Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Zsu, Orsi! :lol:

Enikém!
Annyira gyönyörű a kiscsajod! Sokat nőtt egy hónap alatt, olyan, mint Benci lányos, lágy vonásokkal! És a fiad is mekkorát változott mióta láttam :shock: Csodásak vagytok, a vizsgálaton való helytállás meg... Az jutott eszembe a minap, hogy hogy illene Jankára az a név, amit először gondoltatok... De így kerek, hogy Janka!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mirci! Mirci-puszi! :) :)

Kolosnak pedig jobbulást!

gyakoroltunk ma Apjával. Mármint vezetni. 8) Itt ott,nem főutakon. Jó volt, csak hát a mi Marutink mégse mai gyerek már. Kissé másképp szuperál, mint az oktatóm féléves Poloja. Hát mit mondjak, vidám délután volt, bár a vége felé Emberemnek egyetlen idegszála maradt szerintem és én azon táncoltam...:roll: Egy lejtőn úgy nagyjából tizenötödjére sikerült elindulni... :oops: :) De volt, amikor már a röhögéstől nem ment. A végén megkaptam a kérdést, hogy " Hogy mentél te át a rutinon, drága kalács...?!..." :roll: :shock:

Szép estét!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme,
gyakorolgassál csak, kell is az nekünk! :lol: Apjuk beszólásai meg... minden családban állandőan záporoznak szerintem. :wink: Legalábbis nálunk tuti megvannak (illetve egy éve nem, mert azóta nem vezettem) De most rávettem apjukot, hogy kipróbálhassam ezt a saab-ot, annyira lelkesen beszélt róla (hogy turbó, és hogy milyen faszán lefulladt vele a dugóban, erre ugye ráadásul rejtett indításgátlója van, zárni kell egy áramkört, ami el van dugva, szóval nagyon trükkös. Ebből ki is található, hogy én NEM FOGOM a forgalomban vezetni.. :lol: majd kimegyünk egy elhagyatott országútra, valahová a világ végére.. :lol:
Kósza pockok, rettegjetek! :roll:
Ja és én is Polo-n tanultam (+ Clio-n, mert pont vizsga előtt váltott a drága tanárom).
Vendég

Steffi
Mirtill Napsugárnak nagy névnapi puszi.

Eni
Janka belevaló kicsi lány. Ereje, mint az anyukájának. Nagyon-nagyon sok. Minden jót nektek.

Betegeskedőknek mi is gyógypuszikat küldünk.+++++++++++++

Andi
Neked nagy ölelés.

Jó éjt!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Benci, Ben, Beni!Napsugár :) Boldog Névnapot Nektek!
Aztán Benedekek hozzátok azt a meleget!!!!!

Délelőtt 2 órát fagytam a játszin, délután 1-et. Napsütés ide, napsütés oda. Persze büdöskölke nem fázott :roll:

Tegnap lazán beájultam 1/4 9-kor Ivánnal :roll: Sminkben, ruhában, fogmosi nélkül :oops: Aztán 1/4 1-kor kicsit magamhoz tértem, láttam tök sötét, már nem ég a kislámpa, ebből levettem, hogy nincs korán, ha már Zsolti is ágyban, ugyan ébren...Szal 1/4 1-kor fogmos, öltöz, visszaájul :lol: Reggel 1/4 8-ig húztuk :wink: Délután meg Iván nézte a Vizipókot én meg elaludtam mellette :oops: vagy 3/4 órára, de el sem mozdult mellőlem, csak bambulta a tv-t :oops: Tavaszi fáradtság vagy mi :?

Eni
Édes ez a Jankacsaj :wink: Benci meg a bringán :shock: Nekünk még semmi pedálos, de tegnap a játszóházban felpattant egy 3kerekűre és elindult vele :shock: Persze a lábbalhajtás motor módra jobban bejön 8) A környéken mindenki bringát kap a 3. szülire. Én ezt kihagynám, Zsolti nem az a lemegyekagyerekkel típus, én meg nyilván nem fogok szaladni utána :wink: Talán jövőre és akkor ez a legkisebb méret ki is maradhat 8)

Zsu
Ábel nekem is nagyon bejött, csak nálunk a vezetéknévhez nem passz. Meg asszem hozzánk sem, de ahogy téged és Micut látom, hozzátok tök illik egy Ábel gyerkőc :wink:

Mse
Nálatok férj pályáttévesztett, nem? Oké, hogy apósék háza van a képen, de akkor a kerítést Nagyjankó csinálta, jól értem?
Jajmááááá, ennyire nem vagyok hüle, hogy 13.hó 5-e 8) Csak annyira, hogy ez a fajta vonalzó megkavarjon, ha a számok nem egyértelműek, mint pl. 2/11 :oops:

Zsó
Levi felállásához gratula!

v-Andi-ni
Éljen az új kecó :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok,

Benedekek!!! Nagyon boldog névnapot!!!! :D

Mircinek még egy puszi rendel! :D

Enikém,
naon szépek vagytok!!! Benc hogy teper azzal a bicajjal :shock: Janka meg nagyon kis ügyes volt a vizsgálaton. Le a kalappal...

Zsó,
gratula Levifelálláshoz!!!

Orsi,
Kolosnak gyógypuszi fénypostával elindultak.

Memme,
Csak gyakorolgass, menni fog az. Én jogsiszerzés után 10 évig nem vezettem, aztán megvettem a zsírúj Altot szalonból, 0 km-el és első utamon az összes piros lámpánál lefulladtam... vanezígy :oops: ;)

Bori,
azért mellékúton is csak óvatosan a Saab-al ;) Mikor mentünk ősszel Brüsszelbe, megkaptam hajnalban a Kia cee'd-et a német autópályán, aztán mikor lenéztem a kilométerórára kicsit meglepődtem, hogy 170-et mutatott :oops: Nem igazán éreztem a sebességet benne... De azért jó volt ;) :D

No most ennyi maradt meg hirtelen... Hulla vagyok, anyósomnál hajnalban leszakadt a konyhaszekrény, azt szereltük fél délután :roll:

Amúgy jól, lánykám kétszer egymás után átaludta az éjszakát (illetve este 8-tól hajnal 5-ig nyomta, akkor kaja, és ma reggel utána még 7-ig szunyált). Na ilyen is rég volt, hogy nem Annaordításra ébredek, hanem arra hogy apa hozza a kávémat ;)

Holnap délután kinézek Bababörzére... Valaki??

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Boldog Napsugár napot is akkor már!!! Nem is tudtam, hogy ma van! (Én csak egyszer hallottam eddig ezt a nevet: a csipkerózsika walt disney-féle átiratában úgy nevezték el a tündérek a hercegnőt, mikor bújtatták :lol: )

Judy,
igen, óvatos leszek majd. Én amúgy az állatkákra (is) nagyon vigyázok, múltkor is már félig kiszálltam az m 7-esen (dugószerű állapot volt), mikor egy egérke átszaladt előttünk, de aztán megállt a két sáv közt a szaggatott vonalon. Beparázott... Én meg őérte. Na akkor kaptam a fejemre, gondolhatod. :roll: De ez tényleg meggondolatlanság volt a részemről.. :oops:
Vendég

Steffi,
kislányodnak puszi tőlünk is!

Reni,
igen, igen, ember volt a kerítéskivitelező.

Ha már Judy szóba hozta a bababörzét...én szeretném eladogatni a kinőtt kisruhákat. Nem tudjátok, hogy mükszenek? Mindenhol asztalpénzt kell fizetni,vagy csak elmegyek az atuális műv. házba és kirakom az árut? Ja, Steffi, a farmerruhákat természetesen nem felejtem, csak még nincsenek kinőve :wink:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Benedekek, Mirci Napsugár boldog névnapot kívánok Nektek!!!

Eni!
Nagyon édesek a gyerkek, Janka meg csodaszép kiscsajszi :lol: :lol: :lol: Meg persze csini is :lol:

Orsi!
Kolosnak jobbulást :!:

Megyek , mert vendégeim vannak....A berke nálunk is beteg, éjjel velünk aludt(soha nem szokott)mert köhögött nagyon meg szerintem fájt a torka..,....
Igyekszem jönni....

KépKépKépKép
vdorka3

Judy
ja, a lényeg: gratula az ágybakávéhoz! :lol: Ezt én is el tudnám viselni :wink: (na de nem panaszkodom, minden reggel apjuké: át Bogihoz, ott együtt tornáznak, aztán reggelit is csinál neki. én addig még szunnyantok egy kicsit.)
Vendég

enyém is inkább ilyeneket csinálna, mint kerítést :roll:

Kép
Kép
paklincs

Kolosnak és Berkének jobbulást!!
Vendég

Szerdán én is megyek vezetni, szal ez nekem is szól...egy vicc...ma küldte Keresztanyu:

- Na, hogy megy a feleségednek az autóvezetés?
- Mint a villám!
- Olyan gyorsan?
- Á! Hol egy fába, hol egy oszlopba csapódik.

Mse
Klassz pasi a te férjed, mint kerítésgyáros :lol: Legközelebb egy pincérhez menj hozzá :wink:
Sztem mindenhol kell valami zsetont fizetni az árusításért.

Judy
Ágyba kv...de jó dolgod van!!! Nekem egyszer jött ágyba a reggeli...karácsony másnapján. Akkor is műanyag zsömi képzeldel teával. Igaz, volt műa sajt és paradicsom karika is, és külön kívánságra narilé. A felszolgáslás 5*-os, a pincér is igazán jó kis pasi :wink: De attól tartok mire felnő ezt a lelkesedését is elveszi :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na azér' nem kell irigykedni, nálunk se sűrűn fordul elő... ;)

MSE,
én még csak vásárlóként jártam börzén, fogalmam sincs :oops:
Ja, apája kedvet kapott, állítólag május végén nekiáll hintát, csúszdát és homokozót ácsolni fából :shock: Hogy itt mi lesz??? :roll:

Berkének is jobbulást!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Reni,
Hátha mégse ;) Látod, akadnak pasik, akik néha még felnőttként is hajlandók rá ;) (nálunk hétvégenként azért elő szokott fordulni az ágybakv, ha a kisasszony nem ugraszt ki korábban :oops: )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Halihó!

MA csak 4x jövök, de valaki mindig lenyúlta a gépet. Petiék ugye 7en tesók.....csak a lényeg, majd holnap visszaolvasok:

Boldog Névnapot Benedekek, puszi a pofitokra!
És persze Neked is MirciNapsugár!

puszpusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NapsugárMircinek és Benedekeknek nagyon sok boldog névnapot!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Benedekeknek nagyon, nagyon boldog névnapot!!!

és neked is TE gyönyörű MirciNapsugár!

Na ezért volt ma ilyen szép idő!

ancsaboszi

Sziasztok,
Benedeknek, Mircinek boldog nevnapokat!

mi voltunk ma a Vadasparkban Budakeszin, rakok par kepet:
a golyak mar rakjak a feszkuket, akinek szuksege van a golya egyeb szolgaltatasara, itt lehet rendelni :)
Kép

ezek nagyon aranyosak voltak, kis csikos malackak az anyjukhoz bujtak, az apjuk mellettuk turta az avart, neztem, mit kereshet
Kép
aztan kiderult, h o is a feszket rakja, utana mellejuk fekudt es melegitettek egymast, csaladi agy...:)
Kép

Kar, h Zsofi ebbol semmit sem latott, mert o ezalatt az apjan aludt...:)
Kép

Kitartas, ez mar a tavasz!
jah, es Zsofi is alszik, mar 2.5 oraja, fel 10 ota meg egyszer sem ebredt, nahat!

banana

Jó reggelt minden Anyukának!

A tegnapi Benedekeknek és mára a Beáknak sok szeretettel:

Derűs napra keltél fel,
Óra sem érdekel,
Rád gondol ma ki szeret,
A névnapodon ez megillet!

Mert érted kell ma a Nap és a Hold,
Arcodról ma boldogság ragyogjon.
Nem kívánok neked mást,
Legyen tied amire csak vágysz!

Hozzánk ma a keresztanyámék jönnek vendégségbe, így a délelőttöm főzésről fog szólni...

Banana, lementettem a gólyás képet, ha nem baj :lol: Kirakom babonának a laptopra...hátha...fészket mi is rakosgatunk, novembertől lakunk itt, az első otthonunkban, csinosítgatjuk, úgy mint a gólyák :D

Nagyon szép vasárnapot kívánok Nektek!
arwen***

Nagyon bejön a Vadaskert-feeling :)

Berke, ugye már el is múlt?

Adri,magatokról nem sokat mondtál.

Vezetés: Apja ezt már a röhögéstől fuldokolva mondta, ráadásul a lányok hátul ültek, ők is elkezdtek hahotázni. :D Műútra kellett felkaptatnom, úgyhogy ha véletlenül arra járt volna valaki és benéz az autóba, biztos gyorsan elhúz, mert nem tudja mire vélni, hogy mi lelte itt az útkereszteződés közepén ezeket... Melinda közben búzgón biztatott: "Anya, adjál gázt!"

Kép

Kép

Kép
memme

ha,ezek a különbségek...nálunk ez így hangzik:Anya, ne bénáázzz!

Aztán Kriszta túlélte e a gyakorlást?

Kép
Kép
paklincs

Jóreggelt,

kiscsaládom dögröváson...vayis K már jobban, nincs láza, kedve jó! De Szabi lázas, szédül, rosszul érzi magát. :cry: Én egy picit náthás, meg torokfájás. (pár napja kezdődött de már jobban)

Dorka, köszi, Berkéne gyógypuszik!

Zsu, tök jó az Ábel név. Nálunk is felvetődött, de páromnak nem jött be. ebből lett aztán Áron, majd a szülőszobán Kolos. :lol:

Judy, köszi, gyors vagy már éjjel ide is értek!! :lol: Én akartam menni a börzére, de nem hiszem h betegen elmegyek.

Banana, jaj, iszonyat édesek, nekem is kell ilyne kismalac. :oops:

hát nálunk nem szokta kritizálni Szabi a vezetési stílusom. Biztos túl jól vezetek. :oops: :lol: Na de apukám! nekem nem szól be, de anyának... én megmondtam neki, h csak akkor ülhet be mellém ha csöndben marad.
snooopy

MSE: itt a honlapja a börzének, hátha találsz hasznos infót. http://www.babaexpo.hu/
snooopy

Aproo,
nem tudom, álmodtam-e, de nem kértél cyber fenékbebillentést? Ha igen, akkor itt jön a kérdés: tornáztál-e tegnap? És ma?
(Ha nem, akkor szorry, kicsit zavart vagyok mostanság.. :oops:)
Én most nyomtam le, mert engem meg apjuk billentett fenékbe..ezentúl lőttek a reggeli szunyáimnak, lecserélem tornára...
És kifejlesztettem a tévézés alattit is: tévézünk apjukkal, csak én a tévé alá rakom a laptopot, amint rr halkan nyomja és én meg tornázom. És közben a tévét is nézhetem :lol: De ez csak végszükség esetére, hogy ne legyen kifogás, hogy "ma nem volt időm" :lol:
Vendég

Halihó, Szép Virágos Napsütéses, és nem utolsó sorban Madárcsicsergéses Jó reggelt!!!!

Végre, végre idejutottam.
:lol:

Bori, én kértem nem álmodtad, de még apjuk festi a járókát, amiben Levi a torna idejére szállást kap. Szóval csak jövő héten tudom kezdeni, mert most sehol sem tudom hagyni Levi a lakásban, már mindenhonnan meglóg.
De köszönettel fogadom keddtől. :oops: :lol:
Privim megvan?

Szóval mégegyszer nem rohanósan és utólagosan is Csodás Névnapot mindenkinek és kérjük a tavaszt továbbra is!

Eni, nagyon édes képek!

Orsi, jobbulást Nektek!

MSE, már kicsit kiesett, írtam-e, de nagyon köszi a felajánlást, puhítok...

Memme, hajrá nagyon vezetés, így kell ezt. Apum anno 70 éves nagyimat akarta megtanítani vezetni, de kicsi nagyókám a finoman a gázzal úgy értelmezte, hogy tökig benyomva sem okozhat bajt. Szóval ez egy amolyan 5 perces gyorstalpaló volt, aztán megállapították, hogy ez kimarad nagyikám életéből. :roll:
Na, a lényeg, hogy menni fog az, hamarabb, mint gondolnád, de sztem senki sem tud vezetni még, amikor jogsit kap, az utána következő 10000 km a dönttő.

Most így hirtelen....:Andi, Kriszta, Ancsa????Gyertek ha csak egy szóra is.

Próbálok altatni....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csajok !
csak gyorsan.....tudom hogy már 1000-szer volt róla szó és soha nem figyeltem.... :oops: hol lehet spéci kendőt venni??????köszi :!: :!: :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorka, jaja mamamin vannak jó kendők.

Zsó, hajrá jároka-festés, aztán torna!

Kolos tegnap így aludt nagy betegen.
Kép
reggelinél :lol: Kép
odahajol Olivérhez(unokatesó) Kép
itt meg fel akarja emelni
Kép
snooopy

Na, nem mintha most esedékes, majd kistesónál, de milyen a jó kendő? Rugalmas vagy nem? Mert már annyi véleményt hallottam.
Orsi, Tiéd milyen?
Zsu, Te mit kölcsönöztél Orsinak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsutól egy girasolt kaptam. nagyon pihe-puha kendő. :lol:

Nekem didymos van egy lisa (ez csíkos), egy lilies violet és még nincs nálam, de egy natur/barna indiot boltoltam. remélem mihamarabb ideér. :)
Szerintem mind a gira mind a didy nagyon jó. Puhább mint a nandu, jobb vele kötni, könnyebb, kényelmesebb.

Amúgy a véklemények eltérnek kinek mi jön be. Én először elmentem a klubba tapiztam párat és az alapján döntöttem.

Amúgy nem értek én hozzá, Zsu meg a mamamin a többiek jobban felkészültettek. ott érdeklődhetsz. Nagyon kedvesek, segítenek szívesen.
snooopy

sziasztok
én is itt...
képzeljétek Encikém végre szobatiszta lett :lol: :lol: :lol: :lol: na nem kis "varázslások " árán...ugyanis mondtam neki 3 napja, hogy unom hogy este azért kell ráadni a pelust hogy belekakiljon, és ha ezek után a bilibe vagy a WCbe megy a kaki akkor varázsolok neki kindertojást.(ugyanis Húsvétra beszereztem már vagy 8at) na erre nagy buzgón azóta naponta 3or kakil, vagy a bilibe vagy a WCbe.
kindertojásom elfogyott :D valami mást kell kitalálnom ezek után, nehogy lankadjon a kedve :lol:
Tudom nem olyan nagy hír, de nekem akkora öröm :lol: :lol:
puszi mindenkinek

Kép
gablaty

ja és Mirci Napsugárnak is Boldog Névnapot!!

Kép

Kép
gablaty

Orsi köszi.
A Te két kendőd között mi lesz a különbség?

Gabi, dehogynem nagy hír! Sőt, sztem ezt mindenki fordulópontként éli meg.
Encinek nagy nagy gratula!

Lányok, ha vki esetleg tudja.
A zöldbab fog? Mert két napja ezt eszi Levi kis kacsapecsenye levével, bejön, de azóta nincs nagy kaki. És keményebb is. Mert ugye még anyatejcizünk, szóval alapban sem állt még össze, de most valahogy mintha kevesebb, keményebb lenne a termelés.Hm?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, kb 3 napja tudom mi a különbség a kendőim között, eddig csak a színükig jutottam. :lol: szóval: más a szövésük. a lisa keresztsávos, a lilies meg jacquard de ne kérdezd, h azok mik. :oops: azt tudom, hogy a lisa: puhább, kicsit mintha vastagabb lenne, de nem nehéz kötni.
Kép
a lilies: vékonyabb, puha az is, de másként, talán könnyedebbnek hat.
Kép

eddig még nem tudom melyik a jobb, mind a kettőt jól meg tudom kötni.

Zsu, vlmi észrevétel, vagy jól fogalmaztam??
snooopy

Anna,
ezek a csíkos kismalacok csodásak! Na persze Zsófi is, de ő másképp :lol: Kár, hogy ő nem látta őket, de majd legközelebb. Bogit se nagyon dobta föl a strucc látványa hétvégén..

Aproo,
oké, akkor keddtől indul a buli! Illetve torna. Én ma almanapot tartok, hát.... Ma elmendtem Tesco-ba nem kellett volna, így éhesen egy vagyont hagytam ott, csak kajára, aztán itthon elpakolni.. de kemény vagyok. :wink:
Levi meg kóricálhat közben, nem? Nekünk nincs járókánk, az egész lakás az.. :lol: Boginak mindig odapakolok valami érdekes dolgot az alsó két polcra és így elvan, matat, pakol, míg tornázom. Persze a vége mindig az, hogy rám támaszkodik, de ez a nehezítés benne! :lol: Nem kell a lábsúly! :lol:
Ja, nézem a privit, nem is vettem észre, hogy jött :oops:

MSE,
voltál börzén?
Mi ma ismerősnél, ahonnan tonnaszám szoktunk babaruhát kapni Most visszavittünk 4 zsákkal és reméltem, hogy kb ennyit kapunk is, de sajna nem, alig párat. Aztán megláttam a 17 hós lánykájukat, alig nagyobb, mint Bogi.. :lol:
Szóval engem is érdekelnének rucik, ami nem kelt el, ha nem nagy macera felrakni a fotókat.. És persze nem baráti áron, hanem amennyit szerinted érnek, oks? :wink:
Vendég

Jaj és a lényeg!
Gabi, Enci,
GRATULA!! Ez szerintem igenis nagy hír! Remek! Jöhetnek a szépséges bugyikák! :lol:
Vendég

Kolos nagyon cukiiii!! :lol:
Vendég

Aprooka,
visszaírtam.

Andi?

Veronikusz,
Milyen volt a barlangban? :D

Dori,
milyen otthon KÉT GYEREKKEL? Örülnénk pár kukis fotónak :lol:

Tenci,
Tesódéknál mi a helyzet?
Vendég

Bori, küldtem!
És akartam ám írni, de elmaradt: szuper a fagyoskodó ketten egy kabátban képetek Bogival.
Ősztől jön a gólya? Ha eltéved egy befogjátok a nagy út előtt egy kis extra szolgáltatásra....talán mi is keresünk egyet "azidőtájt". :oops: :) :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo,
naná! :wink: Remek! :D
Vendég

Sziasztok!

A fórum minden Benedekét Isten Éltesse és természeteseb Myrtillt is!

Eni: Köszönöm kérdésed én nekem sajnos ingadozó a hangulatom, de betudom a terhességenek. Csak nem tudom mi lesz, ha meglesz a 2. baba is, mert Petya után is volt egy kis baby blues.... Félek....
Jankaszáva tiszta Benci!

Zsu: Köszönöm, szerencsére róka-kóma tovább állt, de az étvágytalanság maradt :roll:

Renáta:
Neked akartam írni még, hogy nekem is nagy a hasam. Most kb. akkora, mint Petyával 7 hónaposan. Nem is tudom mi lesz a végéig??? :shock: :roll:

Emese: A férjed pályát tévesztett!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Renáta!

ment privi! Jázminnal a kezemben kicsit nehéz írni! :lol:
Na viszem is fürdetni! :wink:

Később még jövök.

Pusz Mindenkinek! :P

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Aproo,
írtad már, ha esetleg kell az ember, majd egyeztetünk...

Bori,
most kaptam vissza Flórka 56-62-es ruháit, elsősorban ezeket szeretném áruba bocsátani.Aztán ahogy kapom vissza a nagyobb méreteket, akkor majd azokat is. Meg Kisjankónak vannak még ruhái, de sok azok közül a tesómék kisfiánál van, úgyhogy azt át kell néznem.Holnaptól nekiállok fényképezni, aztán felrakom valahová, ahol át tudjátok böngészni, aztán felrakom majd valahova. Azért gondoltam egyébként börzére, és nem internetes árulásra,mert egyenlőre elég macerásnak tünik, hogy egyesével postára szaladgáljak velük...de lehet, hogy összeszedem magam.
Ja, azt a UPC-set bírtam, amikor vasalóval gőzöltek, meg elemlámpa volt a diszkófény...

Brigi,
nem lesz sokkal nagyobb a pocak, mint az első terhességnél, de sokkal hamarabb "kitágul, nő", ez velem is így volt Flórkával. Mészi doktor bácsi el is magyarázta tudományosan, de már nem bírnám visszaidézni, asszem izmok meg szalagok kevésbé feszességéről volt szó...

Orsi,
köszi a linket.

Kép
Kép
paklincs

Gabi,
Encinek gratulaaaa!!! szerintem válts kinder csíkra (nem tom, mi a neve..), az talán tovább kitart.. :lol:

Berkének gyógypuszik!!!!

Brigi, a te étvágyad nálunk lakhat... :wink: hátha idővel csendesedik a pocak émelygése és tudod igazán élvezni az "együttlakást"

gólyás fotó hipiszupi!!! én is néztem Vácrátóton a fészket, de még üres...

Orsi,
tökéletesen fogalmaztad a szövések lényegét!! én is eddig jutottam.. :wink:

Zsó,
igazából sima rugalmassal úgy 6-7 kg-ig kénylemes kötni, de a bébit az öleli legjobban körbe (olyan pólóanyag-féle..)
a hibrid rugalmasokkal (drágább, amerikai fajta) tovább, akár 10 kilóig lehet kötni
bármikor lehet szövött kendővel kötni - hogy az didymos, girasol, hoppediz vagy más, az szín/minta/pénztárca függvénye :lol:
kábé féléves kortól nőnek bele a meitaiba/csatos hordozókba..

most altatás....

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Mégsem jövök éjszakázni, mert mert 39-cel nyomom a lázat! :oops: Meg elkezdtem köhögni is mint állat! :roll:
Jázmin és az Ő forralttejes cicijei.....imádja!!! 8)
Csak ne fájna úgy kezem lábam...meg mindenem!!! :? Kivéve a fejem, mert az nem fáj! Legalább valami jóhír is!!! :roll:

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ez épp most készült, muszáj megmutatnom. csak földről jó enni a cornflakes-et :lol:
Kép Kép
snooopy

Tigrincs, nagy gyógypuszi és gyógyuljál hamar, nehogy Jázmini is beteg legyen.
snooopy

Orsi jó kép :lol: volt mit takarítani :lol: :lol:

Gyuzso! vettem mini milka tojásokat :lol: de mondtam neki hogy azért már varázslás nélkül is mennie kell a dolognak....
de persze mindenkinek eldicsekszünk hogy milyen ügyes!
ugyhogy nagyon büszke magára, hogy szobatiszta, hát még én :D

Kép
gablaty

Sziasztok,

Hajnalban rámtört a felismerés, hogy ismét hétfő és mókuskerék... az én fejem leesik, már nurofen is kellett... :? Bár sztem ezt köszönhetem tegnapi családlátogatásnak (szüleim+egyik tesómék gyerekkel, nekem sok volt).

Memme, azt szerettem volna mondani vezetésről, hogy vannak férfiak, akiknek kényszere a beleszólás. ÉnFérjem pl mindig beleszól mindenbe. Vagyis nem, csak irányítgat, hogy most váltsak sávot, meg jelezzek, meg ide álljak, oda álljak. Szoktam neki mondani, hogy volt oktatóm 13 évvel ezelőtt, elég is. :shock: :D

CfBrigi, csak magamról tudok nyilatkozni... én elég alacsonyra zúgtam Benedek születése után, konkrétan alig mertem hazajönni a kórházból, bőgtem folyamatosan, nyomattam a pulsatillát... Janku születése után "vártam", mikor jelentkeznek a tünetek. 5 napos volt a kiscsaj, amikor a klinikára először mentünk, akkor zokogtam, meg azóta is sokszor, bár ez inkább a betegségnek tudható be. Szóval röviden, másodjára sokkal jobban viseltem a gyermekágyas időszakot érzelmi szempontból.

Zsó, gólyát kérsz szeptemberre? Keresek neked egyet... hurráááá!

Gabi, Encinek nagy gratulaaaaaaaaaaaaa!!!

Orsi, dobok egykorú Jankaszávát és Bencit, hasonló a testhelyzet is. Kék Benci, csíkos Janku. :wink:

Dorka, nekem amazonas van, nagyon kényelmes, könnyű kötni, és tetszik is.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kép

Kép :roll:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?