Szívesen!
Bocsi, óóó ne haragudj!!! Nem tudom miért gondoltam azt, hogy gyereked van, talán azért mert a vonalzódon nevet láttam életkorral együtt és van aki így jelzi (más fórumon), hogy van már babája, gyereke! Még egyszer bocsi, figyelmetlen voltam!:oops:
Hát igen, felháborító és egyben szomorú is ez az egész, hogy ilyen és hasonló dokikkal vagyunk körülvéve.
És sajnos addig nem is tudjuk róluk, hogy milyenek, amíg el nem kezdünk hozzájuk járni, vagy nem hallunk valamit róluk ismerőseinktől, barátainktól.
Persze, írom is a lombik előtt elvégzendő vizsgálatokat.
Lombi előtt mind a kettőtöknek el kell mennie vérvételvizsgálatra, ahol általános vérkép-, vércsoport-, vércukor-, és vérion-vizsgálatot + HIV, hepatitis B, hepatitis C vizsgálatot is végeznek. Nálad megnézik, hogy van-e rubeola fertőzéssel szembeni védettséged, ha igen, akkor nincs semmi, de ha nem akkor be kell magadat oltatni és akkor az oltás beadása után legkorábban 3 hónappal eshetsz csak teherbe, csak akkor kezdik el a kezelést.
És mellkasröntgenre is el kell még menned, mert ez fontos lesz a leszíváskor, a műtéti altatásnál. (Ha 1 éven belüli leleted van, akár tüdőszűrős, akkor azt is elfogadják).
Tehát, mind a kettőtöknek vérvétel-vérvétel és Neked még + rubeolával szembeni védettség kiderítése védett vagy e vagy sem + mellkasröntgen.
Lombiknál többféle módszer van, de azt, hogy nálad vagy nálam melyiket fogják alkalmazni azt Ők fogják tudni csak megmondani.
A gyógyszerek árával kapcsolatban annyit, hogy ez is szintén egyéntől függő, ugyanis valaki kevesebbet valaki több gyógyszert kap, attól függően, hogyhogy reagál rá a szervezete.
Én csak 1 v. max. 2 tüszőnövelő szurit szoktam kapni az inszemikor, de számítanom kell arra, hogy egy családi kiszerelésű szuri csomagot vetetnek meg velem, ami 40 ezer körüli + még a többi.
(Egyébként ha majd oda kerülsz, kerültök akkor kapsz, kaptok egy-egy tájékoztatót, ami egyben beleegyező nyilatkozat is, amit majd akárcsak az inszemkor alá kell majd írnod, írnotok csak tartalmilag annyiban lesz más, hogy a táj. végén le lesz írva, hogy tudomásul veszitek, hogy a kezeléssel járó gyógyszerek a 100.000,-Ft-ot is elérhetik). Ja és a doki dönti el, hogy a kétféle gyógyszer közül, drágább, olcsóbb melyiket írja fel. Ez az olcsóbb.....