akarlak elkeseríteni, de toxoplasmozist sok mindentől el lehet kapni, de lehet h te már rég átestél rajta! Amúgy van rá gyógyszer ha véletlenül friss fertőzése van a kismaminak.

Vkrisz, nekem a 5+6-on csak petezsák (28 dpo), 8+4-en meg minden. :D

Kép
kata05

Kata,végül hol voltál uhun?A 4d-seknél,vagy szembe vele az ultrahang szobában?
Vendég

Kata! Még lombik előtt megcsináltattam a szűrést a toxoplazmózisra, és sajnos negatív lett (pedig meg voltam győződve róla, hogy + lesz, mert kicsi koromban mindig voltak macskáim, akiket puszilgattam, ölelgettem). Bár később a doki azt mondta, hogy hiába volt már egyszer + valaki, az még nem jelent védettséget . Most akkor menjek szűrésre gyorsan????? :roll: Amúgy milyen gyakran nézik a t.plazmát terheseknél? És mi számít friss fertőzésnek?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi mindenkinek az aggódást, becsípődés elmúlt. Már nem fáj. Eszti tegnap csuklott a hasamban. Tök jópofa volt. :lol:

Puszedli, szedd össze magad! Én is bőgtem a feszültségtől abban a két hétben. Inkább írj a fenekedről. Hogy van? Nem csomósodik? Én a helyedben csinálnék egy pozitív tesztet, attól tuti jobb kedvem lenne. A tüszőrepi szuri után csináltam egyet viccből. Jó volt látni a csíkot! Kérlek, ne keseredj el, nincs miért. :wink: Kimondottan jó, hogy nincs semmi tüneted!

skrisz72

Nyulasz, végül bevitt a szülészetre hátulra egy vizsgálóba, és ott uhu-zott, de egy ősrégi gépen, mert a 4d-re 1 órát kellett volna várni. Na majd két hét múlva a 4ds-t fog csinálni, és kiderül a neme! Már olyan kiváncsi vagyok!

Rana, nekem nem néztek toxo-t még, pedig van kutyám is! Utoljára 2007-ben néztek akkor negatív voltam. Amúgy a legtöbb kismamának az első vérvételkor nézik, hát én vagyok a kivétel. Friss fertőzést a leleltből lehet megállapítani. Szerintem nyugi!

Skrisz, nagyon szép a nevetek!

Kép
kata05

Kata,értem...egyébként a 4d-sek nem csak azt csinálnak,nekem 2d-t is ők szokták...esetleg legközelebbre jelentkezz be(a sima 2D tb-s,de többször átkapcsolt azért 4d-re is...képet 400 ft-ért adnak),és akkor nem kell ősrégi gépen nézni. :wink:
Skrisz,örülök,hogy már jobb...csuklik :lol:
Vendég

Ja,lehet te is félreértetted a dokid,ahol a 4D-st csinálják,oda be lehet ugyan kérnie téged,de nem örülnek ott neki,mert be vannak táblázva,de ott nem is a dokid nézi,hanem mindig ugyanaz a két nő van ott...aranyosak.
Vendég

Puszi: fel a fej, neked adom a laptetőt meg a Kispusziknak, na??? :-D Minden oké lesz, ekkora nyomást és feszültséget nem lehet rezzenéstelen arccal elviselni :wink:

Rana: ne parázz, az a cucc meg volt mosva. :wink:

Kata: nekem sem szűrtek toxoplazmát :roll: dokit is megkérdeztem, de nem szűrik rutinszerűen, sajnos :roll:

Skrisz: örülök, hogy jobban. Eszti cuki lehetett :-D

Nyulasz: neked is örülök, hogy jobban :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana:
' A toxoplazma lelet
A leletre három értéke írnak rá. Az IgG azt jelzi, átestél-e már a fertőzésen, ha pozitív, akkor igen (és már védett vagy ellene, nem kaphatod el megint), ha negatív, akkor nem.
Az IgM érték mutatja meg, friss-e a fertőzés (fél éven belüli), ha pozitív, akkor fél éven belüli fertőzésed van. Hogy ez a viszonylag friss fertőzés hatással van-e a babára, hogy éppen fertőzött vagy-e, azt onnan lehet megtudni, hogy újból mintát vesznek és megnézik, emelkedtek-e az értékek, ha az IgM és az IgA értéke nőtt, akkor friss a fertőzés és kezelni kell.
Olyan is előfordulhat, hogy magasak az értékek, de nem emelkednek, ez arra utal, hogy gyakran találkozol hordozó állatokkal, emiatt magas az ellenanyagok értéke a szervezetedben, de nem vagy friss fertőzött."

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Bocs, hogy megint "betörök" ide hozzátok, de megint érdekes élményem volt a Kaáliban. TZ azt mondta van egy 23mmes besűrűsödött képlet jobb oldalon. Következő uh-n ne legyen ott. Na mondom fasza, még most van a pém, és máris cisztám van. Aztán csak rákérdezek, hogy akkor ez most a tűsző, ugye? Erre mit mond,hogy ha eltűnik, akkor igen, de még simán bevérezhet. Jó hogy nem már azzal bíztatott, hogy jövő héten úgyis látni fogja a cisztát.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Puszikám! Sírdogálj csak, ha jól esik, de ne túl sokat, azt a babák nem díjazzák! :D
Rana! Sztem sem szabad ilyen görcsösen figyelni mindenre. A dokim felesége vigyorogva mesélte, hogy világ életében nem ment le semmi tengeri herkentyű, de a terhessége alatt tisztára rákattant. Valósággal tömte magába, majd rettegett, aztán tömte magába és újra rettegett. Tündéri kislányuk van. Azért mesélte, mert én folyton savanyított pácolt heringre áhítozom, ami uegye nyers és óvatosan érdeklődtem, hogy egy picit ehetek-e. Erre szépen megmosolyogtak. Most engedéllyel nyomatom magamba. Azt is kérdezte, hogy mivel etetem a bébit, hogy ilyen szép túlfejlett. Mondtam, hogy kolbi és háziszalonna a menő lilahagymával :lol:
Üdvözlet az újaknak, pocaksimi a kismamiknak, puszi a babáknak!

Kisbuta! Egészen rádcsodádálkoztam, nagyon szépen haladsz! :lol:
Csibe! Titkos vagy?

Kép
estike66

Sziasztok!

Estike, kedves szesztesó! A házikolbi-szalonna-lilahagyma nálam is nyerő! :lol:

Puszika, ne szomorkodj, csak bízz! Én már hallom a halk bégetéseket.... :D

Rana, nem lesz semmi baj! Hidd el, nem töltheted ezeket a hónapokat sem a világtól hermetikusan elzárt steril környezetben. Persze kell vigyázni, de nem szabad rettegni mindentől. (Mégis érik az a paramami topic?)

Nyulasz, gyors javulást!

Skrisz, örülök, hogy jobban vagy. A csuklás nálunk főleg a vége felé nagyon gyakorivá vált.

Csomee, gyógypuszik a csöppségnek!

Hajnóca, mi is most túrjuk fel anyuék és anyósék lakását a diafilmekért. A vetítő nagy nehezen előkerült... Én antikváriumban is láttam, hogy árulnak régi diákat.

Vkrisz, nálam 6+3. napon volt szívhang.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Köszönöm a válaszokat lányok. Paratopikot nem nyitok, itt vagytok nekem ti. :oops: :lol: Amúgy nehogy azt gondoljátok, hogy éjjel-nappal agyalok, hogy min lehet parázni, egyszerűen arról van szó, hogy ha felmerül bennem a kétség, gyorsan megírom ide, hátha ti tudtok valami biztatót mondani (Apa csak legyintget). Vidám kismami vagyok, ne aggódjatok. :wink: Persze az igazi vidámság majd akkor lesz, ha két egészséges kisbaba bújik ki belőlem, dehát ezt az érést mindannyian ismeritek....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, elértétek, hogy Apa is Paramamának hív. :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boldog Mabe jelentkezik....
Lecsapolták ma a vérem nagy részét... megkuksiztuk Bocikát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vkrisz
ET+17-nél (4+5) 4mm-s petezsák
5+6-nál 5,7 mm-s embrió
6+5-nél volt szívhang

Rana
Savanyú káposzta nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elvileg azokat a salátákat meg megmossák...
Én nem ilyen tudományosan étkezem... ma pl. napraforgót rágcsáltam... :oops:
Toxoplazma: ha egyszer átestél a fertőzésen, akkor védett vagy...
(én nem vetettem le eddig még, pedig vannak állataink)

Hajnóca
Ma már megint lehet venni diafilmeket (én az Alexandrában láttam)

Puszedli
Ölellek!
HP voltam én is...
Vendég

Köszi az infókat lányok!!! :D

Paramami :lol:
Én is agyalok, hogy mit ehetek és mit nem. Mivel azt mondták nem szabad hajolgatni se meg nyújtózkodni, ezek is mindig előjönnek bennem amikor épp csizmát húzok vagy reggel felkelés után ásítok. :lol: Amúgy kopp kopp kopp a hasam sosem fáj, nem görcsöl...persze ezen is lehet görcsölni, hogy miért nem. :lol:

Én bár aludtam 2 órát délután (2 paplan alatt) , most is majd elalszok.Az előbb túrtam be egy nagy itthoni hamburgert (csirkemelles). :oops: Láttatok volna, mint aki egész nap nem evett. :lol:

Hát akkor ha akkor volt pé amikor én gondolom, akkor petezsákot szeretnék látni jó helyen! :D De majd kiderül..csak este tudok jönni az eredménnyel...szóval türelem. :D

Puszi
Teszelj egy szép pozitívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi
Nekem is mondott ilyenekt TZ anno.Én sem értettem. Nekem ilyeneket áltban a 21. nap körül mondott, meg hogy leszívjuk akkor ezt a cisztát a 27.cn körül, 2x is befektetett és mindkétszer már csak a műtőben nézett meg, ahol kiderült, hogy nincs is ott semmi. :shock: :D
Nem lehet, hogy pont a kilökődés pillanatában csinált uh-t?Hát sztem ne parázz. Mikor lesz kövi uh?

Skrisz
Örülök, hogy jobban vagy már! :D

Nyulasz
Én is úgy halottam, hogy az ínygyulladás terhesbetegség. :? Mihamarabbi gyógyulást!!!

Kép
vizkriszisback

Mabe, gratula Imola-bocikához! :lol: Apa is örül?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana, meglátod amint tiéd apa először kezébe veszi a csöppöket, azonnal parapapává válik. :lol:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Naná, hogy örül apa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Lányok!!!!!!!!

Mabe: te is Imola vagy, vagy rosszul emléxem?
:roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe, sajnos toxoplazma IgG-m nega, Apáé persze + volt. :? Ja és grat! :)

Vkrisz, tök ugyanezek a "tüneteim" voltak / vannak nekem is! :lol: Jaj még akartam neked mondani a múltkor, hogy sztem ne egyél édesítőszert!! Az egyik legkárosabb mesterséges anyag! Akkor már egy pici cukor, vagy méz vagy gyümölcscukor (én ez utóbbit használom, 3-szor erősebb az édesítőereje, mint a cukornak, tehát harmadannyi kell belőle, igaz nem olyan olcsó).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Hát igen...tudom, hogy káros az édesítő. :( Majd igyekszem nem használni azt se...veszek gyümicukrot én is.

Kép
vizkriszisback

Mabe
Most olvasom...kislányotok lesz?! :D
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vizkriszisback

Puszedli
Igen :wink:

Rana
Én nem tudom... sose nézettem még toxoplazmát :oops:
Engem a HCV inkább érdekelt, érdekel... (most vettünk arra is vért)
Vendég

Köszönjük a gratulációkat!

Drága kicsi lányunk nagyon elemében volt, mutogatta magát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi az a HCV? Hepatitis C? Azt azért nem olyan könnyű elkapni, nem?? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]M írta:rana33i az a HCV? Hepatitis C? Azt azért nem olyan könnyű elkapni, nem?? :roll:

Igen, a hepatitis C...
Mindenféle testnedvvel, vérrel elkapható...
http://www.hazipatika.com/services/bete ... iew?id=488
Vendég

Szép jó reggelt!

Este 11 után feküdtünk le, és 12kor adtam fel a hideg elleni harcot pedig volt rajtam egy melegítőnadrág, és egy nagy hálóing (már ez is f*szán nézett ki :lol: ), felkeltem és ráhúztam még egy pulcsit.Utána nagy nehezen elaludtam, de a szél úgy rázta a redőnyt, hogy szörnyű. :evil: Reggel 37,3 voltam.

Ma uh.Be akartunk menni a meddőségibe is, mert ott 1-ig vesznek le vért (hcg és progira lennék kiváncsi)..de úgy néz ki, hogy leghamarabb is csak 2-re érünk oda mert nincs aki a páromat hamarabb leváltsa a boltban. :( Kár, de legfeljebb a kövi uh-n majd bemegyünk, ill. lehet, hogy ma is bemegyünk csak úgy. :D

Szép napot!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Mabe,gratulálok a nunishoz :D Kép?
Puszikám+++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Dezsinám,nem jöttél tegnap...eltemet a munka?
Vkrisz,jó uhuzást mára!Ha 6+5 vagy,akkor lehet már szívhang :D
Csomee,pici lány jobban van már?
Rana :D lehetne már péntek :D
Vendég

Nyulasz
De lehet, hogy még csak 4+5 vagyok...meglátjuk. :roll:

Puszi
Nem akarsz tesztelni??? :D

Kép
vizkriszisback

Egy kis poén.

Erősen elgondolkodom, hogy tetováltassak-e magamra valamit. :wink:

Mondatok, amiket nem szeretnél hallani egy tetováló szalonban...

1. SAS????? Nem azt mondta, hogy pasas?

2. Kifogytunk a vörös tintából, ezért rózsaszínt használtam.

3. Ööööö...Forever Love Bori? izé...Pali nincs a családban?....

4. Ember, hogy utálom ezt a rohadt csuklást!

5. Nem akar még valamit íratni a hátára? Most látom, hogy egy csomó hely van még itt.

6. Most már elárulhatom, hogy még sosem csináltam ilyet ezelőtt.

7. Kész a zászló, és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is.

8. Ön ha elront valamit zárójelbe teszi, vagy áthúzza?

9. Ha így oldalról nézem, hunyorogva, egész hasonlít.

10. Végül is magán kívül senki nem sejti, mit akart valójában felvarratni...

11. Egész jó takarásokat csinálnak a szomszéd utcában. Csak megjegyzem. Hogy tudja.

12. Hoppá...

13. Igen, én is mestertetkós mellett sajátítottam el a szakma minden csínját-bínját. Susunak hívják. Esetleg ismeri?

14. Mélyebbre ütöm, mint kellene, úgy tartósabb lesz!

15. Azt hiszem, meggondoltam magam. Mégis engednék az árból...

16. Hubazmeg.

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Mabe, gratulálok Imolához! :lol:

Hol vagy Puszimami? :wink: ++++++++++++++++++++++++++++

Kriszi, olyan soká van még délután. Pedig már olyan kíváncsi vagyok. :lol:

Estike, mi újság a pihenéssel? Bírod még?? :wink:

skrisz72

Kép

skrisz72

sziasztok!

bocsi a távolmaradásért :oops: (ok: lustaság bekukkantani és munkahegyek)

Mabe!
Gratulálok a kicsilányhoz :D :!: :!: De szupi!!!

Puszedli!
megagigadrukkok! Mikor tesztelsz?

Vizkriszi!
várom a mai eredményeket! Ugye ma UH és vv?

Nyulaszom!
jelentem vagyok és leszek is!

Csibe!
köszi! :D

Skrisz!
beírnád hozzám hogy: spontánkodások és vizsgálódások :D
dezsina

Sziasztok!

Megint bekukkantok! Kicsi lány már kicsit jobban van, ma már végigaludtuk az éjszakát - így 3 nap után már nagyon kellett neki az alvás.

Vkrisz: Drukk az UH-hoz! Gyere majd a hírekkel! :D

Mabe: Gratulálok a pici lánykához! Apával nálunk is madarat lehetett volna fogatni, mikor megtudta, hogy kislány. (Előtte 2 uh-on is kisfiút mondtak, de akkor egy kicsit elszontyolodott, nagyon kislányt akart!) :D

Skrisz: Látom betettél a táblába. Köszi

Nyulasz: Az ínyemmel nekem is folyton gondom volt a terhesség alatt, de szülés után teljesen megszüntek a problémák.

Puszi: Mi újság? Hol vagy?

Hajnóca: Sikerült diafilmet találni?

Katavirág: Mikor lesz akkor a beülti? Szerdán?

Rana: Én egész terhesség alatt ettem mindent, amit csak megkívántam, kivéve a lágy sajtokat és a puffasztó ételeket.

Akit kihagytam, attól elnézést kérek, majd még visszaolvasok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Dezsina: Sajnálom, hogy nem sikerült! Nagyon drukkoltam neked is innen a háttérből.

De hajrá spontánkodás! Mindent bele, hamarosan lesz baba a pociban! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?