Hahó!!!
Na, ma is csak most jövök... Rettentő sűrű volt a hétvége...
Nagyon aranyosak a lányk, Pumuklii, Anita! Maja igazán nagyon ügyes!!! Amúgy ő hogy kezdte? Mert Samuval próbáltunk bilizbi, de nem akar rajta maradni, biztos kénylemetlen, vagy nemtom. Grétinek meg milyen tökjó helye van ott fent!!! Szép a pocakod, Anita! Az meg, hogy görcsölsz, hát nemtom. De ha elmúlik, akkor baj tuti nincs, csak lehet, hogy amikor ürül a hólyag, baba lejjebb száll, és ránehezedik vmire... Nagy hülyeség??? Ja, és nem vagy bolond, hogy megkönnyezted nagylányod elmenését...
Én sztem meg fogom könnyezni, hogy most a héten vlsz. úgy fogják letenni aludni anyumék Samut aludni, hogy nem leszek a közelben, még nem biztos, de ha így lesz, én lehet, hogy szintén könnyezni fogok...
Gyros tál meg, hmmmm. Nyami!
Vanni! Hajrá a beszerzésekhez!
Csak ügyesen! Na, meg ne aludj el az óráidon...
Azt hiszik a nebulók, hogy ennyire unod az egészet...
Vigyázz is magatokra!
A krémes tuti finom volt a folyósság meg, hát majd legközelebb!!! Férjuram kedvenc süteménye...
A kissrác meg nagyon helyes lehetett!
Panndi, nekem is tetszett a pelenkadobálás... Mindig megnevettetsz...
Annus! NAGYON szép a babaszoba! Ügyes vagy a baldachinnal is, meg szépen glédában állnak a ruhácskák is!
A székekkel meg tényleg vigyázz...
Petrus! Tök örülök, hogy ilyen jó ötlettel álltál elő!
Bőszen fogom olvasgatni, amiket írsz a manókról.
Szofi! Nektek is gratulálok a megszerzett cuccokhoz!
Örülök, hogy a nagy részén túl vagytok!
Emese! A napozó nagyon cuki!
Pingi! Remélem, jó volt a kiruccanás! Mi si kint voltunk Samuval a kertben, nagyon élvezi a bukdácsolást - kicsit hepehupás a talaj, és folyton visz a teraszajtóhoz, hogy ő ki akar menni...
Kitty! Azért most túl vagy a fájdalmon, ugye? Remélem, nem lesz többet!
Mindenkinek további szép vasárnapot, ami még van belőle...