Éljen a harmadik trimeszter.
Visszajött a hányinger, hányás, alig kapok levegőt és ég a gyomrom. Hogy én mennyire irigylem a csirkéket! Pár hét ücsörgés a tojásokon és kész a fészekaljnyi utód.
Robi főnök közölte, hogy a jövő héttel kezdődően két hétre vszínűleg be kell mennie.
Pedig olyan szépen hozzászoktam a kényelmes élethez.
Igaz, hogy csak májusban lesz a felmondás, addig elvben dolgozik, de nagyon is reménykedtem, hogy itthon lesz, max egy-két napokra kell beugornia.
Mónika,
A könyvküldőst ismerem, pilótajáték.
Dana,
"Laura miért nem lépked páros lábbal" - Nyugi, nem is fog...
"2 méter magas szivacsról" - Attól nem tartanék, hogy megsérül, de attól igen, hogy ezt a készségét a játszin is kipróbálja.
Én a híradót már nem is próbálom megnézni.
Az teljesen reménytelen időpontban van.
Pann,
Színek?!
Szabi tegnap mondta ki az első majdnem mondatot. - Anya, lele! (gyere)- Mi még fényévekre vagyunk.
A színek még hagyján, a matematikai fogalmak sokkal rosszabbak.
Ott látszik szerintem igazán, hogy mennyire más egy gyerek gondolkodása. Robinak tartottam egy bemutatót Natival, teljesen ledöbbent. Hiába tud 20-ig számolni, dolgokat megszámolni, ismeri fel az írott számokat is, mégsem érti igazából a mennyiség fogalmát. Pedig korához képes n jól teljesít.
Bölcsi bezár:
Nekem teljesen érthető és logikus, hogy a reggeli idejére bezárnak.
Hétfőn 8-tól van a tornaóránk, az az egyetlen kötött időpont. Halálra tudnak idegesíteni azok az anyukák, akik 8 előtt pár perccel esnek be, ideges hangon ugatva a gyerekre, hogy készüljön már, neki dolgozni kell menni. Ha már képtelen időben felkelni, hogy elintézze a gyereket, akkor ne az én gyerekemnek kelljen miatta várakozni (kedvence a torna).
Ugyanez vonatkozik nekem a reggelire is a bölcsiben. (Gondolom, itt többen nem értenek egyet, mint igen
) Akkor minden gondozó el van foglalva a bent lévő gyerekekkel. Nem egy nagy kaland időben felkelni és beérni, vagy megvárni, hogy a bent lévő gyerekek nyugodtan megreggelizzenek.
Orsi,
Beszéd -
micsoda hülyék...még oviban is el kell, hogy nézzék. Ha Szabira egyszer rászólnának, hogy ne szopizza az ujját, vagy beszéljen már, azt hiszem másik bölcsit keresnék. Azt hiszem, egy nagyon felkészületlen gondozót kaptatok ki.
A színezés is kb ovis középsős. Nat nem színez a vonalon belül. Ha ezt csinálják, amikor anyuka bent van, akkor mi lesz, ha pont rossz napjuk van és egy gondozó van egész napra vagy egész héten?
Meg egyébként is, miért is kéne "érvényesülni" egy bölcsiben?
Barbuss,
Natinak van egy ovistársa, akinek gusztustalan feketék a fogai.
Én a jobb a békesség elven nem merem mondani itthon, hogy ez a fogmosás hiánya. Persze náluk bőven besegítenek az üdítők is. Nálunk csak az megy, hogy ha anya nem megy fürödni (ott kell hagynom az ágyban, hogy egyedül aludjon el) akkor büdi leszek. Sokszor roppant aranyosan mondja, hogy "Anya, még nem vagy büdi!"... Köszi picikém.
Rokica,
Nati is simán lenyúlta Szabi születésnapi játékait.
Annak ellenére, hogy ő is kapott, szépen elosztotta, hogy ez Szabié..ez Natié..