Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem tudom, mi van velem, ma du le kellett feküdnöm a Bendivel aludni, mert olyan álmos voltam...3 órát aludtunk egyhuzamban.

BeneIldi, köszönöm. Igazad van, ha várja, az már egy jó lépés.

Almi, üdv itt. Nálatok jó kicsi különbség lesz a két bébi közt.

Kima, ismerem, amiről írsz. Az első kb 6 hónapban Bendi is folyton felébredt, rettenetesen fárasztó. Akkor én is azt mondtam, nem szülök többet.

Anita, gyógyulgatsz? Bogi? Én most rettegek, hogy Bendi elkapja az én nyavajámat. Boginak BOLDOG SZÜLINAPOT! Mit kapott végül?

Ronci, értem. Én megkaptam mindhármat. De lehet, meg sem nézetem, mert várni nem szeretnék én sem, akkor meg csak ideges leszek, ha mégsem vagyok védett. Amúgy én rettegek a tűtől, tiszta problémás beteg vagyok. De az oltásokat erős stressz alatt és fekve kibírom, de leizzadok és lefehéredek tőle rendesen.

Kép

Kép
kinga82

Boginak BOLDOG SZÜLINAPOT :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga!! Most ezt a vizsgálatot hagyd ki, mert igazából nincs akkora esélyed rá, hogy elkapd!! /tudod, vérrel illetve sexuális úton terjed/, ugyhogy ne problémázz rajta! A toxoplasmát úgyis nézetni fogod, a HIV-re meg ugyanaz igaz, mint a Hepára. :lol: Nekem kötelező most megnézetnem, de mint mondtam, nem valószínű, hogy beadatom, akármi is az eredmény.Jobban akarom a babát. Most mikor voltam a nődokimnál, megbeszéltem vele, hogy hogyha negativ lesz a rákszűrésem, akkor beadatom magamnak a HPV elleni védőoltást, de aztán úgy döntöttem, hogy mégsem, mert terhesen nem kaphatod és ugyebár a 3. abból is 6hónapra van.. Igazából nem esik nehezemre nem kiadni érte 90000-ft-ot, de ettől függetlenül szerintem be fogom adatni magamnak amint lesz rá "időm", azaz nem akarok közben babát.
Viszont veled ellentétben én egész jól birom a szurikat. Akkor szoktam lesápadni, ha sokáig kutakodnak a vénám után, összevissza szurkálózva a bőröm alatt/mondjuk, mikor megengedem a tanulóinknak, hogy rajtam szúrják első vénájukat..mert tudom, hogy milyen szar volt nekem is először élesben szúrni..../
Mondjuk ezt a szurkálózást én is szoktam nem egyszer alkalmazni, mert mondjuk a cukrosoknak, asthmásoknak kicsit idősebb korukra semmi vénájuk nem marad, így ahhoz, hogy el tudjam látni néha 20percig próbáljuk szúrni vagy 15helyen..na az elég kellemetlen lehet a betegnek. De azért remélem még jól vagy! :lol:
Amúgy meg laptetőn vagy!
Mindenki más!! Merre vagytok? apucival összebújva tv-ztek??vagy??? :D

Kép
Kép
ronci

Gani!!
Igen kertes házba! 1400négyzetméteres udvarral.. :lol: Kicsi férjem egy napig szokta csak a füvet nyírni a kertben. :lol:
De már lassan rendbe lesz a fél ház, akkor átköltözünk, aztán évvégére meg akarjuk a másik felét. /mármint a belső részét rendbe rakni.,/

Kitty! Igen én dolgozok, a mentőknél. És azért gondoltam, hogy esetleg dolgozol, mert a 2.dipimet én is meló mellett csináltam. Amúgy meg az első dipimet 24évesen kaptam és addig 1napot sem dolgoztam az életemben, ugyhogy emiatt ne pironkodj!Azóta már bepótoltam. Volt hogy egyszerre dolgoztam 6helyen. Igaz, hogy a főállásomon kivül mindenhol 1-2-3 napot, de elég volt. Aztán a suli miatt leadtam belőlük, nem bírtam.
Akkor pesten szeretnél dolgozni, ha jól sejtem? Ott biztos találsz valamit, főleg ha addigra elkezden kilábalni az ország a válságból.

Kép
Kép
ronci

ronci most kicsit lesápadtam a sok tűtől.... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem szokltam politizálni,meg igazából nem is nagyon érdekel.De a mai híradót végignéztem.Ti hallottátok,hogy Gyurcsány le fog mondani?Nem akartam hinni a fülemnek.párommal azt beszéltük,ha megint Orbán Viktor lenne a miniszterelnök,akkor se jutnánk előbbre.
Na jó,erről ennyi elég is! :oops:

Ronci!Mi is kertes házban lakunk.A kertünk tavaly lett kész.be van gyepesítve,tényleg szép.A tavalyi nyarunk már úgy telt,hogy 2 hetente nyírta párom a füvet.Én meg a kis sziklakertben gyomtalanítottam.Hát idén azt is a párom fogja csinálni,már megnyugtattam. :wink: :lol: :lol:
Nyárra már nem tudok nagyon hajolgatni.Örülök,ha a házimunkát megcsinálom.

Gani!Irigyellek,hogy nálad csilli-villi minden!Nálam is kellene.Ma csak néztem a porcicákat,de nem vitt rá a lélek a takarításra.De holnap muszály leszek megcsinálni. :twisted: Pffff...

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz! Nálink még sok teendő van a ház körül, de a kertünk már egész szép. Még akarok egy icipici konyha kertet és akkor oké is. Rettentő sok gyümi fa van benne, meg málna, meg szeder, meg eper, ribizli.. Szeretem a nagy udvart! :D
Amúgy én is néztem hiradót, bár ezt már hallottam délelőtt a foci bajnokságon mindenki erről beszélt. Számunkra bármilyen személyi változás nem sok változást jelent, mert úgyis meg csinálják velünk amit akartak eddig, csak most más fogja ki mondani az utasítást.Szerintem. De én se szoktam politizálni, mert nem értek hozzá. Azt tudom, hogy nagyon nagy a gáz, és hogy elvileg még ennél is rosszabb lesz, de reménykedek!!!

Nita! Bocsi a sápadás okozásért, nem volt direkt!!! :lol:
Pusszzzi lányok, jó éjt, elteszem magam holnapra, mert nagyon álmi vagyok!!!

Kép
Kép
ronci

szép álmokat.....
sajna nagyon parás vagyok.....most a vérvételen olyan bénán vették le a vért...most ugy néz ki a kezem mint egy drogosnak... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is nagytakaritok :)
Meg bulizgattam csüt-péntek.

Prolaktinom magas lett, ugyhogy norprolacot kaptam...most a köv. ciklus nem probálkozunk, mert rizikós...
És felhivom a laparos orvost, hogy mikor lenne a műtét.Valszeg április, gondolom a ciklus elején csinálják.
Max május.

Felujitásban is leszek, kis garzonom konyhája még nincs meg, és kicsi fürfőszoba felett is beépitett szekrény...meg festé, légkondi, parketta csiszolás...és egy kis jelzálog hitel mindezért.
Motorom pedig le kell adni...gyűjtés indul.

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Szilvike!

Te valami nagy vad motoros csajszi vagy? :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Boginak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Hellóka!

Ronci, kihagyom őket. Igazad is van, azért én nem dolgozom olyan helyen, hogy könnyedén elkaphassam. Nyaralni idén nem megyünk külföldre (max októberben, de csak a Bendit visszük, a nagyokat nem -meg persze tesókát pocakban :) ), így ott sem kaphatom el. Különben érdekes, mert nekem van a karomon két jól látható ér is, de sosem azt bökik, hanem mellette a kis, alig látszó vékonykát. De ennek biztosan szakmai oka van. És neke nem is az a bajom, hogy "matatnak" rajtam, hanem már jó előre beparáztatom magam, és elképzelem, ahogy a tű behatol a bőröm alá, és roncsolja a szöveteket...Szóval, én magamnak köszönhetem, hogy ilyen frankón viselem, de nem bírok nem gondolni erre. Bocs mindenkitől, befejeztem a vérvételes dolgaimat!!!!! :oops:
Amúgy nektek is jó hatalmas kertetek van :) Nekem is, és szeretnék kiskertet, csak időm nincs rá, így ez is max jövőre lesz, ha végleg itthon maradok a gyerekekkel. Én a fűnyírást szeretm, mert van traktorunk, lehet vele száguldozni :)

Szilvi, én is csüt.-péntek bulizgattam, persze, lájtosan. :)

Sziszkó, én is takarítok. A matracokat porszívózom ki, sztem abba el is fáradok alaposan. Apa metszi a fákat a Bendivel, ha végeztem, megyek ki én is. De ha fáradt vagy, csak pihizz, meg ne erőltesd magad. Tapasztalatból tudom, hogy a porcicák megvárnak :lol:

Ééééés: rávettem Apát, hogy menjünk el vhova kajálni, hogy ne klljen főznöm :twisted: Tegnap sütöttem rétest, ma megérdemlem :twisted:

Szép, napocskás napot!
K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Boginak boldog szülinapot!

Ronci, milyen diplomáid vannak?
Én bács-kiskun megyei vagyok, nem Pesten fogok dolgozni. Oda sose mennék :oops:
Vendég

sziasztok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na, ezt is letudtuk 1 évre :lol: A frászt, aug.1-én Boglárka nap lesz :lol:

A torta jó lett, Bogi 100 fokon égett és megint nem férünk el a játékoktól :lol:
Kapott kinyithatós fali rajztáblát-külső oldalára táblafilccel, belülre krétával kell rajzolni-, hercegnős projektort,3 kerekű hercegnős rollert,Belle és Hamupipőke babát-ezek még hiányoztak a sorozatból :lol:
Déditől jövő szombaton fog kapni, akkor megyünk el hozzá-öreg már s mi szoktuk látogatni- illetve a kolléganőimtől majd akkor fogja megkapni az ajikat, ha megyünk oviba.

Anita
Kép

Kép
gani

Szia Nita :lol:

Gani, jó kis szülinap lehetett :wink: Jó sok ajándékot kapott Bogi, de ez vele jár :lol:
Képeket hozol? :wink:
Vendég

[quote="sziszkó29"][ írta:sziszkó29b]Szilvike!

Te valami nagy vad motoros csajszi vagy? :lol: :wink:

Neeem, dehogy.
Egy 500ccm-es bordó honda túra motorom van:)
Sajnos, ha inszem/lombik lesz, idén el is kell adni, mert túl luxus, hogy évi 500ezer megy rá/hitel-kötelező-adó-casco-benzin-garázs/
Igy 2 évig használtam, alig 3000km-t mentem, ez szinte uj!
Fáj a szivem, már megsirattam előre.
Ha legalább tudnám, hogy nem kell eladni, mert az első inszem, vagy term.uton mégis baba lesz, idén még élvezhetnék pár kirándulást.
De ha ez az egyik áldozat, akkor meg meg kell tennem!
Vendég

[quote="gani"]N írta:gania, ezt is letudtuk 1 évre :lol: A frászt, aug.1-én Boglárka nap lesz :lol:

A torta jó lett, Bogi 100 fokon égett és megint nem férünk el a játékoktól :lol:
Kapott kinyithatós fali rajztáblát-külső oldalára táblafilccel, belülre krétával kell rajzolni-, hercegnős projektort,3 kerekű hercegnős rollert,Belle és Hamupipőke babát-ezek még hiányoztak a sorozatból :lol:
Déditől jövő szombaton fog kapni, akkor megyünk el hozzá-öreg már s mi szoktuk látogatni- illetve a kolléganőimtől majd akkor fogja megkapni az ajikat, ha megyünk oviba.

Boldog Szülinapot!
Nagyon szép név a Boglárka.
Nekem a kedvencem még a Hanga.
Volt egy testvérpáros ovisom, Hanga és Boglárka.Még 1996, mikor kezdő voltam.
Édesek voltak, egy jogász/ügyvéd család gyerkőcei.
Mindent tudtak 3 évesen :)

Ha egyszer lányom lenne, Hanga lenne. Még a Cintia is tetszik, de olaszosan.
Fiunak, meg szintén kedvenc ovisom, Kristóf, aki imádott engem :)
Vendég

Bogi, boldog szülinapot Neked!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szillvi!!! Ha vissza olvasol: nekem is a Hanga a lány nevem. Még esetleg a Lotti.De a Hanga a befutónk. :lol:
Tudod mit? Szüljünk együtt és legyen egy-egy kis Hangánk, jó? :lol:

Kép
Kép
ronci

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.03.25 20:39-kor.

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Ronci, húúúúú, elég komoly szakmád van :shock: De nagyon felelősségteljes is :wink: Én mentős azért nem lennék, mert a baleseteknél én tuti elájulnék (főleg amilyen súlyosak is szoktak lenni :cry: ).

Hanga név tetszik, főleg hogy magyar név őrült vagyok :oops: Nekem most a Kincső a favorit :wink:

Fiú neved nincs?
Vendég

Boginak mi is boldog szülinapot kívánunk, stílusosan Hercegnőkkel :)

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

BOGINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

Köszönöm a hiányolást! Nagyon össze jöttek most a dolgok.

végig olvastalak titeket de öszintén nem sokra emlékszem.

Nekem annak idején magamat kellet szurkálnom 6 hétig naponta. az elsőnél 2 órát szaladgáltam anya elől a törőt lábammal.:D aztán végül meg szoktam hogy szúrni kell.

Meg probálok most már gyakran jönni.

Zsu
zuzmo4
Érd

Boginak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Velünk minden rendben, Kristóf mostanában mindent elpakol, bedobál, elrejt. Ma reggel a kávémba találtam a cumiját, a távirányítót már nem is keresem. Majd előkerül. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Zuzmo, :)
gyere gyakrabban! Mizujs veled?

Susy,
jó fej Kristóf :lol: Ma egy éves, egy hónapos, egy hetes, egy napos :wink:
Vendég

Kitty
Én azt hiszem még nem is üdvözöltelek, ezért most szeretnélek üdvözölni. Múlt héten nem jártam sokat erre, most majd pótolom.
Igen, Kristóf 1 éves, 1 hónapos, 1 hetes, 1 napos... nekem is megakadt a szemem rajta. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy,
köszi :wink: És gyere gyakran :wink:
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket! Boginak is tettszettek a képek :wink:

Itt annyira fúj a szél, rossz még hallani is :(

Sziszkó!
Azt hiszem, Te írtad a múltkoriban, hogy illatos ternyét ültettél? Hová ültetted? Egyenesen ki a szabadföldbe vagy még először palántát nevelsz belőle?

Mit tudtok az időjárásról? Jön már a tavasz? Mindjárt megnézem az előrejelzést. Már ültethetnékem van :lol: Megvan már az első csapat muskátli palántám is :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
én már elvetettem az illatos ternyét :) Csak ki a szabad földbe...

Anyós kért a falugazdától egy időjárás-előrejelző naptárt, abban az van, hogy márc. vége még hideg lesz, ápr. elejétől lesz melegedés.

Én már ültettem vöröshagymát, lilahagymát, borsót.

Meg ültettünk babarózsát, rózsabokrot, selyemakácot, fűzfát, szilvafát...
Vendég

jöhetne már a jóidő...elég ebből a hidegből...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="ronci"]S írta:roncizillvi!!! Ha vissza olvasol: nekem is a Hanga a lány nevem. Még esetleg a Lotti.De a Hanga a befutónk. :lol:
Tudod mit? Szüljünk együtt és legyen egy-egy kis Hangánk, jó? :lol:

Édes vagy!
Én benne vagyok, az együtt szülésben.

Sajnos a prolaktinra kapott bogyótól iszonyat rosszul vagyok.
Hogy fogok akkor egy műtétet, egy terhességet viselni???
Ez a ciklus kimarad, nem probálkozunk, megvárjuk az 1 hónap prol. csökkentő bogyó hatását.
Most a fél helyett negyedet fogok szedni, hogy tudjak dolgozni, ma azt is le kellett mondanom.
Vendég

Lányok mi az az illatos ternye? :oops:

Én is szeretnék ültetni, de még semmit nem ültettem, szombat reggel nálunk hó borította az udvart. :evil:

Egész héten megint ilyen csúcsszuper idő lesz, nem hiszem el, hogy az igazi tavasz ennyit várat magára.
Talán hétvégén jobb idő lesz.
Aki követi az időjárást, ajánlom a következő oldalt. --> www.idokep.hu mindíg az éppen aktuális felhőképet és hőtérképet mutatja 5 percenként frissítve.

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Én inkább mézvirágnak, mézecskének ismerem.
http://www.kertimag.hu/viragmagok/ternye.html

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Én idén még nem ültetek, majd ősszel, amit lehet. Idén még nem tudnék vele foglalkozni, úgy meg nem akarom. Viszont át kell ültetnem a benti növényeket.

Festés lesz nálunk. Tegnap nem engedtem lefeküdni a páromat, amíg meg nem beszéltük a színeket. :)

Nekem lánynévben a Bodza, Boróka, Bíborka a befutók, mindegyik elé az Éva előnévvel.

Susy, Bendi is mindig pakolt, de neki volt egy kis központi "szamárfészke", ahova a kincsit rejtette. Igaz, a szamárfészek helyét néha változtatta. Mindent egy kupacba hordott össze, pl a pelenkásdoboz alá, meg ilyesmi. Kristóf is cuki lehet. Azért nekik ezek mekkora kincsek már :)

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

kinga szép nevek!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, de szép nevek! :D
Vendég

Gani
Köszi az infót! Okosabb lettem.

Kép
Kép
susytunder

Szilvi! Mi a neve a gyógyidnak amit szedsz? Sógornőm is most fog lombikozni, neki is egy csomó mindent kell szednie/mintmár írtam a 3.baba nem akar össze jönni/ és neki is volt egy bogyója amitől halál rosszul volt, nem bírt megállni a lábán a munkahelyén, stb.. És megkérdezte, hogy nincs-e belőle valami más fajta és ugyanaz a gyógyszer megvolt hüvelygolyóban, csak nehéz volt beszerezni: és attól nem volt rosszul!!!! Ha megírod a nevét, lehet be tudom azonosítani, de lehet nem ugyanazt szeditek... de hátha!

Kép
Kép
ronci

Kitty!!!

Ha mentőznél nem lennél rosszúl a baleseteknél, főleg nem a súlyosaknál, mert annyira leköt a tennivaló, meg a gondolkodás, hogy mit tudnál még csinálni, hogy nem foglalkoznál vele, hogy mit is látsz. Jó azt látod, hogy vér, seb, csont stb. de én pl. nem úgy látom, hogy szenvedés , fájdalom jaj de szörnyű, hanem úgy, hogy vérzés-fájdalomcsillapítás, légútbiztosítás...és nem érek rá magammal foglalkozni...

Fiú nevem: Nándor /egyszer már írtam, hogy azért mert majdnem Sándor, így drága férjemnek ismerős a hangzása, így tetszett neki!!!/ :lol:
Remélem jövő ilyenkor már lesz egy kis Nándikám vagy Hangám! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci,
az én párom is Sándor, ő a saját nevét akarja a fiának, de én meg nem! Az apja is Sándor, meg annak az apja is az volt.
A mi családunkban nem divat a névöröklés...

Az biztos, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnék, nem kezdeném el sajnálgatni az emberkét, meg szörnyülködni, hanem megpróbálnék neki segíteni...
Vendég

Sziasztok!

Kinga!
Most már megemberelem magam és írok pü-t!

Kitty!
Az Én férjem is a saját nevét szeretné adni a fiunknak. Ő Zoltán (pofázoltán :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
és te engedsz majd a férjednek? én nem nagyon szeretnék, két név meg szóba sem jöhet. Így is baromi hosszú a vezetéknév, és kimondhatatlan is :lol:
Vendég

Kitty!
Eddig nem úgy tűnt, mintha volna más választásom, minthogy Zoltán legyen a fiunk (ha lesz). Egész egyszerűen, más név még csak szóba sem jöhet. Meghallotta amiket mondtam neki (Benedek,Bálint, Zétény), de egyáltalán nem érdekelte. Kizárt/kizár minden más nevet. Neki csak a Zoltán játszik :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
eddig az enyém is hajthatatlannak tűnik, de addig majd rábeszélem :lol: Meg ő amúgy is két lányt akar :wink:
Vendég

Nálunk is apa neve lesz, ha fiú lesz, mondjuk nekem tetszik is, szóval tényleg szívesen adom :lol: így nálunk ez nem kérdés...
Nekem a saját nevem is tetszik, ettől függetlenül nem akarom, hogy Ildi legyen a lányom is. Lány oldalon nálunk még sok befutó lehet :lol: de ezen majd akkor gondolkodunk, ha ott lesz a baba a pocakomban :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Anita, Kitty!
Ha nem veszem ki MArcit az ágyból vagy nem megyek át rögtön, akkor is ordít. Már kipróbáltuk, csak akkor 40 percig hallgattuk ahogy üvölt. De szerencsére megemberelte magát és tegnap már normális volt. Lehet, hogy hatott amikor mondtam neki, ha így folytatja beadom a lelencbe :lol: :lol: :lol:

Anita!
Boginak utólag ugyan, de boldog szülinapot kívánunk!

Sziszi!
A héten mikor mész Uh-ra?

Ronci!
Nektek hatalmas kertetek van :shock: Mennyi rengeteg meló lehet vele......

Kinga!
A Bodza nevet én is imádom :wink:

Mennem kell, mert Marci nem bír magával... :D Majd este még jövök.....

Kima
Kép
Kép
kima75

[quote="ronci"]S írta:roncizilvi! Mi a neve a gyógyidnak amit szedsz? Sógornőm is most fog lombikozni, neki is egy csomó mindent kell szednie/mintmár írtam a 3.baba nem akar össze jönni/ és neki is volt egy bogyója amitől halál rosszul volt, nem bírt megállni a lábán a munkahelyén, stb.. És megkérdezte, hogy nincs-e belőle valami más fajta és ugyanaz a gyógyszer megvolt hüvelygolyóban, csak nehéz volt beszerezni: és attól nem volt rosszul!!!! Ha megírod a nevét, lehet be tudom azonosítani, de lehet nem ugyanazt szeditek... de hátha!

Régen bromocriptint szedtem, most a norprolacot. Ezt még igy is jobban birom, a másiktól ájuldoztam, hánytam stb.
Tegnap csak negyedet vettem be, és most 1 hétig igy szedem, és már jobb is volt.
Hozzá kell szokni, valószinű
Nem tudok róla, hogy lenne belőle h.golyó.
Az az utrogestan, ami progi pótlás, abbol van h.golyó és szájonát is tabl.
Vendég

Kima!!!

Leginkább fű+fa van a kertben, ugyhogy inkább fűnyírás meg metszés ami munka van vele. A kiskertem még csak most fog elkészülni, de az is icipici lesz/ ami kettönknek(illetve hármónknak majd)elég/. UGyhogy én még túl sokat nem dolgoztam benne, max a málnát meg az ilyen apróbb gyümiket metszettem vissza. Ja meg ott szokott lenni a medencénk, ugyhogy azt szoktam még rendbe rakni. :D
Szilvike!!!

Igen erre gondoltam én is. ezekhez a hormonos gyógyikhoz nem értek, ilyesmit nem használunk a kocsin! :D
Az együtt szülésünket akkor úgy tervezd, hogy én kb jövő február-március-április környékén szeretnék szülni.. Szóval ha neked is jó...?! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ildi, nálatok mi apa neve?

Kima, ezek szerint Marcira hatott a fenyegetés :lol: Örülök, hogy megjavult :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?