Új privát üzeneted érkezett!

Noki:április 25én lezs a kismamának a babaruhabörzéje a bp-i vásárköüzpont A pavilonjában.
Itt mindent elolvashatsz róla:http://www.kismama.hu/babaruhaborze/
Vendég

Jó reggelt Kismamik !

Hát még mindenki lustálkodik vagy mindenki a börzén van ?! :lol:
Én meg ma is dolgozom ... :?

Baratodildi
Volt egy elvesztett babád ? :( Mikor és hogyan derült ki, hogy szegénykének nyitott gerince volt ? :cry:

Kandi
Remélem már mégjobban sikerült megnyugodnod, de hihetetlenek az orvosok, hogy így paráztatják a kismamákat !!!! Velem is mindig ezt csinálják ! :twisted:
De szerintem ne foglalkozz velük, hanem dönts úgy, ahogy a legjobbnak érzed !!

Linácska
Mit kell tennem, ha nem megfelelő a cukoranyagcserém ? Az még nem akkora baj ?

Beusmimi
Miért kellene császárral szűlnöd ?
Gratulálok a szép eredményhez ! :D

Irdab
Nekünk is 2006. július 15-én volt az esküvőnk ! :D

Kispinty
Üdv. közöttünk, gyere sűrűn !!

Kép
Kép
rilla_

Rilla,
már írtam, hogy nem értem a védőnődet, hogy ha a vizeletedben kimutatta az acetont, akkor miért nem küldött sos cukorterhelésre, mert csak azzal derül ki, hogy mennyire nem jó. Csak mondta, hogy diétázz, ami még akár ronthat is rajta, mert az aceton jelentheti azt is, hogy kevés a szénhidrát a szervezetednek. Hivatalosan csak a 24. héten nézik, az neked még 6 hét, annyit nem szabad várni. Csúnya dolgokat tud csinálni, talán még nem ennyire a terhesség elején, de később igen, jó hamar elöregszik a lepény, így kényszerűen ugye koraszülött lesz a baba, vagy ha nem, szülés után közvetlenül tud galibát csinálni. Ha kezelik, és szinten tartják, akkor semmi gond vele, és szülés után szinte azonnal visszaáll. Na, de ijesztgetni nem akarlak, néha nekem is felmegy, de egyszeri-kétszeri rossz érték nem számít, azt a baba kezeli, de tartósan nem jó. Ne hagyd magad, nézesd meg minél előbb.

Na azt hiszem hozzálátok a főzéshez. Holnap jönnek a vendégek, egy csomó mindent kell csinálnom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!
Tényleg milyen kicsi a forgalom ma délelőtt :o
Nekem szerencsére nem kell ma főznöm, a szüleimhez megyünk vidékre, ott lesz minden, amit egy kismama megkívánhat :lol:
Tegnap a párom névnapomra meglepett egy-két kismamaruhával (biztos már nem bírta nézni a minden reggeli kínlódásom :D ), vett három felsőt és egy hosszú nadrágot is. Ahogy hazaért vele közölte, hogy ő nem tudja a napját megvárni, már most szeretné odaadni, mert annyira kíváncsi, hogy tetszenek-e. Annyire édes volt! Aztán ahogy felvettem őket, közölte velem, hogy gyönyörű kismama vagyok! Úgyhogy a tegnapi esténk nagyon jól sikerült!

Henn: a Szent Imre a Tétényi úton van, a 7-es busz egyik megállójánál, el sem lehet téveszteni, akkora nagy monstrum :D Én tervezem, hogy megyek, legalább a kórházat is kicsit jobban megismerem...

Lányok írjatok majd milyen volt a kisbababörze!

Anetto, tesódról van valami új hír? Hogy van?

Kispinty, üdv közöttünk!

Bea

Kép

Kép
dbea

sziasztok jó reggelt!

üdv kispinty, gratulálok a babához!
bea:nagyon aranyos párod van, édi lehetett!! :D előre is Boldog Névnapot kívánok Neked! Igen, nagyjából ezt tudtam, és én is gondoltam rá,hogy nagy ráértemben elmegyek és megnézem mi merre hány méter :)
kismamik? mikor és honnan tudjátok hogy hol vannak bababörzék? :)
kandi:remélem mára már valamelyest sikerült megnyugodnod, ne idegeskedj az a legfontosabb. a pici is megérzi....

szép hétvégét mindenkinek!!

Kép
henn

dbea:
Az eloadasok lenyege is az, hogy a korhaz szokasait is megismered. :) Ha tudod, hogy mesz osszefuthatunk ott. :lol:

rilla:
Az elobb olyan szepen leirtam es elszallt a hozzaszolasom. :evil: :evil:
Szoval az afp lett nagyon magas anno, de persze csak a 18. hetre derult ki, a Bhcg meg szinten nagyon magas lett. Aztan elkuldott a dokim a SOTE-ra genetikai uh-ra, ahol pőont a tegnap mar oly sokat emlegetett doktorno vizsgalt meg. O latta, hogy 2-3 csigolya lehet erintett, ami nem zarult le. Aztan meg egy uh-n voltam, ahol sokkal jobb gepen lattak, hogy 2 csigolya erintett, de nem egyertelmu, hogy a csont heléyett nem zarja e le kotoszovet a gerincet. Ezert amniot javasoltak ennek megallapitasara. Az rossz er4edmenyt hozott es meg aznap meginditottak a szulest. ekkor mar pont 20 hetes voltam, ez 2005 decemberben volt.
Az aceton nalam is volt a vizeletben meg Timinel, de inkabb a szenhidrat hianyara vezettek vissza, mert eppen annyira dietaztam, hogy nem volt eleg. Szoval nem kezdenek idegeskedni a helyedben, de azert erdemes utana jarni es megnezetni esetleg meg egyszer a vizeletet. Valoszinubb, hogy fogytal egy kicsit, mint az, hogy rossz a cukrod. Igaza van viszont linacskanak en sem varnek 4 hete vele...

Voltam tegnap egy nagyon erdekes eloadason a gyermeki kotodesrol szolt.
Itt van a temarol meg tobb info : http://www.kotodes.hu/
A lenyege talan az volt szamomra, bar nehez a 2 orat igy roviden osszefoglalni, hogy az elso 12 honap- 1- 2- 3 ev a gyerek eleteben meghatarozo arra nezve, hogy a kesobbiekben milyen kapcsolatokra lesz kepes felnott koraban. Fontos, hogy az anyjaval minel tobb testi erintest tapasztalhasson meg a baba, minel kevesebbet sirjon, vagyis jol ra tudjunk a gyerek agyara hangolodni es megertsuk eppen mit szeretne a sirassal kifejezni es az is fontos, hogy ne hagyjuk nevelesi celzattal sose hosszu ideig sirni.

baratodildi

Jó reggelt!

Már alig várom a hétfőt :oops:
Akkor fogjuk látni a mi kicsinket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GYED-GYES
Itt 210 napig van szülési szabadság. Az ember kapja a fizetését. Utána vagy visszamész dolgozni, vagy feladod a munkádat és maradsz a gyerekkel... és a férj fizetéséből éltek meg.
Vendég

Kép

Sziasztok lányok!

Úgy néz ki, hogy én is a kislányosok táborát erősítem :). Baba nem nagyon akarta megmutatni magát, pedig a szonográfus nagyon türelmes volt és igyekezett, végül inkább lánynak mondta. Főleg oldalt feküdt, úgy mocorgott, azért a pofijáról sikerült egy helyes képet csinálni.
A rózsaszín babakelengyével mindenesetre még várok :).

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kandi: próbálj meg nem idegeskedni, én is drukkolok, hogy minden rendben legyen a babáddal! A doktornő biztosan megnyugtat majd, a férfiak néha olyan érzéketlenek és fölöslegesen paráztatnak!

Kép
angelita

Tegnap ki volt uh-n??

Kép
angelita

angelita: nagyon tündéri a kép!! :D úgy néz ki kislány? gratulálok!!
nekem még várnom kell három hetet hogy megtudjam, akkor megyek legközelebb ultrahangra.

Kép
henn

Linácska, Baratodildi
Köszi az infókat és jótanácsokat a pisivel kapcsolatban....tegnap voltam terhes gondozáson, persze, hogy nem kérdeztem rá a dokimnál :? , mert ott mindig úgy siettetik az embert !

Baratodildi
Nagyon sajnálom, ami veled történt ! :cry:
Mennyi lett anno az AFP-d ??? Nekem most 2,36 Mom lett (a többi eredméynem rendben van), szerinted aggódnom kell ???

Dbea
Nagyon kedves a párodtól, hogy magától vett kismamarucikat, asszem kevés iylen férfiember van ! :lol:

Earhart
Drukk hétfőre !!!

Angelita
Gratulálok a kislányhoz ! :D Nagyon édesek a képek !

Kép
Kép
rilla_

Angelita
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rilla
Én azt hallottam, hogy akkor is lehet aceton a vizeletben, ha az ember nem fogyaszt elég folyadékot, éhezik....
http://www.netdoki.com/morbus/index.pht ... g_id=42800
Vendég

rilla:
Nekem 3,6 Mom volt az afp. Mar irtam neked amugy korabban :wink: Hat elvileg 2,5 Mom a hatarertek, amig jo az eredmeny. Nekem meg a 3,6 -ra is azt mondtak, hogy lehet a terhesseg alatti verzestol is magasabb. Azert azt javaslom, hogy egy nagyon jo szonografus, vagy genetikai uh-ban jartas orvos nezzen meg egy jo uh gepen teged, de az eredmenyed hatarerteken beluli.
Annak idejen es azota ebben a ket terhessegben is probalom magam ahhoz tartani, hogy rarerek akkor izgulni es ketsegbe esni, ha mar tuti, hogy baj van. Probaljal Te sem izgulni, addig csak artasz a babanak vele. A velocsozarodasi bajok pedig uh utan valnak egyertelmuve. Mar hallottam azota olyan esetet is, ahol az afp jo volt es megis a szulesnel latszott, hogy egy gombostunyi terulet nyitott... Meg olyat is, ahol az uh kimutatta a bajt a jo afp ellenere. En igazabol az uh-nak hiszek ebben a tekintetben, ha szakember csinalja es jo gepen. (Mar azert is teszem ezt hozza, mert nekem volt annal a babanal a 17. heten egy 4D UH-m es nem vettek eszre, hogy baj van. Valoszinu nem kereste a bajt a doki, nem ismerte meg az afp eredmenyet es inkabb az elmeny nyujtasra torekedett. Allitolag mar eszre kellett volna vennie, sot a DVD alapjan meg en is lattam utolag, pedig laikus vagyok...)
A Bhcg-t neztek most neked? Az mennyi lett? Az jo? Az afp-nel neztek a sulyodat?

angelita:
Szuper kep!!! :lol:

earheart:
Drukkolok hetfore!

baratodildi

Ildi!
Láttad,hogy van közös ismink? :lol:

mimi12

Sziasztok!

Lemeradtam,mint a borravaló...de csütörtökön ugye névnapozni voltun,tegnap pedig apáéknak volt a visszafogadó ünnepségük.
Ma meg úszni voltunk,és nemsokára megyünk a babatalira.
Vakondtúrás tortát csináltam,remélem jó lett :roll:
A kérdés már csak az,hogy fogom odáig elvinni...Remélem addig apa is hazaér,és akkro vezet ő,én meg fogom atortát,mert dobozunk az nincs itthon :evil:

Ági,tényleg nagyon szépen látszódik a kis arcocskája!:) Nagyon szép babuci! :)

Kandi,ne idegeskedj!!!Minden rendben lesz!

Kata,akkor hamar vissza kényszerítik a kismamikat dolgozni :roll:

Bea,érezzétek jól magatokat!Egyél sok fincsiséget!Kedves volt a párodtól,hogy ilyen jó kis rucikat vett neked :)

Henn,eljön a te uh-d ideje is.:) Tarts ki!:) Én 31én megyek legközelebb,még addig 10nap.De majdcsak eltelik! :)

Üdv köztünk Kispinty!Gyere olyan sűrűn,ahogy csak tudsz!:)

Linácska,a holnapi ebédnél gondolj rám!:)

Megyek hajat mosni,készülődni...Nemsokára indulunk!

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
alig tartok valahol a kajával. Addig eljutottam, hogy kész a tatár, meg végre fő a töltött kápi. Hogy milyen lesz, azt nem tudom, de igyekeztem. Macerás egy kaja, az biztos.
Most ráveszem magam, hogy megsüssem a méteres kalácsot, aztán még este valamikor a májat, de az már szerintem felüdülés lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Kismamik!

Noki: 908-as az asztal számom olyan du 2-ig leszek kint.Én mindíg viszem az Anyukám meg Jázmint a sok program miatt. Élvezi a műsorokat. Így megy az egész család a férjem nem hagyná, hogy egyedül menjek. De viszont olcsóbb a pelus és a bébi kaja. Amíg pelusoztam Jázmint mindíg be spájzoltem a börzén pelust.

rilla: császáros azért lennék mert van a fejemben egy születési rendellenesség, sokáig vizsgáltak nem okoz-e epilepsziát. Mert pont olyan helyen van, hogy az is megeshet. fejfájást okoz főleg ha front jön elájulok, bevérzik a szemem ha nem szedek rá gyógyszert. Terhesség alatt meg nem szabad meg előtte sem szabad. Úgyhogy kíméletes szülés javasolt ez meg a császár de bevállaltam az epidurált. Mert természetes úton akartam, hogy Mimi világrajöjjön. De nem bántam meg igaz kockázatos mert így is kaphattam volna pl: agyvérzést. De most sem szeretnék császáros lenni. Konzultál a dokim megint agyturkásszal és ha mehet az epidurál akkor nem leszek császáros.

Noki: remélem holnap találkozunk.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Beus,
megértelek császárügyileg. Nekem két nagyo fontos dolog van a szüléssel kapcsolatban, mármint ami nekem fontos lenne.
1. ha császár, én aludni szeretnék. Nem akarok gerincérzéstelenítést. Erről már Lilinél is beszéltünk, és látta rajtam a doki, hogy annyira be vagyok szarva, hogy ő ajánlotta fel, hogy lehet aludni is.
2. ha símán szülök, ha kell, ha nem, akár a végén is, de kössék be infúzióba az oxitocint, én nagyon félek a tűtől, szuriktól, és aki nem kapott szülés közben, az 4 napig kapta szülés után napi 2-szer injekcióban. Na ezt sem akarom. Tudom apróság, de nekem fontos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést. Én régebben a Dévais topikba írtam egyszer-egyszer, mert lombik babám van. Az ötödik beültetés sikerült fagyasztott embrióval. Állítólag a fagyasztás maga is okozhat kromoszóma károsodást, aztán most lettem 35 éves, meg persze a dokim mindig a biztonságra törekszik, ezért kérte hogy menjek amniora.
Én pedig egy paragép vagyok és semmiképpen sem szerettem volna kromoszómahibás babát. Én vállaltam a kockázatot, de egyetértek azzal is aki nem szeretné megcsinálni, hiszen egy egészséges babát elveszíteni emiatt borzasztó lehet.
És persze nagyon izgultam a szúrás előtt, amikor kijöttem majdnem elsírtam magam a megkönnyebbüléstől, hogy túl vagyok rajta.
A kombináltban egyébként nekem is magas lett a béta hcg-m, 2,34 mom, amit én sem értettem.
Az amniot az Állami Egészségügyi Központban csinálják keddenként (régi MÁV kórház), nekem ez barátságosabbnak tűnt, mint az I-es női és mindenképpen Hajdú Krisztinánál szerettem volna megcsináltatni. Én telefonon jelentkeztem be Hajdú Krisztinánál.

Én szerencsére nem félek a tűtől, lombik alatt jó sok szurit kapunk :).
kispinty

Kispinty,
nekem inszemes babám van :lol: A 4. sikerült. Az elsőnél még el voltam záródva, aztán júliusban megműtöttek, augusztus spontán nem jött össze. Szeptemberben 6 tüszőből semmi, októberben 3 tüszőből semmi, novemberben pedig (mivel már lombikra készültünk a Kaáliban) nem kaptam hormont, csak a szokásos egy tüszőt megérleltem, és ahhoz lőtték be a katonákat. Na ő Pötty Levike. Ja, és a tüsző még nem volt megrepedve, ismételni nem tudtuk, mert másnap a lányommal kellett menni Pestre a Heim Pálba, apa anyagával lett valami szállítás közben, valószínű megfagytak, és alig volt, amelyik mozgott, én meg dacból még az utrót sem használtam, hogy nekem nem kell segítség a babához :lol: Persze pozitív lett a teszt, aztán szidtam is magam rendesen, és már dugdostam is. :lol: De négy inszem alatt összesen csak 12 szurit kaptam, és nem én adtam be magamnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kispinty
Akkor nektek se volt egyszerű a bébi-projekt :cry:
(nekünk a 4. lombik eredménye Villő) :wink:
Vendég

Sziasztok
Remélem találkozunk kint a börzén csajok :D
Ruházatom:
Szürke kord nadrág, vastag csíkos felső,és egy rövid fekete kabát, fekete cipő lesz rajtam!
A hajam göndör és barna, a bőröm eléggé fehér :cry:
Férjem körszakállas :D
Velünk lesz a barátnőm is aki szőke kleós hajú!
Azt hiszem ennyi jut most eszembe!
Ha valamelyikőtök megismer akkor szóljon!
Nem biztos ,hogy a Noki névre hallgatok majd,de megpróbálok majd figyelni :D:D
Ja! Amúgy Moncsi vagyok :D:D

Kép
noki&potyi

Angelita,
gratulálok a kislányhoz, nagyon aranyos a képen

Jó börzézést kívánok mindenkinek holnapra !

Üdv Kispinty!

drukk Earhart hétfőre

gondoljatok ránk is, pls, hétfőn megyünk szív ultrahangra a SOTE-ra, aggódok, félek de reménykedek hogy semmi komolyat nem találnak...

kellemes hétvégét

Andi

Kép
danidaniel

Angelita :lol: :lol: :lol: kiscsaj!!!

Kandi drága :lol: írtam pü-t, remélem, átment!!!!

Andi+ Kata drukk-hegyek hétfőre!!!!
Andi!!! :lol: :lol: nagyon szorítok!!!

mi sajna nem megyünk a börzére, majd a legközelebbire, jó talizást!

szép vasárnapot! Talán este benézek!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jó reggelt kismamik!

Boldog Névnapot a Beáknak!!

tündi: Neked 10 nap, nekem 16 :( :( . sose fog eljönni, úgy szeretem látni az ultrahangon... állandóan mozog, keze lába jár összevissza, párom is megjegyezte, hogy ez igen, nem semmi ha már most így nekilátott :D :D :D :D :D .

linácska: azok a kajcsik, amiket felsoroltál, imádom mindegyiket. főleg a töltöttkáposztát. anyukám szabolcsi, és elég sűrűn szokott nekünk szabolcsiasan készíteni. Isteni!! a tatárbeafstek a második legjobb étel, jó étvágyat kívánok hozzá :)

andi: miért mentek szívultrahangra? gond van a picivel? remélem semmi komoly!!! szurkolok neked!!

Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ha az afp-ém eredménye nem lesz jó, akkor a következő lépés az amnio? ideges vagyok picit miatta, hogy minden rendben van e. bár olvasgattam az afp-ről, és 10ből 8 internetes oldal azt írja, hogy igazándiból nem valami megbízható ez a vizsgálat. külföldön sok helyen már nem is végzik el, téves értékeket is sokszor mutat.

Kép
henn

Henn,
hát tatárt sajnos nem fogok enni. Másfél éve még negatív volt, szóval még nem estem át a fertőzésen, így meg nem merek. A mostani eredményem meg még 3,5 hét alatt sem jött meg.

Na főzök tovább. A leves lassan kész, sütöm a husikat.

Beák,
boldog névnapot kívánok Nektek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Henn,hamar" elttelik az a 16nap.Nekem 180 is eltelt apa nélkül :? Igaz borzasztó lassan.De fel a fejjel! :) Aztán láthatod akis babucikát.
Sztem nem kell vészesen komolyan venni az AFP értéket.Persze ha nem lesz jó.én sem fogok örülni.De megcsináltattam a kombináltat,az negatív lett..Úgyhogy remélem,hogy minden rendben lesz!

Andi,minden okés lesz a szív uh-n!!!Megy a drukk!!!

Börzéseknek jó vásárolgatást!:)

Beáknak nagyon sok boldog névnapot!:)

Csajok,kajcsi tippeket kérek,hogy miket főzzek a melósoknak...Nem igazán tudom kitalálni.Vmi egytál ételek kellenének,jó kiadósak,de mégsem túl drágák...

Kép
Kép
tundi24

tündi: tavaly nálunk nagy festés volt, és én a "specialitásomat" :D készítette, székelykáposztát. pörköltesen felrakni, bele a káposztát tejföl, és ennyi. persze ha szeretik egyáltalán. bár fogalamam sincs, hogy milyen melósokról van szó, gondolom a házatok újítjátok , építitek... szerintem ez jó kaja, egyszerű. és nem is drága.
a kombinált teszt miből áll? vérvétel, uh? a doki javasolja, vagy saját magamnak kell elintéznem?
180 nap? párod külföldön dolgozik? azért volt ilyen sokat távol?

Kép
henn

Tündi, székelykáposzta v. pörkölt-tészta?

Andi, én is drukkolok! Azonnal jelentkezz, ha tudsz valamit. De szerintem sincs baj :)

Milunak vírusos torokgyulladása van, azt mondta a dokinő, hogy enyhe krupp :((((( Szerencsére nem fullad, de elég csúnyán köhög.

Mi újság a börzén?
Vendég

Henn,igen házfelújítás van...A székelykápira én is gondoltam,abból legalább 2 nap is tudnak enni. :) Ma pörköltet kaptak,tésztával,savanyúsággal..De hogy 1-2 hónapig mit fogok nekik adni minden nap :roll:
A kombináltat nekem a dokim mondta,hogy lehet csináltatni ingyenesen a sejtbanknál,mert szerződésben van velük.
De vannak kórházak ahol ingyenesen leveszik.Mostmár szolnokon is,de még amikor én mentem pestre kellett menni.
www.sejtbank.hu -itt tudsz utána nézni.
Apa fél évet afganisztánban volt..de most nem megy egy darabig hál istennek.Amugy meg a szolnoki laktanyában melózik amikor itthon van.

Cscsi,jobbulást Milunak!!!!!Ma csináltam pörikét,nekem is ez jutott egyből eszembe :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hehe, látom a székelykápi mindenkinél bejön :lol:
Aki nem főzős, az ugorja át...

Szóval Tündi pár ötlet (a tavalyi etetős-felújításból :))
húsleves, abból a husi másnap mehet vadasnak tésztával
főzelék + egybe sütött fasírt
rakott kel
curry-s csirke rizzsel
paradicsomos húsgombóc krumplival
zöldbabgulyás
ma nem kell minden nap húst főzni, akkor sztrapacska, vagy tésztafélék

ezekre emlékszem, meg hogy vért izzadtam mire én is kitaláltam :)))
Vendég

Sziasztok
Voltunk börzén,de sajna senkivel nem találkoztam innen erről a topikról :(
Viszont vettünk 5részes ágyneműt :)
Pólyát, rugikat, szopipárnát és ennyi....
Majd még folyt.köv az áprilisi börzén :)

Beáknak nagyon sok boldog névnapot kívánok :D

Kép
noki&potyi

Tündi: köszi szépen, utánanézek majd, bár remélem nem lesz rá szükségem! még a rizseshús, ami egyszerű.

Noki: milyen volt, sokan voltak, milyen árban voltak a babaholmik?
a legközelebbire nekem is elkellene mennem, főleg, hogy első baba és halvány fogalmam sincs, hogy mit kéne vennem :( . mikor és hol lesz a következő börze?

Kép
henn

Sziasztok!

Heni!
Ha vissza olvasol 2-3 hetet,akkor láthatod,hogy nekünk is voltak gondjaink itt az afp-val.Jó lenne a táblázatba beírni,kinek mennyi lett.
De nekem nagyon úgy rémlik,hogy kb a felünké alacsonyabb lett.
Az afp egy car elavult vérvízsgálat,amit tényleg alig használnak már pár országban.
Ha nem jó,akkor előbb egy profi uh-s,lehetőleg genetikus!!És ha ő lát valami eltérést,akkor max amnio.
Én 37éves vagyok,velem erősködtek,le is írtam a blogomban(olvasd el),de én vissza utasítottam,mert nem volt semmi extra ok az amniora a koromon kívül.
Amúgy az afp,korral súllyal változik.

Noki!Képeket kérünk majd a beszerzésről!!
Nekem még sosem volt szopi párnám,de nagyon gondolkodom rajta.Én eleve 3párnával alszom,már van 1 mellettem,de kezd kevés lenni:lol: Vagyis ha a kezemet elrendezem rajta,meg begyűröm a poci alá,akkor a lábam már nem fér oda :lol:
Tényleg annyira semmit nem kell vennünk szinte,hogy ennyi luxust sz.tem megengedhetünk.

Tündi!
Én sosem főztem a melósoknak.Bát tény nem is haveri alapon dolgoztak.
De ha főznék,tuti valami ócsó és egyszerű cuccot.
Paprikás krumpli meg társai...

mimi12

Sziasztok!

Milyen volt a börze?

Tündi
Épségben megérkezett a torta?
Hát.... itt nincs olyan szociális ellátás, mint Mo-n :cry:
(bár én szerencsés vagyok, mert maradhatok itthon majd a kicsivel)
Kajatipp: gulyásleves,

Császár--sima szülés
Se a babának, se nekem ne legyen bajom...

Andi
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond a kicsi szívével!

Henn
Nálunk nem is néznek AFP-t. A 18-20. héten vagy egy UH.
(igaz, nagyon szigorúak az abortusz-szabályok, nagyon indokolt esetben veszik csak el a babát :cry: )
Vendég

Csilla
Jobbulást Milunak!
Vendég

Henn, Mimi
Az 5részes ágynemű egy baldachinből,kispárnából, paplanból,zsebes tartózsákból és rácsvédőből áll.
Ez 15eFt volt és kaptunk hozzá egy szopipárnát huzattal és plusz egy ajándék huzatot is :D:D
Bocsi ,hogy kiírtam az árakat :oops:
A pólya kókuszos és azt 3800Ft lett volna,de megkaptuk ugyan ott 3300Ft-ért :D
Ja és ezek nem használtak hanem újak!
Holnap csinálok képeket és felteszem a www-mbe , majd szólok ,hogy mikor lehet megnézni :D

Amúgy a szopipárnába annyiba töltet van ,hogy holnap egy kicsit ki kell belőle szednem ,mert nem tudok terpeszbe aludni :D Nagyon nagyon meg van tömve :roll:

A rugik azok meg annyira édesek ,hogy az csak na....imádom őket :D
Az egyikre az van írva ,hogy I'love you daddy :D:D
Párom elolvadt tőle :D:D
Majd azt is lefotózom :D

Amúgy átlagba minden ruha db-ja 200Ft körül volt...legalábbis amiket Én néztem.....Mondjuk már a végén nagyon untam ,mert akár hova néztem csak ruha-ruha-ruha.....
Olyan piac fillingje volt a dolognak.
Én arra számítottam ,hogy sok cég kint lesz és reklámozza magát és sok .sok akció lesz!
Ehelyett sok használt ruhás volt kint....és kevés cég jött ki a termékeivel.
Lehet ez ilyen szokott lenni ,de Én most voltam először és azt hiszem nem teljesen erre számítottam :roll:

Ettől függetlenül megyek az április 25dikei börzére is :D
Kell még egy garnitúra ágynemű is :D

Puszi

Kép
noki&potyi

Ja!
A legközelebbi börze www.kismama.hu/babaruhaborze itt lesz!
Sissi tette fel pár napja ezt a linket és köszönöm is így utólag neki :D

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Túléltem a napot, bár fárasztó volt. De ízlett mindenkinek minden, maradt is egy csomó. Most gondolkodhatok, hogy hova teszem. Maradt vagy 15 káposzta.

Szopipárna: az enyém már nagyon lapos. Nem emlékszem pontosan ki, de a topic elején írta valaki, hogy hol, és milyen gyöngyöt lehet bele venni. Légyszi-légyszi írjátok meg megint!!! Köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Polisztirol gyöngy... barkácsbolt, építőanyag bolt... :wink:
Vendég

[quote="ágota80"]D írta:ágota80e meg is lehet varrni!
Lehet kapni polisztirol gyöngyöt, nem is vészes az ára... :wink:

http://www.diosarok.hu/index.php?tart=termek&ta=580
(és ez rengeteg)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Linácska
20. hét... félidő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Köszönöm a névnapi köszöntést!

Elég jól sikerült a börze sajna az ágyneműszett megmaradt meg pár dolog de nagyon sok minden elment. Viszont és is vettem szopipárnát 4000Ft-ét és kaptam hozzá szülésutáni ülőpárnát. Vettem a kisjövevénynek egy bodyt fülesest. Olyan kis édes. Ja meg Jázminnak tornacipit, a bölcsibe. Szóval kislányos anyukák ha valakinek olcsóbban kell dupla ágyneműszett akkor szívesen megírom priviben az árát. :oops: . A dupla azt jelenti, hogy két baldachin, téli paplan, nyári paplan, két párna, két fejvédő, lepedő+adok hozzávaló régebbi fajta szopipárnát két huzattal. Bocsi, hogy így de hátha :oops: .

Olyan jó már érzem, hogy rúgkapál a bébim már nem mocizás van hanem erőteljes rugdosás :D .

JA és ha valakinek kell lány body ajcsiba mindenféle méret jelentkezzen nem akarom pakolgatni.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Ágota,
köszi, majd keresek gyöngyöt, aztán kitömöm a párnámat. Szegény kicsit összement négy év alatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt,sziasztok!
Noki!Szerintem tök jól vásároltatok!!
És bizony bizony,ezek olyan piac szerűek.Talán a kismamáson több az üzletes kiállító.Mi ott vettünk etetőszéket a Szabinak,olcsóbban mint az üzletben,és anno láttam,hogy a kismamáson vannak babakocsik kiságyak meg minden új cucc,vagyis több mint ezen a börzén szokott lenni.
Mikor a Szabi már megvolt,én a használt rucik miatt mentem leginkább.
De azóta meg van egy 3fiúgyerekes ismi,és mindent tőle veszünk át,így semmire nincs gondunk,és nem kell utána futkározni. :lol:

mimi12

Jó reggelt!:)

Köszönöm szépen a kajcsis tippeket!:) Most szombatig pihi van a nagy főzéssel...csak vacsit kell szerkesztenem,de az meg szendvicske,meg jó kis meleg zsíros kenyér hagymával,ubival,paprika,paradicsommal...
De jövőhéttől ha minden igaz rendesen beindul a meló.Remélem,hogy nagyon hamar végezni fognak...

Kata,igen épségben megérkezett a torta ízlett is mindenkinek!:) Tegnap itthonra is csináltam egyet :)

Linácska,én Dr.Padlóba vettem a töltetet a szopispárnába.Egy jó nagy zacsival 900ft,de az több töltésre is elég volt nekem.
Én már csak azzal tudok mostanában aludni :)
Jól laktak akkor a vendégek :) Egy darabig nem kell akkor főznöd :)

Noki,jó áron jutottál hozzá a cuccokhoz!:)

Mimi,nálunk ugye haveri alapon melóznak,napidíjban,de segédmunkás áron.Igaz mire beleszámolom a kaja,pia(ami többe van,mint a kaja :? )akkor ott vagyok,mintha egy szakit kifizetnék...

Délelőtt nem leszek,zenebölcsibe megyünk, utána meg a háziorvoshoz!Kiértékeltetem már az EKG-mat.Meg megcsináltatom vele a belgyógyászati vizsgálatot.De szerintem meg sem fog nézni,csak ráír vmit a papírra.Rémes egy orvos. :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok lányok!

Kata, te ma mész ultrahangra, ugye? Gyere majd a hírekkel :)! Tényleg, mennyi az időeltolódás Magyarországhoz képest?

Ágota: gratula a félidőhöz :)! Nekem még pont egy hét kell hozzá :).

Nekem ma védőnő a program, de most nem a kórházban fogad, így nem tudom, hallgatunk-e szívhangot. Jó lenne, amiatt járok hozzá szívesen :).

Köszönöm baba nevében a dícsérő szavakat :)! Már alig várom, hogy újra lássam! A 30. hétig -júniusig- tuti nem akarok várni, majd beszélek a doktornővel.

Mi tegnap keresztelőn voltunk, mi lettünk a férjemmel a keresztszülők, az unokaöcsénket keresztelték. Nagyon jó baba, csak akkor tört el a mécses, mikor fejenöntötték, de azon is hamar túltette magát, utána az ebédet pedig végigaludta.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

Noki, a börzén attól a pártól vásároltál, akiké a szopiparna.hu? Az árak/termékek, amiket írtál, klappolnak az ottaniakkal, ezért kérdezem. Én tervezem, hogy rendelek tőlük: ezek szerint szépek a dolgaik, érdemes, ugye?

Kép
angelita

Bea!
Nagyon boldog névnapot!
(elnézést,de tegnap úúúgy elfelejtettem :oops: :oops: )

mimi12

Bea! Utólag is boldog névnapot kívánok! ÉS várom a pü-t az ágyneműszettre vonatkozóan! :D

Mimi! Grat a félidőhöz! :wink:

Kép

Kép
hmbori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?