Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
köszönöm mindenkinek aki pénteken Velem/Velünk volt!!!

Gabi
Encinek nagy gratula

Benedekek boldog névnapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

pár kép, szombaton Margitszigeteztünk
Kép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
de jók ezek a képek! :D :D :D
Vendég

Andi! de jó képek!!!Balu biztosan élvezte :D

Eni tök egyformák :D

Kép
gablaty

Gabi
Bali élvezte, mi már kevésbé :shock: mi nagyon fáztunk :(
lelked?

Eni
szépek a manókáid

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Ez A szél nagyon rossz, még jó, h a babakocsin az ülés meg lehet fordítani, így felém én a gyerek és nem az arcába csap a szél...voltunk rossmannban mert akciós a pelus meg a popsitörlő.

tegnap megnéztük itthon az új Angelina Jolis filmet...hát, eléggé a lelkembe hatolt. Jól meg volt csinálva, meg lekötötte a figyelmem...de.. az alapstory, h eltűnik angelina fia (már magában ez elég szörnyű, h hónapokig keresi) de az már sok volt h gyerekeke gyilkolásztak benne... Utána csak öleltem Kolost, meg puszilgattam, szegény nem értette mi van. Hát ezek után én semmi olyat nem nézek ahol vlmi baja esik gyerekeknek, mert sírógöcsöt kapok. :cry:

Eni, köszi szépen a képeket. le sme tagadhatnák, h tesók.

Andi, micsoda művészfotok a madarakról! Balu édesen teper.
snooopy

sziasztok,

Orsi,
örülök, hogy Kolos jobban :) Nektek is jobbulást!! Képek szupik!!!

Gabi,
Encinek nagy-nagy gratula a bilizéshez!!! Nagyon kis ügyes :D
Te hogy vagy?

Bori,
akkor mikortól műxik a cybertornaclub?? Én is csatlakoznék ;)
Hétvégén elhatároztam hogy mostantól diéta, erre anyósom bepakolt nekünk 2 dobozzal a borotai dédi sütijéből... így az elhatározás hamvába holt :oops: Nagyon jókat tud sütni a néni :oops:

Andi,
nagyon jó fotók!!! Bali hogy teper cumival a szájban :D nagyonjó!!!
Hogy vagy?

Banana,
vadmalackák édesek!!! Kár hogy Zsófi nem látta, de még amúgy se biztos, hogy lekötné...
Mi végül nem voltunk macit nézni, talán majd ha megint jobb idő lesz... :?

Eni,
ha még nem mondtam volna: nagyon jó az új avatar!!! A két gyerkőc meg aztán teljesen egyforma ;)

Én kimentem a börzére végül, de nem vettem semmit :( Mire kiértünk addigra a vásárlókedvem is elmúlt, meg mivel délután mentünk, az igazán jó dolgokat már elvitték :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok!

Nagy kő esett ma le a szívemről....Teleki doktorúr szerint semmi gond nincs odabenn...citológiát vett még le, 2 hét múlva tudom meg, de amiatt valahogy nem izgulok...
Ami miatt kicsit hiányérzetem van, hogy nem tudtam vele beszélni jobban,lett volna pár kérdésem is...pl. honnan tudom, van-e peteérésem. Merthogy piroska rendszeresen 26-28 nap után jön, de úgy tudom, lehet úgyis mensitruációm, hogy nincs peteérés...
MOndtam neki, hogy 8 hónapja próbálkozunk, lehet hogy emiatt gondolta azt, hogy nem kérdez meg ilyeneket?

Bea! Nagyon hasonló a két kicsi, szinte ikrek lehetnének!
Andi, nagyon szép a madárról a kép...nem tudom, milyen madár, annyira sajnos nem voltam jó bioszból...
arwen***

Zsó,
dobtam privit.

Arwen,
az jó hír hogy nincs semmi baj. Lesz ott baba, belédbeszéljük ne félj ;) Egy volt munkatársamnál is nehezen jött össze, de azért sikerült ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok!
HELP! HELP!!!

Zsófi nem hajlandó csak cicizni. Egy kanállal max. ha be tudok tolni a kis szájába, majd jön a szájzár, majd csúnyáz nézi az orra előtti kanalat, de többet már nem nyitja ki a száját. :oops: :oops: :oops: Próbáltam már több gyümit, zöldséget, saját készítésűt és üveges vásároltat is. Semmi nem hatja meg!!! mit csináljak vele!!! legalább ha 2-3 kanállal enne és ismerkedne a kajákkal!!! de ez a szájzár!!!! :oops: :oops: :oops: még jó hogy van elég tejem! na de nem gyúrok én itt tejcsárdára! :? :shock: :D :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönöm, igyekszem majd figyelni a beszédeitekre :D
arwen***

Veronikusz,
és ha az ujjadat belemártod, onnan se nyalogatja le? Csak hogy az ízekkel ismerkedjen...aztán hátha megy majd kanálról is.
Annánál van olyan hogy szájzár, aztán a szája szélére csöppentek kis pürét, lenyalogatja és utána már tátja a száját a kishamis ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szia Arwen!
a madárka egy kacsa :lol:

Judy
nem vagyok túl jól (lelkileg)

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
(((((((((( ))))))))))))

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:39-kor.
Vendég

Snoopy,
én is kikészülök az ilyen történeteken. Mint tegnap a tv-ben az a kislány, aki szívdonorra vár. Iszonyú lehet, neki is, a szüleinek is...már a látvány is az volt, ahogy ott pihegett, csövekre kötve... És a tudat, hogy itt már a pénz sem segít, hiába adakoznának sokan, csak egy dolog segíthet rajta: egy szív (tehát egy másik kisgyerek halála) :( :( :(
Vendég

Kép A Kis Zsivány :lol:

Kép A Nagy Zsivány :wink:

Kép Szofi a kis csiríz :lol:

Kép budakeszi vadaspark most vasárnap :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Arwen, örülök, nincs semmi bajod. Biztos csak kéreti magát az a baba, egy kis noszogatás kell neki...majd megkapja tőlünk ne félj. :lol:

Veronikusz, nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is ez van, és K már nem szopik. nem tudom hova lett az én jó evő kisfiam. :cry:
ma konkrétan megivott fél liter teát, és evett 5-6 kanál karfiollevest, meg 4 db sültkrumplit. azt ennyi. most mit csináljak??? én hagyom a dolgot, és ha éhes úgy is szól. Jó Zsófi még nem tud (vagyis sír), de legalább cicizik.
Kolos pl. ha éhes megy a konyhába és mutogat a hűtő felé. vagy hoz vlmi kekszes zacsit, ezzel is jelzi ha kajás.
ez az ujjas dolog jó lehet. remélem beválik nálatok.
(amúgy miért baj az a fél éves lányod csak cicizik?? csak kérdezem, nem bántásból)
snooopy

Lilluska, Veronikusz
drukkolok, hogy bejöjjön az ujj-dolog :wink:

(Bogi is így kap néha pudingot, édességet. Nem adnék neki, de mi eszünk és ilyenkor szó szerint dürohamot kap :roll: Így az ujjunkról viszont kap egy nagyon picit és akkor elvan... :oops: Sajna a cukormentességnek lőttek.. de azért vigyázok..Lehet, hoy inkább 'zugennünk' kéne. Tisztára, mint a kutyánk. Azelőtt se lehet már egy csokit kibontani, már a csörgés hallatára minden úszik a nyáltól.. :roll: Anyum, ha a tévé előtt akar édességet enni, bebújik a paplan alá, hogy ne hallatszódjon ki :lol: :lol: :lol: )

Judy
hát a dédi sütije az tényleg... :D De ha mindennap reggelire csak egyet eszel belőle, akkor a fogyi is megy és a süti is tovább is tart. (Meg a fogyókúra is mondjuk :? :lol: ).
De süti mindig lesz. Én is ma benyomtam egy doboz gyömbéres kekszet, beleettem apjuk somlóijába és együtt ettünk még egy vaníliás pudingot... :roll: Vannak ilyen napok. De holnap reggelig már csak gyümit engedtem magamnak. (és m már tornáztam reggel)
Még hozott haza emberem pár szelet tortát, még jó, hogy olyan, ami egyáltalán nem hozott lázba. Sőt, megsértődtem, hogy miért ilyet hozott :lol: (diósat, eszterházy vagy mi)
Szóval bármikor csatlakozhatsz a cyber-fogyi-klubhoz, legjobb erre a hétfő!! :wink: :lol:
Vendég

Judy!
köszi. Mindent bevetünk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Margitsziget szombat
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz
jók a képek, szépek a csajok!! :D :D Hogy hogy Szofit nem hívod "zsivány"-nak? Tényleg kettejük közül ki az aki kezdi, ki viszi bele a másikat a zsiványságba?
Vendég

Bori
oké, csatlakoztam ;) Mai süti már megvolt :oops: , este már csak gyümi ;) Meg torna, ha a főnök már alszik ;)

Kisasszony már lassan 2 órája nyomja a szundit :D Nem tudom mi van vele... Tegnap nem aludt szinte semmit, este 7-kor elájult (no fürdés és vacsi :oops: ), reggel 6-ig nyomta 2 kajaszünettel. Ma délelőtt félóra szundi, most meg 1 óta megint alszik. Kiértiezt??? :shock: :D

Ja, zöldségpürékre szájzárat kap, gyümi még úgy-ahogy csúszik, bezzeg a csirke és kacsahusidarabkákat úgy gyűri lefelé... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

(((Andi)))

Tetszenek a vadak. Meg a csajok és pasasok is... :wink:

Arwen-Viki, lesz majd baba, ha minden rendben, meglátod. :roll:

(Az avatar... első közös képem Jankaszávával. Telefonommal készült.)
vbea

Veronikusz,
szépek a csajok :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni,
igen, emlékszem a képre, valaki felrakta (már nem emlékszem ki volt :oops: ). Már akkor is tetszett ;) :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, remélem, jönnek az álommanók. Most tettem le mindkettőt. Janka ma még nem aludt, ráférne... Benére is. Rólam nem is beszélve. Jajjjj, sírás... :?
vbea

Orsi!
Dehogy baj hogy szopizik!!! Sőt!!! Csak szerettem volna kezdeni a hozzátáplálást és erre nem számítottam. A „nagyok” nálunk 4-5 nap után már eszegettek! Igaz Zsófival is még csak 1 hete kezdtem. :roll: viszont most fáj neki hogy jön a foga, éjjel a szél miatt meg Zsófi és a nagyok között rohangáltam … jó lenne ha megint jobban aludna éjjel. (jobban jól lenne lakva!) éjjel konkrétan a fáradtságtól mikor ki akartam a sírás irányába szaladni (gyerekszobából ahol a földön aludtam), az ellenkező irányba kezdtem el szaladni és nekiszaladtam a falnak. :lol: Különben jó gyerek, mert csak 1-2x kel éjjel, de most a foga miatt 4 napja … szóval most húzós éjszakáim vannak!!!! :oops:

Bori!
Jó kérdés! :lol: A fő-zsivány az Szofi, de Kata szokta Szofit felhergelni, majd ha abba is hagyja, Szofi már nem tudja és ilyenkor elszabadul a pokol. Amilyen tündérek tudnak lenni, olyan kiborítóak is néha :lol: Ketten együtt …. Az kemény, de ha csak egyedül vannak akkor kezelhetőek. :D

Andi!
Igen, igen! Mi is vittünk már a Margitszigetre répát nekik! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!
Bérest nem gondoltad étvágyra? :oops: vízbe Cebionnal :oops: csak egy tipp! én - ha nem felejtem el - szoktam nekik az italba rakni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, az étvágyával annyira nincs baj, csak jobban érdekli a játék mint a kaja. még az etetőszékben is játszani akar, tele van az asztal játékokkal, és így vlhogy lecsúszik pár kanál. tegnap már kínomban úgy etettem, h ő játszott a földön, rohangált én meg utána. tudom, h nem szabadna így etetni, de egész nap semmit nem evett, és este 5kor így bevágott 3 és fél pohár joghurtot.

Szegény Zsófi, remélem hamar kijönnek a fogak.

enyémgyerek 2kor aludt el nagy nehezen. fel volt pörögve.
snooopy

Sziasztok,

Szombat óta itthon, jól együtt!!!! Most csak beugrottam bejelentkezni, de este jövök képekkel is meg több karakterben :)

Puszi: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

SZEVA DORIIIII!!! Pusz Donátnak, Tündének.
vbea

Sziasztok!

Andi, szuper képek!

Veronikusz, Levi még most is néha ezt csinálja, sztem semmi vész, bár könnyű mondani. Nekem mondjuk pont meg is jött, ezért tejcim sem volt és ugye ez egybeesett a hozzátápis kezdetek nehézségével, ezért dobbantott le Levi egy csomó súlyt, de visszajött szépen. Amúgy először 7 hónaposan és egy hetesen evett meg valamirevaló mennyiséget. Szóval sztem egyenlőre türelem. Pár napig szünet és újrakezdés....de majd a többiek elmondják a tutit.

Arwen, ne aggódj, lesz itt még gólya. :-) Nem is egy...

Eni, azért a szeptember talán picit korai, de majd meglátjuk.... :wink:

Orsi, Kolos aranyosan falatozik a szőnyegről :-)
Film: pedig most akartam lassan megnézni.
A di Caprios film sem túl vidám állítólag.

:oops:

Judy, cybertorna holnaptól indul csak, addig told be a dédi összes sütijét. :lol: :lol:

Heni, Juditék hogy vannak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
az azért sok lenne egyszerre :) De párom biztos besegít ha hazaért ;) :D

Egy kép tegnapról: nokedlitészta-gyártás nehezítéssel :)
Kép

Kisasszony felébredt, rásózva nagyapjára, megyek vasalni :roll: Próbálok még jönni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, klassz a kép!!! Ügyik vagytok együtt a konyhában... én esetleg a mogyoróvajas üveg társaságában mutatkozom mostanában. Ma brutál ehetnékem van... :roll:
vbea

sziasztok!

Majd jövök írok is.....csak időm nem sok van....zugolvasok viszont :lol: :lol:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép hajanagy Berke Kép Kép Kép

Bocsánat :oops: :oops: picit sok lett de nem tudtam választani..... :oops: :oops: :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, a nagyhajú Berke nagyon bejön ám! Meg az utolsó. Szóval páratlan... :wink: :D
vbea

Benedek leesett az ágyunkról... így kelt fel, szegény. :?
vbea

Judy,
oks, akkor holnaptól torna, ma pedig tisztító gyümikúra (=süti-maradékok-eltüntetése :lol: )
Nemsemmi, hogy így nyomod, hogy lehet félkézzel keverni?? :shock: :lol: :lol:

Eni
jaja, nekem is. Már írtam is fentebb, mennyi mindent betoltam mamár.. :roll: :oops: Időjárás? Hormonok? Tavaszi kimerültség? Talán mind együtt. Jöhetnének már a tuti gyümik, meggy, cserkó, barack, eper :P Meg egy kis friss nyers zölborsót is úgy pattogtatnék már..
:P
Vendég

Benc kiheverte már az ébredést? Cupp neki..

Dorka,
pucér Letti!! :lol: És elaludthajú-Berke :lol:
Vendég

Dorka
nagyon tuti ez a Letti-kiscipő! Puhatalpú? Ha nem, honnan van? (ha ez is ámcsiországból, akkor ne is mondd.. :roll: :lol: )
Vendég

Eni
szegény Benci :cry:

Dorka
szépek vagytok!!
Letti szerkó nagyon szuper
Berke :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka
Balázs azt mondta jó csaj!!És azt hajtogatja szép lányt mutatni :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka, jaj dejók! nyugodtam még még még...bírom a képeket. :lol: PucérLetti tényleg édes, de nekem is uccsó, meg hajasBerke.

Eni, ne is mond, én Kolos-szopi alatt rengeteg mogyoróvajat faltam fel. :oops: imádom. lehet ha járunk tescoban be is szerzek egy üveggel.
vagy mégse?? nehéz lenne türtőztetnem magam, h nen faljam fel egy ültő helyemben.

amúgy én is tök éhes vagyok állandóan, már napok óta. És Szabi is jön mindig, h éhes...most épp banános-meggyes-kókuszos sütit sütök, tegnap palacsinta volt az uzsi. :lol:
snooopy

Judy, mi van a pólódra írva?? vlmi jópofa szöveg?
én is szoktam így kevergetni...de k legtöbbször át akarja venni az irányítást. neki is kell egy fakanalat adni.
snooopy

Bori,
najó, történethez hozzátartozik, hogy már minden a tálban volt, csak keverni kellett, mikor apája a kezembe nyomta a kölköt "nehezítésnek". majd vigyorogva elvonult a fényképezőgépért :D

Orsi,
céges reklámszlogen tavalyelőttről... "A bajnok tanácsa: Soha ne igyál ha vezetsz" Mika Hakkinen volt a reklámarc, tévében is ment akkortájt (Johnny Walker reklám volt, angolul jobban hangzott)
Anna mindent lepakolna az asztalról ha hagynám :roll:

Dorka,
Letti milyen nagylány lett már!!! Hajanagy Berke is jó :D
Kiscipő tényleg klassz...

Na fele vasalás van kész, asszem a másik fele már esti sport lesz...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Orsi, akkor tudom már, hogy mi együtt mit eszünk. Tegnap hozta anyukám, fél üveg már eltűnt... :shock: De hagyunk Borinak is.

Köszönöm, csajok, Benci jobban. Elindítottam neki a Lazy Town-t, ihat üvegpohárból, evett ropit és csokit - mi kell még? Azt hittem, annál nincs rosszabb, mint napi 5x Vukot nézni. Tévedtem. Netán, ha vki Jetix-en látta már Sportacust, az sejti, mit érzek... :D
vbea

na kisült a süti, ki kér egy cyberszeletet? gyorspostával küldhetem..úgyis csak holnap kezdődik a torna nem?? ma még lehet bűnözni. :lol:
Kép Kép

Eni, OK, ha összejövünk viszek egy üveggel.
snooopy

Na van fél percem...Berke verdákat néz a youtube-on :lol: A letti meg tornázik a földön...taljagyakorlatok vannak :lol: :lol:

Fotók nagyon jók...Benci meg Janka tényleg mint két tojás..... :lol: Veronikusz láynkái is édesek és Zsófi jó nagy baba......Nekem ő inkább Szofi mint Kata...szerintetek?????
Berke még mindig taknyos, persze mostmár Lettii is becsatlakozott és éjjel már 11-től folyamatosan felsírt, pedig tegnap este ügyesen egyedül elaludt a kiságyában sírás nélkül :lol: :lol:Ébren vigyorogva letettem és elaludt...nagyon örültem..tudom, hogy sokaknak ez természetes de ő még csak most kezdi az önállóan elalvást....na de nem tartott sokáig, mert sokat fent volt orrot szívtunk és egyéb finomságok.
A hétvégén mi is voltunk a szigeten és futottam is egy kört. Bevallom becsatlakoztam a cybertornába RR-val karöltve. MInden nap teljesítek min 20 percet...aztán vagy taposok még 15-20 percet vagy belekezdek egy újjabb epizódba....de Olyan brutális étvágyam van nekem is, hogy mindent megennék gond nélkül...sütöttam palacsintát is valamelyik nap persze toltam én is nutállával meg tejszínhabbal gazdagon (a jelszó:"csak gazdagon!!!!!")
a Letykó cipőjét apósomék Jézuskáéja hozta , asszem Zara-ban vették a sapesza pedig H&M (én vettem)asszem Steffi kérdezte....
Orsi!
Kolos tud produkálni cornflakes :lol: :lol: a torta jöhet nekem is nagyon guszti :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Orsi!

Köszi, sokkal jobban. Tegnap izzadtam egy jó nagyot, úgy hogy a lázamnak husss lett!! :lol:
Én inkább a receptet kérném.....ha lehet! :wink:

Képek Mindenkinél szupik!!! :lol:

Kolos és kornfléksz :lol: Anya meg takaríthatott utána :wink:
"IkerBenciésJaSza" :lol: :lol:
Balukapitány mocival :lol:
"GöndörCsajszik" :lol: :lol:
Annakever... segít Anyának :lol:
LettiBerkepáros :lol: .......remélem nem hagytam ki senkit!!! 8)

Na megyek, fürdetés van. Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?