Haho, van itt valaki? Lora, merre vagy, csak nem szabadnapod van ma, lanyok, senki sincs talpon e videken... Untakozom, felujitom a listankat, jo? Csak sikeruljon!
Ime:
Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 43 cn ? 32 év
Orsoly 8c 39 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 37 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 34 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 32 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 31 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 27 cn Budapest 32 év
Moni 3c 24 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 21 cn Budapest ?
Edina 6c 23 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 21 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 21 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 20 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 20 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 19 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 19 cn Györ 24 év
Gabo 28c 18 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 15 cn Szeged 30 év
Eni ?c 15 cn Pécs 26 év
Cico 4c 14 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 12 cn Budapest 29 év
Süni 3c 10 cn Budapest 29 év
Lora 10c 9 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 8 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 6 cn Calgary 26 év
Éva 27c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 6 cn Szolnok 28 év
Kedves Kriszti, Evi, Moni, nagyon arik vagytok, en meg csak most jutottam el az elozoleg archivalt anyagunkhoz, hogy vissza olvashassalak benneteket, mert olllyyyan szaporan jar a kezetek, csak ugy gyulnek a hozzaszolasok. Jelentem, meg nem jott meg, alszom -Pucur szavait idezve- mint egy anyamaci, es tegnap egyfolytaban a wc-re kellett rohangasznom, persze, nem hasmenesem volt...
/elmondanam, addig egyfolytaban azon ragtam magam, miert nem pisilek gyakrabban/ de amikor mar felorankent rohantam, estere kifaradtam a /sporttol/. Mielott valaki felhaborodna, en is visszakozom, igy maradjon!!!! Es mindannyian futkozzunk minel hamarabb!!!
Es most borzadjatok, tegnap ejjel hastancoltam! Na, azert nem annyira, mint szoktam, hanem ippeg csak egy kicsiket mozgatva a bizonyost, es abba is hagytam egy-ket perc utan, mondva, hogy elfaradtam... Mi a csudat is mondhattam volna, amikor meg mindenfele talalgatasok vannak csak.... nem is akartam tancolni, de annyira noszogattak, es igy muszaj volt! Aha, lakodalomban voltunk, itt tortent a nagy esemeny.
Evi, csatlakoznek a Krisztihez, a popsiban kell merni a hot, hogy ertekelheto legyen!!! Fekudj oldalra, emeld meg egy kisse a felul levo labad, ovatosan kezd el befele tolni a homerot, kozben <U>lazitsd el az izmaidat, nem is, </U> inkabb egy kicsit
nyomj, mintha kakilni szeretnel, es kozben be fog csusszanni konnyeden a homero.
A ciki az, ha esetleg beindul a rendszer, es wc-re kell menned a nagydolog vegett... Moni,
, kinevezlek /a lanyok utolagos jovahagyasat varva/ kis klubunk hivatasos - angol nyelven megjeleno, temankhoz kapcsolodo cikkek, egyeb anyagok forditasat elvegzo - tolmacsava!! Persze, onkentes alapon kell, hogy maradjon a dolog...
Egyetertek, szerintem is magas a vernyomas, de nemtom, mi a csuda lehet emogott, azert felek am, mert az a bizonyos
terhessegi magas vernyomas reme fenyegetoen tornyosul torekeny pocokam fole, akar sikerulne most, akar egy kovetkezo alkalommal.
Pucur, en probalkoztam, de ugy latszik, eromet felulmulta, hogy megtalaljam a valaszodat, vagy esetleg meg nem is valaszoltal arra, hogy mit tartalmaz a folsav, es mennyit, es az esetleg feltuntetett latin neve... Szoval, ha ezeket leirnad, koszonnem.
Sziasztok, Lella