Nagy a csend
én is be-be nézek néha de sehol senki!
Kismamik, hogy vagytok?? Tessék néha beszámolni, vizsgálatok, mozgások, 4D Uh- képek stb. stb.
Csilla,ügyes vagy, hogy már kész vagy a szakdoliddal! Nekem ez jövőre lesz, addig még van egy pár vizsgám
Timi,drukk, drukk a gyakorlati jegyért, és hogy be tudd fejezni rendesen a hétvégén a szakdolit
Már én is elkezdtem a beadandókat, hogy "csak" tanulnom kelljen már majd a vizsgákra. Amit tudok kipipáljak.
Gabi,mekkora már Brendon is, nem semmi
Hát ez a hitel dolog elég rosszul érintheti aki belekerült, nekünk is van hitel, de szerencse nem valuta alapu volt. De azért mondjuk nektek az eredeti bevállalt se semmi összeg, hát még így
Képzeljétek, Hannus olyan ügyes, tök büszke vagyok rá. Játszottunk valamelyik nap a pötyi kirakóval, és az hagyján, hogy 10' alatt simán beletalálva a lyukakba kirakta, de kiválogatta a színeket
csak a kékeket szedte ki a dobozból, és azokat rakta ki
Ez tök jót jelent, hogy már most látja a különbséget, és logikus gondolkodással játszik
Azóta meg építőkockával is ugyanezt csinálta, és akkor meg a pirosakat építette csak, és mondta is, hogy piros
Eszti ennyi idősen ezt így még nem csinálta. És egyre többet beszél, már árulkodik is, ha Esztivel valamin vita van, vagy elvesz tőle valamit, jön és mondja gesztikulálva, hogy mi történt
Be nem áll a szája olyan cuki.Ha beveri magát valahova azt is mondja már, hogy fáj, és puszi, kér rá puszit.
Mikor megyünk sétálni öltözik egyedül. veszi fel a csizmáját, pulcsiba belebújik, és a sapit is fel tudja venni. Őrület, a második valóban sokkal előrébb van
Nálunk legalábbis
Na, mentem holnap suli. Használjátok ki a 16C-ot, vasárnap már esni fog