Sziasztok!
Mindenk új kismamát üdvözlök! Nagy boldogság ha a fórumunk annyira elnyeri a tetszését mindenkinek hogy csatlakozik hozzánk! Gyarapszunk és ez jó! Ja és persze
GRATULÁLOK MINDEN KISMAMINAK A BABÁJÁHOZ!
Tehát ha bármi kérdés van vagy csak mondandótok van akkor itt velünk nyugodtan meg lehet beszélni! Én egyébként már túl vagyok a szülésen, február 13-án szültem meg (péntek 13!!!) Hanna lányomat. Csodás szülésem volt és bár nem volt fogadott szülésznőm, egy csodás női segítő volt az orvosom mellett, és így ketten nagyon szuper csapatot alkottak!
Az én orvosom Dr Toldi László, és viszonylag új a kórházban így én sem jártam oda régóta, ebből következik az hogy a többi dokit nem nagyon ismerem, de Gabi orvosa is a KArdos doki azt hiszem és ő nagyon dicsérte! Sajnos mostanában nem jön fel a fórumra!
Remélem nincs semmi gond vele!
Marcsi
Én nagyon örülnék a baba mama találkozónak! Pártolom az ötletet! Az időpont is ideálisabb mint egy fülledt nyári nap! Tehát ha valóban össz akarjuk hozni én mindenben segítek!
Amúgy a szombati "találkozó" vagy vizit
nálunk már bevált dolog. Mármint hogy mindkettőnknek alkalmas időpontban megyek a dokihoz! Így van hogy a leglehetetlenebbnek tűnő időkben keresem fel!
Ha popsikrémet választotok akkora sudocrem-et ajánlom, bár az elején mi a gyógyszertári kutyulékot használtuk, majd váltottunk mert a Hannusi popója kipirosodott, majd az új krém(naturlandos) sem vált be és most kezdtünk sudocrem-et használni és szerintem beválik, javul a popó állapota! Legnagyobb örömömre. És persze Hannus örömére és közérzetére!
Hol vagytok régi csajok!!!!!!
Boris, Gabi és a többiek!
Tudom mindenki elfoglalt,
egyébként én is Most már csak el-el kell slisszannom az alvó Hanna mellől és egyszer tudok feljönni de jó itt így jövök!
Andy
Emlékszem nekem is nagyon kellemetlen, fájó érzés volt ahogy a alsó csontozat tágult, készült fel a baba születéséhez! Sajnos ez a szülésig nem múló érzés lesz! Tehát végigkísér, de a szülés utáni regenerációt már észre sem fogod venni!
A hátam meg szinte a terhesség elejétől fájt, még reumatológushoz is elmentem de persze a terhesség miatt nem tehetett semmit, a probléma azóta elmúlt. Hozzáteszem hála mert a falat kapartam a fájdalomtól néha, a lábaim össze össze akartak rogyni néha a fájdalomtól, a férjem is örül hogy elmúlt mert biztos elege volt az esti rutinszerű masszázsokból
.
Ami egyébként most is jól esne, de sajna nem tudom mire fogni, mert a szülésig a terhességre fogtam de most már nincs szívem "kizsarolni"!
Na búcsúzom
Szép estét mindenkinek, bár ha még tudok benézek!
Éva