Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy így eltűntem, kész káosz volt ez a hetem.
Sokáig voltak ügyfelek és sok volt a munka is, így sokszor elég későn értünk haza a melóból.
Az egyedüli laza, könnyű napunk a keddi nap volt, ugyanis aznap volt Anya szülinapja.
Délután felköszöntöttük mi a családtagok is, meg a kolleganőm is, szomszédok is. Hétvégén pedig vasárnap ünnepi kaja lesz!
Kedi
Én a Mensmentis-be május közepe körül megyek majd. Tényleg ki is kell pontosan számolnom, hogyhogy mikoris kell majd visszamennem a kontroll vérvétel vizsgálatra!
Ezen a héten csak egyszer tornásztam, mert sokszor olyan későn értünk haza, hogy örültem, hogy ágyba bújhattam.
Szerdán mondjuk időbe értünk haza, este 19:00 órára mégsem tornásztam, ugyanis 7-8-ig megnéztem egy filmet, majd 8 órakor rámjött az álmosság, gondoltam alszok 1 röpke órát és 9 órakor neki állok tekerni. (Az utóbbi időbe volt, hogy este 9 órakor kezdtem csak el a tornát). Hát a röpke egy órás alvásból nem lett semmi, mert úgy elaludtam, 9 órakor meg a párom is, hogy éjszaka fél 2-kor keltünk föl, fogat mosni, átöltözni. Aztán persze visszaaludtunk. Én egy ideig forgolódtam, eszembe jutott a biciklizés, kicsit tekertem volna, de mivel fél 2 volt és az ágy melege is húzott elvetettem ezt és aztán Én is elaludtam. Sajna kihagytam az esti bogyószedést, de hát ez van.
Ma mindenképpen tekerni akarok, mert szükségem is van egy kicsit a mozgásra, hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Olvasom, hogy jövö héten már esedékes lesz a miki megjövetele.
Remélem Én is, hogy nem jön meg és kiderül, hogy kismami lettél.
Ha meg megjön, akkor meg mennek a drukkok ezerrel az inszem kezdésre.
Twist
Örömmel olvasom, hogy egyre jobban haladtok a Kaáliba a vizsgálatokkal!!! De jóóó!!!
A jó prolaktin szintedhez gratulálok, szupeeeeerrrrrrrr!!!!!!!!
A mostani vizsgálatnak mikorra lesz meg az eredménye? A következő vizsgálatokra mikor kell mennetek? Húúú, nagyon zajlanak a dolgok nálatok!
Én régen 3 szurit kaptam, azthiszem 2 kezeléskor, utána meg 2-őt aztán már csak 1-et. Urbi azt mondta jól reagálok már a gyógyszerekre, de gondolom ez nem lesz nagyon figyelembevéve a gyógyszer felírásakor, bizti a családi kiszerelést kapom majd.
Megkaptad a leleteidet a SOTE-n?
Egyébként én úgy emlékszem, hogy ilyenkor nem nagyon szoktak bent lenni a klinikán, mármint az ARO-n 1 v. 2 hétig.
Nekem volt, hogy ilyentájt nem is indítottak el kezelést.