Új privát üzeneted érkezett!

:cry:
Szeretnék a nevem alá egy fényképet, de nem akar sikerülni :cry:
Tud valaki segiteni?
Köszönöm

hugodugo

Már megint én vagyok :P
Most csak próbaképpen, mert új vonalzót szeretnék csinálni.

De azért még egy gyors gratulációt szeretnék küldeni Angikának!!!! Vigyázz nagyon magatokra!

hugodugo

Naná, hogy nem sikerült elsőre! :roll:

hugodugo

Lola!

A Sólyom Szőllősön a legfelső utca, ahol az új házak vannak Ott lakik a főnököm is :D .

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Látom hatásos volt Szilvi/EDB anyu/ "dorgálása",sorra előbújnak a régiek :lol:

Melus
üdv újra köztünk!
Képeket kérünk Rólatok! :D

Hugi
mi a manó?De jó,hogy újra itt vagy!!!!!!!!! :lol:

Angika
gratula a pocaklakóhoz!
Ti aztán Ágival jól kiszámoltátok a gyerkőcök születését :D :D

Lívia
nagyon aranyos Timi a képen!

Borzasztóan fáj még mindig a torkom,azt hiszem,holnap irány reggel a patika....... :evil:

sziasztok,jó hétvégét!

Erika

cseriviola

Hugi
msn-en vagyok:)
egyforma lesz a vonalzónk?Ez nem éri:)

cseriviola

Sziasztok!

Anikó: Ki a főnököd? :D

Cirmike: De jó! Persze talizhatnánk!

Angi: Gratulálok Neked kistesóhoz! Szép várandósságot! (és kevesebb tanulnivalót!! :roll: )

EDBanyu: Jobbulást a kispockoknak!!!!

Ági: Én is végig Panaginon éltem meg Magnézium tablettán... Aztán persze túlhordtam... :lol: Pihizz amennyit tudsz, nehogy be akarjanak fektetni.

Jó éjt Nektek!

V.erika
v.erika

Hugi
nem jössz ma msn-re?????????

cseriviola

Hugi
köszi,hogy cseréltél vonalzót,ugye nem haragszol,hogy szóvá tettem? :wink:

cseriviola

Szia Hugi!
Túl kicsi a kép sz.tem, próbáld nagyobba!

Anikó!
Köszi. Mondjuk nem v.ok ismerős Szőlősön amúgy sem, csak azt hittem v.mi kiránduló hely...
Tényleg hol dolgoztál?

Cseriviola!
Jobbulást a torkodnak!

lola77

Küldök még egy-két képet, aztán szerintem mára bőven elég lesz belőlem :shock:

Kép alkotás közben Kép vigyorika
Kép Virág és Roni

hugodugo

LOLA:
Sajnos nagyobb méretben meg nem engedi felölteni, mert max. 10 kbyte lehet. Legalábbis ezt fájlalja ez a fránya gép.[/b]

hugodugo

Sziasztok, jó reggelt!

Örülök, hogy ír egy-két régi író is! Nem baj az, hogy nem tudtok minden témában hozzászólni, ha csak azért jönnétek, hogy magatokat megmutassátok, vagy tanácsot kérjetek, azért is szívesen látunk titeket!

Betti:
igen, én is láttam néhány topikban, hogy sok vita van. Mi értelme, nem? A való életben úgy is van az embernek konfliktushelyzete, akár a fönökével, akár a családdal, akár a patikus nénivel :), minek itt is vitázni? Én legalábbis azért jövök, hogy kikapcsolódjam kicsit, meg hát reggeltől délutánig 7 hónaptól 7 éves korú beszélgetőpartnerem van csak! :) Jó, imádok velük is gügyögni, illetve Emesével trendi dolgokról beszélgetni, de vannak olyan dolgok, amit velük azért nem lehet...

Nagyon aranyos Virág és Timi a fotókon!

Cirmike:
igen, ő is mondta (húgom), hogy rég beszéltetek. Igazából szerintem oka nincs, úgyanolyan ő, mint régen (csak talán boldogabb), de tényleg nagyon sokat dolgozik! Reggeltől estig, ha van egy kis szabadideje, azt rám és a három keresztgyerekére szánja!Amikor otthon van (marha kevés idő), akkor házimunka meg szerelme! De biztos lesz (remélem) nyugisabb időszaka is az életének, amikor több szabadideje lesz, akkor biztos előjönnek a régi barátok is!

Lola:
jobbulást Noénak! Nálunk is hasonló a helyzet, csak nálunk kettő ilyen van, sőt három, mert Emesének sem múlik a köhögés! Éjjel: Bence négyszer kelt köhögő rohamra, este még hányt egy jó nagyot a huruttól :(. Dórikám is fent volt vagy négyszer. Megivott majdnem fél liter teát. Sírdogált is. Viszont már nem volt lázas. Mindkettőnek kell orrot porszívóznom, és egy halom gyógyszer. Jó lenne, ha már tavasz lenne és nem lennének betegek!!

Tegnap apa kitalálta, hogy vegyünk hideg párásítót. Jó ötlet volt! :) Este el is ment a tescoba és vett! Tényleg sokkal jobb tőle a levegő! Dyras márkájút kaptunk.

Na megyek, hangokat hallok a kisszobából, Dórikám ébredezik!

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

V.Erika
A főnököm: Safranek László (Safi)

Lola
Dózsakertben dolgoztam a milleniumi lakóparkban lévő könyvesboltban. Valójában a végén már szinte csak a tankönyvezéssel foglalkoztam. Mert ez a fő profilja a cégnek. A boltot sajna bezárta a főnököm, de a munkaviszonyom megvan :D . A bolt helyén van a Gekko játszóház. A cég most Tatán van.
Amúgy rendszergazdászkodom, könyvelő mellett is melóztam. De kénytelen az ember több lábon állni. És még ez is kevés.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szilvianyu!
Csak gyorsan Neked akarom írni:
Voltam ma a szép időre való tekintettel a Konzum piacon, helyzetjelentés:
- nincs már az a bodis a kocsma bejáratánál, hanem egy magyar bodis van az első sorban a nagy parkolóban (ha a Máv szálló mellett jössz le, onnan nézve) igazából csak h.ujjúja volt, leginkább fehér elöl középen kis színes mintával-házikó, maci, cica... meg néhány krémsárga, rózsaszín, mind 790 Ft)
- plüss Leo-Poldis sapkák is voltak ugyanebben a sorban, tudod olyan bugyiakasztóra lógatva, 1500-ért, meg még sokféle más pamutsapik is, kötővel, kötő nélkül. Méretet nem tudom, mert ki van lógatva, de méretet kérni kell ugye.
- vékony kötött sapi volt 1300-ért a Hangár melletti bejárat mellett, de kívül fiús és lányszínben is, különböző méretben... Meg pamutok is voltak, olyan ami felül bojtos, (csíkosak) amivel tudod állítani a sapka magasságát, abban több volt lányos színben, meg kétféle 2 volt asszem, és a pamutok közt volt, ami csíkos és elöl kis dinó vagy ilyesmi minta fiúknak... La Coute felirattal, biztos ismered, meg Fido márkájú...

Cirmike!
Sok lányos harisnya is volt, több árusnál szintén bugyiteregetőn, különböző vastagságban, lábfej nélküli is, lila rózsaszín virágokkal pl. a Hangár bejáratával szemben... meg a fenti első sorban, (nagy parkolónál) ahol a Leo-Poldis sapik is, meg a Dixie bejáratával szemben is voltak...

Na ennyi, megyek kész a tepsis krumpli sült sonkával, ubi salival! Nyami, de éhes v.ok.
Holnap gulyás leves lesz, túrós buktával!

lola77

Sziasztok!

Köszi Lola a helyzetjelentést, azt az árust (magyar cuccok) ismerem, vásároltam már nála! Lehet, hogy jövő héten eljutok, ha meggyógyultak a gyerkőceim!

Fincsi az ebédetek! Mehetek? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Virággal ma délelőtt én is vásárolni voltam, meg egy kicsit a játszótéren is, nagy örömére :)
Nagyon szépen süt a nap, bár még hideg van egy kicsit, reméljük csak jobb lesz már!

Őszintén bevallom: én nem főztem ma semmit! A Don Pepéből hoztunk haza két szelet pizzát, meg apánk csipős húsos rizses hamit. Ilyen azért nem sűrűn fordul elő nálunk, de mivel ma egész délelőtt nem voltunk itthon, igy kénytelen voltam venni valami hamit.
Vettem csirkecombokat, holnap valószinűleg azt csinálom meg, de még nem találtam ki, hogy milyen formában tálaljam, keresek majd hozzá valami receptet. De még az is lehet hogy simán bedugom a sütőbe és kisütöm, lesz időm másra.

Most viszont valami sütit kellene összedobnom hamar, mert jönnek anyukámék, és be vagyok arra programozva, hogy ilyenkor sütni kell és kész :lol:

Most megyek is, még megdögönyözöm egy kicsit a kutyust is, de este visszajövök.

Betegeknek jobbulást!!!!!

Sziasztok!

hugodugo

Sziasztok!

Dejó hogy újra csatlakoznak a régiek is.

Livi!
Timike annyira hasonlít rád.
Olyan szép piros a szája,mintha rúzsozná. :wink:

Hugi!
Nagyon szép Virág.Látom nagy a barátság a kutyussal.
Én kisfiam is rajong Bolyhosunkért.

Cserivilola!Jobbulást kivánok!

Melus!
Üdv.Gyere nyugodtan,mesélj magatokról.

Lola!
Tényleg nagyon finom lesz az ebédetek.
Túrós batyu jöhet ide is fénypost. :D

Nálunk ma borsóleves van palacsintával.
Holnap még fogalmam sincs.

Betti
Cirmike!
Tegyél képet az új frizurátokról,ha majd időd engedi.

Kép
berna23

sziasztok!
Most írni nem naon tudok mert Ádi jelen pillanatban is itt van a kezemben, szunyókál. :-)

Képpel viszont (mint írással és olvasással) eléggé lemaradtam úgyhogy teszek fel egyet-kettőt.

Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Edina: nagyon édibébi Ádám! Milyen jóképű!! Kicsi Mírának vagy Lilinek meg is van a vőlegény!:)
Tegyél csak képet, nyugodtan!

Hugi:
én is szoktam időnként kaját készen venni, ne aggódj emiatt! Kell néha egy kis kényeztetés magunknak! Mármint a sok pepecselés miatt! Bár mióta Dórimnak volt szalmonellája, azért óvatosabb vagyok!

Most épp Emesét vitte apája az ügyeletre. Hál isten, az a dokinő van, aki pénteken helyettesített nálunk. Így felhívtam és emlékezett a kicsikre, hogy ők hogy köhögnek, mit kaptak, most megnézi őt is. Ma fél percenként köhögött szegényem,még a feje is megfájdult tőle! Úgy sajnáltam! Bármint kipróbáltam, nem segített! :( Picik egy fokkal jobban vannak, annyi, hogy ma nem volt láz és nem hánytak (eddig). De köhögés van ezerrel!!!
Szegény Dávid, férjem fia is akart ma jönni nagyon, úgy is volt, de így nem mertem. Minek betegítsük meg őt is? Bizti fertőz, mert nekem is fáj már a torkom és apa is szüttyög. Olyan rossz érzés volt lemondani őt. Sőt, anyósomékhoz sem megyünk át a nagy családi köszöntésre holnap, pedig nagyon készültünk, én maradok a picikkel. Apa megy Emesével, Dávid is ott lesz, meg még sok rokonság! :) Minek szenvedjenek a kicsik ott? Gyógyuljanak már meg!!

Na mentem is, rendezem őket. Már az esti gyógyikat beadtam, most jön a fürdés, etetés, altatás. Bár Bencém most vágott be egy üveg sütőtököt!

Ja, Ancsa gyere Te is néha! Láttam egy másik topikba azért többet írsz, és legalább ott láthattam friss fotókat Lizáról! :( Aki hozzáteszem, egy tündér!!!

Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ádi haja: mások ezért a frizkóért ezreket fizetnek a sztár fodrászoknál! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ádi édi nagyon! Tetszik a haja!!!

Hugi,
De jó hogy jöttél!
Viágot már meg sem ismerném! Nagyot nőtt és nagyon lányos lett!

Szilvi,
Gyerekeknek jobbulást!
A párásító nagyon jó, mi is mindig használjuk ha nagyon köhögnek! Csak győzd venni a deszt.vizet!

Lola,
Köszi az ötletet a harisnyára, majd lehet jövő héten megnézem!
Jelenleg 7 db van. Ugyis többször mosok, belefér. Még nem volt hogy elfogyott, csak legfeljebb a szín nem passzolt a szoknyához, polóhoz...

Nálunk ma rakott tészta volt tepsiben, holnap lazac lesz tejszínesen.

Anikó,
Safit mi is ismerjük. Párom épített nekik anno kandallót. Most az ovis bálon pedig egy asztalnál ültünk.

Cirmike

Szép hétvégét

UI: Volt itt anyum csütin és itt is aludt (párom vidéken dolgozott) tök jó dolgokat vett és hozott a gyerkőcöknek. Főként már nyáriakat. Fürdőruhák, r.ujjú ing, gatya. Nagyon örültem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cirmike77 2009.03.22 11:07-kor.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
Végül is aranygaluskát csináltam, de sajnos nem volt itthon vaniliás puding és kénytelen voltam csokisat csinálni, de azzal nem az igazi. Azért elfogyott :)

Virág még csak sajnos most megy aludni, bár nála ez nem meglepő, általában 10-kor alszik el. (ha én altatom, akkor 9-kor már alszik :) )

BETTI:
Igen, nagy a barátság a kutyussal (Roni), bár néha előfordul baleset is, mert elég élesek a körmei és hiába kölyök kutya, azért nagyot tud ugrani és véletlenül megkarmolja Virágot. De ezen kivül Virág annyit és annyira nyúzza, hogy nem is igaz, de soha nem bántja. Ő egyébként golden retriever, nagyon barátságos, gyerekszerető kutyus. Gondolkodtunk, hogy vagy német juhászunk lesz, vagy ilyen fajta.
Olyan furcsa, hogy kicsit úgy érzem van még egy gyerekem, mert természetesen ugyanúgy kell gondoskodni róla, mint egy gyerekről. Első nap még altatni is kellett, mert akkor sirt nagyon, apa altatta Virágot, én meg a kutyust :D
A kertben is úgy játszok velük, hogy a nagylabdát Virágnak rúgtam, a kicsit meg Roninak :D

EDINA:
Nekem az utolsó előtti kép tetszik a legjobban, nagyon édesen mosolyog Ádi! :D

Szilvianyu:
Az a baj, hogy ha nem főzök és máshonnan hozzuk a kaját, akkor olyan érzésem van, mintha nem végezném rendesen a "munkám" és rossz feleség vagyok. De néha tényleg képtelenség mindent megcsinálni. Pedig nekem csak egy gyerekem van, néha (mostanában elég gyakran) érzem úgy, hogy szétcsúszik alólam a talaj. Pedig két hónapot itthon voltam, két hete dolgozok megint, de hát nem tudom magam előre kipihenni és a házimunkát sem tudom előre megcsinálni.
Nem tudom sokan hogy csinálják, hogy mindenre jut idejük, de azért igyekszem :)
Én is hallottam egy ovis anyukától hogy az egyik pizzériából rendeltek ételt és mindannyian rosszul lettek (két kicsi gyerekkel), de mi általában a Pepéből hozatjuk a pizzát és még soha nem volt gondunk, remélem nem is lesz.

Jó beteg lett nálatok akkor mindenki! Szegények! A Tantum Verde sprét még nem próbáltad a torkodra? Nekem nagyon bevált. A cukorkákat annyira nem szeretem, az nem sokat javitott a dolgon, de ebből a spréből elég volt 2, 3 alkalom (3 fújás alkalmanként) és el is múlt a torokfájásom. Mondjuk azt nem tudom, hogy gyerekeknek lehet-e.
Jobbulást mindenkinek!

Emlékszem Virág is hogy szerette a sütőtököt babakorában. Meg azt figyeltük meg, hogy a piros szinű ételeket mindig megette. Amiben paradicsom volt, azokat szerette.

Megyek lassan én is aludni, jó éjszakát mindenkinek!

hugodugo

CIRMIKE:
Régen találkoztunk már nagyon, Roli és Réka is már "nagy" lett
Virágra mindig is mondogatták, hogy korához képest milyen magas, de ahogy olvastam Ágit, az ő Dorkája is nagyon magas lesz.
A haját most nem engedi levágni (nem tudom, hogy a fodrásztól fél, vagy tényleg növeszteni akarja), de amig nem okoz gondot és engedi rendesen mosni, fésülni, addig nincs baj. Bár néha úgy járok, hogy szépen megfésülöm, csattot teszek a hajába, aztán sapi le a boltban és olyan kis kócoska, hogy csak csudi.

hugodugo

sziasztok!
emesedora: JOBBULÁST a gyerkőcöknek!!!!!!!!

hugodugo: nálunk is körbe van véve Ádi kutyákkal.
Érdekes is: anyuéknál maradt az én kutyám (border collie keverék) nah és a lényeg a lényeg le ellett egy héttel azután h megszületett Ádám. Persze az is körülményesen zajlott ugyanis nőtt a pocakja el lett véve állatorvoshoz az azt mondta nem érez benne kölyköket. Egy hétre rá a fürdő szobában megellett :-( El lettek véve tőle a kölykök (5db) ez lehet csúnyán hangzik és elítélik sokan de inkább minthogy mittomén esetleg utcán haljanak éhen mert nekünk nem kell mégegy kutya. Ott a tömbházban kettő van és bőven elég azok után takarítani!!! Szóval el lettek véve a kiskutyák és valahogy az "anyai érzéseit" a mai napig az Ádira vetíti ki. Ahogy meglátja már nyüszög, fexik az ágy mellett és nézi egyfolytában. Ha valaki felveszi el kezd remegni és nyüszögni. :-) Szegényke.... Imádja! Mikor jövünk haza köszönésképp hagyom h adjon egy puszit a talpára!

Köszönöm az Ádi sérójához kapcsolódó megjegyzéseket!!!!!! :-) Most rasztásítjuk neki :-) :lol: (vicc)

Ma elvileg nagyon szép idő lesz úgyh jó sétálgatást és csavargást mindenkinek aki megy. Mi ma biztos kint leszünk a kertben. Szokásos felállás mostanában: apa autót szerel mert jhéten kell vinni műszakira, Ádi babakocsiban hatalmasakat alszik a jó napsütésben én meg főzőcskézek v takarítok a konyhában, lazításként kiviszem a széket csinálok egy cappucchino-t és megiszom.... asszem most is ez lesz.
Szép napot mindenkinek!
sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Cirmike: megkaptad a privim?
v.erika

Csak most ültem a géphez azóta hogy elküldtem tegnap a hsz-t.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a gartulációt! :)
Ma tényleg nagyon szép idő van, bár a szél még néha hidegen fúj. Délelőtt boltban voltunk, Julcsi motorral jöhetett végre. Már nagyon várta, hogy motorozhasson, bicózhasson. És lassan görkorit is szeretnénk neki, meg ő is. Nem tudja vki véletlenül hol érdemes venni?

Edina!
Ádi sérója tényleg nagyon jó :lol: magától áll így, vagy azért rásegítettetek?

Cirmike!
Az az igazság, hogy amíg nem láttam az UH on nem szívesen mondtuk el másoknak. A család persze tudta már. Az tényleg jó lesz,hogy a két kicsink is egy korosztály lesz Ágival :)
Az a lényeg, hogy szereted a sulit! kényszerből tanulni sem lehet. Jó módszer a röpdolgozat,így legalább készülsz minden hétre s könnyeb lesz majd a végén a záró.

Lívi!
Timi egyre jobban hasonlít rád :) aranyos! :)

Rita!
Gratulálunk Míra születéséhez. a múltkor elfelejtettem :oops: Nagyon édes kislány!!!

Lola!
Hát szeretnénk, ha kisfiú játszópajtija lehetne majd Levinek, De ha lány lesz azért hazahozzuk. :lol: Lánynevet sajnos nem találtunk ami igazán mindkettőnknek tetszik, így ezért is remélem, hogy kukacos a drága :)

Hugi!
De jó Rólatok is hallani! :) Virág szép nagylány lett mióta nem láttuk! nagyon csinos a haja, én se vágatnám le a helyében :lol:

Erika!
Nagyon jók az ovis születésnapos fotók! és az a torta!!! :roll: hát nagyon jó!
Jobbulást kívánunk!

Szilvi!
Jobbulást a gyerekeknek!!! szegénykék!

Most megyek, csavargunk még egyet amíg szépen süt a nap!
Szép napot mindenkinek!
angika

Ahogy már régóta ígértem végre csináltam képeket ma.
Megosztom veletek :lol:

Ebéd előtt Tatán voltunk (még sütött a nap), délután kertészkedni szerettünk volna, de írtó nagy a szél...

Kép

Kép

Itthon is készítettem képet

Kép

Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Jöhetne már igazi tavasz!!!

Roli rollerezett, Réka motorozott a tóparton.

Rólam és a hajamról nem készült kép :evil:
(általában én fotózom, de írtó béna képeket készítek, de legalább van vmi, nemigen értek apa profi gépéhez, ő pedig nem valami lelkes fényképező, hogy minek is kellett neki a gép? pasi! :? )

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Angika!
Na akkor itt is mégegyszer gratula,a pocaklakóhoz!!!Már vártam a bejelentést :lol: Álomkorszaknak vége már?Rosszullétek?most már tök örülök,hogy kisfiú lesz,remélem nálatok is.Dodó meggyógyult,de nemvolt zökkenőmentes az újrakezdés az oviba,a héten minden napra volt valami bajuk vele az ovónéniknek...Már félve mentem érte délután...Most a legdurvább sztem,hogy Dorka ugye kiskora óta van egy takija amivel alszik,és egyik nap bentfelejtette az ágyban,és mire visszament a szobába a daus beágyazta a takit,ő meg kis kuka nemszólt vagy nem értették mit akar,mert ugye még nem beszél...hát hallod ebből akkora gondot csináltak az ovónénik délután amikor kértük hog yvisszük haza...le kellett 2 ágyat paolniuk,és ki kellett venni Dodó ágyából a takiját...pénpénteken már nem engedték neki hogy a takijával aludjon,és persze sírt mint állat,helyette kapott egy plüsmacit,és azzal aludhatott,de nemértem nem mindegy mivel alszik????ááá hétfőn már nem vihetem be a takit neki,,,nem tudom mi lesz....meg hogy ki van szolgálva,el van kényeztetve,tehát kaptam az ívet a héten.Anyu sütött sütit és holnap beviszem nekik,hátha kicsit máshogy bánnak majd Dodóval....
Egyik nap nincs kedvetek átjönni????????Igen Ápr.20,20-22-n van a beiratás,és ha lehet a méhecske csoportba irasd!! :lol: Jázmin is örülne Julcsinak!!

Emesedorabenceanyu!
Nagyon ügyes Emese,gartula az eredményéhez,nem semmi!!!én világ életemben rondán írtam......Jobban vagytok már?

Hugi!
De jó hogy jötték ismét!Virágra a második képen rá sem ismertem!Dorka sem engedi levágatni a haját,mondja,hogy a popójáig fog érni majd :) Huu aranygaluska,éjjel azt álmodtamhog yazt eszek,de komolyan! :P kistesó nálatok nincs tervben,ha jól emlékszem ti is terveztétek.

Cirmike!
De jó,hogy élvezed a sulit,bárcsak én is elmondhatnám.....Bár most jól jön a 3 hét szünet,de el sem tudom képzelni mit fogok nyáron csinálni amikor már meglesz Levi,akkor már nagyon kéne tételeket kidolgozni,megtaulni....

Erika!
Jobban vagy már?Holnap mész dokihoz?

Lola!
Nagyon aranyos vagy,hogy segitesz ha rászorulok :lol: ,lehet élni fogok majd vele...Soma melyik suliba fog járni,Kodályba?Noé bölis lesz?Úgy hallom már most be kell iratni a piciket a bölibe,hogy legyenhelyük,durva...

Köszi szépne mindnekinek a keményedéssel kapcs. hozzászólásokat! :lol: tegnap óta alig keményedek,lehet hog yotthon van a férjem és kicsit tehermentesít....Majd ha megyek a dokihoz azért megkérdem hogy mit tegyek,mert félek hogy ágynyugalomra itél,és azt nem tudnám sem kibírni,de kivitelezni...
Ráadásul Májusban jön haza sógornőm,meg Bálint is és nem bírnám ki ha nekem meg feküdnöm kéne,amíg ők itthon vannak....1 hónapra jönnek!!!! :lol: 8) :lol:

Zsani!
De jó neked már ennyire a finisben vagy!!!!Várjuk a híreket Lilibabáról!!!!!Végre feloldották a látogatási tilalmat is!!!

livi!
Tényleg nagyon nagylány lett Timi!!!Haját ti növesztitek?Melód tetszik még?

Holnap megyünk Pestre a genetikára,11-től mindneki drukkoljon Levinek hogy jó híereket kapjunk!!!! :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Mi is Pestre megyünk holnap Noéval a Heim Pálba az éranyajegy miatt... :) Drukkolunk Levi babának!
Persze írjál csak! Igen val.szeg Noé bölcsis lesz jövő nyáron, de nem 8 órába mennék vissza dolgozni... Lassan be is megyek a bölcsibe feliratkozni. Bár ahogy a válság diktál, talán már jövő tavasszal be kell adnom, persze a m.helytől is függ sokmindentől. Egyenlőre várnak.

Hugi!
Hogy-hogy otthon voltál 2 hónapig? Állományba? Amúgy Tatán melózol még?
Elhiszem, hogy elúszol az idővel. Meló mellett én is sokmindent csak munkaidő alatt tudtam elintézni vagy fél nap szabival. Nektek ráadásul kertesház is van, ami köztudott több idő. Ha hétköznap nem jut egy-egy nap 1 óra a lakástakarításra, akkor nagyon feltolul hétvégére... és hol van még a nagybevásárlás, csavi, ünneplések, egy kis délutáni pihiről ne is beszéljek... Á ezek nem férnek bele a 2 napba!
Én sokat spóroltam időben a netről való vásárlással (mármint ruhák) de az meg a pihenéstől vette el este az időt...
Én sem ismertem volna meg Virágot, de igencsak rád hajaz, nagyon édi pofi!

Cirmike!
Képek jók nagyon helyes pasi Rolid, Réka meg kész hölgy!

Edina!
Ádid olyan kis vasgyúró figura, a haja meg tényleg eszméletlen!
"Rasztásitjuk": :D :lol: ez tetszett!
Te is csini vagy! Kerti kapucsínózásért irigykedek. Ti hol is laktok helyileg?

lola77

sziasztok!

Csak gyors bejelentkezem, mert megyünk fürdeni. Áron jól van, köszönöm mindenkinek a kérdést :D Bár nagyon hisztis és nyűgös és az éjszakák is szörnyűek. Ma voltunk a babaexpon, néhány dolog jó volt, pl a jana literes babaavíz 6db 600ft, a libero megapack 3800ft.. sok-sok ruha volt, én nem vettem egyet sem...csak egy vtech angol angol nyelvű micimacis játékot, ami a boltban 11ezer, én 3ezerért vettem. Na ennyi röviden. Holnap megpróbálok jönni és hozzászólni :D
Csilla zugolvasó, gyere elő :lol:

Szilvia

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Délelőtt én is kint voltam egy kicsit, Virág a szomszéd kislánnyal játszott (rettenetesen igényli a korabeli gyerekeket), én meg addig kitakaritottam az autót, meg kutyáztam. Annyira fújt a hideg szél, hogy csak csudi, de azért jó volt, hogy egy kicsit sütött a napocska.
Délután pedig apósomék hivtak meg minket kajálni, ami pontosan nem is tudom micsoda volt, mert ebédhez már késő, a vacsihoz meg még korán volt :D A Westben voltunk, ettem egy fokhagymakrémlevest cipóban, meg szezámmagos csirkét francia croutonnal. Nagyon finom volt és nagy is az adag, a felét hazahoztuk. Nagyon rendesek voltak, Virág kapott Pumuklis DVD filmet, most azt nézi.

Igen, nagyott nőt és szerintem is lányosodott az arca, kezd egy kicsit rám hasonlitani, bár még mindig sok van benne apjából. Ha azt látnátok, hogy amikor felébredek reggelente, ők ketten milyen egyformán alszanak!!! Hihetetlen! Ugyanúgy tartják a kezüket, a fejüket, sokszor összeölelkezve alszanak! Rettentő apás!

Kistesó: igen, tervben volt vagy van, vagy már nem is tudom, hogy mi a helyzet. Most elég nehéz anyagi helyzetben vagyunk (tudom, hogy nagyon sokan), éppen most ez tántorit el tőle. Virág rettentően szeretne már, sokszor emlegeti is. Aztán volt időszak, kb. másfél éve, hogy elkezdtünk próbálkozni és megtörtént az, amire abszolút nem számitottunk, hogy nem jött össze a baba. Nem jött össze elsőre, nem jött össze másodszorra és sorban teltek a hónapok és kistesó sehol. Eltelt több mint egy év. Közben volt egy balesetem, ami kicsit nehezitette a dolgot, aztán megint próbálkoztunk és semmi. Nagyon el voltunk / vagyunk keseredve, mert Virág elsőre összejött és nem értettük ez most miért történik velünk. Elkezdtem orvoshoz járni, aztán CT-n is voltam, aztán Pesten voltunk párszor, de kimondott nagy gondot nem találtak ("csak" két növekvő, aztán csökkenő méretű cisztát), de az igazság az, hogy félbemaradt a pesti orvoshozmászkálás, úgyhogy most nem tudom hányadán állunk.
Aztán most megint szüneteltetni kellett a próbálkozásokat, mert olyan gyógyszert szedek, ami mellett nem lehetek terhes, mert baja lehet a babának, szóval most c vágányon van a dolog.
Sajnálom nagyon a dolgot, mert kis korkülönbséget szerettünk volna, már itt lenne a kistesó "normális" esetben. Volt olyan a családban, aki azt mondta, hogy most már ne is legyen kistesó, mert túl nagy lesz a korkülönbség! :o

Állományban azért voltam két hónapig, mert januárban megműtötték a jobb térdemet, keresztszalag-szakadásom volt és tettek be egy csavart. Most már egész jól tudom hajlitani a lábam, de leguggolni, térdelni, futni még mindig nem tudok. Közben a másik lábamon köszvény jött elő, most azzal szenvedek, néha nagyon tud fájni. Négy hete van kb., azóta minden nap fáj, van egy "alapfájás" és jönnek a rohamok, amikor aztán nagyon tud fájni.
(tavaly nyáron volt egy balesetm a tatabányai vasútállomás lépcsőjén, akkor szakadt el a keresztszalagom, meg sérült az oldalszalagom, lett egy porcleválásom és a műtétnél kiderült, hogy egy III. fokú izületi gyulladásom. Tavaly is volt a porcműtétem, idén a szalagműtét).

ANGIKA:
Milyen fiúnevet találtatok ki? Érdekes, nekem mostanában nagyon sok tetszik, amikor viszont Virággal voltam terhes, akkor nem nagyon találtam olyat, ami tetszene, lehet hogy valahol legbelül is éreztem, hogy leányzónk lesz :D
És hogy viseled a terhességet? Voltak / vannak rosszullétek?

CIRMIKE:
Nagyon tetszenek a fotók, főleg a tópartosak! Réka is nagyon megnőtt, emlékszem, mikor még csak a családsegitőbe jártunk babaklubba! :) Milyen picik voltak akkor még a babák!
Rólam is kevés kép készül, nálunk is én vagyok aki állandóan fotózik!

ÁGI:
A terhességem alatt én is jártam suliba a SZÜV-be, akkor csináltam az ECDL vizsgámat (az utolsó vizsgám előtt mentem el szülni! :) ), utána pedig egy logisztikai ügyintézőt csináltam meg. De ez teljesen más, mint neked, hogy terhesség alatt + egy babával. Biztos nehéz, néha én is nehezen vettem rá magam, hogy elinduljak, de a végén olyan jó volt, mikor levizsgáztam és elmondhattam, hogy igen, ezt is megcsináltam, egy papirral több! :D Most is gondolkodtam, hogy kellene valamit tanulni, de fogalmam sincs, hogy mit. Angolt szoktam időnként elővenni, de tanár kellene a hatékonyság növelése érdekében :?
A holnapi vizsgálat miatt mi is szoritunk nektek!

LOLA:
A régi munkahelyedre tudsz visszamenni rövidebb munkaidőben? Olyan furcsa, hogy Noé is még milyen picike és már a bölcsin kell gondolkodni. Nagyon telitve vannak, emlékszem Virágot is három helyre beirattam.
Igen, még Tatán dolgozom és még mindig 6-tól 2-ig, ami azt jelenti, hogy fél 4-kor kelek és fél 5-re érek haza. Szerdán később, mert Virág táncolni jár, az pedig 4-től van 5-ig, és akkor még fél óra séta fel a hegyre. Kicsit húzós, mostanában kezdek kipurcanni, pedig két hónapig ugye itthon voltam, de talán pont azért nehéz megint visszarázódni. Nem tudom előre kipihenni magam, pedig jó lett volna :lol: Ráadásul duplán elfáradok a műtött lábam miatt is, meg a köszvényes miatt is. Sokszor elegem van már, de hát nem nagyon tudok mit tenni.

SZILVIA:
Nagyon jó áron vásároltál a babaexpon! Virág a németet nyomja, persze az ovi hatására, bár előfordult már, hogy angolul gagyarászott, miután többször nézett Thomast :) Bár én jobban örülnék az angolnak, de hát itt német nemzetiségű az ovi.
Mi most laptopot vettünk neki a szülinapjára, remélem örülni fog neki. Karácsonyra akartunk már neki, de csak olyat láttam, ami már nagyobb gyerekeknek való.

Lassan megyek, még hajat kell száritanom. Reggel meg kelés, bár 10 előtt ritkán fekszek le aludni, de inkább 11. Remélem reggel nem lesz már olyan nagy szél, annyira tudok fázni, sőt, a buszon még hidegebb van, fűtés bezzeg nincs!

Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Hugi

[/b]

hugodugo

Sziasztok!

Nálunk káosz a helyzet továbbra is! Éjjel Emese lázas lett, még tegnap este hányt is egyet. Bencének éjjel már "csak" kétszer volt köhögési rohama, Dórikám elég gázos. A legjobban most Bence van, aki szerintem 2 nap és rendeződik, de még a tüdeje neki hörög és köhög, porszívózni is kell. Emese most is lázas, most rendeztem le szegénykémet. Dórika is melegnek tűnt az előbb, ő is kapott kúpot. Infrázom őt, mert ömlik a zöld-sárga váladék az orrából! Emese is olyan bágyadt! De legalább most mindhárom kap antibiot, remélem hamar rendeződnek már! Nagyon fáradtnak érzem már én is magam! Mire beadom nekik a gyógyszereket, orrporszí, pelus cserék stb. majdnem egy óra. És ez naponta többször. Dórika ráadásul többször felsír éjszaka, biztos fáj valamije. De mi??? Ja, ráadásul már nekem is fáj a torkom, tantum verde sprayt használok most is, ma kezdtem, remélem holnap jobb lesz. Délután hányingerem is volt! :(

Köszi a jókívánságokat, még több +++ energiát küldjetek! :)

Cirimike: édik a gyerkőcök! Roli még mindig tiszta apja, Réka még mindig tiszta anyja! :) De Rékának olyan karikás a szeme. Csak most valamiért, vagy általában? Nem emlékszem rá, mikor élőben láttam.

Lola:
szegény Noém - böli! Tudom, hogy nem rossz igazából, de akkor is!!! Én pl. nem is engednék egy anyát dolgozni, max. négy órában, iskolás korig. Persze ahhoz az kell, hogy apáknak annyi pénzt adjanak, hogy ez megoldható legyen! Egy pici gyereknek az anyja mellett a helye, nem??? Nekem is be volt íratva Dóri, ha nagyon nincs helyetek, mi át tudjuk adni. Mondjuk úgy volt beiratva, hogy hátsó kedves Marika nénihez megy, most szeptembertől. De Bencus áthúzta a számításokat! :)

Angi
mi ovis korban a görkorit a dechatlonban vettük, van lányos és fiús szín. Van gondolom drágább is, de mi olyat vettünk, ami 3-4 ezer között volt. A görkori tanárbácsi a mienket ajánlotta mindenkinek, hogy ilyet vegyen mindenki, mert ez a jó. A lényeg és ami fontos, szilikon kerekes legyen!!! Mi vettünk ugyanott hozzá térdvédőt (ez tényleg kell), meg könyökvédőt (az is kell). Volt hozzá csuklóvédő, azt nem nagyon használtuk, bár az is néha jól jött volna. Sisakunk nem volt, de kell szerintem az is.

Szilvi:
a jana ásványvizet én is szeretem a gyerkőcöknek. Érdekes, tavaly Dórinál általában azt vettem, most meg még mindig forralom Bencének a vizet és abból kap teát Dóri is. Tavaly mondjuk nagyon szar vízforralóm volt, most jót sikerült vennünk és tök kényelmes!

Hugi: majd jön a kistesó, ha jönni akar! Azért ha van rá anyagi lehetőségetek és időtök, azért vizsgáltassátok meg magatokat, az a biztos, aztán ha minden ok, akkor rá kell magatokat bízni a sorsra. Amíg én sokat ezzel foglalkoztam, még kezelésekre is jártam Emese után, addig nekünk se volt baba. Aztán kevesebbet görcsöltem, elkezdtem egy tök jó helyen dolgozni,lefogytam, és rögtön jött Dóri. Utána meg Bence :). Nagy korkülönbség rossz - hülyeség! Mindegyiknek van előnye és hátránya! Nekem mindkettőben van tapasztalatom. A két picinél pl. az előny, hogy tök jól összefognak nőni, tudnak együtt játszani, később egy csopiba járnak oviba, lehet egy a baráti körük, stb. De viszont sokkal nehezebb két picivel és az az igazság, hogy Dórinak még kellett volna egyedül babának lennie, hogy ő is megkapja azt az esélyt, mint Emese. Viszont ennek is van hátránya, mert Emese pont azt vágja a fejemhez, hogy öt és fél évig csak ő volt nekünk, őt kényeztettük és akkor minden más volt! Imádja a tesóit, de érzem néha, hogy kicsit több törődést kér. Még ennél is!:)
Az meg tök jó, hogy Emese nekem sokat tud segíteni és ő már önálló, tudok a picikkel törődni! Hugi, bízzátok rá a sorsra, majd lesz valahogy! :)

Ági: köszi gratot Emeséhez! IMÁDOM!! Végre elaludt a drágám és most nem köhög! :)
Levike vizsgálatához szorítok, minden okés lesz! És jó volt olvasni, hogy tök örülsz, hogy fiú. Meglásd, tapasztalatból mondom, hogy kész leszel Tőle! :) Én imádom a fiamat, persze a lányokat is, de ez a kispasi totál levesz a lábáról! :)

Bocs, ha nem mindenkinek reagáltam, de kicsit zombi vagyok már!:(

Na mentem, kéne aludni is....

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi: tényleg van még a 21. században, aki olyat mond, ha eddig nem jött a kistesó, akkor már ne is jöjjön???? JESSZUS!!! Egyszerűen kakáld le az ilyen beszólásokat! Vagy nevess egy jót rajta! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emesedora
nagyon sok gyógyenergiát küldök nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi is betegeskedünk,de azért talán már javulgatunk...lekopogom....
Esszük a homeósokat/Homeogene9,Hoeovox/lándzsás útifű szirup,orrszívózunk,meg lámpázunk......
Ma szabadnapot kértem,holnap már ovi,meló.......
Péntekre meggyógyulunk,tuti........!!!!!!!!!!!!!

MOncsi
Dórinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!
Képeket kérünk :wink:

Ági
megy a drukk nektek is++++++++++++++

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Gondoltam gyors felugrok, míg kiscsaj alszik.

Lola: tömblakásban lakunk Tatán a Keszthelyi úton, ahol a játszótér van (Penny-nél).
Petrust Szőnyben szültem, de Mátét még Tatabányán. Nekem a szőnyi kórház jobban bejött, sokkal barátságosabbak az ott dolgozók. Meg aztán maga a szülészet is otthonosabb.

Hugi: tesódnak mutattam a képeket és nem ismerte fel Virágot :D
Tényleg, majd írj tippeket Virág szülinapi ajándékára. :)

Most megpróbálok képeket feltenni, aztán tünök mosogatni, mert már nagyon kacsingatnak a mosatlan edények.

Kép

Melus
Kép

Kép
melus071

a múlt héten beszerzett fülbevalóval :)

Kép

Bátyussal

Kép

Kép

Kép

Kép

Melus
Kép

Kép
melus071

Na még egy utolsót :)

Szeretek apánál lenni:

Kép

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Ági!
Szoritunk a mai vizsgálat miatt.
Majd gyere a jó hírekkel.
Leírtam én is hogy mikor van az ovibeiratás.
Nem volt valami szép hogy elvették Dorka takcsiját.
Nem lenne nekik is jobb a nyugalom,igy meg sír szegény érte.

Lassan nekünk is a nyakukon a böli(vagy ha felveszik Istit az oviba,akkor az ovi),de még mindig cumizunk,van cumisüvegünk,és babakocsizunk.
Szerintetek kezdjem már most leszoktatni ezekről?
Amugy tud pohárból inni,gyalogolni is képes kilométereket,csak nem fogja a kezem.

Edina!
Ádám nagyon szép baba.Amikor beöltöztetve alszik,komolyan tiszta olyan mint Istike kiskorában.Mamám azt is hitte hogy Ádi a mi Istikénk. :wink:

Cirmike!
Nagyon jóképű Roli.Réka igazi nagylány már.

Emeseanyu!
Szegény gyerekek.Jobbulást kivánunk nekik.Próbálj Te is picit pihenni ha tudsz,mert ha nagyon kimerülsz,jobban levehet a lábadról a betegség.

Hugi!
ha meggyógyul a lábad,bizti jön a kistesó.
Az ideális korkülönbséget meg nem lehet megszabni.
Nálunk is azzal jönnek folyton hogy csak három év lehet a két gyerek között max,mert utána már nem lesznek jó tesók.Meg az egy gyerek az nem gyerek.
Mi ezeket már simán elengedjük a fülünk mellett.
Anyagi helyzet most nálunk sem fényes,illetve nálam vannak nephrológiai gondok(gyakori felfázás,vesegyuszi).Igy várunk .
Bár párom mostanában már nagyon emlegeti hogy nem akar több gyereket.És utánaszámolva a kiadásainkat,kiderült ha jönne a baba akkor tuti nem futná magánnőgyógyászra,babaholmikra sem.(mert kisfiam babaholmijait visszakérték).

Szilvi!
Örülök hogy Áron jobban van.

Betti

Kép
berna23

Melus!
Nagyon szépek a gyerekek.Kisfiad vonalzóján olyan jót mosolyogtam.
Kislányod igazi hajasbaba.Amúgy tiszta apukája.

Kép
berna23

Sziasztok!

Melus:
arik a gyerkőcök! Milyen kis hörcsögpofi Petra, Máté megy nagyfiús!
Tatán is éltél mindig?

Mosatlan itt is van. Pedig ma már mosogattam. Ülve el tudnék aludni itt a széken!:) Szerintem ma jutottam el a tetőpontra. Nagyon fáradt vagyok.
Gyerekek vannak. Mindenki egy nagyon pici fokkal jobban, de még elég messze vannak a gyógyulttól.

Betti: ilyen korán felvennék Istit az oviba? Az én véleményem szerint, mivel már átéltem hasonló helyzetet, inkább bölibe vidd Istit. Sokan, abból a megfontolásból, hogy ne kelljen kétszer járni oviba a gyereknek, meg hogy ne 6, hanem 7 évesen menjen suliba, csak 4 évesen viszik oviba a gyereket. Nagyon kicsi lenne ott Istikéd. Még vegyes csopiba is. Bölivel meg jól jársz, mert teljesen beilleszkedik, meg tanulja a közösségi életet és sokkal könnyebben beszokik majd oviba. Nálunk legalábbis így volt.

Mennem kell, Dórika sír ezerrel, nagyon nyügi. Megpróbálom altatni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Berna: bizony nagy a csajszi lobonca :) amikor felkel állnak össze-vissza a tollai :lol:

Emesedora: szerencsére van étvágya Petrusnak. Szerencsére még szopizik, de már kapja mellé a gyümiket. A múltkor adtam neki krumplit, de bokákolt tőle. Ugyanez volt a sütőtöknél is. Ezeket most hanyagolom,majd később újra próbálom adni neki.

Nem mindig Tatán éltem, ide csak 2005-ben költöztünk. Addig Naszályon laktunk. Ott építkeztünk, de aztán elváltunk és én Mátéval jöttem be Tatára lakni, illetve összeköltözni Hugi bátyjával. :)

Remélem a betegeskedő gyerkőcök mihamarabb meggyógyulnak.

Most megyek, kiabálást hallok a szobából :lol:

Melus
Kép

Kép
melus071

Szilvi,

Gyógyuljatok meg mielőbb, ha rendbejöttök te sem leszel ilyen kimerült! Tudom milyen mikor lámpázol, inhalálsz, beadsz minden gyógyszert, pelenka. Elmegy 1 óra tényleg rá... még 2 gyereknél is.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rékának mindig karikás a szeme, mikor jó a vérképe akkor is (ahogy nekem is). Ha barnult az arca kevésbé látszik...

Hugi,
Remélem mihamarabb rendbe jön a lábad! Fájdalmas lehet és gondolom fájdalom csillapítókat meg nem szedhetsz állandóan!
Csodállak hogy ennyire jól bírod még a bejárást! (Tudom a muszáj nagy úr!)
Biztos hogy előbb-utóbb jön a kistesó. Tényleg ne görcsölj rajta!
Egyáltalán nem lesz nagy a korkülönbség még ha iskolás lesz Virág akkor sem.

Erika,
Nektek is jobbulást!

Zsani,
Mi van már???? :lol: :lol: :lol:
Sierült meggyógyulnod?

Ági,
Én is gondoltam ma rátok.
Időben felértetek?Ma vmi nagy káosz volt az M1-M0 bevezetőn.

Mennem kell....

Cirmike

UI: Köszi a dícséreteket a lurkókról.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lola!
Mi volt ma veletek?Noénak mit mondtak?

Betti!
Isti jövőre tölti be a 3-at ugye?Ovihoz sztem eléggé kicsi az esélye,hogy felbveszik,mert itt a példa Angika,hogy neki Julcsija febr-ban töltötte a 3-at és nem vették fel szegénykét,pedig a körzetükbe tartozó ovit jelölték meg.Dodót meg felvették,mert Ő Nov-ben töltötte a 3-at,és nem is a körzetünkbe levő oviba vittük.Böli maúgy még jobb,sztem is,azt szept-től kezdheti az ovit meg csak akkor ha betölti a 3-at.bölibe is sokat tanulnak,és ott még azért picinek kezelik őket,oviba már nagyfiunak...

Crimike!
felérni időben felértünk,csak parkolót nem találtunk,azt csináltuk hogy én kiszálltam a kórház elött,férjem meg helyet keresett,vagy 30 percig eltartott mire talált,én már végeztem az uh-al,mire bejött...

Edb!
Hogy vagytok?gondolom hog ykimerült vagy,nem csoda.....

Hugi!
Sztem is hülyeség hogy már ne próbálkozzatok mert nagy lesz a korkülönbség...amúgy valószínű a sok stresztől nem jön össze a tesó....kicsit el kéne mennetek kettesben,és egyből összejönne,mint annó Virág...

Köszi mindnekinek a drukkokat,használt!
1 óra alatt végeztünk is,ami nagyon szó...uh-os nő nagyon jó fej volt,átkapcsolt 4D-re is,mondta hogy nagyon szép pofija lesz,formás baba :) ,ránézett a vesékre és egyből mondta itt nincs semmi baj!!!!!!Méreteket sem írt,mert normál méretek :D :lol: Nem is kell mennünk többet!!!ÁÁÁ leírni sem tudom mit érzek,érzünk :D .Balázzsal beszéltük,hogy mehetünk vele,majd strandra,fürödhetek vele egy kádban,nem kell havonta vesegondira menni,ha belázasodik nemkell egyből frászt kapnom...stb,ezt egy egészséges baba anyukájának alap dolgok,de nekünk ez nagyon nagy szó....
Mondta a dokinő,hogy kisfiúk ezt nagyon nagy százalákban kinövik,Levi is így tett,már iszonyatosan örülök,hogy kisfiú lett-lesz,de sztem ez így volt nekünk megírva :)

Megyek Dorkával játszani,apa meg megy focizni...

Ági

Kép

Kép
ági01

sziasztok!
Ma ismét genny egy idő van kint....
angika
általában kakastaréj formában van Ádám haja bár már hosszú hozzá, visszakonyul... Voltunk dokinál azon a csípő szűrésen és ő is megdícsérte h micsoda séró :-) Azon akad meg mindenki szeme általában
lola:
mi sajnos jelenleg Bicskén lakunk de remélhetőleg már nem sokáig...
hugodugo:
semmiképp se add fel figyi: mi egy évig próbálkoztunk mire összejött Ádámom! Én is már orvoshoz akartam fordulni azt gondoltam egyikőnkel baj van, de rájöttem h csak annyira görcsöltem rajta és már csak azért sem sikerült. Aztán miután feladtam és azt gondoltam majd jön később, egyszer csak hoppp megérkezett.

egyelőre mára ennyi
sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Ovi/bölcsi:
2010márciusában menne oviba Isti,akkor tölti a 3-at.De az ugye ehhez az évhez tartozik igy már most tavasszal be kell iratnom.
És ha felveszik akkor nem adnánk be szeptemberbe a bölibe.
Egyik fő okunk az hogy sajnos nálunk mindenki aktív dolgozó,igy nincs kinek reggel elvinni a picit.Bébisziterre sajnos nem tellik.Amúgy bölipárti vagyok,tényleg nagyon jót tesz a kicsiknek.
Oviba meg lehet már kora reggel vinni.
Ha nem veszik fel az oviba akkor még fogalmunk sincs mihez kezdjünk.
Arról szegény gyerek nem tehet hogy márciusban született.Mégis kicsesznek vele/velünk.

Ági!
Dejóhírek!
Nagyon örülök.

Betti

Kép
berna23

Ági,

De jó hírek!!! :lol:
Hát igen, tuti ezért fiú! Hiszek az ilyen dolgokban, ahogy Rékánk sem véletlen (az hogy különleges törődést igényel), különben nekem a munka (más cége!)volt fontos régebben, ment volna a bölibe, most meg itthon nyugodtan kiélhetem magam, rengeteget változtam, új szakmám lesz! Semmi nem véletlen!

Betti,
Nekünk itt Szőlősön annó felvették Rolit úgy hogy májusban lett volna csak 3, de már elkezdtük márciusban az ovit. Igaz akkor itt Szőlős még lasszóval fogta a lurkókat, ahogy most a helyi suli teszi...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
Élünk még :D
Kicsit fáradt vagyok,mert kevesebbet tudok pihenni.2-3 napja Míra egy kicsit hasfájósabb lett,ugyhogy most adom neki az infacolt,picit többet van kézben ugyhogy semmit nem tudok csinálni.szegénykém annyira éktelenül sir fel idönként hogy a szivem szakad meg.Persze igy még főzni sem nagyon tudok.Képzeljétek szombaton nagyok elmentek apukájukkal bicózni,én meg itthon föztem volna vadast.Szegény Míra annyira elkezdett sirni,hogy hirtelen ahogy kapkodtam cukor helyett 3 evőkanál sót "karamellizáltam" a vadas alá.persze akkor vettem észre mikor már ráöntöttem a turmixolt alapot.Ugyhogy szépen ebéd nélkül ebéd nélkül maradtunk.

V.Erika

Jót nevettem a galambetetetős sztoridon,olyan jól irtad le.

Edina!
Ádi haja tényleg szupi,édes kis pasi.
Tényleg nem győz majd Míra és Lili válogatni.

Na most ennyi megint sir,Hanna nem bir vele
sziasztok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?