Új privát üzeneted érkezett!

jó neked........nálunk sajna kicsit ingerűlt már....... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedig ezt igazán megérthetné! :roll: A babátok érdekében!
zsu83

szerintem is...de mindegy nem érdekel..........a babóra gondolok........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát minket megint utolért a hasfájás késő estére! :cry: Rettenetesen szenvedett Bencus, ennyire még sose láttam nyögni, tekeregni, pedig rendszeresen kapja az Infacolt! :?
Kínunkban meglázmérőztük, hátha nem jön ki a kaki, egy kisebb adag jött, de nem ez volt a baja, mert utána se lett jó neki! Meg délután 2szer is nagyot kakált, és folyamatosan pukizott!
Éjfél után sikerült nagy nehezen elaludnia a cicin, fél 5-ig aludt!
Most megint alszik 6-tól!
zsu83

szegénykém........... :(
sok puszika a pocijára........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Szegény Bencus!Biztos erős a tejed meg sok levegőt nyelhet, ha sokat pukizik!Ilyenkor olyan rossz, hogy tehetetlen az ember!

Nita: Nálunk a férjem a szex és a horgászat hiányától szokott ingerült lenni! :roll: De nálunk nem volt belőle probléma terhesség alatt!Ő jobban vigyázott mint valaha :D :wink:

Kép

Kép
melcsi82

sajna minden férfi ás.....azelőtt napi 2x is volt sex.....most megcsappant kicsit.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsu, nem próbáltatok meg szélcsövet használni? Bár mi sosem használtunk, de több környékbeli anyuka szerint csodás hatása van. Bencus hasfájása nem lehet összefüggésbe valami általad evett vagy ivott dologgal? Ne gondolj feltétlenül a babra , borsóra, kukoricára, káposztára stb! Lehet valami olyan dolog is, amire nem is gondolnál, hogy hasfájást okozhat. Ákosnál a görögdinnye tette be a kaput és eltelt 2-3 dinnyeevős alkalom mire rájöttem.
Jobbulást Bencusnak!

Nita, kitartást a férjednek :wink: , de most tényleg a baba a legfontosabb. Még pár hónap kitartás és ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok!

Melcsi, meggyógyultak már a lányok?

Kép Kép Kép
datolya

Köszönöm lányok a vígasztalást! Ma teljesen jól van Bencus, most az espumisam cseppeket adjuk neki, ezt ajánlották a gyógyszertárba!
Datolya, vettünk szélcsövet is végszükség esetén, én is nagyon sok jót hallottam róla!
2 napja elkezdtem kávézni, de csak koffeinmentest, lehet hogy az a ludas!? :roll: :?

Melcsi: Nekem is eszembe jutott, hogy talán erős a tejem, és én vagyok a hibás a hasfájása miatt! :cry: :cry: :cry:

Átadom Bencusnak a gyógypuszikat! :)

Basszus, már megint nincs fűtésünk, a csepeli erőműbe valami elromlott! Hát így nem fogunk fürdetni, és elő kell venni a hősugárzót is Bencusnak, mert megfázik! Bezzeg a 40ezer forintos számlákat mindig megkapjuk!
Betelefonáltunk, dolgoznak a hibán, de nem tudják, hogy mikor lesz kész! :twisted:
zsu83

Zsu: Ez nagyon rossz,ha kivagytok szolgáltatva másoknak!Nálunk fa tüzelésű kazán van+ egy kandalló a nappaliban!Én örülök,hogy nem köttettük be a gázt!De jó, hogy Bncus már jobban van!Szonja most nyűgös,szerintem érzi a hidegfrontot! :?

Datolya: Köszi kérdésed :D Már meggyógyultak a lányok!Hanna ismét jár oviba tegnap óta :D

Nita: Nálunk azért napi 2x nem volt!Én már ki sem bírnám :shock: :D bezzeg amikor még fiatal voltam 8) 8) 8)

Csütörtökön megyünk tanácsadásra a Szonjával!Kíváncsi vagyok mennyit hízott!Még mindig csak az anyatej a nyerő Nála!Almalé nem nagyon ízlett neki!Ez mai kép!
Kép

Ez a tegnapi fürcsi :D
Kép

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Megvolt a 6 hetes kontroll, minden ok velem, szépen begyógyult a seb, kipotyogtak a varratok, minden tilalom alól feloldozást nyertem! Ki is használtuk hogy Bence alszik, már össze is bújtunk Apával! :oops: :lol: 8) Hú, úgy izgultam, mint amikor először voltunk együtt! :oops: :lol:

Fűtésünk kb. fél 8-ra jött vissza este, de a fürdést kihagytuk, mert mire visszamelegett a lakás! Szegény Bencus meg is érezte, hogy kimaradt a fürdés, mert elég nyügi volt, alig bírt elaludni! :?
És zavarta, hogy duplán van betakarva! :(

Melcsi: Annyira édes Szonja baba!!!!! :lol: :lol: :lol:
zsu83

zsu nagy élmény ilyenkor összebujni ujra......én is izgultam anno...........de isteni volt..........

én ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!
remélem minden ok lesz holnap!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, hát persze hogy minden rendben lesz holnap! :wink: :D
Ne izgulj, mert az nem tesz jót Nektek!
zsu83

sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap nagyon rossz napja volt Bencusnak, megint betett neki a szeles idő! Nyügi volt egész nap, csak karban volt hajlandó elaludni, ott is nehezen, de ahogy leraktam az ágyába 10 perc után üvöltés, újra karba, ringatás! Szóval ez ment egész nap! :?
De este 6 után megtört a jég, Bence édes kisbabává szelidült! A pihenőszékébe gügyögött fél órán át a figuráknak, hát majd meg zabáltam!!!! És már velem is beszélgetett a maga nyelvén, tudjuk mondani, hogy "o" meg "hő"! :lol:
Mára bejelentkezett a védőnő, tegnap este megmértük Bencust, hogy pontos adatokkal tudjak neki szolgálni! 4900 g, 3 nap alatt 13 dkg-ot hízott! :shock: :D

Nita, nagyon aranyos a babó!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vera, nagyon szépek a videók, gyönyörű gyermekeid vannak! :lol:
zsu83

zsu szép sullya van már bencusnak!!!!!! :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kész kis vasgyúró, majd meglátjátok holnap! :lol: :lol: :lol:

Nagyon meg volt elégedve a védőnő Bencussal, azt mondta, hogy szépen fejlődik, és gyönyörű baba! :lol:
zsu83

majd jól megdögönyözöm..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Este 10-kor evett utoljára Bence, és reggel 5-kor kért újra enni! Fél 12-kor aludt el! Így tudtunk több mint 5 órát aludni megint! :D

Apa mára lebetegedett, megint a gyomra! Olyat evett, amit nem lehetett volna neki, de Ő azt hitte, hogy már minden ok, erre tessék! Beszélhetek én neki! :?
Voltunk reggel dokinál, kapott gyógyszert, meg egy alapos leszúrást a dokitól, jogosan! :?

Ja, és nem beszélek most Apával, nagyon mérges vagyok rá, jól elcseszte a napomat! :twisted:
Én veletek akartam talizni, megmutatni Bencust, nem az ő beteg jajveszékelését hallgatni, amiről Ő tehet! :evil:
zsu83

zsu majd talizunk máskor.....semmi baj...gyorsan békülj ki a pároddal!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most pitizik nagyon az ember! Mérges vagyok rá, mert saját magának csinálta a bajt megint, hiába beszélek neki! :x
zsu83

szerintem most tanult a hibályából..... :roll: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Remélem Nita, ha nem elválok tőle! :wink: Na mindenesetre szent a béke, mert éjszaka teljesen egyedül kicserélte Apa a kakis pelust! :lol:

És imádom a kisfiamat, ma akkora mosolyt kaptam tőle reggel szopizás után!!!! :lol: :lol: :lol: 8)
zsu83

reméljük nemsokára mi is láthatjuk a mosolyát......
annak nagyon örülök hogy kibékültetek!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ti hogy vagytok a pároddal? Remélem már elmúlt nálatok is a feszkó! :roll:
zsu83

Sziasztok!

De jo ujra olvasni titeket!
Kicsit eltüntem, de már itt vagyok.
Lassan én is babázhatok, ugy mint ti.
Nagyon szépek a csajszik és már mekkorák!!!!

Mindenki jol van?
encike 2

zsu nem tudom.most épp nem vagyunk összeveszve de olyan fura a levegő felettünk..
encike mért tüntél el olyan hirtelen?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vera, Iza nagyon szép kis husis lányzó. Szerencsére nem hagytak rajta nyomot a kezdeti nehézségek! Végül kiderült mi volt a baja, megműtötték? (Kicsit lemaradtam.)

Melcsi, örülök, hogy meggyógyultak a lányok! Szonja is szépen fejlődik, ahogy látom és élvezi az életet. Mindig ilyen jókedélyű?

Encike, örülök, hogy jól vagy és minden rendben veletek. Látom a vonalzódon, hogy már csk hetek (napok???) kérdése és újabb babát csodálhatunk. Drukkolok, hogy szép élmény legyen a születése!

Nitácska , gratulálok a jó UH eredményekhez! Hatalmas a pocakod, azt hiszem ezt már nem lehet egykönnyen rejtegetni. Tudják már a nagyszülők?

Zsu, Bencus tényleg szépen fejlődik, nem csoda, hogy védő néni is meg volt vele elégedve! Pocakja jobban van már?
Párodnak jobbulást! Az én férjem is igen makacs és csak a saját kárán hajlandó tanulni (vagy azon se), remélem a tiednek ennyi elég volt egy időre.

Nálunk hol az egyikünk, hol a másikunk kap el valami nyavaját, így a fent említett téma nem jön szóba hosszú hetek óta, nehogy megfertőzzük egymást, bár így is sikerül. Most éppen az egész család torokfájóüs, taknyos, köhögős, szerencsére csak kicsit és láz sem társul hozzá.
Tegnap vizsgáztam ebben a félévben először és nagyon jól sikerült. Remélem a többi is ilyen lesz (csak az a kár, hogy még öt lesz belőle)!

További jó hétvégét!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Encike, de jó hogy jöttél :lol: , már nagyon hiányoltunk!
Nagyon eltűntél! Mi újság van veletek?

Datolya, köszi, valamennyivel jobb a pocak, de most nem kap rá semmi oldatot, és így sokkal jobb!
Jobbulást Nektek! Gratulálok a vizsgádhoz! Nagyon ügyes voltál! :lol:

Raktam fel az iwiw-re új képeket! :)
zsu83

Mai mérlegelés eredménye: egy hét alatt 370g :shock: :lol:

És ennek ellenére ha sír a gyerek mi a sok okos ember első kérdése: van tejed? meg Biztos nem kaptál enni Bence? :twisted:
zsu83

datolya a nagyszülők meg pár barát már tudja...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi az ujra fogadtatást!
Egyszerűen időhiányom volt.

Teszek pocis képet. Kép
encike 2

nagyon csinos vagy!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi!

Megyek alukálni, mert a kisasszony annyira rugkapál, nem szereti, ha sokat ülök.
encike 2

jó éjt!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike, húzz bele, mert Nita nemsokára beér pocakméretben. :wink:

Kép Kép Kép
datolya

datolya ez nagyon jó..... :) :) :) :) kicsit messze vagyok még encike pocakméretétől...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nálunk megint bekavart ez a szeles időjárás! Bence tegnap éjfélig nyomta a bulit :? , éjszaka szerencsére jól telt! Reggel óta megint nyűgősködött, most végre elaludt! Egyszerűen sehogy se volt neki jó! Szerencsére ma apa szabadnapos, így jó volt, de holnaptól dolgozik! :cry:

Bezzeg a pihenőszékbe nagyon jól elvan Bencus, élvezi a zenét, na meg az állataival jókat beszélget! :D

És jelentem elértük az 5kg-ot, 5140g-ot nyomunk! Hát igen, ilyen egy éheztetett gyerek! :lol:

Encike, nagyon-nagyon szép pocakod van! :lol:
Olyan furi, nemrég még pocaklakó volt Bencus, most meg 2 hónapos lesz jövőhét pénteken, nagyon megy az idő!
zsu83

gratula az 5 kg-hoz!!!!!!!!!!
zsu holnap nem vagy otthon? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De, de Nita, eljössz? :lol:
zsu83

hát figyi ugy van hogy nekem reggel el kell mennem elintézni a tb-met...de utána nagyon szivesen átmennék..párom itthon van tud vigyázni mátéra........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ok várunk :!: hány körül jössz kb? :lol:
zsu83

Már azota nőtt a pocim!!!
Végülis a baba jol érzi benn magát, még igy is nehéz cipelnem.
Képzeljétek ma reggelre mind a két lányom 39 fokos lázban szenved. Adtam Nurofent, na ez nagy nehezen levitte 2 tizedet, de egész nap az ágyat nyomták.
Egy hét ovi, egy hét itthon, nem semmi.

Holnap benézek, megyek fürdetni.
encike 2

Encike, jobbulást a lányoknak!
Jó fürdést! :wink:
zsu83

encike ismerős a dolog...máté is két hétig beteg volt majd multhét ovi erre most megint folyik az orra......
zsu szerintem dlkörül...majd csörgök ha végzek.jó?a rucikat mindenképp feladom neked.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok, várunk itthon leszünk! :lol:
Na megyek, megint hisztizik Bencus, nem marad meg a Zsoltinál se! :?
zsu83

remélem nálad megnyugszik!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?