Sziasztok,
Na, télleg sehol senki.
Manó2, Andi
Amikor Kevinnek 3 naposa volt, akkor kezdtem neki Pukit (extrudált kukoricapehely, olyan, mint a buláta, csak nem búza) adni, hogy igyon, mert az picit sós. Azóta is imádja azért, de akkor nagyon jó volt, hogy nyelte utána a kamillateát meg a tejcsit
Jobbulást és jó étvágyat a manóknak
Zsuzsó
Nyelvöltögető Dana édi
Kakiügyben nekem is hasonlóak az észrevételeim, de Kevin még csak 10 hós...
Zsuzsi
Ja, igen, az első "Dolce Vita" kép a legjobb sztem
Na, szóval mint már mondottam, ma szüleimnél voltunk, tök háváj volt, anyuék egész nap babáztak, én meg aludtam is délben egyet
Olllyan klassz volt!
Sajna apának 7végén dolgoznia kell, pedig Zuglóban valami mezőgazd suliban most van a rendes éves dísznövény-és díszállat kiállítás/vásár, meg vannak kézművesek is, és olyan jó lett volna hármasban menni... Így lehet, hogy egyedül veszem nyakamba a vásári sokadalmat
Na, most lenne időm válaszolgatni, nagyon fáradt se vagyok, erre az archív is a talitémával van tele, úgyhogy inkább megyek, megnézem, mit csinál apa
Még búcsúzóul szintén egy mai kép:
Ja, erről jut eszembe, még dicsexem is egy kicsit: Kevinnek kész "szókincse" van. A kutya, meg macska is
"vau-vau" ez elég felismerhető (mondjuk inkább va-va"). Aztán minden reggel kikísérjük apát a liftig, úgyhogy az "edet" az kb "elment". Meg hát az Apa az úgy hangzik: "Auva", a kádból kidobált dolgok fürdéskor: "eeeve" azaz "leesett"
Ezeket mindig ugyanúgy használja, de persze adott szituban, de mégis. Annnnyira édi, meg kell zabizni
Na, most már télleg megyek,
pusza
Elli